Human Soul Δημοσ. 31 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2018 29 λεπτά πριν, DaemonLord92 είπε Μια χαρα αναβαθμισε (αν και αργοπορημενα) τα mbp με τους coffee lake. Το προηγούμενο μήνα δηλαδή. Πάλι καλά.
what_if Δημοσ. 31 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) τα μικρα bezels δεν ειναι σε καμια περιπτωση καταργηση των bezels κοντευετε να γινετε συνωνυμο του clickbait Επεξ/σία 31 Αυγούστου 2018 από what_if
Tantalord Δημοσ. 31 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Για να δούμε και την μπαταρία τους όμως. Σε ανάλογα convertible οπως το Asus Flip 12 που με ενδιέφερε έγραφε κάτι περίεργα και οχι capacity σε Mah. Με λίγο ψάξιμο υποθέτω είναι περίπου 2.200Mah - 2.500Mah. No BUY for ASUS. Χωρις αυτονομία τι να το κάνεις; Να κουβαλάς 3 powerbank + φορητό solar panel; χαχαχα😛 Επεξ/σία 31 Αυγούστου 2018 από Tantalord
CyanBlue Δημοσ. 31 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2018 16 λεπτά πριν, Tantalord είπε Για να δούμε και την μπαταρία τους όμως. Σε ανάλογα convertible οπως το Asus Flip 12 που με ενδιέφερε έγραφε κάτι περίεργα και οχι capacity σε Mah. Με λίγο ψάξιμο υποθέτω είναι περίπου 2.200Mah - 2.500Mah. No BUY for ASUS. Χωρις αυτονομία τι να το κάνεις; Να κουβαλάς 3 powerbank + φορητό solar panel; χαχαχα😛 Απλά το έχεις στο γραφείο σου, ένα γραφείο πιο όμορφο από πριν ☺️ ! 1
woopsi Δημοσ. 31 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2018 29 λεπτά πριν, Tantalord είπε Για να δούμε και την μπαταρία τους όμως. Σε ανάλογα convertible οπως το Asus Flip 12 που με ενδιέφερε έγραφε κάτι περίεργα και οχι capacity σε Mah. Με λίγο ψάξιμο υποθέτω είναι περίπου 2.200Mah - 2.500Mah. No BUY for ASUS. Χωρις αυτονομία τι να το κάνεις; Να κουβαλάς 3 powerbank + φορητό solar panel; χαχαχα😛 Με UX310UAK μπορεί να μου κρατήσει 4-5 ώρες σίγουρα αν δεν κάνω τίποτα τρελό και έχω και κλειστό το backlight. Παίζει μεγάλο ρόλο πως έχω Linux πάνω και τρώει πολύ λιγότερους πόρους, οπότε είναι πολύ δυνατό εργαλείο. Στην κατηγορία των ultrabooks είναι απ τα καλύτερα.
eko13 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2018 Ελεος με την μανια για bezels!! Τις βλακιες που κανουν στα κινητα τις περνουν μια μια και στα λαπτοπ!
astrofos Δημοσ. 31 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2018 Ειχα ενα zenbook. Αψογο μηχάνημα και σε καλη τιμή.
Tantalord Δημοσ. 31 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Αναμένω το Teclast F5. Στα 300€ που το έχουν προσφορά απο χαρακτηριστικά πετάει. Επεξ/σία 1 Σεπτεμβρίου 2018 από Tantalord
Ghost.Dog Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2018 Μηχανηματάρες, για τις οποίες.... ίιιιιίσως ψηνόμουν να πουλήσω (ή trade-off) το διαμάντι και ακατάβλητο σύντροφό μου εδώ και λίγους μήνες Spectre x360 με τρελλά specs ......
nkmyrtos Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2018 Προσπάθεια αντιγραφής Dell xps μόνο που η Dell έχει βγάλει το μοντέλο εδώ και 2,5 χρόνια
freegr Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2018 Αρκετά όμορφα και προκληκτικά σε σχεδιασμό αλλά με τιμές πάνω από τον μέσο χρήστη, εικάζουμε ότι όσο περνά ο καιρός θα δούμε πολύ προσιτές προτάσεις...
astrofos Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2018 12 ώρες πριν, nkmyrtos είπε Προσπάθεια αντιγραφής Dell xps μόνο που η Dell έχει βγάλει το μοντέλο εδώ και 2,5 χρόνια Τα zenbook υπήρχαν χρόνια πριν τα xps και προσωπικά δεν καταλαβαίνω κοληματα τύπου ποιος έκανε πρώτος τι. Ολοι αντιγράφουν τις καλες ιδεες των αλλων. Ειναι μέρος της εξέλιξης.
angmar Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2018 16 ώρες πριν, woopsi είπε Με UX310UAK μπορεί να μου κρατήσει 4-5 ώρες σίγουρα αν δεν κάνω τίποτα τρελό και έχω και κλειστό το backlight. Παίζει μεγάλο ρόλο πως έχω Linux πάνω και τρώει πολύ λιγότερους πόρους, οπότε είναι πολύ δυνατό εργαλείο. Στην κατηγορία των ultrabooks είναι απ τα καλύτερα. 4-5 ώρες, χωρίς μάλιστα να κάνεις τίποτα τρελό δεν είναι καθόλου καλή αυτονομία, ειδικά για ultrabook. Βέβαια παίζει ρόλο και το ότι έχεις linux πάνω, λογικά με Windows θα είχες καλύτερα νούμερα λόγω optimized drivers. 1
woopsi Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2018 39 λεπτά πριν, angmar είπε 4-5 ώρες, χωρίς μάλιστα να κάνεις τίποτα τρελό δεν είναι καθόλου καλή αυτονομία, ειδικά για ultrabook. Βέβαια παίζει ρόλο και το ότι έχεις linux πάνω, λογικά με Windows θα είχες καλύτερα νούμερα λόγω optimized drivers. Δεν έχω μετρήσει ακριβώς αλλά σίγουρα 5 ώρες κρατάει, άρα κρατάει και περισσότερο. Είναι και το τι προγράμματα χρησιμοποιώ. Με windows θα κατέβαινε πολύ γρήγορα η μπαταρία λόγω των τόσων διεργασιών που τρέχει από κάτω. Με το τίποτα τρελό εννοώ browser + terminals / vim και spotify
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Πολύ άσχημα, θα λυγίζουν στο γράψιμο. Μου θυμίζουν τα adamo της Dell. Επεξ/σία 2 Σεπτεμβρίου 2018 από Επισκέπτης
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα