Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σε μια τελευταία προσπάθεια να βρω ένα απλό κινητό (με κουμπιά), θα ήθελα να μου πείτε ποιο ή ποια θα μου προτείνατε.

Ψάχνω ένα κινητό με κάμερα κατά προτίμηση 2MP και πάνω, με δυνατότητα πρόσβασης στο διαδίκτυο (με MB, δε με νοιάζει) και με δυνατότητα αποστολής και λήψης MMS. Κατά προτίμηση να μην είναι από τα καινούρια της Nokia. Δέχομαι και τέτοια αν και θα προτιμούσα από τα Nokia λίγο πριν γίνουν της Microsoft, αυτά ήταν υπέροχα. Σιγά μην υπάρχουν βέβαια...

Αν είναι και 3G ακόμα καλύτερα, για το internet. Εδώ δε θα βρω καλό 2G θα πείτε βέβαια, θα βρω 3G; Τέλος πάντων...

Σας παρακαλώ, προτείνετέ μου ό,τι έχετε στο μυαλό σας από καλά κινητά πλην smartphone. Εδώ στην πόλη μου δεν υπάρχουν πολλά τέτοια και ό,τι υπάρχει είναι για πολύ απλή χρήση που προορίζονται για ηλικιωμένους. Εγώ νέος είμαι, απλά smartphone δε θέλω, για πολλούς λόγους.

Θα ήθελα να μου πείτε τουλάχιστον αν στην Αθήνα πουλάνε ακόμα καλά τέτοια κινητά. Ειδάλλως άλλη λύση είναι να τα παραγγείλω μέσω διαδικτύου.

Σας ευχαριστώ για οποιαδήποτε πρόταση θα θέλατε να μου κάνετε!😁

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, saruman123 είπε

Δεν υπάρχει κάτι τέτοιο μέχρι στιγμής.

Ίσως να περιμένεις ΑΝ βγει το Nokia 3310 4G LTE.

Πρέπει να υπάρχει κάπου. Πάντως το 2015 είχα βρει κάποια καλά, μετά από τρία χρόνια τα αποσύρανε όλα;

Τέλος πάντων, τουλάχιστον από το διαδίκτυο να πάρω κάποιο συμφέρει; Οικονομικά και ποιοτικά εννοώ.

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.

Απ τις 12 Αυγούστου φτιάχνεις τα ίδια θέματα και ρωτάς τα ίδια πράγματα.

Τι σε κάνει να πιστεύεις πως θα σου απαντήσουν κάτι το διαφορετικό από εκείνα που "παράτησες";  

Ό,τι να ναι. 

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, UsualSuspect__ είπε

Απ τις 12 Αυγούστου φτιάχνεις τα ίδια θέματα και ρωτάς τα ίδια πράγματα.

Τι σε κάνει να πιστεύεις πως θα σου απαντήσουν κάτι το διαφορετικό από εκείνα που "παράτησες";  

Ό,τι να ναι. 

Πρώτον. ΜΙΑ μόνο φορά έφτιαξα ένα αντίστοιχο θέμα και ήταν αυτό: https://www.insomnia.gr/forums/topic/683359-γνώμες-για-κινητό-estar-a28/
Είχα φτιάξει αυτό το θέμα πρόσφατα αλλά κανείς δεν απάντησε και το θέμα δεν το βρίσκω. Πείστηκα ότι απλά δεν το πόσταρα τελικά, ότι έγινε λάθος. Αν μου το βρεις δείξ' το να το διαγράψω.

Δεύτερον, φίλε αν σε ενοχλούν αυτά που ποστάρω εδώ απλά αγνόησέ τα και μην απαντάς. Το να κάθεσαι και να με προσβάλλεις χωρίς λόγο αντί να κάτσεις να με βοηθήσεις τελικά και να μου πεις ευγενικά αν έκανα κάπου λάθος δείχνει πολύ απλά ότι δεν ξέρεις τι σου γίνεται. Φαίνεται εσύ έχεις το πρόβλημα όχι εγώ.

Δημοσ.

Σου είχαν σβήσει κ άλλο που στην είπε ο fulgore αν θυμάμαι καλά. 

Κούρασες όμως. Κάτσε σε ένα thread και διάβαζε αυτά που σου λένε. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, UsualSuspect__ είπε

Σου είχαν σβήσει κ άλλο που στην είπε ο fulgore αν θυμάμαι καλά. 

Κούρασες όμως. Κάτσε σε ένα thread και διάβαζε αυτά που σου λένε. 

Φαίνεται δεν άκουσες καλά. ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΓΡΑΨΑ ΚΑΤΙ και ήταν το παραπάνω θέμα που έστειλα. Στο οποίο δεν πήρα σαφή απάντηση για αυτό που ρώτησα. Το άλλο που πρέπει να είχα γράψει από την επόμενη κιόλας μέρα δεν το βρήκα, στο οποίο ρώτησα κάτι συγκεκριμένο, όπως αυτό εδώ το thread. Μάλλον λάθος έγινε. 

Εσένα προσωπικά σε κούρασα; Δικό σου το πρόβλημα αν κάθεσαι και ασχολείσαι με πράγματα που δεν θες. 

Για να σου απαντώ, αν έχεις τουλάχιστον έναν εγκέφαλο μέσου ανθρώπου, μπορείς να καταλάβεις ότι αυτά που μου γράφουν τα διαβάζω.

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.

Φίλε τον εαυτό σου θα ταλαιπωρήσεις αν θες τέτοιου είδους κινητό με ίντερνετ κλπ . Αν θες απλό κινητό μόνο για κλήσεις πάρε ένα με 15-25€.Αλλιώς βάζεις αλλα 50€ και παίρνεις ένα smart και κανεις τη δουλειά σου 

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, adi32 είπε

Φίλε τον εαυτό σου θα ταλαιπωρήσεις αν θες τέτοιου είδους κινητό με ίντερνετ κλπ . Αν θες απλό κινητό μόνο για κλήσεις πάρε ένα με 15-25€.Αλλιώς βάζεις αλλα 50€ και παίρνεις ένα smart και κανεις τη δουλειά σου 

Για εμένα το smartphone είναι υπερβολικό, και σε τιμή και σε λειτουργίες. Στο προηγούμενο (και μόνο, για κάποιους που δε με πιστεύουν) thread μου πρότειναν ένα φθηνό, αλλά πρώτα θέλω να σιγουρευτώ ότι δεν υπάρχουν απλής χρήσης με internet που ψάχνω.

Δημοσ.

ειχα πολυ παλια αυτο 

alcatel-806.jpg&key=ab2787d1708f9a631fc1

με το οποιο εμπαινες και ιντερνετ αλλα τωρα αν πας να το κανεις δεν ειναι οτι καλυτερο

Το smartphone δεν ειναι υπερβολικο σε τιμη 

Αυτα που κοιτας εχουν 40-50ε και το smart απο 60€ και μεταχειρισμενα κι απο 40

Δημοσ.
Μόλις τώρα, adi32 είπε

ειχα πολυ παλια αυτο 

alcatel-806.jpg&key=ab2787d1708f9a631fc1

με το οποιο εμπαινες και ιντερνετ αλλα τωρα αν πας να το κανεις δεν ειναι οτι καλυτερο

Το smartphone δεν ειναι υπερβολικο σε τιμη 

Αυτα που κοιτας εχουν 40-50ε και το smart απο 60€ και μεταχειρισμενα κι απο 40

Πολύ καλά λοιπόν, θα πάρω ένα φθηνό smartphone. Τουλάχιστον θα αντέχει; Διότι εδώ και τα ακριβά smartphone φού να τους κάνεις διαλύονται.

Δημοσ.
8 ώρες πριν, vargas είπε

Γτ δεν κοιτάς κανένα blackberry στα μ/σμενα η στο best price

Το έχω σκεφτεί, αλλά συνήθως τα μεταχειρισμένα έχουν χάλια μπαταρία από ό,τι έχω ακούσει. Βέβαια έτσι όπως πάει ή μεταχειρισμένο ή smartphone βλέπω να είναι οι επιλογές μου.
Το best price δεν έχει τίποτα σοβαρό πάντως.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Retrotechgeek είπε

Το έχω σκεφτεί, αλλά συνήθως τα μεταχειρισμένα έχουν χάλια μπαταρία από ό,τι έχω ακούσει. Βέβαια έτσι όπως πάει ή μεταχειρισμένο ή smartphone βλέπω να είναι οι επιλογές μου.
Το best price δεν έχει τίποτα σοβαρό πάντως.

Το παίρνεις μεταχειρισμένο και αλλάζεις μπαταρία μ ένα δεκαρικο μπαταρία κ πολύ λεω

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, vargas είπε

Το παίρνεις μεταχειρισμένο και αλλάζεις μπαταρία μ ένα δεκαρικο μπαταρία κ πολύ λεω

Καλά τότε, φαίνεται ότι συμφέρει.

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...