Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλό αυτό. Σε παλιότερο άρθρο είχα διαβάσει ότι ακύρωσε αναβαθμίσεις κορυφαίων μοντέλων της χωρίς κάποια λογική αιτία:

https://www.insomnia.gr/articles/hardware/huawei/android-oreo-update-huawei-p9-cancelled/

Τελικά οι συσκευές αυτές πήραν την αναβάθμιση; Το γράφω γιατί πχ το Mate 8 έχει το ίδιο SOC με το honor 8 και δε θα την έπαιρνε, ενώ το P9 έχει καλύτερο SOC και επίσης δε θα την έπαιρνε...

edit: Άκυρο. Τελικά βρήκα άρθρο που γράφει ότι πήραν την αναβάθμιση σε Oreo ( https://gadgets.ndtv.com/mobiles/news/huawei-mate-8-p9-plus-honor-8-v8-note-8-play-6x-android-oreo-emui-8-1880840 )

Επεξ/σία από johncorfas
  • Απαντ. 67
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καταπληκτικό σούπερ. Σε συνδυασμό με την μηδενική υποστήριξη updates στις συσκευές τους. Επίσης ο συγκεκριμένος επεξεργαστής αναφέρεται στις ναυαρχίδες τους που σημαίνει ότι οι υπόλοιπες συσκευές θα εξακολουθούν να είναι σάπιες. Και αν πουλάνε και σε τιμές iphone τότε ολοκληρώνεται το πακέτο. Με 0 αξια μεταπώλησης οι ανακοινώσεις τέτοιου τύπου θυμίζουν συζητήσεις ποιανού είναι η μεγαλύτερη. Αν δεν το δούμε στην πράξη.....

• Like 1
  • Confused 3
Δημοσ.

Πες μας ποιος είσαι; 

Εγω ειμαι ο kirin, ο kirin του σπιτιού! 

Μεχρι να βγει ο snapdragon βέβαια που θα μας θυμίσει ότι θέλουν δουλειά ακομα οι kirin. 

Επειδή βλεπω παλι πολλούς εμπειρους χρήστες που γκρινιάζουν για τα update αλλα μετα απαντανε μονοι τους (μεσω γκουγκολ) να πω ότι εγω σε p9 plus δεν εχω παρει oreo και λογικα δεν θα παρω ή θα παρω μια μερα πριν πεθάνει το τηλέφωνο. Για κάποιο ανεξήγητο λογο όμως ειμαι ευχαριστημένος και σκέφτομαι να αγορασω huawei οταν έρθει η ωρα της αλλαγης. Ενώ πχ στο ταμπλετ ειμαι σιγουρος οτι δεν θελω samsun. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

γιατί να μην φτιάχνουν και x86 cpus οι κινέζοι 😢

7 λεπτά πριν, Talepwros είπε

Πες μας ποιος είσαι; 

Εγω ειμαι ο kirin, ο kirin του σπιτιού! 

Μεχρι να βγει ο snapdragon βέβαια που θα μας θυμίσει ότι θέλουν δουλειά ακομα οι kirin. 

Επειδή βλεπω παλι πολλούς εμπειρους χρήστες που γκρινιάζουν για τα update αλλα μετα απαντανε μονοι τους (μεσω γκουγκολ) να πω ότι εγω σε p9 plus δεν εχω παρει oreo και λογικα δεν θα παρω ή θα παρω μια μερα πριν πεθάνει το τηλέφωνο. Για κάποιο ανεξήγητο λογο όμως ειμαι ευχαριστημένος και σκέφτομαι να αγορασω huawei οταν έρθει η ωρα της αλλαγης. Ενώ πχ στο ταμπλετ ειμαι σιγουρος οτι δεν θελω samsun. 

παλιά samung έπαιρνα αλλά πήρα huawei πρώτη φορά πέρσι έστω και φτηνό(P8 lite) και δεν ξαναγυρνάω σε sammy και μου αρέσει περισσότερο και το miui και όλο το concept των συσκευών τους, αν και δεν έχουν τις οθονάρες και τις καμεράρες των samsung δεν με πειράζει ούτε φωτογράφος είμαι ούτε κάνω κάτι τρομερό με το κινητό.

Επεξ/σία από georgepppo
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, AggelosTz είπε

Καταπληκτικό σούπερ. Σε συνδυασμό με την μηδενική υποστήριξη updates στις συσκευές τους. Επίσης ο συγκεκριμένος επεξεργαστής αναφέρεται στις ναυαρχίδες τους που σημαίνει ότι οι υπόλοιπες συσκευές θα εξακολουθούν να είναι σάπιες. Και αν πουλάνε και σε τιμές iphone τότε ολοκληρώνεται το πακέτο. Με 0 αξια μεταπώλησης οι ανακοινώσεις τέτοιου τύπου θυμίζουν συζητήσεις ποιανού είναι η μεγαλύτερη. Αν δεν το δούμε στην πράξη.....

η αξια μεταπωλησης ειναι πλασματικη σε καθε εταιρεια και γαλουχειτε απο το ποσα πληρωνει η καθε εταιρεια σε site δημοσιογραφους δημιουργοντας στις συνειδηση του κοσμου οτι ενα προιον ειναι καλο ασχετως ομως με την πραγματικοτητα, παραδειγματα πολλα, επομενως μην θεωρεις οτι ενα iphone 6 που πωλειται σημερα απο 200-300 ευρω οτι οντως αξιζει αυτα τα λεφτα, η huawei εχει κινητα για ολα τα βαλαντια με τα αναλογα χαρακτηριστικα δε καταλαβαινω γτ θα πρεπει να κυκλοφορουν μονο λιμουζινες και οχι αυτοκινητα πολης με τη δικη σου λογικη. Στη πραξη ποτε δε προκειτε να παραδεχτεις τπτ οπως και πολλοι αλλοι ο καθενας κανει την επιλογη του στο ποσα λεφτα θα δωσει και στο τι θα παρει.

Επεξ/σία από dancer
  • Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, AggelosTz είπε

Απο προσωπικη εμπειρια, φετινη, πρωτη φορα με Χαβαι: Σχεδον ανα μήνα παιρνω update και αναμένω και το GPUturbo αυτη την περιοδο. Για την ωρα δεν εχω παράπονο.

Σχετικά με τον επεξεργαστη: Αγγελε, δεν ξέρω που ακριβως βασίζεις τις αιτιάσεις σου. Προφανως ο επεξεργαστης ειναι η ναυαρχιδα τους, αλλα το πως καταληγεις στο συμπερασμα πως οτιδηποτε παρακάτω ειναι σαπιο δεν το γνωρίζω. Προσφατα παρουσιασαν τον Kirin 710 που στεκεται πολυ ανταγωνιστικα με τους αντιστοιχους της Qualcomm. Επίσης, δεν μπορω να παραγνωρίσω πως ειναι η μονη εταιρία που εχει δώσει τον 970 (ναυαρχιδα) στο μεγαλυτερο μερος της γκάμας της... κινητα των οποιων η τιμη ειναι midrange (προφανως υστερουν πχ σε οπτικά, αλλα απο δυναμη δεν υπολειπονται).

Σχετικά με την μεταπωλητικη αξία, ειναι ευθεως ανάλογη της τιμης αγοράς.

• Like 1
Δημοσ.

Στο hardware μια χαρά τα πάει η εταιρεία. Το software και η υποστήριξη σηκώνει  βελτίωση όπως και το αισθητικο κομμάτι του UI, που έχει μείνει αρκετά χρόνια πίσω.

Δημοσ.

το UI να φτιαξει που το θεωρώ το πιο άσχημο καθώς επισης και την επιθετική πολιτική στις εφαρμογές που τις κλείνει στο background και θα γίνει η καλύτερη. Επενδύει πολλά και σε chip και σε καμερα και παιζει να ειναι και η μοναδική που ασχολείται τοσο με το θέμα μπαταρία ( αποδοση και φόρτιση)

Δημοσ.

Λοιπόν υπάρχουν μερικές διαπιστώσεις. 1ον βλέπουμε ότι ο νόμος του Μούρ επιβεβαιώνεται ακόμα και σε επεξεργαστές για φορητές συσκευές, 2ον το νέο killer app δεν είναι άλλο από την Τεχνητή Νοημοσύνη, 3ον βλέπουμε επεξεργαστές που φορούν κινητά να μπαίνουν σε υπολογιστές καθημερινής χρήσης και 4ον θα δούμε καλύτερες τιμές και προιόντα προσιτά για όλους...

Δημοσ.
2 minutes ago, nectons18 said:

Τι πλάκα που έχουν... και ποιο πλάκα οι υποστηρικτές της... 

Μια πλάκα, μα ποια πλάκα, μια πλάκα με... πλακάκια! Καλό μήνα! 😂

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...