Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
4 ώρες πριν, stavros750 είπε

Για το Pocophone το 128αρι; 9BGF1128

Τώρα αν αξίζει ή όχι είναι αναλόγως τα δικά σου γούστα,παίρνει πάντως κάρτα sd οπότε δεν θα το συνιστούσα 

Οχι για το mi8 128gb  ελεγα που αναφερθηκε πσραπανω αν υπαρχει κανενας εκπτωτικος κωδικος.

• Απαντ. 50
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, alexx είπε

Οχι για το mi8 128gb  ελεγα που αναφερθηκε πσραπανω αν υπαρχει κανενας εκπτωτικος κωδικος.

Έχουν εξαντληθεί,αύριο θα έχουμε καινούργια,αν είναι θα το ποστάρω.

Όσον αφορά αν αξίζει ή όχι το 128άρι είναι δική σου προτίμηση.Το κινητό δεν έχει υποδοχή για micro sd(άρα δεν μπορείς να προσθέσεις παραπάνω χώρο), οπότε θα πρέπει να συμβιβαστείς πως μουσική αρχεία εικόνες βίντεο θα είναι όλα στην εσωτερική την 64άρα(εκτός αν χρησιμοποιείς καμία υπηρεσία cloud και εξοικονομείς χώρο). Προσωπικά στράφηκα στο 64αρι γιατί δεν έχω καθόλου απαιτήσεις από τον αποθηκευτικό χώρο,32άρι μου αρκεί πόσο μάλλον 64άρι που βγαίνει το μικρότερο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 ώρες πριν, alexx είπε

8BGM8128GLO9 Ισχύει για Global Version 128Gb,για το κινέζικο που είναι σε λίγο χαμηλότερη τιμή δεν υπάρχει κωδικός για σήμερα. 371,77+11,90

Επεξ/σία από stavros750
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
On 01/09/2018 at 00:25, Auctionfreak said:

Προσοχή σε όσους το αγοράσουν και κάνουν HD Streaming ταινιών ..ΔΕΝ έχει Widevine L1 support ,δλδ δεν μπορούμε να δούμε Netflix HD , Amazon movies κλπ

Poco-F1-does-not-support-Widevine-L1-DRM

Δυστυχώς όπως και το Mimix 2s και Mi 8 και νομίζω όλες οι συσκευές της xiaomi Πλη του MiBox. Και είναι και τσάμπα να το κάνουν Implement. Έχουμε ιδέα αν στο poco ισχύει το 2μηνο να περιμένεις για bootloader unlock? 

Απαντάω εγώ σε μένα... Όχι για το Poco συγκεκριμένα θα έχουμε αναμονή τριημέρου.

https://www.xda-developers.com/poco-f1-unlock-bootloader-3-days/

Επεξ/σία από JimGer
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Το ξεθαβω. 

Παραλαβατε;αν ναι πως σας φαινεται;

Ψαχνω προσφορα για το κοκκινο και εδω και ποσο καιρο δε βρισκω τίποτα. Μου φαινεται μόνο σε black friday αν προλαβω κατι  

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...