Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Βελτιωνεται ολο κ περησοτερο η χαβαη!!Σιγουρα ο σναπ θα ειναι εξισου δυνατος αλλα κ γω πηστευω οτι στα χαρτια τουλαχηστον η απλ θα ειναι πιο δυνατη κ λεω στα χαρτια γιατι εχω δει κιρίν 970 να φυστικωνει σε γρηγοραδα κ αποδωση ποιο δυνατες θεωρητικα συσκευες.Αλλα η διαφορες ειναι ψιλοαστειες απλα ετσι ο λογος να γηνεται.Παντος ο σναπντραγκον αρχησε να ξανακερδηζει εδαφος απο τις πατατες του 810 κτλπ

• Απαντ. 67
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Talepwros είπε

Πες μας ποιος είσαι; 

Εγω ειμαι ο kirin, ο kirin του σπιτιού! 

Μεχρι να βγει ο snapdragon βέβαια που θα μας θυμίσει ότι θέλουν δουλειά ακομα οι kirin. 

Επειδή βλεπω παλι πολλούς εμπειρους χρήστες που γκρινιάζουν για τα update αλλα μετα απαντανε μονοι τους (μεσω γκουγκολ) να πω ότι εγω σε p9 plus δεν εχω παρει oreo και λογικα δεν θα παρω ή θα παρω μια μερα πριν πεθάνει το τηλέφωνο. Για κάποιο ανεξήγητο λογο όμως ειμαι ευχαριστημένος και σκέφτομαι να αγορασω huawei οταν έρθει η ωρα της αλλαγης. Ενώ πχ στο ταμπλετ ειμαι σιγουρος οτι δεν θελω samsun. 

Ο 845 είναι προηγούμενης γενιάς ... Λανθασμένα συγκρίνουν τον περασμένο snapdragon 845 με τον ολοκαίνουργιο Kirin ... Ο 855 θα είναι  αυτός που θα συγκριθεί με τον 980...

Όπως και ο επόμενος της Apple ...

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, dimitrisdim14 είπε

Ο 845 είναι προηγούμενης γενιάς ... Λανθασμένα συγκρίνουν τον περασμένο snapdragon 845 με τον ολοκαίνουργιο Kirin ... Ο 855 θα είναι  αυτός που θα συγκριθεί με τον 980...

Οταν παρουσιαστει ο 855 καποια στιγμη στο μελλον καποιος θα συγκρινει με τον Kirin 980 και θα γραψει:

Αναφορά σε κείμενο

Ο 980 είναι προηγούμενης γενιάς ... Λανθασμένα συγκρίνουν τον περασμένο Kirin 980 με τον ολοκαίνουργιο Snapdragon ... Ο 990 θα είναι  αυτός που θα συγκριθεί με τον 855...

Η κότα εκανε το αυγό ή το αυγό την κότα?

Τελος πάντων η σύγκριση πάντα θα γίνεται με οτι υπάρχει και οχι με φανταστικά αντικείμενα. Και οπως εγραψα, πάντα ο ποιο προσφατος θα ναι και καλυτερος.

Επεξ/σία από TheAccountant
  • Like 1
Δημοσ.
11 ώρες πριν, chris_g92 είπε

Σε γενικές γραμμές δεν ξέρω τι κάνει , πάντως το honor 8 που έχω πήρε Oreo και είχε ξεκινήσει με mm.

Εχω honor 8 και δεν εχει παρει android Oreo.... σαν ενημερωση το κατεβασες η αλλιως;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, TheAccountant είπε

Οταν παρουσιαστει ο 855 καποια στιγμη στο μελλον καποιος θα συγκρινει με τον Kirin 980 και θα γραψει:

Η κότα εκανε το αυγό ή το αυγό την κότα?

Τελος πάντων η σύγκριση πάντα θα γίνεται με οτι υπάρχει και οχι με φανταστικά αντικείμενα. Και οπως εγραψα, πάντα ο ποιο προσφατος θα ναι και καλυτερος.

