Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παίδες

ψάχνω ένα laptop για τα παιδιά ενός γνωστού μου

τα πιτσιρίκια θα πάνε πρώτη γυμνασίου και δεν έχουν ιδιαίτερη γνώση πάνω στα pc οποτε πρότεινα ένα μέτριο laptop που να κρατήσει κάποια χρονάκια

αυτό που βρήκα είναι ένα asus
https://www.mrcheap.gr/asus-x555ba-xo166t-laptop-amd-a9-9420-3.0-ghz-15.6-fhd-windows-10-64-bit-90nb0d22-m03010.html
.
θέλω να μου πείτε εάν αξίζει στα χρήματα αυτά το μηχάνημα
και εάν έχετε να προτείνεται κάτι καλύτερο σε αυτά τα λεφτά θα χαρώ πολύ (απο ελλάδα eshop)

ευχαριστώ πολύ και να έχουμε έναν καλο φθινόπωρο :)

Δημοσ.

Μιλαμε για amd διπυρηνο , που δεν εχουν και μεγαλη φημη ως τερατα αποδοσης οι amd στα φορητα και με 1ΤΒ δισκο στις 5400 οπου θαναι το λειτουργικο.

Εγω προσωπικα δεν θα το αγοραζα.Εκτος και αν με απειλουσαν με κανα περιστροφο.Και ακομα και τοτε θα εβαζα κανα ssd οποτε μιλαμε για εξτρα κοστος.
Θα μου πεις ρε φιλε ,μιλαμε για πιτσιρικια  κλπ κλπ.Ισα ισα τα πιτσιρικια ειναι που θα του λιωσουν το κορμι με παιχνιδια , facebook , ΥΤ κλπ και σιγα σιγα θα αρχισει να σερνεται το μηχανημα χωρις δυνατοτητα να αναβαθμιστει..ιδιως ο επεξεργαστης...

Επισης στον τιτλο μιλαει για FHD οθονη ,ενω μετα στην περιγραφη μιλαει για HD οθονη ..1366x768.Για μενα η HD αναλυση σε 15αρια φορητα ειναι πλεον καταδικη.Θα αναθεματιζεις την ωρα και την στιγμη.Full HD ασυζητητι.Δεν ξερω τι ισχυει για το συγκεκριμενο φορητο..απλα μιλαω γενικα να το εχεις υποψη σου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...