Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
31 λεπτά πριν, Retromaniac είπε

Λέει ΕΜΠΟΡΙΚΑ, ίσως αυτή είναι η λέξη κλειδί

Αυτό λέω (δεν αναφέρομαι στο αρθρο εδώ)το είπε στην παρουσίαση?(δεν την είδα) ή το άφησε να περάσει έτσι?

Επεξ/σία από ahill2
  • Απαντ. 67
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχει εξελιχθεί σημαντικά τα τελευταία 2 χρόνια και έχει κάνει μόδα το ΑΙ. Αλλά μην ξεχνάμε ότι ο κιριν-ικος επεξεργαστής δεν μπόρεσε να σηκώσει αναβάθμιση από marshmallow σε nougat για άλλοτε ναυαρχίδες όπως πχ το Ρ8, το mate S και το honor 7 "due to hardware limitations" σύμφωνα με την εταιρία, ενώ μας τα μασάει και λέει τα ίδια για το Ρ9. Οπότε ο χρόνος θα δείξει ποσό κιριν-ικος είναι. 

Επεξ/σία από zananiro
Δημοσ.
3 ώρες πριν, zananiro είπε

Έχει εξελιχθεί σημαντικά τα τελευταία 2 χρόνια και έχει κάνει μόδα το ΑΙ. Αλλά μην ξεχνάμε ότι ο κιριν-ικος επεξεργαστής δεν μπόρεσε να σηκώσει αναβάθμιση από marshmallow σε nougat για άλλοτε ναυαρχίδες όπως πχ το Ρ8, το mate S και το honor 7 "due to hardware limitations" σύμφωνα με την εταιρία, ενώ μας τα μασάει και λέει τα ίδια για το Ρ9. Οπότε ο χρόνος θα δείξει ποσό κιριν-ικος είναι. 

Αυτό νομίζω πως είναι το παραμύθι για να πάνε τα αρρωατάκια στο επόμενο μοντέλο με την τελευταία έκδοση Android. Έτσι έλεγαν και για το honor 8 που έχω και τελικά πήρε και oreo (είχε ξεκινήσει από mm). 

Δημοσ.
5 ώρες πριν, vastegial_74 είπε

Αυτό νομίζω πως είναι το παραμύθι για να πάνε τα αρρωατάκια στο επόμενο μοντέλο με την τελευταία έκδοση Android. Έτσι έλεγαν και για το honor 8 που έχω και τελικά πήρε και oreo (είχε ξεκινήσει από mm). 

Ε Ναι, οι πωλήσεις πάνω απ' όλα! Βέβαια η honor έχει ανακοινώσει υποστήριξη λογισμικού 2 ετών στα κινητά της και μέχρι τώρα φαίνεται να το τηρεί. Αλλά πλέον έχει και αυτή πολλές εκδόσεις και δεν ξέρω πόσο εύκολο είναι μελλοντικά να το συνεχίσει αυτό. 

Δημοσ.
Στις 1/9/2018 στις 5:12 ΜΜ, Marduk1 είπε

δεν απειλει τιποτα.ποσο μαλλον τον a11 bionic με την πανισχυρη gpu του.επισης η adreno 630 ειναι πολυ καλυτερη απο την mali g76!

To g76 είναι ανώτερο της 630 δες πρώτη σελίδα. Ο A11 έχει χειρότερη gpu του 630. Ο A12 855 λογικά θα περάσουν πάλι μπροστά. 

Δημοσ.

Τι κτήνος και ΄΄πίτες΄΄ ας δούμε και τους υπόλοιπους 7nm επεξεργαστές , και αφού πάλι ξέρουμε ποιο φρούτο ( if you know what i mean ) θα βγάλει τον καλύτερο επεξεργαστή για ακόμη μία χρονιά, εδώ καλά καλά δεν έφτασαν τον περσινό και τον προπέρσινο της βέβαια άρα δεν έχει νόημα η σύγκριση εδώ και πολύ καιρό . 

• 3 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...