Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά... 

Έχω το εξής πρόβλημα και θα ήθελα την βοήθεια σας αν μπορείτε... 

Έχω παραγγείλει  online τον ryzen 3 2200 g που έχει ενσωματωμένη την gpu radeon vega 8 και χωρίς να το καταλάβω πήρα μητρική Asrock AB350 Gaming K4 που επίσης έχει ενσωματωμένη gpu...  Θα έχω πρόβλημα όταν θα τα στήσω,  μπορώ να επιλέξω ποία gpu θα δουλέψω?

Δημοσ.

Δεν εχεις καταλαβει μαλλον οτι οι μητρικες εχουν απλα τις υποδοχες για τα γραφικα απο οταν πρωτο βγηκαν κι απλα περιμεναν τους apu ryzen για να δουλεψουν.. Στην ουσια δηλαδη τα γραφικα τα εχει ο 2200g κι οχι η μητρικη..

Το πιθανο προβλημα για σενα ειναι οτι η μητρικη θα θελει bios update για να δει τον 2200g και να παιξει αρα η΄ θα χρειαστει να βρεις εναν ryzen 1ης γενιας για να κανεις το update η΄ να πεις στο καταστημα που τα πηρες να σου το κανουν αυτοι..

• Like 4
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αυτό το είχα υπόψην μου με το bios απλά διάβασα σε κάποιο φόρουμ ότι δεν συμβαίνει πάντα και έλεγα μήπως την γλιτώσω... Τώρα αυτά θα έχουν παραδοθεί και εγώ είμαι διακοπές οπότε μάλλον πρέπει να βρω γυρνώντας Αθήνα πως θα κάνω Update το bios... Πακέτο... 

….............. 

Μόλις διάβασα οτι όλες οι B350 μητρικές είναι συμβατές με τους Ryzen 3 upc ισχύει? 

Επεξ/σία από chegeo75
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θα ζητήσεις bios update kit από την AMD, σου στέλνει τζάμπα ένα CPU συμβατό, κάνεις το bios update και σε 1-2 μέρες το ξαναστέλνεις πίσω επίσης δωρεάν.

Αν είσαι τυχερός και η μητρική είναι από τις τελευταίες παρτίδες, ίσως έχει ήδη περασμένο νεότερο BIOS και αναγνωρίσει το APU.

Επεξ/σία από LambisElef
  • Like 2
Δημοσ.
3 ώρες πριν, chegeo75 είπε

Αυτό το είχα υπόψην μου με το bios απλά διάβασα σε κάποιο φόρουμ ότι δεν συμβαίνει πάντα και έλεγα μήπως την γλιτώσω... Τώρα αυτά θα έχουν παραδοθεί και εγώ είμαι διακοπές οπότε μάλλον πρέπει να βρω γυρνώντας Αθήνα πως θα κάνω Update το bios... Πακέτο... 

….............. 

Μόλις διάβασα οτι όλες οι B350 μητρικές είναι συμβατές με τους Ryzen 3 upc ισχύει? 

Στη περίπτωση που δεν είναι καινούρια παρτίδα και έχει ακόμα κάποιο bios <4.60, τότε έχεις τις εξής επιλογές:

1) Αν δεν βιάζεσαι, κάνεις αυτό που είπε ο LambisElef.

2) Ζητάς συμβατό επεξεργαστή από ένα φίλο σου. 

3) Πετάγεσαι τη μητρική σε ένα κοντινό κατάστημα με Η/Υ και σου το κάνουν αυτοί. Λογικά, σε λιγότερο από μια μέρα θα την έχεις πίσω.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 31/8/2018 στις 2:09 ΜΜ, chegeo75 είπε

….............. 

Γύρισε πίσω τη μητρική και πάρε μία με b450 , καλύτερη υποστήριξη σε μνήμες και χωρίς update bios ... Το ποιο γρήγορο από όλα ... 

https://www.skroutz.gr/c/31/motherboards-mhtrikes.html?from=autocomplete&amp;keyphrase=b450&amp;order_by=pricevat&amp;order_dir=asc

Γρ'αψε και ποιες μνήμες αγόρασες μπας και τα γυρίσεις όλα μαζί πίσω  

Επεξ/σία από leros2004
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τώρα τα παρέλαβα πάει.... 

Μπορεί κάποιος να με προϊδεάσει τι ακριβώς θα αντιμετωπίσω στην περίπτωση που χρειάζεται το bios Update?  Θα έχω μαύρη εικόνα?  Δεν θα ξεκινήσει ποτέ?  Τι ακριβώς θα συμβεί? 

GA-AB350 rev1

Ryzen 3 220G

Gskill ripjaw 2x8gb 3200 mhz ddr4

Επεξ/σία από chegeo75
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τίποτα Νέκρα.... 

Έκατσα όλο το βράδυ να το φτιάξω, εβαλα μπρηζα...  Και τίποτα. 

Άναψε το ledaki της μητρικής για ένα δευτερόλεπτο  και τέλος αυτό ήταν... Δεν δουλεύει τπτ..  Αυτό έπρεπε να περιμένω? 

Johnpopexi απλά έχει μια εικόνα που γράφει ryzen λαι στο πινακάκι του κουτιού με τα specifications γράφει cpu support : new generation amd ryzen processors 

Επεξ/σία από chegeo75
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 ώρες πριν, chegeo75 είπε

Τώρα τα παρέλαβα πάει.... 

Μπορεί κάποιος να με προϊδεάσει τι ακριβώς θα αντιμετωπίσω στην περίπτωση που χρειάζεται το bios Update?  Θα έχω μαύρη εικόνα?  Δεν θα ξεκινήσει ποτέ?  Τι ακριβώς θα συμβεί? 

GA-AB350 rev1

Ryzen 3 220G

Gskill ripjaw 2x8gb 3200 mhz ddr4

Έχεις κάνει καλές επιλογές, αν δεν έχεις εύκαιρο επεξεργαστή για το update: The boot kit is part of AMD's warranty service. To request one, you have to visit AMD's warranty claims page and fill in your contact and product details. In the problem description field, AMD asks that you write "Boot kit Required"  (minus the quotes).

https://support.amd.com/en-us/warranty/rma

Επεξ/σία από leros2004
Δημοσ.

Σε ευχαριστώ leros2004. 

Για το ότι δεν ξεκινάει καν είναι θέμα της ασυμβατότητας αυτής?  Αυτό είναι που συμβαίνει γενικά? 

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, chegeo75 είπε

Σε ευχαριστώ leros2004. 

Για το ότι δεν ξεκινάει καν είναι θέμα της ασυμβατότητας αυτής?  Αυτό είναι που συμβαίνει γενικά? 

Ναι ακριβώς, update bios θέλει. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...