Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα σε όλους. Θέλω να κάνω αγορά νέας οθόνης για game. Είμαι ανάμεσα στης 3 παρακάτω. Ποια η γνώμη σας?

LG 34UC89G-B

https://www.skroutz.gr/s/12453799/LG-34UC89G-B.html

Asus Rog Swift PG348Q

https://www.skroutz.gr/s/8417369/Asus-Rog-Swift-PG348Q.html

Acer Predator X34P

https://www.skroutz.gr/s/14239423/Acer-Predator-X34P.html

Δημοσ.

Την πρωτη την ξεχνας (πρακτικα 1080p και για ultra wide δεν).

Οι αλλες 2 ειναι καλες (εγω θα σου ελεγα να κοιταξεις και σε AOC).

Δημοσ.

Έχω δει σε ultrawide 1080 p και μπορώ να πω ότι έχει καλύτερη εικόνα από την 2κ που έχω τώρα. Απλά το κόστος στης άλλες δε ξέρω αν μπορώ να το καλύψει η τσέπη μ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

αν το κόστος είναι ζήτημα μην πας σε ultra wide 34αρι είναι χτύπος... Αλλά state of the art

IPS

GSYNC 

100+ hrz

= πλερώκει

κοιτά σε 27άρια

p.s. τις οθόνες της παντρεύεσαι και οι παραπάνω είναι "end game"

Επεξ/σία από Leleouras
Δημοσ.

Δες ποια εχει την καλύτερη εγγύηση (πόσα καμμένα pixels κλπ). Επίσης μην αγοράσεις αν δεν τις δεις από κοντά. Οι φτηνές δεν έχουν τόσο καλό χρώμα

Εγώ πάντως προτιμώ σετ με δύο οθόνες :)

Δημοσ.

Πρώτα από όλα φίλε μου κοίτα αν σου αρέσει η εμπειρία ultawide,είναι λίγο περίεργο το 21:9 στην αρχή να ξέρεις αλλά αν στο μάθεις δεν αλλάζεις μετά πάλι. Τώρα σε θέμα 34αρα κοίτα λίγο κ τα ppi γιατί είναι λίγο θέμα σε μερικές. αλλιώς πήγαινε σε  29αρα όπως πήγα κ εγώ..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδιά μόλις γύρισα από το κατάστημα κ τοποθετησα την lg τελικά. Τώρα τη χαίρετε ο μικρός βέβαια. Μαρεσει στο μαγαζί αλλά κ εδώ που έβαλα λίγο btf1 έπαθα πλάκα. Είδα κ ultrawide 1440p την acer και όντος υπήρχε διαφορά στη λεπτομέρεια. Αλλά νομίζω δε δικαιολογούσε τα σχεδόν 500€ + που είχαν διάφορα. Οπότε βουτιξα την lg και δρόμο. Ελπίζω να μι το μετανιωσω. Στην αρχή εδώ σπίτι έπαθα ένα σοκ γιατί ήταν κάπως θολή στο game αλλά είχε τη ρύθμιση της παλιάς. Οπότε όταν αλαξα την ανάλυση σε 2560χ1080 όλα έδειξαν απίστευτα + τα 144 hz που πραγματικά απορώ πως έπεσα με τα 75 hz

1535710071147-1410021113.jpg

Επεξ/σία από giannhstsip
  • Like 2
Δημοσ.

Εισαι γρηγορο πιστολι, και το καταστημα πρεπει να ειναι διπλα σου αν δεν ησουν ηδη εκει οταν εγραφες πριν 1 ωρα!Και την εστεισες κιολας! Και εβαλες και παιχνιδι! Κι εχει και κανα μισαωρο ο μικρος που βλεπει παιδικα!😋😋 Ρε Λούκυ Λούκ!😂

Καλοδούλευτη...😉

Δημοσ.

ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ.... ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΜΕ ΤΑΛΑΙΠΟΡΕΙ.. ΧΕΧΕ

ΑΠΛΑ ΗΘΕΛΑ 2Κ ΘΛΤΡΑςΙΔΕ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΕ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΗς ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΓΙΑΤΙ ΧΡΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΥΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΑ... ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ 500ΑΡΙΚΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΣΧΙΜΟ ΠΟΥ ΓΛΙΤΩΣΑ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, giannhstsip είπε

ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ.... ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΜΕ ΤΑΛΑΙΠΟΡΕΙ.. ΧΕΧΕ

ΑΠΛΑ ΗΘΕΛΑ 2Κ ΘΛΤΡΑςΙΔΕ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΕ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΗς ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΓΙΑΤΙ ΧΡΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΥΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΑ... ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ 500ΑΡΙΚΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΣΧΙΜΟ ΠΟΥ ΓΛΙΤΩΣΑ

Με το συμπαθειο αλλα εχεις 2 GTX 1080 σε SLI και εχεις πληκτρολογιο και ηχεια του 20ευρου; (εκτος αν θα την βαλεις σε αλλο δωματιο μετα και δεν το καταλαβα).

Επισης οταν εχεις 2 GTX 1080 το 500αρικο δεν θα επρεπε να σε σοκαρει τοσο.

Επεξ/σία από Salvation81
  • Confused 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...