Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Πρόσφατα πήρα αυτό, δεν έχω βάλει ακόμα τηλεόραση πάνω αλλά φαίνεται καλή κατασκευή και η τιμή είναι πολύ καλή. Ίσως είναι υπερβολή για 40άρα βέβαια, εγώ το πήρα για 70άρα. https://www.plaisio.gr/tileoraseis/aksesouar-tileorasis/vaseis-toixou/turbo-x-vasi-tileorasis-crt-100-37-70-_2695340

Δημοσ.

Είναι τζάμι μεν, 8mm πάχους δε... δεν το λες και λεπτό.
Αλλά ένα άλλο κακό, θα έλεγα πως είναι το ότι η βάση είναι πολύ στενή... είναι μόνο 50χ25cm. Μου κάνει επίφοβο να φάει καμιά τούμπα όταν θέλω να το σπρώχνω μπρος τα πίσω;

Δημοσ.

Μπορείς να πάρεις αυτό με την τζαμενια βάση και να το κάνεις πάτεντα. Δλδ φτιάξεις σε ένα μαραγκό ένα έπιπλο όπως το θες εσύ (μήκος, ράφια, χρώμα) και να το κολλήσεις πάνω. Αυτό που δείχνει το παιδί απ' το πρακτικερ είναι ψιλό ακριβό για ένα απλό ξύλο με 4 ροδακια. Το θέμα είναι τι όρεξη έχεις να το κάνεις customize...

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 12/5/2020 στις 12:04 ΠΜ, DragonlordP είπε

Πρόσφατα πήρα αυτό, δεν έχω βάλει ακόμα τηλεόραση πάνω αλλά φαίνεται καλή κατασκευή και η τιμή είναι πολύ καλή. Ίσως είναι υπερβολή για 40άρα βέβαια, εγώ το πήρα για 70άρα. https://www.plaisio.gr/tileoraseis/aksesouar-tileorasis/vaseis-toixou/turbo-x-vasi-tileorasis-crt-100-37-70-_2695340

@DragonlordP, ψάχνοντας για το τι βάση να πάρω έπεσα πάνω στο παλιό comment σου. Σκέφτομαι να πάρω την ίδια βάση αλλά υποψιάζομαι ότι κρατάει τη θέση της τηλεόρασης πολύ ψηλά (θα κάθομαι σε καναπέ).

Εσύ που τη δοκίμασες, τι έχεις να πεις;

Επεξ/σία από beelzebubbles
Δημοσ.

Αν και δεν φαίνεται καλά πως είναι η κατασκευή, εγώ που πήρα μια παρόμοια τροχήλατη βάση κ είχα το ίδιο πρόβλημα, έκανα πατέντα. Έκοψα πιό κοντούς τους κάθετους σωλήνες στήριξης, έκανα νέες τρύπες για να μπει πιό χαμηλά η πλάτη που βιδώνει στην tv και έγινε super!

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, beelzebubbles είπε

@DragonlordP, ψάχνοντας για το τι βάση να πάρω έπεσα πάνω στο παλιό comment σου. Σκέφτομαι να πάρω την ίδια βάση αλλά υποψιάζομαι ότι κρατάει τη θέση της τηλεόρασης πολύ ψηλά (θα κάθομαι σε καναπέ).

Εσύ που τη δοκίμασες, τι έχεις να πεις;

Σου απαντάω σε πμ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...