Αυτό που λες θεωρείται αυτονόητο. Το θέμα είναι ότι μιλάμε για επεξεργαστές οι οποίοι έχουν διαφορετική αρχιτεκτονική.

Δεν μπορείς να συγκρίνεις τις καινούργιες κάρτες γραφικών της NVIDIA με τις περσινές της AMD. Εννοείται ότι καινούργιο θα είναι και πιο δυνατό.  πάντα αυτό θα γίνεται. το θέμα είναι όταν και οι άλλοι κατασκευαστές Φτιάξουν επεξεργαστή στα 7 nm εκεί θα δεις ποιος το κάνει καλύτερα. Με τα τωρινά δεδομένα εννοείται ότι θα είναι πιο δυνατός ο 980.

Δημοσ.

Περιμένω σύγκριση του Kirin 970 με Snap 855. Ωστόσο θα ήθελα να δω και μια σύγκριση σε πραγματικό χρόνο με τον 845 για το πόσο γρήγορα φορτώνει ένα βαρύ παιχνίδι. Γιατί την διαφορά δεν την κάνει μόνο η ισχύς του επεξεργαστή ή της GPU. Η ταχύτητα της μνήμης παίζει πολύ μεγάλο ρόλο και προσωπικά με ενδιαφέρει πολύ περισσότερο να φορτώνει γρήγορα ένα παιχνίδι π.χ. τις πίστες στο Asphalt 8 παρά να μου βγάζει 60 fps που δεν πρόκειται να τα αντιληφθώ ποτέ. 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, dimitrisdim14 είπε

Ο 855θα βγει όμως σε 5 6 μήνες. Πάλι παλιος θα είναι ο 980 και δεν θα συγκρίνονται. 

Δημοσ.
42 λεπτά πριν, Arkin είπε

Ο 855θα βγει όμως σε 5 6 μήνες. Πάλι παλιος θα είναι ο 980 και δεν θα συγκρίνονται. 

Όπως και να χει, είναι ετεροχρονισμένη η κυκλοφορία τους. Οπότε μια θα είναι ο ένας μπροστά, μια ο άλλος. Εγώ απλά θα πω ότι στην modding κοινότητα ο snap επικρατεί. Είναι και αυτό ένα πλεονέκτημα για πολλούς.

Δημοσ.

Οταν λέει "Worlds 1st 7nm SoC" αναφερεται για android συσκευές?

Αν όχι τότε ο Α12 είναι το πρώτο SoC στα 7nm, μιας και είναι σε παραγωγή απο το τέλος Μαίου για το iphone Xs.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 λεπτά πριν, ahill2 είπε

Αν όχι τότε ο Α12 είναι το πρώτο SoC στα 7nm, μιας και είναι σε παραγωγή απο το τέλος Μαίου για το iphone Xs.

Όχι, εννοεί γενικά και όχι μόνο για Android συσκευές:

" ο Kirin 980 είναι ο πρώτος εμπορικά διαθέσιμος επεξεργαστής 7 νανομέτρων παγκοσμίως "

Και έπειτα, κανείς δεν ασχολείται με αυτόν τον Α12. Το επίκεντρο του ενδιαφέροντος είναι οι Kirin και Snapdragon.

Επεξ/σία από randomcat
Δημοσ.

Δηλαδή παλεύουν για την δεύτερη θέση έτσι;

Άμα βάλεις της apple που είναι πρώτος πάντα.

Σιγά τα ωα, για αυτό το θέμα τρωγεστε;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

δεν απειλει τιποτα.ποσο μαλλον τον a11 bionic με την πανισχυρη gpu του.επισης η adreno 630 ειναι πολυ καλυτερη απο την mali g76!

Επεξ/σία από Marduk1
Δημοσ.
42 λεπτά πριν, ahill2 είπε

Λέει ΕΜΠΟΡΙΚΑ, ίσως αυτή είναι η λέξη κλειδί

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...