georgerapp Δημοσ. 31 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2018 απο φιλο εχω αλλη αποψη για το htc αλλα δεν το μαμαει,ισως ο usual suspect να εχει δικιο δε βαζω χερι στην φωτια,παντως και gcam περνει και ειναι ενα υπεροχο σε ολα κινητο,εαν υπαρχει ελλαδα-παραπανω εγραψα οτι παει arvato και μετα εξω,δεν ειμαι φυσικα και ευχαριστημενος απο κατι τετοιο. το sony μια χαρα καμερα εχει μην ακουω τρελλα!!!!δεν ειναι p20 pro αλλα αμα το παμε ετσι του τα βαραει στα αυτια στο βιντεο που ειναι κορυφη. επισης στα 290;;;;;;;φυσικα και αξιζει,ειναι πανγρηγορο και smooth οσο δεν παει,επισης αυτο ναι,εχει αντιπροσωπεια σωστη στην ελλαδα. εχω παει arvato sony που ο αδελφος μου χαλασε την otg (με ανταπτορα του κωλου) και το πηρα σε 60λεπτα εγγύηση. μα θα παρω snap 636 την ωρα που θα παρω 835 και σιγουρα 2 εκδοσεις android μπροστα; επισης ΟΧΙ εγγυηση απο μαγαζι δε θελω,πες το κομπλεξ,ξερω πως δουλευει ο μικρος μα και μεγαλος επιχειρηματιας στην ελλαδα και γενικα η νοοτροπία,οποτε οχι ευχαριστω,ας ειναι καποια αντιπροσωπεια με κατα τοπους επισκευαστικα σημεια. βασικα μιλαμε μονοι μας!!!!!!!!!!!!ο φιλος που ρωτησε δεν εχει πει καν τι μεγεθος οθονη θελει!!!! υ.γ την συμπαθω την xiaomi και μαλιστα πολυ,το επιχειρηματικο της μοντελο το θεωρω τιμιο και φιλικο προς τον καταναλωτη.
vargas Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2018 12 ώρες πριν, georgerapp είπε απο φιλο εχω αλλη αποψη για το htc αλλα δεν το μαμαει,ισως ο usual suspect να εχει δικιο δε βαζω χερι στην φωτια,παντως και gcam περνει και ειναι ενα υπεροχο σε ολα κινητο,εαν υπαρχει ελλαδα-παραπανω εγραψα οτι παει arvato και μετα εξω,δεν ειμαι φυσικα και ευχαριστημενος απο κατι τετοιο. το sony μια χαρα καμερα εχει μην ακουω τρελλα!!!!δεν ειναι p20 pro αλλα αμα το παμε ετσι του τα βαραει στα αυτια στο βιντεο που ειναι κορυφη. επισης στα 290;;;;;;;φυσικα και αξιζει,ειναι πανγρηγορο και smooth οσο δεν παει,επισης αυτο ναι,εχει αντιπροσωπεια σωστη στην ελλαδα. εχω παει arvato sony που ο αδελφος μου χαλασε την otg (με ανταπτορα του κωλου) και το πηρα σε 60λεπτα εγγύηση. μα θα παρω snap 636 την ωρα που θα παρω 835 και σιγουρα 2 εκδοσεις android μπροστα; επισης ΟΧΙ εγγυηση απο μαγαζι δε θελω,πες το κομπλεξ,ξερω πως δουλευει ο μικρος μα και μεγαλος επιχειρηματιας στην ελλαδα και γενικα η νοοτροπία,οποτε οχι ευχαριστω,ας ειναι καποια αντιπροσωπεια με κατα τοπους επισκευαστικα σημεια. βασικα μιλαμε μονοι μας!!!!!!!!!!!!ο φιλος που ρωτησε δεν εχει πει καν τι μεγεθος οθονη θελει!!!! υ.γ την συμπαθω την xiaomi και μαλιστα πολυ,το επιχειρηματικο της μοντελο το θεωρω τιμιο και φιλικο προς τον καταναλωτη. Tο σημαντικό είναι ότι μιλαμε μόνοι μας 😋 1
UsualSuspect__ Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 17 hours ago, georgerapp said: απο φιλο εχω αλλη αποψη για το htc αλλα δεν το μαμαει,ισως ο usual suspect να εχει δικιο δε βαζω χερι στην φωτια,παντως και gcam περνει και ειναι ενα υπεροχο σε ολα κινητο,εαν υπαρχει ελλαδα-παραπανω εγραψα οτι παει arvato και μετα εξω,δεν ειμαι φυσικα και ευχαριστημενος απο κατι τετοιο. το sony μια χαρα καμερα εχει μην ακουω τρελλα!!!!δεν ειναι p20 pro αλλα αμα το παμε ετσι του τα βαραει στα αυτια στο βιντεο που ειναι κορυφη. επισης στα 290;;;;;;;φυσικα και αξιζει,ειναι πανγρηγορο και smooth οσο δεν παει,επισης αυτο ναι,εχει αντιπροσωπεια σωστη στην ελλαδα. εχω παει arvato sony που ο αδελφος μου χαλασε την otg (με ανταπτορα του κωλου) και το πηρα σε 60λεπτα εγγύηση. μα θα παρω snap 636 την ωρα που θα παρω 835 και σιγουρα 2 εκδοσεις android μπροστα; επισης ΟΧΙ εγγυηση απο μαγαζι δε θελω,πες το κομπλεξ,ξερω πως δουλευει ο μικρος μα και μεγαλος επιχειρηματιας στην ελλαδα και γενικα η νοοτροπία,οποτε οχι ευχαριστω,ας ειναι καποια αντιπροσωπεια με κατα τοπους επισκευαστικα σημεια. βασικα μιλαμε μονοι μας!!!!!!!!!!!!ο φιλος που ρωτησε δεν εχει πει καν τι μεγεθος οθονη θελει!!!! υ.γ την συμπαθω την xiaomi και μαλιστα πολυ,το επιχειρηματικο της μοντελο το θεωρω τιμιο και φιλικο προς τον καταναλωτη. Βρε ναι, και gcam παίρνει και μια χαρά σε όλα του εκτός απ την μπαταρία που είναι Α Θ Λ Ι Α ! Πως να το κάνουμε, είναι η αλήθεια. Ξέρεις πόσο μεγάλο είναι και ξέρεις επίσης πως 3.000 μπαταρία δεν κλάνει μια. Έβγαζα 2.30 - 3 ώρες sot ενώ με το Nexus 5X που είχα πιο πριν, έβγαζα μια 4ρα. Με το S9 τώρα έχω βγάλει και 5.30 και πάντα με την ίδια χρήση και τα ίδια apps. Cyanogen δεν παίζει να δει ποτέ επίσης. Εγώ ο ίδιος έστειλα στον developer που φτιάχνει την Lineage rom και μου είπε πως δεν υπάρχει περίπτωση να ασχοληθεί ποτέ μ αυτό το κινητό. Ε τότε ήταν που πήρα την απόφαση να το πουλήσω. Δεν είναι τυχαίο πως όλοι το πουλάνε. Επίσης πήρε το μάτι μου πως το παλικάρι που το πούλησα, το πουλάει και αυτός. (Τιμή δεν έχει βάλει, άρα υποθέτω πως προσπαθεί να βγάλει το 10ρικο που του έκοψα) Επεξ/σία 1 Σεπτεμβρίου 2018 από UsualSuspect__ 2
georgerapp Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2018 Φυσικά και σε πιστεύω. Ο φίλος όπως προείπα δε το πολύ λιώνει ας πούμε, χαλαρά πράγματα. Ίσως για αυτό και έχω κρατήσει τα θετικά του.
UsualSuspect__ Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2018 3 minutes ago, georgerapp said: Φυσικά και σε πιστεύω. Ο φίλος όπως προείπα δε το πολύ λιώνει ας πούμε, χαλαρά πράγματα. Ίσως για αυτό και έχω κρατήσει τα θετικά του. Τους τελευταίους μήνες, πηγαίνω κάθε μέρα για τρέξιμο και όταν φτάνω εκεί που θέλω μετά από κάμποσα χιλιόμετρα, αράζω ώρες και βγάζω φωτογραφίες (έχει παντού θάλασσα), το λιώνω στα social, κανα τηλ και επιστρέφω σπίτι με 20 και 30% μπαταρία. Φεύγω απ τις 9 το βράδυ με 100% μπαταρία, φτάνω εκεί που θέλω στις 10, αράζω μέχρι 2 και γυρνάω σπίτι στις 3. Απ τις 10 μέχρι τις 2 δηλαδή το ξεσκίζω στην κυριολεξία με FULL 4G και γυρνάω σπίτι με 20-25%. Όσο είχα το HTC γύρναγα στις 12 επειδή ξέμενα και βαριόμουν. Και εννοείται σιγά μην κουβαλάω powerbank στο τρέξιμο. ΥΓ. Μπήκα τώρα στο xda και τσέκαρα μπας και έχουν κάνει καμιά πρόοδο με το htc, και προσπαθεί ένας καημένος, χωρίς να έχει την συσκευή, να φτιάξει resurrection rom απ τα logcats των άλλων χρηστών Καμία ελπίδα. 1000 φορές σε redmi note 5 ! 1
chios Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2018 Έτσι είναι, εγώ κινητό κάτω από 4000mah δεν το κοιτάζω καν, και αυτό που έχω τώρα την παλεύει πολύ καλά και ας έχει μικρή μπαταρία (3400).
Μακιαβέλλι Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2018 Για pocophone είσαι. Περίμενε καμιά βδομάδα για παραπάνω reviews και τσιμπά το. 1
UsualSuspect__ Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2018 40 minutes ago, chios said: Έτσι είναι, εγώ κινητό κάτω από 4000mah δεν το κοιτάζω καν, και αυτό που έχω τώρα την παλεύει πολύ καλά και ας έχει μικρή μπαταρία (3400). Και εγώ έτσι έλεγα, αλλά το S9 που έχω τώρα (3.000 έχει κ αυτό) μια χαρά με βγάζει. Σε κάθε update γίνεται και καλύτερη. Τώρα θέλω να δω τι θα κάνουν με την Pie, γιατί πολλοί χρήστες pixel λένε για 20% καλύτερη διαχείριση μπαταρίας κλπ.
chios Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, Μακιαβέλλι είπε Για pocophone είσαι. Περίμενε καμιά βδομάδα για παραπάνω reviews και τσιμπά το. Αν δεν λιώσει το meizu δεν κοιτάω για άλλο. Με καλύπτει στο 90%, αφήνω ένα 10% για την έλλειψη της Β20.
Μακιαβέλλι Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2018 6 λεπτά πριν, chios είπε Αν δεν λιώσει το meizu δεν κοιτάω για άλλο. Με καλύπτει στο 90%, αφήνω ένα 10% για την έλλειψη της Β20. Όχι εσύ ρε, ο ts. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα