costacurta Δημοσ. 24 Μαΐου 2019 Δημοσ. 24 Μαΐου 2019 15 λεπτά πριν, ctct είπε Ηταν σε κατασταση καινουριου ειδικα το εσωτερικο του. Δεν είχε ουτε ψεγάδι. Δύο ερωτήσεις . Ήταν τρίτο χέρι? Άρα δεν ήξερε και αυτός πριν τι αγοράσει Και Στο χαρτί κτεο τι έλεγε?
ctct Δημοσ. 24 Μαΐου 2019 Δημοσ. 24 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Πριν λιγους μηνες το έφερε απο εξωτερικο γυρισε χλμ και μετα το πέρασε κτεο . Αν το όχημα είναι απο εξωτερικο δεν μπορεις να δείς ιστορικο παρα μόνο βιβλίο σερβις, που δεν υπηρχε στη περίπτωση μου, και μέσω διαγνωστικου μόνο αντιπροσωπείας. Επεξ/σία 24 Μαΐου 2019 από ctct 1
Liapisftw Δημοσ. 24 Μαΐου 2019 Δημοσ. 24 Μαΐου 2019 Κανένας μαντράς θα του το έφερε. Παίζει οντως ο άνθρωπος να μην ήξερε τίποτα. 1
ctct Δημοσ. 24 Μαΐου 2019 Δημοσ. 24 Μαΐου 2019 Μόλις τώρα, Liapisftw είπε Κανένας μαντράς θα του το έφερε. Παίζει οντως ο άνθρωπος να μην ήξερε τίποτα. Στην Ελλάδα ποτέ κανένας δεν ξέρει τιποτα. Καταρχάς οφείλει να ξέρει τι πουλάει. Και δεύτερον: να δεχθώ ότι δεν ήξερε, τώρα που ξέρει όμως δεν είδα ακόμα να αλλάξει την αγγελία όπως του ζήτησα. Ο καθένας βγάζει το συμπερασμά του. εγώ σπατάλησα χρόνο και χρημα και κάνω ότι μπορώ στα πλαίσια του νομιμου να κατεβάσει/αλλάξει τις αγγελίες του.
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Μαΐου 2019 Δημοσ. 24 Μαΐου 2019 22 λεπτά πριν, ctct είπε και μέσω διαγνωστικου μόνο αντιπροσωπείας. Σιγά τα διαγνωστικά της αντιπροσωπιας. Με οποιοδήποτε διαγνωστικο των 50 euro μπορείς να δεις χλμ εκτός απο κοντέρ(που αλλάζουν) και σε άλλους εγκεφάλους πχ abs
ctct Δημοσ. 24 Μαΐου 2019 Δημοσ. 24 Μαΐου 2019 1 λεπτό πριν, omitziz είπε Σιγά τα διαγνωστικά της αντιπροσωπιας. Με οποιοδήποτε διαγνωστικο των 50 euro μπορείς να δεις χλμ εκτός απο κοντέρ(που αλλάζουν) και σε άλλους εγκεφάλους πχ abs Αγοράζεις διαγνωστικό obd2 με 10ευρω και γυρίζεις τα χλμ σε 30'' Δεν μπορεις όμως να δεις όλους τους αισθητήρες και όλο το ιστορικό με διαγνωστικο των 50€ αλλά δεν είναι αυτό το θέμα
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Μαΐου 2019 Δημοσ. 24 Μαΐου 2019 20 λεπτά πριν, ctct είπε Δεν μπορεις όμως να δεις όλους τους αισθητήρες και όλο το ιστορικό με διαγνωστικο των 50€ αλλά δεν είναι αυτό το θέμα Φυσικά και μπορείς , εαν εσύ δεν ξέρεις μην το θεωρείς αδύνατο , και δεν είπα να αλλάξεις αλλά να τσεκάρεις.
ctct Δημοσ. 24 Μαΐου 2019 Δημοσ. 24 Μαΐου 2019 οκ. Οταν παρω αυτοκινητο δωσμου διευθυνση να ρθω να το ελεγξεις εσυ που ξέρεις.
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Μαΐου 2019 Δημοσ. 24 Μαΐου 2019 4 ώρες πριν, ctct είπε Ηταν σε κατασταση καινουριου ειδικα το εσωτερικο του. Δεν είχε ουτε ψεγάδι. Προφανώς ο τύπος το πρόσεχε πολύ,αφού δεν είχε ούτε ένα ψεγάδι,εσωτερικό καινούριο, το είδε φανοποιός,συνεργείο, η αντιπροσωπεια.Και λες όλα άψογα. Βέβαια τα 320.000 χλμ είναι πολλά. Για αμάξι του 2012 δηλαδή. Ας του έκανες αντιπρόταση με πολύ λιγότερα χρήματα.😉 Τι αμαξι;Μπορείς να δώσεις ένα link?
ctct Δημοσ. 24 Μαΐου 2019 Δημοσ. 24 Μαΐου 2019 24 λεπτά πριν, jmmys είπε Προφανώς ο τύπος το πρόσεχε πολύ,αφού δεν είχε ούτε ένα ψεγάδι,εσωτερικό καινούριο, το είδε φανοποιός,συνεργείο, η αντιπροσωπεια.Και λες όλα άψογα. Βέβαια τα 320.000 χλμ είναι πολλά. Για αμάξι του 2012 δηλαδή. Ας του έκανες αντιπρόταση με πολύ λιγότερα χρήματα.😉 Τι αμαξι;Μπορείς να δώσεις ένα link? Εκανα αντιπρόταση αλλά δεν τη δέχτηκε. Το θέμα είναι άλλο. Εγω τη γλυτωσα αλλά ο επόμενος; ο παραεπόμενος; Οι περισσότεροι "ιδιωτες" που λέει στις αγγελίες στο car είναι μικροέμποροαπατεώνες που το κανουν σαν δεύτερη δουλεια.Διαλέγουν οι ίδιοι και φερνουν απο βουλγαρία/ιταλία/γερμανία, κατεβάζουν χιλιόμετρα κρύβουν ότι μπορούν κανουν ένα ψιλομάζεμα και στο πλασάρουν με το κλασικό: "το είχε κοπέλα ή παππους" κλπ και έχουν έτοιμο ένα παραμυθάκι . Όταν και αν καταλάβεις τι παίρνεις πετάνε το κλασικό "δεν ήξερα ρε φίλε, τη πάτησα και εγώ" Αν δεν αλλάξει την αγγελία, οπως του ζήτησα, μεχρι αυριο θα την ανεβάσω .
panoskatos Δημοσ. 25 Μαΐου 2019 Δημοσ. 25 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Διάβασα 13 σελίδες. Συμπέρασμα : Όλοι οι μαντραδες είναι απατεώνες. Ότι αμάξι πουλάνε είναι απάτη. Όλα τα κοντέρ είναι γυρισμενα. Καλύτερη λύση ιδιώτης, αν εσείς όμως σαν ιδιώτες πουλουσατε το αυτοκίνητο σας δεν θέλετε να πάτε στον αγοραστή, δεν θέλετε να το δώσετε για test drive. Του κάνετε και χάρη που του μιλάτε εν ολίγοις. 12 σελίδες off topic τίγκα στην παπατζολογια. Επεξ/σία 25 Μαΐου 2019 από panoskatos 2
ctct Δημοσ. 25 Μαΐου 2019 Δημοσ. 25 Μαΐου 2019 21 ώρες πριν, panoskatos είπε Διάβασα 13 σελίδες. Συμπέρασμα : Όλοι οι μαντραδες είναι απατεώνες. Ότι αμάξι πουλάνε είναι απάτη. Όλα τα κοντέρ είναι γυρισμενα. Καλύτερη λύση ιδιώτης, αν εσείς όμως σαν ιδιώτες πουλουσατε το αυτοκίνητο σας δεν θέλετε να πάτε στον αγοραστή, δεν θέλετε να το δώσετε για test drive. Του κάνετε και χάρη που του μιλάτε εν ολίγοις. 12 σελίδες off topic τίγκα στην παπατζολογια. Ο καθένας λέει την εμπειρία του ανάλογα την περίπτωση. Είναι κρίμα να μπουν όλοι στο ίδιο καζάνι. Επειδή έχω χαλάσει χρόνο και ήδη ένα σεβαστό ποσο για μετακινήσεις και ελεγχους ένιωθα πως όφειλα να ενημερώσω κ άλλους για αυτη την τελευταια μου τουλ. εμπειρια. Προσωπικά δεν πιστεύω πως είναι καλύτερη λύση ο ιδιώτης καθώς μετα την απομάκρυνση δεν θα τον ξαναδείς και δεν μπορείς να πάρεις εγγυήση έστω 6μηνη που από μαντρά μπορείς να ζητησεις. Το ρίσκο είναι παντού. Παρεμπιπτόντως, όταν πούλησα το αυτοκίνητο μου ενημέρωνα πως μπορούν να κάνουν έλεγχο όπου θελουν όπως θέλουν γιατί ήξερα τι πουλάω! Ήταν δικό μου, δεν το έφερα πριν ένα μήνα απ την βουλγαρια με 1000ευρω. Γι αυτό κ η αγγελία μου έγραφε ιδιώτης. Όχι έμπορακος χωρίς επαγγ. αφμ !! 2 ώρες πριν, stefan123 είπε Για βαλε να δουμε τι και πως..... Κατέβηκε! 1
di maria kun Δημοσ. 25 Μαΐου 2019 Δημοσ. 25 Μαΐου 2019 Φίλε ctct και πολύ καλά το χειρηστηκες γιά μενα. Αν ήμουν στην θέση σου θα έπεφτε φάπα και δεν λογαριαζω ούτε από μπουλινκ ούτε από τπτ. Ιδιώτης που προχώρησε σε αγορά από εξωτερικό και το αυτοκίνητο το πρόσεχε και το είχε στην πένα αλλά ήταν τόσο αφελής που δεν ρώτησε ούτε έλεγξε χιλιομέτρα?? Κάτι βρομάει από μακριά 1
1988panos2171 Δημοσ. 25 Μαΐου 2019 Δημοσ. 25 Μαΐου 2019 Στις 24/5/2019 στις 5:16 ΜΜ, ctct είπε Ηταν σε κατασταση καινουριου ειδικα το εσωτερικο του. Δεν είχε ουτε ψεγάδι. Λογικό αν έκανε 45000χλμ το χρόνο. Όλα εκτός πόλης οπότε η ταλαιπωρία του αυτοκινήτου ελάχιστη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα