dkstopo Δημοσ. 31 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2018 Όταν κάποιος ψάχνει κλειδωμένο iPhone τι είναι? Παραγγελία απαλλοτρίωσης του συγκεκριμένου μοντέλου? ( Κλεπταποδόχος) παγιδα από μπάτσους για να πιάσει κανένα κλεφτρόνι? Κατι άλλο που δεν μπορώ να σκεφτώ. (Γράψτε την ιδέα σας)
fingolfingr Δημοσ. 31 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Μπορεί απλά να είναι καποιος που θελει φθηνά ανταλακτικά (είτε για να φτιαξει το δικό του είτε να τα πουλήσει). Ότι είναι κλειδωμένα δεν σημαίνει απαραίτητα ότι είναι κλεμμενο. Πχ φίλος βρήκε πριν χρονια iphone διπλα σε πεζοδρόμιο κλειστό (λογικά από την πτωση). Τι μπορούσε να κανει; Να το παει στην αστυνομία; Αν θυμαμαι καλα δεν μπορούσε να κανει reset και απλά το εδωσε σε ενα μαγαζί για ανταλακτικά. Αλλος φίλος που δουλευε σε ταξί, κατα καιρούς εβρισκε κινητά ξεχασμενα. τα κραταγε 2-3 μέρες και αν δεν το ζητούσε κανενας (μεσω κεντρου) το εδινε σε μαγαζία. Επεξ/σία 31 Αυγούστου 2018 από fingolfingr
kormos Δημοσ. 31 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2018 2 ώρες πριν, dkstopo είπε Όταν κάποιος ψάχνει κλειδωμένο iPhone τι είναι? Παραγγελία απαλλοτρίωσης του συγκεκριμένου μοντέλου? ( Κλεπταποδόχος) παγιδα από μπάτσους για να πιάσει κανένα κλεφτρόνι? Κατι άλλο που δεν μπορώ να σκεφτώ. (Γράψτε την ιδέα σας) Μπορεί να είναι ότι θέλει....! *έχω στην κατοχή μου 4s που είναι κλειδωμένο σε iCloud. Ακολούθησα όλες τις διαδικασίες, αστυνομικό τμήμα κλπ. Μετά το προβλεπόμενο χρονικό διάστημα (πάνε χρόνια, δεν θυμάμαι ακριβώς πόσους μήνες) που κρατήθηκε στο τμήμα και την μη αναζήτηση του ιδιοκτήτη με κάλεσαν να πάω να το πάρω. *γκαλοπ κάνεις για κάποια εργασία ή είσαι ντεντεκτιβ;
dkstopo Δημοσ. 31 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2018 50 λεπτά πριν, kormos είπε Μπορεί να είναι ότι θέλει....! *έχω στην κατοχή μου 4s που είναι κλειδωμένο σε iCloud. Ακολούθησα όλες τις διαδικασίες, αστυνομικό τμήμα κλπ. Μετά το προβλεπόμενο χρονικό διάστημα (πάνε χρόνια, δεν θυμάμαι ακριβώς πόσους μήνες) που κρατήθηκε στο τμήμα και την μη αναζήτηση του ιδιοκτήτη με κάλεσαν να πάω να το πάρω. *γκαλοπ κάνεις για κάποια εργασία ή είσαι ντεντεκτιβ; Είδα μια αγγελία που ζητά κλειδωμένο.
fingolfingr Δημοσ. 31 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2018 Το πιο πιθανό είναι να το θέλει για τα ανταλακτικά. Εφόσον είναι κλειδωμένο είναι αχρηστο για χρήση οποτε λογικά θα είναι πιο οικονομικό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις