Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το Xiaomi Pocophone F1 Global Version 6.18 inch 6GB 64GB στα 279,93€ (266,53€ + 13,40€), τελική τιμή με μεταφορικά, με το κουπόνι 9BGF164.

Επίσης, η έκδοση 6GB/128GB στα 316,54€ (302,47€ + 14,07€), τελική τιμή με μεταφορικά, με το κουπόνι 9BGF1128.

https://www.gsmarena.com/xiaomi_pocophone_f1-9293.php#global

Επεξ/σία από kyanokranos
νέο κουπόνι για 6/64
  • Like 3
Δημοσ.

θα χορτασει ο κοσμακης καλο φθηνο τηλεφωνο με οριζοντα απροσκοπτης λειτουργιας πανω απο 3 χρονια αν δεν καθεται να ασχολειται με τις εξελιξεις

ομορφα

• Like 6
  • Thanks 1
Δημοσ.

Άποψη μου δίνεις αλλα 50 ευρώ και πέρνεις το mi8. Εχουν διάφορες στην οθόνη, στην κάμερα κ στα υλικά κατασκευής τους πράγματα τα οποία κατα την γνώμη μου αξίζουν κ με το παραπάνω  τα 50 ευρώ 

• Like 7
Δημοσ.

Ξεκάθαρα game changer συσκευή με αυτή την τιμή. 260€ κατά τις πρώτες μέρες; Δηλαδή αν ο κινέζος (banggood, gearbest κλπ) ακολουθήσει το μοντέλο που ακολουθεί και με τις άλλες συσκευές, μέχρι τα Χριστούγεννα θα το βρίσκουμε λίγο πάνω από 200€. Όλα αυτά με 845, 6GB και υδρόψυξη. Ούτως ή άλλως, σε αυτή την τιμή δεν θα περίμενε κανείς amoled, 2πλο ηχείο και τρελές κάμερες (αν και οι κάμερες είναι εξαιρετικά descent για την κατηγορία τιμής).

Γίνονται πραγματάκια.

• Like 4
Δημοσ.
54 λεπτά πριν, dhalsim23 είπε

Άποψη μου δίνεις αλλα 50 ευρώ και πέρνεις το mi8. Εχουν διάφορες στην οθόνη, στην κάμερα κ στα υλικά κατασκευής τους πράγματα τα οποία κατα την γνώμη μου αξίζουν κ με το παραπάνω  τα 50 ευρώ 

Ajxa3aX.png

• Like 8
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για καλό σας έχουμε εδώ μέσα... Λες και δεν έχουμε κάπου αλλού να τα χώσουμε :)

Επεξ/σία από Aias
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, Dantε είπε

Να το τσιμπήσω η να κανω υπομονη για χαμηλοτερη τιμη;δε το βιαζομαι. 

Εγώ λέω να το τσιμπήσεις.. Με τρωει και μένα ο κ... Χέρις μου. 

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, christakos07 είπε

Αφού θα κυκλοφορήσει και επίσημα στην Ευρώπη στα 300 περίπου, γιατί δεν περιμένετε; Εγγύηση δυο χρόνων..

θα συμφωνησω μια και ως τις 20/9 οι τιμες στην ευρωπη θα ειναι πλεον χαμηλοτερες απο τα 359 τιμη εναρξης του αμαζον....

Δημοσ.
2 ώρες πριν, dhalsim23 είπε

απο κινα αυτο? γιατι εδω απο 470 το βλεπω..

Δημοσ.

8 λεπτά πριν, duende είπε

απο κινα αυτο? γιατι εδω απο 470 το βλεπω..

Ναι αυτό εννοεί ο φίλος. Και ο ΤS για κινεζικο μαγαζι μιλάει οπότε αντίστοιχη αντιπρόταση έκανε....

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...