Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Eιχα κανει format πριν απο 2 ημερες ,ειχα windows 10 τα οποια ξαναπερασα  και μετα το format.Ειχα εγκαταστησει GeForce experience drivers gpu και 2 παιχνιδια και ολα πηγαιναν μια χαρα.Σημερα το μεσημερι ανοιγω τον υπολογιστη και μου γραφει (δε τα θυμαμαι ακριβως)  οτι δε μπορει να μπει και μου βγαζει την επιλογη για restore.Το επιλεγω και μετα απο πολυ ωρα που ξαναρχομαι στο σπιτι (ο υπολογιστης ειχε μεινει ανοικτος) τα windows ειχαν προχωρησει σε φορματ.Βεβαια εχει κρατησει GeForce experience ,drivers και απο τα 2 games  εχει κρατησει τους φακελους τους με  σχεδον ολο το περιεχομενο.Λειπουν βεβαια τα εκτελεσιμα αρχεια απο μεσα .Αυτο λοιπον που θελω να ρωτησω ειναι αν αυτη η ανικανοτητα του υπολογιστη μου να μπει στα windows και το format στη συνεχεια ,ειναι τυχαιο ,ειναι δηλαδη ενα κρασαρισμα που συμβαινει καποιες φορες η ειναι προβλημα στο δισκο μου(μηχανικο)Βεβαια εδω να σας πω οτι στην ιδια ενοτητα του φορουμ εχω γραψει ακομη ενα θεμο για το οποιο χρειαστηκε να παραθεσω εικονες απο το hd sentinel για τη κατασταση του δισκου μου και μελη απο το φορουμ απαντησαν οτι ειναι ολα καλα.Ποια ειναι η γνωμη σας λοιπον;Δεν εχω προβλημα να ξανακανω φορματ απλως θα ηθελα να ξερω αν μπορω να διαπιστωσω οτι ο δισκος μου ειναι σε καλη κατασταση (το αλλο θεμα στην ιδια ενοτητα που περιεχει τις φωτο και τα σχολια για το δισκο ειναι το task manager και χρηση του δισκου 100%)

Δημοσ.

Είχες την ίδια έκδοση 10 πριν; Τώρα ποια έχεις;
Πάτα WINDOWS_R και δώσε winver για να δεις ποια έκδοση έχεις.

Κατέβασε και το hdsentinel και τρέξτο να δούμε την υγεία του δίσκου, αν και δε νομίζω να είναι από εκεί το πρόβλημα.

39 λεπτά πριν, geomalliv είπε

τα windows 10 ειναι original ή κρακαρισμένα;

Αυτό πολύ μικρή σχέση έχει καθώς ο Βαγγέλης είπε ότι είχε ήδη τα 10άρια και τα ξαναπέρασε. Αν ήταν θα είχε και πριν πρόβλημα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

φιλε micos.H εκδοση που μου βγαζει είναι η 1511 os built 10586,494.Τωρα σχετικα με το hd sentinel.Είναι πραγματικα αξιοπιστο;Ρωταω όχι γιατι εχω να πω κατι το αντιθετο  απλως δε ξερω κατά ποσο ένα software  μπορει να δειξει τη κατασταση που βρίσκεται ένα μηχανικο μερος του pcsAw8Mm.jpgp1JZ8h.jpgBIsO89.jpg

Επεξ/σία από vagelis81

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...