galanos Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2018 2 ώρες πριν, ilos είπε Γιατί θα είναι 3440p.🤩 Αν υποθέσουμε ότι με max settings η 1080ti βγάζει οριακά 60 καρέ σε αυτή την ανάλυση, η 2080ti που θα είναι κάπου 25-50% πιο γρήγορη θα βγάζει max 75-90 καρέ (χωρίς αλχημείες τύπου DLSS κλπ). Ε σε αυτά τα καρέ ακόμα και ένας 8400/2600 και λοιπά "σαπάκια" δε θα έχουν μεγάλη διαφορά από τον 8700k. 🤩 Όσο αφορά τους skylake-x που τους έχεις σε μεγάλη υπόληψη για gaming, έχουν αρκετές διαφορές από τους coffee lake: mesh αντί για ring bus οπότε και μεγαλύτερο latency (το πρόβλημα των ryzen που τόσο αντιπαθείς)😍 χαμηλότερα max clocks όσο ανεβαίνει το core count χειρότερο ipc (κάπου ανάμεσα από 2700x και 8700k). Λογικά βέβαια όλα αυτά αφού είναι cpu που έχουν φτιαχτεί με άλλη λογική (productivity) και δεν απευθύνονται κατά βάση σε gamers. Τέλος πάντων εγώ θα πήγαινα καρφωτός στον 2700x, αλλά αφού προτιμάς intel περίμενε για το "απόλυτο" και τον 9900k που θα είναι ουσιαστικά ένας soldered 8 core 16 thread 8700k. Ρε μαν καλά τα λες αλλά δεν έχω κόλλημα... Γιαυτό έφτιαξα και αυτό το post είμαι ανοιχτός στης προτάσεις... Με. Τον AMD θα έχω αλλά. Λιγότερα fps.. Θα τρέχει πιο άνετα φυσικά stream +game Bottle δεν καταλαβαίνω γιατί να τρώω.. Στην 2080ti πχ? Αν πάρω πχ τον 7820χ και τον παω με ένα καλό. Οc 4.5-4.8? Η ο 8700κ που πάει σψετικα άνετα 5ghz?
ilos Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2018 Αυτό σου εξηγώ ένας skylake-x στα ~4.5, δεν έχει μεγάλες διαφορές από τον 2700x στα 4.3 πόσο μάλλον στα 3440p. Αν σε απασχολεί τόσο πολύ το single thread performance, υπάρχει ήδη λύση και δε χρειάζεται να περιμένεις. Κάνεις ένα delid τον 8700k για να έχεις ανθρώπινες θερμοκρασίες στα ~5 Ghz και βάζεις fast προφίλ στο encoding στο streaming για να μη ντροπάρεις ποτέ frames και είσαι jet.
galanos Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2018 13 λεπτά πριν, ilos είπε Αυτό σου εξηγώ ένας skylake-x στα ~4.5, δεν έχει μεγάλες διαφορές από τον 2700x στα 4.3 πόσο μάλλον στα 3440p. Αν σε απασχολεί τόσο πολύ το single thread performance, υπάρχει ήδη λύση και δε χρειάζεται να περιμένεις. Κάνεις ένα delid τον 8700k για να έχεις ανθρώπινες θερμοκρασίες στα ~5 Ghz και βάζεις fast προφίλ στο encoding στο streaming για να μη ντροπάρεις ποτέ frames και είσαι jet. Μπα Όχι το θεωρώ χαζό να δώσεις τόση σημασία σε build σχεδόν 2019σε single.. Δεν με ενδιαφέρει όχι..
thetiesthatbind Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2018 16 ώρες πριν, galanos είπε πες το οπως θες ... 3440p 1440p γιατι να εχω bottle me 2080ti ?o.O ? αλλα δεν ειμαι κομπλεξικος.. εχω δοκιμασει και amd cpu kai gpu. απλα δεν .. ryzen ειναι σιγουρα πολυ καλυτερροι απο τους FX και τα πανε πολυ καλα... αλλα για τα λεφτα τους ειναι πολυ καλυτερα να παρεις εναν ιντελ για διαφορα 50- 80 ευρο.. παρε παραδειγμα. AMD Ryzen 7 2700X 315 euro vs Intel Core i7-8700K Box 358 euro Αυτό που λες απλά δεν υπάρχει για τα λεφτά
leros2004 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2018 3 ώρες πριν, galanos είπε Τον AMD θα έχω αλλά. Λιγότερα fps.. Θα τρέχει πιο άνετα φυσικά stream +game Bottle δεν καταλαβαίνω γιατί να τρώω.. Στην 2080ti πχ? Ρε μάν τι ακριβώς δεν καταλαβαίνεις ? Λιγότερα fps θα έχεις λόγο της καρτας γραφικών και όχι της cpu .. ακόμα και η 2080ti θα είναι λίγη για την ανάλυση που θέλεις να παίζεις ....
galanos Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2018 11 λεπτά πριν, leros2004 είπε Ρε μάν τι ακριβώς δεν καταλαβαίνεις ? Λιγότερα fps θα έχεις λόγο της καρτας γραφικών και όχι της cpu .. ακόμα και η 2080ti θα είναι λίγη για την ανάλυση που θέλεις να παίζεις .... Δεν καταλαβαίνω τ μπουκάλι που λες... Για πιο λόγο να έχω μπουκάλι ... Όταν λέμε bottleneck εννοούμε ότι η κάρτα δεν τρέχει στο 100%της σωστά? τώρα μια χαρά είμαι τώρα με την gtx 1080 είμαι x34 predator έχω..
leros2004 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2018 3 ώρες πριν, galanos είπε Μπα Όχι το θεωρώ χαζό να δώσεις τόση σημασία σε build σχεδόν 2019σε single.. Δεν με ενδιαφέρει όχι.. Εξαρτάται τι παιχνίδια σκοπεύεις να παίξεις.... 1 λεπτό πριν, galanos είπε Δεν καταλαβαίνω τ μπουκάλι που λες... Για πιο λόγο να έχω μπουκάλι ... Όταν λέμε bottleneck εννοούμε ότι η κάρτα δεν τρέχει στο 100%της σωστά? τώρα μια χαρά είμαι τώρα με την gtx 1080 είμαι x34 predator έχω.. Το ανάποδο... 100% η κάρτα και η cpu ούτε φανελάκι να αλλάζει ...
galanos Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2018 9 λεπτά πριν, leros2004 είπε Εξαρτάται τι παιχνίδια σκοπεύεις να παίξεις.... Το ανάποδο... 100% η κάρτα και η cpu ούτε φανελάκι να αλλάζει ... Παίζω κύριος mmo και του στυλ division, pubg, call of duty, battlefield Ωραία δλδ ανάμεσα στους καινούργιους Intel που θα βγουν σε 7820χ σε 8600κ εσύ προτείνεις καλύτερα σε 2700χ?
akoinonitos Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2018 21 λεπτά πριν, galanos είπε Παίζω κύριος mmo και του στυλ division, pubg, call of duty, battlefield Ωραία δλδ ανάμεσα στους καινούργιους Intel που θα βγουν σε 7820χ σε 8600κ εσύ προτείνεις καλύτερα σε 2700χ? Την hedt πλατφορμα γτ την βαζεις μεσα ρε συ ,για πιο λογο να πληρωσεις παραπανω λεφτα σε μητρικη αφου δεν σε ενδιαφερουν ουτε τα παραπανω lanes ουτε το quad channel ? Αν θες 8 πυρηνες και δεν γουσταρεις amd περιμενε 9900k ,αλλιως παρε 2700x και ενα καλο κιτ μνημες ,αλλωστε στην αναλυση που θες δεν θα σε κοψει ο επεξεργαστης...
ZELOMOTH Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2018 Οταν παιζεις σε τοσο υψηλες αναλυσεις, ολο τον φορτο τον παιρνει η καρτα γραφικων αρα οποιος και να ειναι ο επεξεργαστης(που λεει ο λογος), δεν επιρεαζονται τα frames.. Αυτο σου εξηγουν τοση ωρα... Κι επειδη streamαρεις κιολας, αυτοματως καλυτερος για σε να ειναι ο 2700Χ που εχει περισσοτερους πυρηνες κτλ και γενικα θα δωσεις τα λιγοτερα λεφτα για το μαλλον και καλυτερο αποτελεσμα με στριμαρισμα μαζι.. Αυτο εννοουν οτι το μπουκαλακι θα ειναι η καρτα γραφικων πλεον... 2
thetiesthatbind Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Παίζει απλά να σε συμφέρει καλύτερα να κάνεις 2 Builds και να κουμπώσεις Capture Card επάνω έτσι οπως την περιγράφεις τη φάση και με τα ποσά που είσαι έτοιμος να δώσεις για ένα streaming pc. Ένα Intel για ο gaming και ένα AMD για το streaming. Αν και εξακολουθώ να θεωρώ τον 2700Χ κορυφαία και μοναδική επιλογή για Gaming + Streaming από το ίδιο μηχάνημα. Και σε συνδιασμό με μια 2080/2080Ti δε θα έχεις κανένα απολύτως πρόβλημα Επεξ/σία 4 Σεπτεμβρίου 2018 από thetiesthatbind
galanos Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Εδώ είμαστε... https://wccftech.com/intel-core-i7-9700k-cpu-benchmarks-performance-overclock-on-air/amp/ Επεξ/σία 4 Σεπτεμβρίου 2018 από galanos
firepc Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 17 λεπτά πριν, galanos είπε Εδώ είμαστε... https://wccftech.com/intel-core-i7-9700k-cpu-benchmarks-performance-overclock-on-air/amp/ Κατοχος μονιτορ 3440p100fps και 1080ti, τα βγαζει ανετοτατα. Με την 2080ti που λες, θα χεις περισσοτερο future proof Κανενα bottleneck
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα