nikοs Δημοσ. 31 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Παιδιά έχω κατά αγχωθεί , το mac το έχω 2 βδομάδες έχω κάνει 8 κύκλους φόρτισης και σήμερα που τσέκαρα μου βγάζει design battary capacity 97.2% με το coconutbattary μέσα από το system info μου γραφει τα εξης : Πληροφορίες φόρτισης: Εναπομένουσα φόρτιση (mAh): 6817 Πλήρως φορτισμένη: Ναι Φορτίζεται: Όχι Χωρητικότητα πλήρους φόρτισης (mAh): 6968 Είναι δυνατόν τόσο γρήγορα να έχασε 3% η μπαταρία? Μετά από μια ώρα η κατάσταση δείχνει να χειροτερεύει Πληροφορίες φόρτισης: Εναπομένουσα φόρτιση (mAh): 6929 Πλήρως φορτισμένη: Όχι Φορτίζεται: Όχι Χωρητικότητα πλήρους φόρτισης (mAh): 6941 Επεξ/σία 31 Αυγούστου 2018 από nikοs
atheatos Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Αν συνεχίσει να πέφτει κάτι δεν πάει καλά. Αλλά το πιο πιθανό είναι να παραμείνει εκεί ή να βελτιωθεί. Μηπως υπερθερμενεις την μπαταρία με συνεχείς αποφορτισεις under heavy load? Δεν υπάρχει δυνατότητα να το έχεις στην πρίζα όταν το δουλεύεις? 8 κύκλους σε 2 βδομάδες σημαίνει 192 κύκλους το χρόνο ... Βρες ένα προγραμμα να βλέπεις θερμοκρασίες motherboard και battery και φρόντιζε όταν το φορτίζεις να μην ζεστενεται πολύ, αφήνοντας το σε δροσερό μέρος. Οι συνεχόμενες φορτίσεις δεν κάνουν καλό όταν γίνονται σε υψηλές θερμοκρασίες. Υγ. Μην αγχώνεσαι και με 95% θεωρείται μια καλή κατάσταση για την μπαταρία τα προβλήματα ξεκινάνε κάτω από 85%. Επεξ/σία 1 Σεπτεμβρίου 2018 από atheatos
nikοs Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2018 Δηλαδή έχω κάνει πολλές φορτίσεις;;; Υπάρχει δυνατότητα να είναι μόνιμα στην πρίζα αλλά κάνει καλό;εγώ νομίζω ότι το να χάσει 3% τόσο σύντομα δεν είναι κακό σημάδι.
bahamut_zero Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2018 Ποιο μοντελο πηρες; Μηπως ειναι παλιο και καθοταν πολυ καιρο σε κανενα ραφι;
nikοs Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, bahamut_zero είπε Ποιο μοντελο πηρες; Μηπως ειναι παλιο και καθοταν πολυ καιρο σε κανενα ραφι; To λάπτοπ ήταν του κουτιού ολοκαίνουργιο αγορασμένο από μεγάλη ελληνική αλυσίδα τεχνολογίας , model A1466. Ηλικία σύμφωνα με battary info 2,5 μηνών, οπότε αποκλείεται να ήταν καιρό σε ράφι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα