Προς το περιεχόμενο

Tρία και με ανανεωμένη σχεδίαση θα είναι τα μοντέλα Galaxy S10 που θα έχουν και in-display fingerprint reader

voltmod

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 ώρες πριν, vaggelhs4 είπε

Aν υπάρχει ένας λόγος που δεν έχω αναβαθμίσει απο S6 edge -εκτός απο τις εκπληκτικές επιδόσεις και το μηδενικο lag 3 χρόνια μετά- είναι η δυνατότητα που μου προσφέρει να έχει το fingerprint μπροστά. Με βολεύει παντού. Προφανώς απο s6 edge σε s7 edge δεν υπάρχει τρομέρη διαφορά που να δικαιολογεί αναβάθμιση. Στο S8 επίσης που θα ήταν μια λογική αναβάθμιση αυτός βρίσκεται στην πλέον άβολη θέση ενώ στο S9 που τον κατέβασαν λίγο και πάλι παραμένει πίσω στη λογική των bezeless κινητών. Ελπίζουμε και με μια καλύτερη διάρκεια μπαταρίας -σημείο που διαχρονικά πονάει η σειρά S και όχι μόνο-. Ως προς την οθόνη προφανώς και είναι η καλύτερη με διαφορά στις σειρές S και ΝΟΤΕ αλλά δεν αποτελούσε ποτέ πρόβλημα για εμένα. Οπότε περιμένουμε S10 να δούμε αν θα πάμε σε αυτό ή θα πάμε σε note 8/9.

Υπαρχει μεγαλη διαφορα απο s6 σε s7 edge .Τα ειχα και τα 2 ,για αρχη η μπαταρια μετα η καμερα και η οθονη και στην αιαθηση στο χερι δεν ειχε και το εξωγκομα πισω τις καμερας να κουναει οταν το ακουμπας στο τραπεζι.

Το s8 με s9 δεν ειδα τεραστια διαφορα. 

6 ώρες πριν, alexistefania είπε

Ρωτήσατε και απαντήσατε μόνο σας.πιστευω ότι εάν η samsung έκλεινε "ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΑΣ" δεν θα ξέρατε που να τα δώσετε.Τωρα εάν ψάχνετε και δεν βρίσκετε κάτι με 300 τι να πω.ο καθένας μπορεί να πιστεύει ότι θέλει για τον εαυτό του η τι θα αγοράσει με τα λεφτά ανάλογα με την νοημοσύνη του και την ποσότητα αυτων

Η αληθεια ειναι καπου στην μεση. Ειναι υπερτιμημένα τα σαμσουνγκ? ναι ειναι ... Υπάρχουν καλυτερα συνολικα κινητα και με το βαρη ονομα αυτης ? Οχι δεν υπαρχουν.

Το ιδιο ειναι σε ολες τις αγορες απο αμαξια μεχρι ακουστικά. Και με το Φιατ κανεις την δουλεια σου οταν ομως κοιτάς το κατι περισσοτερο και λεπτομέρεια πας σε Mercedes πχ. 

Και αυτος που δεν καιγεται κανει καλα και παιρνει φτηνά κινητα και αυτος που θελει να νιωθει ομορφα ψυχολογικά και να εχει το κατι παραπάνω δίνει πολλά.

Το ολο θεμα ειναι να ξερεις τι αγοράζεις πχ ενας που του περισευουν τα λεφτα και παει και περνει οτι πιο ακριβό απλα για να φαινεται στους άλλους ,ναι αυτο ειναι χαζομαρα κατα την γνωμη μου.

Επεξ/σία από Agony
  • Like 5
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

15 λεπτά πριν, Agony είπε

Υπαρχει μεγαλη διαφορα απο s6 σε s7 edge .Τα ειχα και τα 2 ,για αρχη η μπαταρια μετα η καμερα και η οθονη και στην αιαθηση στο χερι δεν ειχε και το εξωγκομα πισω τις καμερας να κουναει οταν το ακουμπας στο τραπεζι.

Το s8 με s9 δεν ειδα τεραστια διαφορα. 

Η αληθεια ειναι καπου στην μεση. Ειναι υπερτιμημένα τα σαμσουνγκ? ναι ειναι ... Υπάρχουν καλυτερα συνολικα κινητα και με το βαρη ονομα αυτης ? Οχι δεν υπαρχουν.

Το ιδιο ειναι σε ολες τις αγορες απο αμαξια μεχρι ακουστικά. Και με το Φιατ κανεις την δουλεια σου οταν ομως κοιτάς το κατι περισσοτερο και λεπτομέρεια πας σε Mercedes πχ. 

Και αυτος που δεν καιγεται κανει καλα και παιρνει φτηνά κινητα και αυτος που θελει να νιωθει ομορφα ψυχολογικά και να εχει το κατι παραπάνω δίνει πολλά.

Το ολο θεμα ειναι να ξερεις τι αγοράζεις πχ ενας που του περισευουν τα λεφτα και παει και περνει οτι πιο ακριβό απλα για να φαινεται στους άλλους ,ναι αυτο ειναι χαζομαρα κατα την γνωμη μου.

Μεγαλύτερη χαζομάρα είναι αυτός που δεν του περισσεύουν και πάει και παίρνει samsung/apple με 36 δόσεις απλά για να λέει ότι έχει samsung/apple.    

• Like 1
  • Thanks 3

10 λεπτά πριν, chrisxpap είπε

Μεγαλύτερη χαζομάρα είναι αυτός που δεν του περισσεύουν και πάει και παίρνει samsung/apple με 36 δόσεις απλά για να λέει ότι έχει samsung/apple.    

ΝΑ συμπληρώσω το σχόλιο: και μετά κάνει αναπαντητες κλήσεις... 

• Thanks 1

36 λεπτά πριν, chrisxpap είπε

Το αν περισσεύουν σε κάποιον λεφτά Ποιος το κρίνει? Τι προτείνεις δηλαδή? Αυτοί παίρνουν Apple να βάζουν wallpaper τη φορολογική τους δήλωση για να σου αποδείξουν ότι τους περισσεύουν τα λεφτά??

Τι βλακείες κομπλεξικα είναι αυτά? Ασχοληθείτε ο καθένας με τη ζωή του και σταματήστε να ασχολείστε με τη ζωή άλλων...

• Like 5

8 ώρες πριν, alexistefania είπε

Ρωτήσατε και απαντήσατε μόνο σας.πιστευω ότι εάν η samsung έκλεινε "ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΑΣ" δεν θα ξέρατε που να τα δώσετε.Τωρα εάν ψάχνετε και δεν βρίσκετε κάτι με 300 τι να πω.ο καθένας μπορεί να πιστεύει ότι θέλει για τον εαυτό του η τι θα αγοράσει με τα λεφτά ανάλογα με την νοημοσύνη του και την ποσότητα αυτων

Ξανά. Εγώ ειμαι άσχετος. Πρότεινέ μου μια συσκευή με 300 Ευρώ που να έχει την κάμερα και την οθονη του S9+. Και θα κάνω live stream την αγορά του την ώρα που καίω το S9+. Περιμενω.

1 ώρα πριν, vagosd είπε

Το αν περισσεύουν σε κάποιον λεφτά Ποιος το κρίνει? Τι προτείνεις δηλαδή? Αυτοί παίρνουν Apple να βάζουν wallpaper τη φορολογική τους δήλωση για να σου αποδείξουν ότι τους περισσεύουν τα λεφτά??

Τι βλακείες κομπλεξικα είναι αυτά? Ασχοληθείτε ο καθένας με τη ζωή του και σταματήστε να ασχολείστε με τη ζωή άλλων...

Εγώ μιλάω για τους συγκεκριμένους που δεν έχουν και το κάνουν για να δειχτούν όχι για όλους και είπα και για τις 2 εταιρίες που έχουν τα πιο ακριβά κινητά, αλλά κλασσικά τα apple fanboys αμέσως να το πάρουν προσωπικά 

• Like 1

1 ώρα πριν, BorrowedTime είπε

Ξανά. Εγώ ειμαι άσχετος. Πρότεινέ μου μια συσκευή με 300 Ευρώ που να έχει την κάμερα και την οθονη του S9+. Και θα κάνω live stream την αγορά του την ώρα που καίω το S9+. Περιμενω.

Φίλε σου έχω λύση με 300 ευρώ . S9+ με σπασμένη οθόνη και κάμερα .... 

Προφανώς και συμφωνώ και το παραπάνω είναι για να τρολλάρει τους "το πήρα φθηνότερο και είναι το ίδιο"

53 λεπτά πριν, chrisxpap είπε

Εγώ μιλάω για τους συγκεκριμένους που δεν έχουν και το κάνουν για να δειχτούν όχι για όλους και είπα και για τις 2 εταιρίες που έχουν τα πιο ακριβά κινητά, αλλά κλασσικά τα apple fanboys αμέσως να το πάρουν προσωπικά 

Αρχικά να σου πω ότι δεν είμαι fanboy καμίας εταιρίας. Αλλά και σε αυτή την περίπτωση πέφτεις στο ίδιο λάθος , δηλαδή βάζεις ταμπέλες. Στο άλλο θέμα τώρα , τα κινητά πλέον είναι καταναλωτικά προιόντα και όχι είδη πολυτελείας για να δειχθεί κάποιος. Όπως γνωρίζεις σχεδόν όλοι μπορούν να αποκτήσουν iphone Samsung κτλ , με 12 , 24 δόσεις που σημαίνει ότι το να έχει κάποιος τέτοιο κινητό δεν δείχνεται σε κάποιον. Επίσης , κατα την ίδια λογική και αυτός που παίρνει 200 ευρω κινητό με δόσεις και κάνει αναπάντητες , θα επρεπε να κρατήσει το παλιό του και με τα 200 να βάλει κάρτα αλλά θέλει να κάνει μούρη παίρνοντας καινούριο τηλ ... Δε βγάζει κάπου αυτός ο συλλογισμός να ξέρεις.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 1/9/2018 στις 9:40 ΠΜ, Jake07 είπε

Με λυπεί και με ξαφνιάζει το γεγονός οτι φτάσαμε να λέμε "αν βγει με 1000 καλά είναι"... Οι υπόλοιπες σκέψεις μου είναι περιττές γιατί αν τις εκφράσω σε κοινό που λέει τα 1000 καλά, θα δεχθώ "bulling" όσο δε πάει... Καλό μήνα! 

Δεν υπάρχει ακριβό και φθηνό. Υπάρχει τα εχω ή δεν τα έχω. Συμφωνώ απόλυτα οτι κάποιος που παίρνει με 60 δοσεις κινητο και μετα δεν εχει λεφτα για καρτα ειναι τραγικός. 

Στις 1/9/2018 στις 1:32 ΜΜ, nectons18 είπε

redmi note 5 with gcam mod στα 160 ευρώ. mi max 3 with gcam mod στα 240 ευρώ... και αν πάμε λίγο ποιο ακριβά στα 500 ευρώ ας πούμε oneplus 5t/6.... περιμένω Live stream :P

edit: όπα οκ... κεκτημένη ταχύτητα.. θέλεις και την οθόνη.. οπότε πάμε μόνο σε 5Τ/6... σόρρυ... άκυρο το live strem :D

edit 2: και συμπληρώνω... το μόνο κινητό που δούλεψα και που θεωρώ ότι αξίζει τα λεφτά του σε κάμερα και οθόνη (γιατί  σε λειτουργικό ακόμη έχω πολλά παράπονα) είναι το note 9... όλα τα άλλα για τον...

edit 3: και τελειώνω λέγοντας ότι όταν βγει το s10 με τον 855 θα βγουν άλλες 100 συσκευές με τον ίδιο επεξεργαστή οπότε μια από τα ίδια... oneplus 7, mi 9 κλπ κλπ στα μισά (πάντα) λεφτά και καλύτερη συσκευή σε σύνολο... και λειτουργικό όπως (πάντα) ξέρουμε ανώτερο...

Για μένα samsung = no-go ώσπου να βάλουν μυαλό...

ναι γιατί είναι άσχετοι οι περισσότεροι μη γνωρίζοντας ότι  υπάρχουν "ειδικά πακέτα καρτοκινητής" whatsup/f2g που μιλάς όσο θέλεις με ελάχιστα χρήματα το μήνα.

Οπως ειπα παραπάνω. Ούτε γαμάτος εισαι αν παρεις κινητό με 1000 Ευρω ούτε ασχετος αν δεν πάρεις. Εχω κάνει και εγω τις βλακείες μου οπως ολοι. Πήρα καποτε iPhone με δοσεις και δεν ειχα ουτε καν καρτα να βαλω. Αυτό ομως δεν εκανε το iPhone κακη συσκευη. Εκανε εμενα ηλιθιο. Προσωπικά πιστευω οτι μια συσκευη ειναι ακριβή ανάλογα τα δεδομενα μας. Οταν βγηκε το S5 ήμουν ανεργος. Αν το αγοραζα θα ημουν βλακας γιατι θα το πλήρωνα ακομα χωρις λογο. Τώρα εχω ενα πολυ καλο εισόδημα. Οπότε απο την στιγμή που το Galaxy εχει τα 3 πραγματα που θελω (design, οθονη και καμερα) γιατι να μην το παρω; 

Στις 1/9/2018 στις 1:49 ΜΜ, vagosd είπε

Φίλε σου έχω λύση με 300 ευρώ . S9+ με σπασμένη οθόνη και κάμερα .... 

Προφανώς και συμφωνώ και το παραπάνω είναι για να τρολλάρει τους "το πήρα φθηνότερο και είναι το ίδιο"

Αρχικά να σου πω ότι δεν είμαι fanboy καμίας εταιρίας. Αλλά και σε αυτή την περίπτωση πέφτεις στο ίδιο λάθος , δηλαδή βάζεις ταμπέλες. Στο άλλο θέμα τώρα , τα κινητά πλέον είναι καταναλωτικά προιόντα και όχι είδη πολυτελείας για να δειχθεί κάποιος. Όπως γνωρίζεις σχεδόν όλοι μπορούν να αποκτήσουν iphone Samsung κτλ , με 12 , 24 δόσεις που σημαίνει ότι το να έχει κάποιος τέτοιο κινητό δεν δείχνεται σε κάποιον. Επίσης , κατα την ίδια λογική και αυτός που παίρνει 200 ευρω κινητό με δόσεις και κάνει αναπάντητες , θα επρεπε να κρατήσει το παλιό του και με τα 200 να βάλει κάρτα αλλά θέλει να κάνει μούρη παίρνοντας καινούριο τηλ ... Δε βγάζει κάπου αυτός ο συλλογισμός να ξέρεις.

Ετσι κι αλλιως ειμαι της αποψης οτι αν αγοράζεις κατι μονο και μονο για να δειχθείς εισαι ηλιθιος. Ακομα και Vertu να ειχα που να δειχτώ; Στους κολλητούς μου; Η στην Χ γκομενα που θα δει πανακριβο κινητό; Τι περιμενουμε δηλαδη; WOW εχει iPhone X 256GB που κοστιζει 1400 Ευρω. Βεβαια μενει στο ενοικιο και δουλευει 10 ώρες την ημερα. Σιγουρα ειναι πλουσιος. Ας του κατσω και ας παρω και τις κολλητες μου να του κατσουν :P

Επεξ/σία από Επισκέπτης

2 ώρες πριν, BorrowedTime είπε

απο ποτε το s9+ εχει 300 ?? δωσε 500 να εχεις οτι εχει το s9 .....

18 ώρες πριν, Arkin είπε

Fingerprint στην οθόνη έχουν τα meizu 16 εδώ και 1 μήνα στα 350 ευρώ και με πολύ καλύτερο ratio οθόνης super amoled sd 845 δεν χρειάζεται να περιμένουμε τη samsung μετά από 6 7 μήνες στο 1000αρικο.

"το οικονομικότερο μοντέλο της σειράς θα διαθέτει “optical sensor” (ουσιαστικά δημιουργεί μία δισδιάστατη απεικόνιση). Πέρα από τον in-display “ultrasonic” αισθητήρα, τουλάχιστον τα δύο ακριβότερα μοντέλα, θα προσφέρουν και “true facial mapping sensor” (για 3D Facial Recognition) ". Μάντεψε ποιον αισθητήρα έχει ο Μεζές.

18 ώρες πριν, Arkin είπε

Fingerprint στην οθόνη έχουν τα meizu 16 εδώ και 1 μήνα στα 350 ευρώ και με πολύ καλύτερο ratio οθόνης super amoled sd 845 δεν χρειάζεται να περιμένουμε τη samsung μετά από 6 7 μήνες στο 1000αρικο.

Συσκευές φτιαγμένες για ανθρώπους με τέτοιες φάτσες: https://youtu.be/hhLYvvOtjKs?t=508

17 ώρες πριν, vaggelhs4 είπε

Aν υπάρχει ένας λόγος που δεν έχω αναβαθμίσει απο S6 edge -εκτός απο τις εκπληκτικές επιδόσεις και το μηδενικο lag 3 χρόνια μετά- είναι η δυνατότητα που μου προσφέρει να έχει το fingerprint μπροστά. Με βολεύει παντού. Προφανώς απο s6 edge σε s7 edge δεν υπάρχει τρομέρη διαφορά που να δικαιολογεί αναβάθμιση. Στο S8 επίσης που θα ήταν μια λογική αναβάθμιση αυτός βρίσκεται στην πλέον άβολη θέση ενώ στο S9 που τον κατέβασαν λίγο και πάλι παραμένει πίσω στη λογική των bezeless κινητών. Ελπίζουμε και με μια καλύτερη διάρκεια μπαταρίας -σημείο που διαχρονικά πονάει η σειρά S και όχι μόνο-. Ως προς την οθόνη προφανώς και είναι η καλύτερη με διαφορά στις σειρές S και ΝΟΤΕ αλλά δεν αποτελούσε ποτέ πρόβλημα για εμένα. Οπότε περιμένουμε S10 να δούμε αν θα πάμε σε αυτό ή θα πάμε σε note 8/9.

Σωστά τα λες. Χτυπά ένα προσεγμενο μεταχειρισμένο Note 8 και είσαι οκ για 2-3 χρόνια ακόμα.

19 ώρες πριν, Arkin είπε

Meizu και samsung στην ιδια προταση το θεωρω αδικο.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...