JohnP10 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 Το ξέρω ότι είναι κουφό, αλλά αυτό είναι το πρόβλημα.. Δεν έχω δοκιμάσει να το παίξω σε windowed ή άλλο mode πέρα από fullscreen, διότι έχω FreeSync, το οποίο δουλεύει μόνο σε fullscreen.
micos000 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 Θα έλεγα να το δοκιμάσεις προσωρινά και ας χάσεις για λίγο το freesync.
JohnP10 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 Spoiler Μόλις το δοκίμασα, αλλά έχω πάλι fps drop...
antbyron Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 3 ώρες πριν, JohnP10 είπε Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Μόλις το δοκίμασα, αλλά έχω πάλι fps drop... Άλλο χειριστήριο δοκίμασες; Έχω την αίσθηση ότι θα φταίει το χειριστήριο σου ή οι οδηγοί του για τα 7αρια. Δοκίμασε ή άλλο χειριστήριο ή το ίδιο χειριστήριο σε άλλο μηχάνημα.
JohnP10 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 Θα τα δοκιμάσω και τα δύο. Πάντως δεν νομίζω πώς φταίει το συγκεκριμένο χειριστήριο, καθώς όπως έχω αναφέρει το πρόβλημα αυτό παρατηρήθηκε και με άλλα χειριστήρια. Spoiler Νομίζω πώς βρήκα την λύση, θα το δοκιμάσω πρωί πρωί και θα σας αφήσω ενήμερους εάν όντως δουλεύει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα