Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παίδες καλησπέρα 

Έχει να προτείνει κάποιος κάποια δοκιμασμένη προστασία οθόνης για το συγκεκριμένο τηλέφωνο είτε σε μεμβράνη είτε σε tempered? 

• Moderators
Δημοσ.
7 ώρες πριν, aleilo03 είπε

Παίδες καλησπέρα 

Έχει να προτείνει κάποιος κάποια δοκιμασμένη προστασία οθόνης για το συγκεκριμένο τηλέφωνο είτε σε μεμβράνη είτε σε tempered? 

Την καλυτερη πρόταση για curved οθόνες είναι από Whitestone, dome glass ήταν ότι καλύτερο είχα δοκιμάσει σε s7e και αργότερα στο s8+ είναι αρκετά τσιμπημένο βέβαια αλλά στο s8 έκλεισε χρόνο και το έδωσα με φορεμένο το glass και το φοράει ακόμα το παιδί που το πήρε

• Like 1
Δημοσ.

Τέλεια φίλε μου κι εγώ κάπου εκεί έχω καταλήξει βάσει αξιολογήσεων και σχολίων που έχω δει αλλά με αγχώνει λίγο η εγκατάσταση.. Θεωρείς ότι αν ακολουθήσεις τις οδηγίες μπορεί να γίνει σωστή η τοποθέτηση ή είναι δύσκολο γιατί δεν έχω βάλει κάτι αντίστοιχο 

• Moderators
Δημοσ.
25 λεπτά πριν, aleilo03 είπε

Τέλεια φίλε μου κι εγώ κάπου εκεί έχω καταλήξει βάσει αξιολογήσεων και σχολίων που έχω δει αλλά με αγχώνει λίγο η εγκατάσταση.. Θεωρείς ότι αν ακολουθήσεις τις οδηγίες μπορεί να γίνει σωστή η τοποθέτηση ή είναι δύσκολο γιατί δεν έχω βάλει κάτι αντίστοιχο 

Ακόμα και στο s7 που ήταν η πρώτη φορά που έβαλα τέτοιου τύπου τζαμακι δεν είχα θέμα, έτσι και αλλιώς δίνουν και κάτι ώστε το τζαμακι να μπει σωστά στη θέση του

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...