Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 221
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Spect~ είπε

Επειδή  κοιτάω για αμάξι, πείτε κανέναν έμπιστο μαντρά

Δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα, σίγουρα χαμένος θα βγεις αν εμπιστευτείς τον πωλητή, είτε μαντράς είναι είτε ιδιώτης.

Το μόνο που μπορείς να εμπιστευτείς είναι τα ευρήματα του σωστού ελέγχου.

• Like 2
  • Moderators
Δημοσ.
21 λεπτά πριν, Joshua21 είπε

Δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα, σίγουρα χαμένος θα βγεις αν εμπιστευτείς τον πωλητή, είτε μαντράς είναι είτε ιδιώτης.

Το μόνο που μπορείς να εμπιστευτείς είναι τα ευρήματα του σωστού ελέγχου.

Έλεγχος θα γίνει σίγουρα αλλά σίγουρα υπάρχουν και κάποιοι πιο "αξιόπιστοι" που λιγοστεύουν τις πιθανότητες να γίνει στραβή, γιατί αν για να βρεις αμάξι ελέγξεις 10 αυτοκίνητα θα έχεις δώσει τουλάχιστον 500€ μόνο για τον έλεγχο

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Spect~ είπε

Έλεγχος θα γίνει σίγουρα αλλά σίγουρα υπάρχουν και κάποιοι πιο "αξιόπιστοι" που λιγοστεύουν τις πιθανότητες να γίνει στραβή, γιατί αν για να βρεις αμάξι ελέγξεις 10 αυτοκίνητα θα έχεις δώσει τουλάχιστον 500€ μόνο για τον έλεγχο

Γι αυτό περιορίζεις  τα αυτοκίνητα σε 2-3 που πιστεύεις ότι αξίζουν και τα πηγαίνεις για έλεγχο...    

Δημοσ.
30 λεπτά πριν, Spect~ είπε

Αν ενδιαφέρεσαι για σχετικά καινούριο αμάξι εγώ θα πρότεινα αντιπροσωπείες... 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Spect~ είπε

Τον πρώτο έλεγχο μπορείς να τον κάνεις και μόνος σου, δεν χρειάζεται τπτ ιδιαίτερες γνώσεις και skills για να διαπιστώσεις την κατάσταση ενός αυτοκινήτου, τις ελλείψεις του, να δεις το ιστορικό συντήρησης κτλ. Και αν είσαι εντελώς άσχετος, πάρε μαζί κάποιον φίλο/συγγενή που ξέρει 2 πράγματα. Αν ένα αυτοκίνητο "περάσει" τον πρώτο δικό σου έλεγχο, είναι λίγο απίθανο να "κοπεί" στον πιο εξονυχιστικό.

• Moderators
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Joshua21 είπε

Τον πρώτο έλεγχο μπορείς να τον κάνεις και μόνος σου, δεν χρειάζεται τπτ ιδιαίτερες γνώσεις και skills για να διαπιστώσεις την κατάσταση ενός αυτοκινήτου, τις ελλείψεις του, να δεις το ιστορικό συντήρησης κτλ. Και αν είσαι εντελώς άσχετος, πάρε μαζί κάποιον φίλο/συγγενή που ξέρει 2 πράγματα. Αν ένα αυτοκίνητο "περάσει" τον πρώτο δικό σου έλεγχο, είναι λίγο απίθανο να "κοπεί" στον πιο εξονυχιστικό.

Με την πρυπόθεση οτι μπορείς να δεις το αμάξι, όταν όμως λόγω δουλείας και  περιοχής αδυνατείς να δεις το αμάξι τι κάνεις? Σίγουρα δεν μπορείς να "χώνεις" αλλους συνέχεια ειδικά οταν έχουν οικογένεια και δουλειά

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Spect~ είπε

Με την πρυπόθεση οτι μπορείς να δεις το αμάξι, όταν όμως λόγω δουλείας και  περιοχής αδυνατείς να δεις το αμάξι τι κάνεις? Σίγουρα δεν μπορείς να "χώνεις" αλλους συνέχεια ειδικά οταν έχουν οικογένεια και δουλειά

Όταν μπεις στη διαδικασία να ψάξεις για μτχ, πρέπει να σπαταλήσεις ένα Χ, Υ, Ζ χρόνο 

Δεν υπάρχει χώσιμο, κανονίζεις Σαββατοκύριακα, απογεύματα κλπ κλπ, και οι 2 δουλειά θέλετε να κάνετε 

Φυσικά, να ξέρεις ότι δεν υπάρχει χειρότερο πράμα από το να ζητάς από πωλητή να έρθει σε σένα, κατά τη γνώμη μου είναι εντελώς απαράδεκτο... 

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.
23 λεπτά πριν, AristidisZ είπε

Όταν μπεις στη διαδικασία να ψάξεις για μτχ, πρέπει να σπαταλήσεις ένα Χ, Υ, Ζ χρόνο 

Δεν υπάρχει χώσιμο, κανονίζεις Σαββατοκύριακα, απογεύματα κλπ κλπ, και οι 2 δουλειά θέλετε να κάνετε 

Φυσικά, να ξέρεις ότι δεν υπάρχει χειρότερο πράμα από το να ζητάς από πωλητή να έρθει σε σένα, κατά τη γνώμη μου είναι εντελώς απαράδεκτο... 

Όταν το αμάξι είναι στην Αθήνα και εσύ είσαι 500 χιλιόμετρα και μία θάλασσα μακριά το να πας ο ίδιος -πόσο μάλιστα κάθε ΣΚ- ειναι δύσκολο. Χώσιμο αναφέρομαι σε συγγενή για να βλέπει για σένα.

Ανάλογα την τοποθεσία και των δύο και τις συνθήκες τις κατάστασης το μέρος κανονίζετε, δεν θεωρώ ότι είναι στάνταρ αλλα συμφωνώ οτι αρχικά το βάρος πέφτει στον αγοραστή.

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, Spect~ είπε

Όταν το αμάξι είναι στην Αθήνα και εσύ είσαι 500 χιλιόμετρα και μία θάλασσα μακριά το να πας ο ίδιος -πόσο μάλιστα κάθε ΣΚ- ειναι δύσκολο. Χώσιμο αναφέρομαι σε συγγενή για να βλέπει για σένα.

Ανάλογα την τοποθεσία και των δύο και τις συνθήκες τις κατάστασης το μέρος κανονίζετε, δεν θεωρώ ότι είναι στάνταρ αλλα συμφωνώ οτι αρχικά το βάρος πέφτει στον αγοραστή.

Δεν έχεις κανέναν γνωστό να πάρεις ένα καλό ενοικιαζόμενο; 

• Moderators
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, zio10 είπε

Δεν έχεις κανέναν γνωστό να πάρεις ένα καλό ενοικιαζόμενο; 

Τα ενοικιαζόμενα είναι ακόμη χειρότερα απο αυτά των μαντράδων. Πότε δεν αγοράζεις απο ενοικιαζόμενα

• Like 1
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, Spect~ είπε

Τα ενοικιαζόμενα είναι ακόμη χειρότερα απο αυτά των μαντράδων. Πότε δεν αγοράζεις απο ενοικιαζόμενα

Γενικά ναι, γι'αυτό λέω αν έχεις κανέναν δικό σου να σου προτείνει συγκεκριμένο αμάξι. 

Δημοσ.

Εγώ πάντως είχα καλή εμπειρία από το Stock center ενώ έχω ακούσει και από άλλους καλά λόγια. 

Κατά τα άλλα ισχύει πως πρέπει να γίνει έλεγχος. 

Δημοσ.

Κοιτα και γω στην ιδια φαση ημουν.

Ελεγα να πηγαινω σαββατο να τα βλέπω.

Πολλοι μαντραδες αν σε ενδιαφερουν σαββατα κλεινουν νωρις. Πρέπει να χεις χρόνο να τα βλέπεις, οταν πιεζεσαι αποφασίζεις λάθος.

Ακομα και να σε εντυπωσιασει ενα αμαξι, στην πορεια θα δεις πραγματα που δεν σου αρεσουν δεν σου κάθονται καλα στο ματι.

Το μεταχειρισμένο ειναι μεταχειρισμένο με ότι συνεπάγεται αυτο. Λαχειο ειναι. πχ αν καταληξεις σε ενα μοντελο θα δεις οτι ο ενας το δινει 5500€ ο αλλος 6500 θα μπεις στον πειρασμο.

Αν ειχα και εγω το ίδιο διλλημα, επαιρνα ιδιωτες κυριως για φιεστα και λεον. Επαιρνα τηλεφωνο τους ελεγα θα κατεβω Θεσσαλονίκη δευτερα θα μπορέσω να το δω, ολα καλα, όταν πήγαινα εκει ο ενας δεν μπορούσε, ο άλλος παρε με πιο μετα. Οηγα σε ορισμένους εμπορους, ο ένας αδιαφορος μου πέταξε τα κλειδια και μου είπε εκει ειναι πανε δες το.

Ειχα πίεση από την δουλεια, επειδη μου δωσαμε αμαξι δανεικο για μια μονο εβδομαδα. Πηγα και διαλεξα αλλο απο αυτα που ειχα στο μυαλο μου. 

Να κοιταξεις να ναι καλοσυντηρημενο εξωτερικα και οχι τρακαρισμένο, τα μηχανικα διορθωνονται.

Δημοσ.
22 ώρες πριν, Spect~ είπε

Όταν αδυνατείς να δεις ένα συγκεκριμένο αμάξι, φαντάζομαι πως ξεχνάς το συγκεκριμένο αμάξι.

21 ώρες πριν, Spect~ είπε

Τι σε κάνει να πιστεύεις ότι οι μαντράδες δεν εμπορεύονται ενοικιαζόμενα? Ποια νομίζεις πως είναι η προέλευση της πλειοψηφίας των αυτοκινήτων που πουλάνε οι μαντράδες? :)

Κάνοντας σύνοψη στα post σου, οι μοναδικές λύσεις που βλέπω είναι οι εξής:

Είτε να βρεις κάποιο αυτοκίνητο από την τοπική αγορά του μέρους που βρίσκεσαι, που σαφώς σε σχέση με την Αθήνα θα έχει και περιορισμένη ποικιλία και υψηλότερες τιμές.

Είτε να απευθυνθείς σε κάποιο έμπορο τύπου spotawheel, μόνο που είναι πανάκριβοι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...