Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

το κακο ειναι οτι αν οντως το αυτοκινητο εχει τοσο πολλα χιλιομετρα θα αρχισει να ζηταει σαν τρελο κ δεν θα μπορει να το πουλησει κιολας γιατι οι παντες θα υποψιαστουν οταν δουν την αδεια κυκλοφοριας

• Like 1
  • Απαντ. 221
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
27 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε

Τίποτα δεν μπορείς να κάνεις

Αν μπορει να αποδειξει οτι οταν το πηρε εγραφε 100000 και ειχε κανει 385000 υπαρχει δολος στην πωληση και πολλα μπορει να κανει .

• Like 2
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, MaKaros14 είπε

Καταρχάς σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας.Το αμάξι αγοράστηκε χωρίς book service αλλά πήγαμε στην citroen να το τσεκαρουν αυτοί και μας το πρότειναν με ενθαρρυντικά σχόλια..Τα στοιχεία θεωρώ ότι είναι επαρκής αλλά δεν ξέρω το κόστος του όλο πράγματος και αν μετά από ένα σημείο γίνεται απαγορευτικό..

Ελπίζω μόνο να το αγόρασες μπιρ παρά, μόνο έτσι αξίζει να αγοράσεις αυτοκίνητο χωρίς ιστορικό σέρβις.

Δημοσ.
27 λεπτά πριν, MaKaros14 είπε

Καταρχάς σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας.Το αμάξι αγοράστηκε χωρίς book service αλλά πήγαμε στην citroen να το τσεκαρουν αυτοί και μας το πρότειναν με ενθαρρυντικά σχόλια..Τα στοιχεία θεωρώ ότι είναι επαρκής αλλά δεν ξέρω το κόστος του όλο πράγματος και αν μετά από ένα σημείο γίνεται απαγορευτικό..

ρε μαν συγνωμη κιολας αλλα δεν αντεχω-το χαρτι απο το κτεο δεν το ελενξες????αυτοκινητο πηρες οχι καναπε

Δημοσ.

Στο ΚΤΕΟ είχε κανονικά χιλιόμετρα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, rudigarcia222 είπε

ρε μαν συγνωμη κιολας αλλα δεν αντεχω-το χαρτι απο το κτεο δεν το ελενξες????αυτοκινητο πηρες οχι καναπε

Μπορει να τα ειχε γυρισει πριν το τελευταιο ΚΤΕΟ .

1 λεπτό πριν, MaKaros14 είπε

385000 περιπου ?

Επεξ/σία από Γιάννης Platano
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, MaKaros14 είπε

Όχι όχι κοντά στα 100000

Πολυ καλο αυτο ...Αρα εχουμε ενα αυτοκινητο με ΚΤΕΟ στα 100000 και ενα χαρτι που αποδικνυει οτι εχει κανει τουλαχιστον 385000 .Χωρις να ειμαι δικηγορος ειναι ολοφανερος ο δολος.

Αν ειχε κοντα στα 385000 το χαρτι του ΚΤΕΟ μπορει να ελεγε οτι τα γυρισες εσυ για να τον κυνηγησεις μετα .

Επεξ/σία από Γιάννης Platano
  • Like 5
Δημοσ.
16 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε

Αν μπορει να αποδειξει οτι οταν το πηρε εγραφε 100000 και ειχε κανει 385000 υπαρχει δολος στην πωληση και πολλα μπορει να κανει .

Τιποτα δεν μπορεί να κανει, δεν στέκεται ούτε στα δικαστήρια, πεταμένα λεφτα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ακριβώς αυτό που λέει ο Platano.

Κανονικά το ερώτημα θα απευθυνόταν στον αγοραστή που θα είχε το βάρος της απόδειξης του ισχυρισμού του, δηλαδή να αποδειχθεί ότι ο πωλητής πούλησε αυτοκίνητο εξαπατώντας με τα δήθεν 100.000 km. Διότι ο πωλητής - χωρίς κατάλληλες αποδείξεις - θα μπορούσε άνετα να ισχυριστεί πως πούλησε τίμια γνωστοποιώντας τα 380.000 km στον αγοραστή.

Από τη στιγμή που υπάρχει όμως το χαρτί του ΚΤΕΟ με τα «γυρισμένα» χλμ,  αλλάζει το πράγμα υπέρ του ισχυρισμού του αγοραστή.

Επεξ/σία από KoreanW
  • Like 5
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε

Τιποτα δεν μπορεί να κανει, δεν στέκεται ούτε στα δικαστήρια, πεταμένα λεφτα

Αν μας το εξηγουσες λιγο ....Ολοι γραφουμε κατι αλλα λεμε και την γνωμη μας που φυσικα μπορει να ειναι λαθος ,  με καποια στοιχεια απο αυτα που λεει ο φιλος μας.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
46 λεπτά πριν, MaKaros14 είπε

Λάθος χχχχ

Στο ΚΤΕΟ είχε τα τρέχοντα γυρισμένα χλμ, αν το πήγαινε στο Α κτεο και πριν την πώληση το πήγε στο Β κτεο, το Β κτεο δεν μπορεί να διασταυρωσει χλμ... Αν το πήγαινε στο Α θα τα έγραφε μιας και από την δική μου εμπειρία στο κτεο που πήγαινα τα ειχαν όλα αποθηκευμένα βάσει πινακίδας... Δε θα μπορούσα να τουσ ξεγέλασω ΙΣΩΣ εκτός κι αν έδινα φακελάκι.... 

Επεξ/σία από terry308
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, terry308 είπε

Λάθος χχχχ

Στο ΚΤΕΟ είχε τα τρέχοντα γυρισμένα χλμ, αν το πήγαινε στο Α κτεο και πριν την πώληση το πήγε στο Β κτεο, το Β κτεο δεν μπορεί να διασταυρωσει χλμ... Αν το πήγαινε στο Α θα τα έγραφε μιας και από την δική μου εμπειρία στο κτεο που πήγαινα τα ειχαν όλα αποθηκευμένα βάσει πινακίδας... Δε θα μπορούσα να τουσ ξεγέλασω ΙΣΩΣ εκτός κι αν έδινα φακελάκι.... 

Με τα ΚΤΕΟ πολλα γινοντε με φακελακι αλλα και χωρις φακελακι για να παρουν το 50αρικο

Περασα το δικο μου με υγραεριο και αρχικη βεβαιωση εγκαταστατη που δεν συμφωνουσε με το συστημα που εχει  επανω γιατι ειχα αλλαξει εγκεφαλο .Απλα  για το 50αρικο .

Δημοσ.

εκτος κ αν καποιος απο εδω μεσα ειναι δικηγορος θα ακους το μακρυ κ το κοντο του καθενος

κουβεντα εγινε κ βγηκαν καποια χρησιμα πραγματακια ομως

εγω στην θεση σου θα πηγαινα σε καποιο δικηγορο με σοβαρα χαρτια στα χερια μου να μου πει τι μπορω ν κανω κ με τι κοστος

αν δεις οτι δεν συμφερει το πολυ πολυ να συννενοηθεις αν εχεις κ κανεναν γνωστο να τον ψαρωσουν απο το δικηγορικο γραφειο τηλεφωνοντας του πχ οτι θελουν να του παραδωσουν εξωδικο ταχαμου

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...