feny20080 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2018 καλησπερα σας θα ηθελα να ρωτησω αν καποιος γνωριζει. θελω να πουλησω το αυτοκινητο μου, εχουμε παραδωσει πινακίδες χρονια τωρα. τι χρειαζεται να κανω εγω για να το πουλησω; πρεπει να περασω κτεο να παρω πινακιδες; δλδ ενα κοστολόγιο τι θα μου βγει εμενα;
Γιάννης Platano Δημοσ. 31 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2018 Πρωτα πρωτα να το ασφαλισεις για να σου δωσει πισω πινακιδες η εφορια .Μπορεις να το ασφαλισεις και για ενα μηνα ...Κοστος νομιζω μικρο Να πληρωσεις τελη κυκλοφοριας νομιζω οτι ειναι αναλογικα για τους μηνες του 2018 αλλα με επιφυλαξη ΚΤΕΟ καπου στα 50 ευρω αν δεν εχει προβληματα το αμαξι αλλα μετα απο χρονια ακκινησιας δεν μπορω να ξερω τι θα βγαλει 1
NikosKallithea Δημοσ. 31 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2018 Ασφάλεια, τέλη, πινακίδες και μετά το πουλάς 1
Joshua21 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2018 Πρώτα το ασφαλίζεις, μετά παίρνεις πινακίδες, μετά κτεο. Το κτεο κοστίζει κανα 50άρι, εφόσον βέβαια όταν κατατέθηκαν πινακίδες είχε δελτίο κτεο σε ισχύ. Το κόστος για τα τέλη είναι πολύπλοκο να υπολογιστεί, πάει ανάλογα με τα κυβικά και την ηλικία του αυτοκινήτου. Ασφάλεια μπορείς να κάνεις για μόλις ένα μήνα, λογικά δεν θα ξοδέψεις περισσότερα από 25-30€. 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 31 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε Ασφάλεια, τέλη, πινακίδες και μετά το πουλάς ΚΤΕΟ? Τελη και πινακιδες ειναι το ιδιο .Πληρωνεις τελη και τα αλλα και παιρνεις πινακιδες. Επεξ/σία 31 Αυγούστου 2018 από Γιάννης Platano 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα