kdoumani Δημοσ. 31 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2018 Τρέχοντας μια καμπάνια σαν αυτή που είχε προηγηθεί προ λίγων μηνών, το Humble Bundle προσφέρει ως μέρος του Summer Sale παιχνίδια και εκπτωτικά κουπόνια. Πιο συγκεκριμένα, επισκεπτόμενος κάποιος το Humble Store μία φορά την ημέρα μέχρι την 6η Σεπτεμβρίου, παίρνει μια "σφραγίδα". Ανάλογα με τις σφραγίδες που μαζέψει, ο χρήστης μπορεί να πάρει όλα τα πιο κάτω: 1 σφραγίδα - Κουπόνι 10% έκπτωση στο πρώτο μήνα της υπηρεσίας Humble Monthly Bundle 2 - 15% έκπτωση για το Phantom Doctrine 3 - Δωρεάν το παιχνίδι Braveland 5 - Δωρεάν το παιχνίδι The Ship: Murder Party Link: https://www.humblebundle.com/mission/summer-sale-rewards 3 4
Diinekis21 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2018 16 λεπτά πριν, liverpoolman είπε πως παιρνεις σφραγιδα? 47 λεπτά πριν, newtech είπε Εκανα login.. δεν βλεπω κατι... 1)Κάνεις login 2)Σου βγάζει τη σφραγίδα. 3)Αν δε σου βγάζει σφραγίδα, πατάς missions και τις βρίσκεις εκεί.
liverpoolman Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, Diinekis21 είπε 1)Κάνεις login 2)Σου βγάζει τη σφραγίδα. 3)Αν δε σου βγάζει σφραγίδα, πατάς missions και τις βρίσκεις εκεί. τα εκανα ολα αλλα τζιφος...δειχνει την διαφημιση μονο 1 λεπτό πριν, liverpoolman είπε τα εκανα ολα αλλα τζιφος...δειχνει την διαφημιση μονο ΕDIT μου βγαζει πορτοκαλι την μια πλεον αρα το δεχτηκε μαλλον Επεξ/σία 1 Σεπτεμβρίου 2018 από liverpoolman ΕDIT μου βγαζει πορτοκαλι την μια πλεον αρα το δεχτηκε μαλλον
Diinekis21 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2018 5 λεπτά πριν, liverpoolman είπε τα εκανα ολα αλλα τζιφος...δειχνει την διαφημιση μονο Οι σφραγίδες είναι αυτές. Κάνε μια περιήγηση στο site θα στις βγάλει, δε μπορεί. 1
liverpoolman Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2018 27 λεπτά πριν, Diinekis21 είπε Οι σφραγίδες είναι αυτές. Κάνε μια περιήγηση στο site θα στις βγάλει, δε μπορεί. πριν μου τις εδειχνε απλα, τωρα μου την εκανε πορτοκαλι την μια, αρσ αυτο σημαινει οτι εχω μια ετσι?
Diinekis21 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2018 5 λεπτά πριν, liverpoolman είπε πριν μου τις εδειχνε απλα, τωρα μου την εκανε πορτοκαλι την μια, αρσ αυτο σημαινει οτι εχω μια ετσι? Yeap!
liverpoolman Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2018 2 λεπτά πριν, Diinekis21 είπε Yeap! oκ,τα games παντως δεν δειχνουν να ναι τπτ το ιδιαιτερο
Guerriero4 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2018 "To start earning stamps, visit the Humble Store home page and purchase any of the great discounted games on the Humble Store." Αν δεν αγοράσεις κάποιο παιχνίδι, δεν ξεκινάς να μαζεύεις στάμπες, άρα δεν είναι και τόσο δωρεάν αυτή η προσφορά.
Diinekis21 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2018 42 λεπτά πριν, Guerriero4 είπε "To start earning stamps, visit the Humble Store home page and purchase any of the great discounted games on the Humble Store." Αν δεν αγοράσεις κάποιο παιχνίδι, δεν ξεκινάς να μαζεύεις στάμπες, άρα δεν είναι και τόσο δωρεάν αυτή η προσφορά. Δεν είναι απαραίτητο να αγοράσεις. Παίρνεις 1 stamp για κάθε ημερήσια επίσκεψη μέχρι τις 6/9.
Zengar Zombolt Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 μολις πηρα την 3η σφραγιδα και πηρα το 1ο game
newtech Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 23 ώρες πριν, Diinekis21 είπε Οι σφραγίδες είναι αυτές. Κάνε μια περιήγηση στο site θα στις βγάλει, δε μπορεί. δεν την ελαβα.. παω βγαινω απο αλλο broswer.. τιποτα Επεξ/σία 2 Σεπτεμβρίου 2018 από newtech
kdoumani Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 9 ώρες πριν, newtech είπε δεν την ελαβα.. παω βγαινω απο αλλο broswer.. τιποτα Νομίζω δεν πηγαίνει με την ημερολογιακή μέρα αλλά με τις ώρες από τη στιγμή που πήρες τη τελευτάια σφραγίδα: πχ αν πήρες τη πρώτη στις 3 το μεσημάρι, τη δεύτερη μπορείς να τη πάρεις από τις 3 το μεσημέρι της επόμενης μέρας κλπ.
newtech Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 4 ώρες πριν, kdoumani είπε Νομίζω δεν πηγαίνει με την ημερολογιακή μέρα αλλά με τις ώρες από τη στιγμή που πήρες τη τελευτάια σφραγίδα: πχ αν πήρες τη πρώτη στις 3 το μεσημάρι, τη δεύτερη μπορείς να τη πάρεις από τις 3 το μεσημέρι της επόμενης μέρας κλπ. Δεν εχω λαβει καμια...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα