voltmod Δημοσ. 31 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2018 H αξιόπιστη για τις πληροφορίες που σχετίζονται με προιόντα της Samsung ιστοσελίδα SamMobile, αποκάλυψε πρόσφατα ότι η νέα σειρά Galaxy S10 θα αποτελείται από τρία μοντέλα μεταξύ των οποίων θα βρίσκεται μία οικονομικότερη πρόταση. Όλα τα νέα μοντέλα της σειράς Galaxy S10 θα διαθέτουν ανανεωμένο design καθώς και οθόνες που θα φιλοξενούν in-display αισθητήρες δακτυλικών αποτυπωμάτων. Παρόλα αυτά, το οικονομικότερο από τα τρία, θα διαθέτει “φθηνότερο” αισθητήρα. Πιο συγκεκριμένα, και όπως αναφέρει το SamMobile, τα Galaxy S10 και Galaxy S10+ θα διαθέτουν “ultrasonic display-based sensor” (χρησιμοποιείται τεχνολογία υπέρηχων για την τρισδιάστατη χαρτογράφηση του δακτυλικού αποτυπώματος) και το οικονομικότερο μοντέλο της σειράς θα διαθέτει “optical sensor” (ουσιαστικά δημιουργεί μία δισδιάστατη απεικόνιση). Πέρα από τον in-display “ultrasonic” αισθητήρα, τουλάχιστον τα δύο ακριβότερα μοντέλα, θα προσφέρουν και “true facial mapping sensor” (για 3D Facial Recognition) προσφέροντας δυνατότητα επιλογής στους χρήστες των κινητών της. Όσο καλό και αν είναι το Galaxy Note9 και το S Pen, το 2018 ήταν μάλλον μία χρονιά… “επανάληψης” για την Nοτιοκορεάτικη εταιρεία, και με τη σειρά Galaxy S10 θα επιχειρήσει για ακόμη μία φορά να ξεπεράσει εμπόδια και να οδηγήσει τις εξελίξεις στον χώρο. Forbes SamMobile Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vagdesign Δημοσ. 31 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2018 Άντε να δούμε... έχω μείνει με το S7 Edge και πρόσφατα ως δεύτερο το Essential (φοβερό τηλέφωνο παιδιά). Ελπίζω το S10 να έχει τη στιβαρότητα και τα bezels του Essential και όλα τα καλά του S7 Edge (οθόνη, κάμερα και ομορφιά). Μόνο τότε αναβαθμίζω 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 31 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Fingerprint στην οθόνη έχουν τα meizu 16 εδώ και 1 μήνα στα 350 ευρώ και με πολύ καλύτερο ratio οθόνης super amoled sd 845 δεν χρειάζεται να περιμένουμε τη samsung μετά από 6 7 μήνες στο 1000αρικο. Επεξ/σία 31 Αυγούστου 2018 από Arkin 6 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CyanBlue Δημοσ. 31 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2018 Απεξαρτήθηκα εδώ και καιρό από την εταιρεία που απορώ πως και η ίδια δεν έχει ονομαστεί Galaxy ☺️ ... Υπάρχουν πολλές τίμιες προτάσεις με πολύ καλά χαρακτηριστικά και σε τίμιες τιμές. Αφορμή ήταν οι φουσκωμένες (αν και αυθεντικές) μπαταρίες που η μία διαδεχόταν την άλλη. Τι καλά που ήταν όταν οι μπαταρίες ήταν αποσπώμενες πίσω από το κάλυμμα της πίσω όψης... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
odiseas46 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2018 10 λεπτά πριν, Arkin είπε Fingerprint στην οθόνη έχουν τα meizu 16 εδώ και 1 μήνα στα 350 ευρώ και με πολύ καλύτερο ratio οθόνης super amoled sd 845 δεν χρειάζεται να περιμένουμε τη samsung μετά από 6 7 μήνες στο 1000αρικο. Δεν ειμαι φαν τις σαμ. Αλλα οταν μιλαμε για οθονη δεν υπάρχει τιποτα καλύτερο. Φημες λενε πως θα καθυστέρηση λογω αναμονης στο 5g. Και επισης θα ερθει με sd855, που αν βγουν σωστα οσα λενε θα ειναι πολυ ποιο δυνατος απο 845. Διαφορα λενε οπως του 845 απο τον 820 οταν βγήκε. Αν λοιπον φερει ολα αυτα συν την αναλογη αναβαθμηση σε καμερα και ταχύτητα μνημης τα 1000 ειναι καλα για τιμη εκκινησης(δεδομενου του πως κοιλαει το μαρκετινγκ τις τεχνολογίας, οχι οτι θα ημουν ενταξει μεσα μου αν τα δωσω). 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexistefania Δημοσ. 31 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2018 16 λεπτά πριν, odiseas46 είπε Δεν ειμαι φαν τις σαμ. Αλλα οταν μιλαμε για οθονη δεν υπάρχει τιποτα καλύτερο. Φημες λενε πως θα καθυστέρηση λογω αναμονης στο 5g. Και επισης θα ερθει με sd855, που αν βγουν σωστα οσα λενε θα ειναι πολυ ποιο δυνατος απο 845. Διαφορα λενε οπως του 845 απο τον 820 οταν βγήκε. Αν λοιπον φερει ολα αυτα συν την αναλογη αναβαθμηση σε καμερα και ταχύτητα μνημης τα 1000 ειναι καλα για τιμη εκκινησης(δεδομενου του πως κοιλαει το μαρκετινγκ τις τεχνολογίας, οχι οτι θα ημουν ενταξει μεσα μου αν τα δωσω). Καλησπέρα σας.πιστευω ότι εάν τελικά τα δώσετε δεν θα είστε μόνο όχι καλά μέσα σας αλλά και στη τσέπη σας.ασχετως εάν αντέχει η τσέπη του οποιουδήποτε από εμάς θα πρέπει να διαπιστώνουμε τα 1000 που τυχόν δίνουμε εάν τα παίρνουμε πισω σε ποιότητα προϊόντος.παντως τα τελευταία ακριβά μοντέλα της samsung μετά το s7 edge δεν αξίζουν ούτε τα μισά χρήματα που δίνουμε. Ευχαριστώ υπάρχουν πολλές εταιρίες που κατασκευάζουν παρόμοια και καλύτερα προϊόντα στα μισά χρηματα 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 31 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2018 56 λεπτά πριν, Arkin είπε Fingerprint στην οθόνη έχουν τα meizu 16 εδώ και 1 μήνα στα 350 ευρώ και με πολύ καλύτερο ratio οθόνης super amoled sd 845 δεν χρειάζεται να περιμένουμε τη samsung μετά από 6 7 μήνες στο 1000αρικο. Εχει την οθόνη και την καμερα του Galaxy; Οχι; Θα περιμενω λοιπον την Samsung 9 λεπτά πριν, alexistefania είπε Καλησπέρα σας.πιστευω ότι εάν τελικά τα δώσετε δεν θα είστε μόνο όχι καλά μέσα σας αλλά και στη τσέπη σας.ασχετως εάν αντέχει η τσέπη του οποιουδήποτε από εμάς θα πρέπει να διαπιστώνουμε τα 1000 που τυχόν δίνουμε εάν τα παίρνουμε πισω σε ποιότητα προϊόντος.παντως τα τελευταία ακριβά μοντέλα της samsung μετά το s7 edge δεν αξίζουν ούτε τα μισά χρήματα που δίνουμε. Ευχαριστώ υπάρχουν πολλές εταιρίες που κατασκευάζουν παρόμοια και καλύτερα προϊόντα στα μισά χρηματα Εκτός του ότι σιγά που θα σε ρωτήσουμε που θα ξοδεψουμε τα λεφτά μας, μπορείς να μου βρεις συσκευή με καλύτερη οθονη και καμερα απο τα Galaxy στην μισή τιμή; Αντε γιτι μερικοί νομιζετε οτι ειμαστε ηλιθιοι που μπορουμε να βρουμε κατι με 300 και το περνουμε με 1000 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vaggelhs4 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2018 Aν υπάρχει ένας λόγος που δεν έχω αναβαθμίσει απο S6 edge -εκτός απο τις εκπληκτικές επιδόσεις και το μηδενικο lag 3 χρόνια μετά- είναι η δυνατότητα που μου προσφέρει να έχει το fingerprint μπροστά. Με βολεύει παντού. Προφανώς απο s6 edge σε s7 edge δεν υπάρχει τρομέρη διαφορά που να δικαιολογεί αναβάθμιση. Στο S8 επίσης που θα ήταν μια λογική αναβάθμιση αυτός βρίσκεται στην πλέον άβολη θέση ενώ στο S9 που τον κατέβασαν λίγο και πάλι παραμένει πίσω στη λογική των bezeless κινητών. Ελπίζουμε και με μια καλύτερη διάρκεια μπαταρίας -σημείο που διαχρονικά πονάει η σειρά S και όχι μόνο-. Ως προς την οθόνη προφανώς και είναι η καλύτερη με διαφορά στις σειρές S και ΝΟΤΕ αλλά δεν αποτελούσε ποτέ πρόβλημα για εμένα. Οπότε περιμένουμε S10 να δούμε αν θα πάμε σε αυτό ή θα πάμε σε note 8/9. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 31 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2018 1 ώρα πριν, vagdesign είπε Άντε να δούμε... έχω μείνει με το S7 Edge και πρόσφατα ως δεύτερο το Essential. Περνάς άσχημα πολύ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexakos89 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2018 screen protector θα μπορούμε να βάλουμε αραγε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vagosd Δημοσ. 31 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2018 23 λεπτά πριν, BorrowedTime είπε Εχει την οθόνη και την καμερα του Galaxy; Οχι; Θα περιμενω λοιπον την Samsung Εκτός του ότι σιγά που θα σε ρωτήσουμε που θα ξοδεψουμε τα λεφτά μας, μπορείς να μου βρεις συσκευή με καλύτερη οθονη και καμερα απο τα Galaxy στην μισή τιμή; Αντε γιτι μερικοί νομιζετε οτι ειμαστε ηλιθιοι που μπορουμε να βρουμε κατι με 300 και το περνουμε με 1000 Κλασσικά ο Έλληνας πάντα πιο έξυπνος μπορεί και βρίσκει το ίδιο φθηνότερα από τους υπόλοιπους. Και φυσικά όλοι είναι βλάκες που παίρνουν ακριβότερα... 9 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexistefania Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, BorrowedTime είπε Εχει την οθόνη και την καμερα του Galaxy; Οχι; Θα περιμενω λοιπον την Samsung Εκτός του ότι σιγά που θα σε ρωτήσουμε που θα ξοδεψουμε τα λεφτά μας, μπορείς να μου βρεις συσκευή με καλύτερη οθονη και καμερα απο τα Galaxy στην μισή τιμή; Αντε γιτι μερικοί νομιζετε οτι ειμαστε ηλιθιοι που μπορουμε να βρουμε κατι με 300 και το περνουμε με 1000 Ρωτήσατε και απαντήσατε μόνο σας.πιστευω ότι εάν η samsung έκλεινε "ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΑΣ" δεν θα ξέρατε που να τα δώσετε.Τωρα εάν ψάχνετε και δεν βρίσκετε κάτι με 300 τι να πω.ο καθένας μπορεί να πιστεύει ότι θέλει για τον εαυτό του η τι θα αγοράσει με τα λεφτά ανάλογα με την νοημοσύνη του και την ποσότητα αυτων Επεξ/σία 1 Σεπτεμβρίου 2018 από alexistefania 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jake07 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2018 Με λυπεί και με ξαφνιάζει το γεγονός οτι φτάσαμε να λέμε "αν βγει με 1000 καλά είναι"... Οι υπόλοιπες σκέψεις μου είναι περιττές γιατί αν τις εκφράσω σε κοινό που λέει τα 1000 καλά, θα δεχθώ "bulling" όσο δε πάει... Καλό μήνα! 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
UsualSuspect__ Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2018 Είχα καιρό να δω τόσα καθυστερημένα σχόλια μαζεμένα. Συνεχίστε ! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pcos Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2018 μονο οταν βγει αναδιπλουυμενο θα αλλαξω 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα