GIOVINCO Δημοσ. 31 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2018 Καλησπερα. Υπαρχει κατι καλο σε αυτα τα χρηματα ή το ξεχναω? Με ενδιαφερουν 3 πραγματα 1. Να μην κολλαει στις απλες λειτουργιες (κυριως στο πληκτρολογιο, να μην αργει να αλλαξει τη γλωσσα ουτε να φορτωθει οταν θελω να γραψω κατι στον chrome) 2. Υποφερτη μπαταρια. Να κραταει ανετα μια γεματη μερα 3. Να μην θερμαινεται υπερβολικα, οπως πχ μου εκανε το LG G3 και δεν μου κανει το Moto G5. Αγορα μονο απο Ελλαδα. Σημ. Εχω το moto g5 απο το οποιο ειμαι ευχαριστημενος γενικα, αλλα θελω το κατι παραπανω. Υπαρχει κατι τετοιο σε αυτα τα χρηματα? Αν οχι, στα ποσα πρεπει να παω για να εχω 100% αυτα?
Zengar Zombolt Δημοσ. 31 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2018 Xiaomi Redmi Note 5 Xiaomi Mi A2 Nokia 8 1 2
saruman123 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2018 5 ώρες πριν, GIOVINCO είπε Καλησπερα. Υπαρχει κατι καλο σε αυτα τα χρηματα ή το ξεχναω? Με ενδιαφερουν 3 πραγματα 1. Να μην κολλαει στις απλες λειτουργιες (κυριως στο πληκτρολογιο, να μην αργει να αλλαξει τη γλωσσα ουτε να φορτωθει οταν θελω να γραψω κατι στον chrome) 2. Υποφερτη μπαταρια. Να κραταει ανετα μια γεματη μερα 3. Να μην θερμαινεται υπερβολικα, οπως πχ μου εκανε το LG G3 και δεν μου κανει το Moto G5. Αγορα μονο απο Ελλαδα. Σημ. Εχω το moto g5 απο το οποιο ειμαι ευχαριστημενος γενικα, αλλα θελω το κατι παραπανω. Υπαρχει κατι τετοιο σε αυτα τα χρηματα? Αν οχι, στα ποσα πρεπει να παω για να εχω 100% αυτα? Να προτιμήσεις κάτι σε pure android. Nokia 8 και Mi A2 έχουν και είναι και στο μπάτζετ σου. Μετά πας και σε Htc u Ultra με δικό του skin σε στιλ pure android. Και το Lg G6 δεν είναι άσχημο.... 1
chios Δημοσ. 31 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2018 300€ είναι πολλά για τηλέφωνο, πάρε κανένα note 5, mi a2 με 200€ και θα κάνεις την δουλειά σου με το παραπάνω.
georgerapp Δημοσ. 31 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2018 htc u ultra , xperia xz1 , nokia 8,lg g6 υ.γ την πιο καλη υποστηριξη ελλαδα την εχει το sony.φυσικα μονο 2 μαγαζια το δινουν κατω απο 300 και δε ξερω εαν παιζει τιποτα φουστια refurbished!σε αυτη την τιμη χωμα και γνωμη να αλλαξεις φευγει στα ιδια λεφτα! μετα htc u ultra ειναι υπερ δυναμη σε ολα με μπαταρια μερας.για εγγυηση παει arvato και αυτη το στελνει ιταλια. nokia 8 επισης δε ξερω τι παιζει με εγγυηση ακομα καλα για εδω ελλαδα. lg g6 επισης δε γνωριζω καλα που παει εδω ελλαδα και αν στελνεται πουθενα ευρωπη για σερβις. παιδια λενε το note5,επισης καλο αλλα αν παθει κατι παει skroytzαδικο και απο εκει κινα με τεραστια καθυστερηση. απο infoquest ποσο κανει το 64 αρι;260; θολο το τοπιο των εγγυησεων σε πολλα brand,αν μπορει ας μας κατατοπισει καποιος για lg,nokia! ολα τα παραπανω πανε μπαλα υποψιν σε ολα αυτα που ζητας. 1
26ska Δημοσ. 31 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2018 Εγώ πάντως όσο αναφορά την LG, το nexus 5x που είχα και έπαθε bootloop, το πήγα στην αντιπροσωπεία στους Αμπελόκηπους και σε μια ώρα, μου είχαν αλλάξει πλακέτα. Άψογη εξυπηρέτηση.
vargas Δημοσ. 31 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2018 Με 230 παίρνεις mi a2 (4/64 ) είναι σούπερ λύση . Στα 250 βρισκεις για πλάκα mi 6 μεταχειρο.απλα είναι 16/9 κ η κάμερα του το βράδυ δεν είναι το δυνατό του σημείο κ ακόμα χειρότερα η σελφι του . Νομίζω και το ,nokia 8 αξίζει αν έχει διορθωθεί η κάμερα του
saruman123 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, georgerapp είπε htc u ultra , xperia xz1 , nokia 8,lg g6 υ.γ την πιο καλη υποστηριξη ελλαδα την εχει το sony.φυσικα μονο 2 μαγαζια το δινουν κατω απο 300 και δε ξερω εαν παιζει τιποτα φουστια refurbished!σε αυτη την τιμη χωμα και γνωμη να αλλαξεις φευγει στα ιδια λεφτα! μετα htc u ultra ειναι υπερ δυναμη σε ολα με μπαταρια μερας.για εγγυηση παει arvato και αυτη το στελνει ιταλια. nokia 8 επισης δε ξερω τι παιζει με εγγυηση ακομα καλα για εδω ελλαδα. lg g6 επισης δε γνωριζω καλα που παει εδω ελλαδα και αν στελνεται πουθενα ευρωπη για σερβις. παιδια λενε το note5,επισης καλο αλλα αν παθει κατι παει skroytzαδικο και απο εκει κινα με τεραστια καθυστερηση. απο infoquest ποσο κανει το 64 αρι;260; θολο το τοπιο των εγγυησεων σε πολλα brand,αν μπορει ας μας κατατοπισει καποιος για lg,nokia! ολα τα παραπανω πανε μπαλα υποψιν σε ολα αυτα που ζητας. Στα Xiaomi πρέπει να ξέρεις από ποια καταστήματα να πάρεις με 2 χρόνια εγγύηση δική τους και δικό τους service , χωρίς την ταλαιπωρία του το πηγές και μετά το στέλνουν Κίνα και μετά το αντίστροφο για παραλαβή. Τα LG νομίζω είναι η Procordia Για τα Nokia τα πας σε ένα Nokia Care και από εκεί φεύγουν έξω. 9 λεπτά πριν, vargas είπε Με 230 παίρνεις mi a2 (4/64 ) είναι σούπερ λύση . Στα 250 βρισκεις για πλάκα mi 6 μεταχειρο.απλα είναι 16/9 κ η κάμερα του το βράδυ δεν είναι το δυνατό του σημείο κ ακόμα χειρότερα η σελφι του . Νομίζω και το ,nokia 8 αξίζει αν έχει διορθωθεί η κάμερα του Ο ts δεν γράφει τίποτα για κάμερα οπότε δεν θα τον πολύ ενδιαφέρει. Επεξ/σία 31 Αυγούστου 2018 από saruman123
vargas Δημοσ. 31 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2018 7 λεπτά πριν, saruman123 είπε Στα Xiaomi πρέπει να ξέρεις από ποια καταστήματα να πάρεις με 2 χρόνια εγγύηση δική τους και δικό τους service , χωρίς την ταλαιπωρία του το πηγές και μετά το στέλνουν Κίνα και μετά το αντίστροφο για παραλαβή. Ο ts δεν γράφει τίποτα για κάμερα οπότε δεν θα τον πολύ ενδιαφέρει. Δεν το πρόσεξα, οπότε φουλ για redminote 5
georgerapp Δημοσ. 31 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2018 Vargas θες απο περιέργεια να μου πεις γιατί το note 5 και όχι το u ultra αν θέλει μεγάλο η το xz1 εάν θέλει μικρό;
chios Δημοσ. 31 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2018 HTC u ultra, Μικρή μπαταρία, δεν έχει ακουστικά 3.5 Jack, δεν έχει ράδιο. Στα + μόνο nfc. Sony μικρή οθόνη, άσχημο, μικρή μπαταρία, δεν έχει ράδιο, ακριβό. Στα + nfc. Ας τα ζυγίσει ο φίλος και ας αποφασίσει. Και εγώ note 5 ψηφίζω. 1
vargas Δημοσ. 31 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2018 Ότι είπε ο φίλος από πάνω συν τατραγικά bezels σε σχέση με το rn5 κ φυσικά την τιμή .. 1
georgerapp Δημοσ. 31 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Htc u ultra δυνατότερο chipset καλύτερη οθόνη κάμερα με ois φουλ manual δινοντας και το raw αρχειο μα και ήχο και από τα ακουστικά μα ειδικά από τα ηχεία Xperia xz1 πολύ καλή οθόνη κάμερα φυσικά δυνατότερο chipset ήρθε με android 8 θα πάρει 9 και θα πάει 10,ενώ έχει κορυφαίο βίντεο όπως κάθε sony.επισης αντιπροσωπείας ελληνικής και όχι από το skroutzαδικο! Το ξέρω ότι υπάρχει ισχυρή παρουσία φίλων xiaomi εδώ και παντού σε σημείο να ακούω το redminote 5 καλύτερο από το u ultra το xz1 και το nokia8. Εκεί είναι τα specs εκεί το διαδίκτυο και το search ας αποφασίσει ο φίλος! Ο Σάρουμαν λέει αν ξέρεις από πού να αγοράσεις!!!!θα έχει κανονικά εγγύηση 2 χρόνια από το μαγαζί!!!!!! Πολύ ωραία αγορά, ναρκοπέδιο,αλλά eBay ένα πράγμα! Εγγύηση από το μαγαζί του Τάκη του ψηλού!!!!έχει ρίξει χρήμα δε θα κλείσει έχει λίπος αυτός! Ψωμί ελιά xiaomια! Επεξ/σία 31 Αυγούστου 2018 από georgerapp 1
UsualSuspect__ Δημοσ. 31 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) 27 minutes ago, georgerapp said: Htc u ultra δυνατότερο chipset καλύτερη οθόνη κάμερα με ois φουλ manual δινοντας και το raw αρχειο μα και ήχο και από τα ακουστικά μα ειδικά από τα ηχεία Xperia xz1 πολύ καλή οθόνη κάμερα φυσικά δυνατότερο chipset ήρθε με android 8 θα πάρει 9 και θα πάει 10,ενώ έχει κορυφαίο βίντεο όπως κάθε sony.επισης αντιπροσωπείας ελληνικής και όχι από το skroutzαδικο! Το ξέρω ότι υπάρχει ισχυρή παρουσία φίλων xiaomi εδώ και παντού σε σημείο να ακούω το redminote 5 καλύτερο από το u ultra το xz1 και το nokia8. Εκεί είναι τα specs εκεί το διαδίκτυο και το search ας αποφασίσει ο φίλος! Ο Σάρουμαν λέει αν ξέρεις από πού να αγοράσεις!!!!θα έχει κανονικά εγγύηση 2 χρόνια από το μαγαζί!!!!!! Πολύ ωραία αγορά, ναρκοπέδιο,αλλά eBay ένα πράγμα! Εγγύηση από το μαγαζί του Τάκη του ψηλού!!!!έχει ρίξει χρήμα δε θα κλείσει έχει λίπος αυτός! Ψωμί ελιά xiaomια! Είχα HTC U ultra και προτείνω το Xiaomi redmi note 5. Δεν είμαι φίλος xiaomi Απαράδεκτη μπαταρία και τεράστια συσκευή. Μόνο γι'αυτό το πούλησα. Όντως είναι απίστευτα γρήγορο αλλά δεν το προτείνω όσο υπάρχει το redmi note 5 και άλλα κινητά με υποστήριξη από xda. Το u ultra ΔΕΝ ΕΧΕΙ καν υποστήριξη από xda, αλλά ούτε και απ την htc. (δεν θα πάρει καν android P) Σταματήστε να το προτείνετε, κρίμα είναι. Επεξ/σία 31 Αυγούστου 2018 από UsualSuspect__ 1 1
vargas Δημοσ. 31 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) 45 λεπτά πριν, georgerapp είπε Htc u ultra δυνατότερο chipset καλύτερη οθόνη κάμερα με ois φουλ manual δινοντας και το raw αρχειο μα και ήχο και από τα ακουστικά μα ειδικά από τα ηχεία Xperia xz1 πολύ καλή οθόνη κάμερα φυσικά δυνατότερο chipset ήρθε με android 8 θα πάρει 9 και θα πάει 10,ενώ έχει κορυφαίο βίντεο όπως κάθε sony.επισης αντιπροσωπείας ελληνικής και όχι από το skroutzαδικο! Το ξέρω ότι υπάρχει ισχυρή παρουσία φίλων xiaomi εδώ και παντού σε σημείο να ακούω το redminote 5 καλύτερο από το u ultra το xz1 και το nokia8. Εκεί είναι τα specs εκεί το διαδίκτυο και το search ας αποφασίσει ο φίλος! Ο Σάρουμαν λέει αν ξέρεις από πού να αγοράσεις!!!!θα έχει κανονικά εγγύηση 2 χρόνια από το μαγαζί!!!!!! Πολύ ωραία αγορά, ναρκοπέδιο,αλλά eBay ένα πράγμα! Εγγύηση από το μαγαζί του Τάκη του ψηλού!!!!έχει ρίξει χρήμα δε θα κλείσει έχει λίπος αυτός! Ψωμί ελιά xiaomια! Φίλος η htc υπάρχει στην Ελλάδα ; Μήπως είναι χειρότερο να το αγορασεις από τον κυρ Τάκη όπως αναφέρεις ; Επίσης όπως λέει κ ο saruman δεν τον ενδιαφέρει καθόλου η κάμερα γτ να πληρώσει λεφτά χωρίς λόγο . Για τo z δεν ξέρω τι παίζει αλλά γενικά η sony σαν εταιρεία είναι ξεχασμένη στα κινητά κ μου φαίνονται όλα τα ίδια κ γι'αυτό δεν το προτείνω btw τo συγκεκριμένο sony ήταν η αποτυχία της χρονιάς καθώς αν εξαιρέσεις τον 835 κ την οθόνη μιλαμε για μια αποτυχημένη συσκευή με κάμερα τραγική . Οπότε μάλλον το sony συνολικά δεν κάνει . https://www.firstpost.com/tech/reviews/sony-xperia-xz1-review-the-most-disappointing-flagship-of-2017-4278049.html Επεξ/σία 31 Αυγούστου 2018 από vargas 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα