Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μου είναι δύσκολο να προσδιορίσω την χρησιμότητα ενός smart watch. Δεν μπορώ να εκτιμήσω αν θα γίνουν mass market - όπως τα smartphones (το ότι επιμένει η Apple βέβαια δείχνει πως βλέπει μέλλον στην κατηγορία αυτή).

Σίγουρα υπάρχουν ομάδες εργαζομένων ή χομπίστων που τους εξυπηρετεί, ωστόσο δεν θα "υιοθετήσω" κανένα για την ώρα.

• Like 2
Δημοσ.

Εγω πάντως πάνω στην μηχανή η ακόμα και στο αυτοκίνητο κοιτάω το ρολόι και ξέρω αν είναι κάτι σημαντικό η όχι. Έχω τον έλεγχο των ειδοποιήσεων. Με έχει βοηθήσει παρά πολύ εκεί που δεν το περίμενα. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 hours ago, leonidas_fs said:

Σαν Apple fan που είμαι έχω να πω οτι κουράστηκα απο το ίδιο design! Εχω πάρει όλα μα όλα τα iphone, και απο το 6 και μετά είναι σαν να μήν εχει πλέον νόημα να αλλάζεις κινητό (σε θέμα στιλ).

Με βλέπω να μένω με το 7Plus μέχρι να σταματήσει να δουλεύει και τότε να κάνω κάποιο upgrade. Το Watch απο την άλλη ωραία αλλαγή αυτή με τα bezels και έπρεπε να το κάνουν!

Ίδια περίπτωση και εγώ. Για τον παραπάνω λόγο (και γατί επιπλέον απεχθάνομαι το notch) έχω μείνει στο 6plus σχεδον 4 χρόνια τώρα!

Επεξ/σία από Dr.Fuzzy
Δημοσ.
1 ώρα πριν, DrFreeman είπε

Μου είναι δύσκολο να προσδιορίσω την χρησιμότητα ενός smart watch. Δεν μπορώ να εκτιμήσω αν θα γίνουν mass market - όπως τα smartphones (το ότι επιμένει η Apple βέβαια δείχνει πως βλέπει μέλλον στην κατηγορία αυτή).

Σίγουρα υπάρχουν ομάδες εργαζομένων ή χομπίστων που τους εξυπηρετεί, ωστόσο δεν θα "υιοθετήσω" κανένα για την ώρα.

Για κάποιους είναι ό,τι πιο άχρηστο και μπελαλίδικο (φόρτιση σχεδόν κάθε μέρα) εφευρέθηκε ποτέ.
Αν ρωτάς εμένα, θα σου πω ότι έχω καταβολευτεί με το smartwatch μου το οποίο το αγόρασα με στρογγυλό καντράν που θυμίζει κανονικό ρολόι γιατί δεν μου αρέσουν με τίποτα αυτά τα ορθογώνια/τετράγωνα σχήματα που κυκλοφορούν. Όπως είπαν και τα παιδιά, είναι πολύ βολικό για να βλέπεις τα notifications όταν είσαι σε κάποιον χώρο που μετακινείσαι πολύ αν δεν κάνεις δουλειά γραφείου ή στο δρόμο ή ακόμα και στο αμάξι όπου μπορείς να μιλήσει απευθείας από τον καρπό σου. Επιπλέον σε "βοηθάει" να ξέρεις πόσο περπατάς κάθε μέρα, πόσο καις κλπ. Για κάποιους που τρέχουν ειδικά είναι πολύ χρήσιμο. Προσωπικά εμένα με έχει βολέψει πολύ το γεγονός ότι όταν πχ είμαι στο μετρό και ακούω μουσική, μπορώ να τη διαχειριστώ χωρίς να βγάζω από την τσέπη συνέχεια το τηλέφωνο. Γενικά υπάρχουν πάρα πολλές χρήσεις. Ακόμα και να απαντήσεις σε μηνύματα από την μικρή οθονίτσα. 😛
Πέρα από το πρακτικό του πράγματος είναι και ένα ενδιαφέρον gadgetάκι που μαγνητίζει τα βλέμματα (ειδικά με ένα ωραίο watchface).

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, leonidas_fs είπε

Σαν Apple fan που είμαι έχω να πω οτι κουράστηκα απο το ίδιο design! Εχω πάρει όλα μα όλα τα iphone, και απο το 6 και μετά είναι σαν να μήν εχει πλέον νόημα να αλλάζεις κινητό (σε θέμα στιλ).

Με βλέπω να μένω με το 7Plus μέχρι να σταματήσει να δουλεύει και τότε να κάνω κάποιο upgrade. Το Watch απο την άλλη ωραία αλλαγή αυτή με τα bezels και έπρεπε να το κάνουν!

... bre leonida τι σχέση έχει στην σχεδίαση το 7η8+ με το Χ;  θα μας τρελάνεις, χαχαχαχαχα

iphone-x-iphone-8-plus-100737887-orig.jpg

Επεξ/σία από rafeek
screenshot
  • Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, -WISE- είπε

Για κάποιους είναι ό,τι πιο άχρηστο και μπελαλίδικο (φόρτιση σχεδόν κάθε μέρα) εφευρέθηκε ποτέ.
Αν ρωτάς εμένα, θα σου πω ότι έχω καταβολευτεί με το smartwatch μου το οποίο το αγόρασα με στρογγυλό καντράν που θυμίζει κανονικό ρολόι γιατί δεν μου αρέσουν με τίποτα αυτά τα ορθογώνια/τετράγωνα σχήματα που κυκλοφορούν. Όπως είπαν και τα παιδιά, είναι πολύ βολικό για να βλέπεις τα notifications όταν είσαι σε κάποιον χώρο που μετακινείσαι πολύ αν δεν κάνεις δουλειά γραφείου ή στο δρόμο ή ακόμα και στο αμάξι όπου μπορείς να μιλήσει απευθείας από τον καρπό σου. Επιπλέον σε "βοηθάει" να ξέρεις πόσο περπατάς κάθε μέρα, πόσο καις κλπ. Για κάποιους που τρέχουν ειδικά είναι πολύ χρήσιμο. Προσωπικά εμένα με έχει βολέψει πολύ το γεγονός ότι όταν πχ είμαι στο μετρό και ακούω μουσική, μπορώ να τη διαχειριστώ χωρίς να βγάζω από την τσέπη συνέχεια το τηλέφωνο. Γενικά υπάρχουν πάρα πολλές χρήσεις. Ακόμα και να απαντήσεις σε μηνύματα από την μικρή οθονίτσα. 😛
Πέρα από το πρακτικό του πράγματος είναι και ένα ενδιαφέρον gadgetάκι που μαγνητίζει τα βλέμματα (ειδικά με ένα ωραίο watchface).

Ολα σεβαστα, ο καθενας με τις αναγκες του, εγω ειμαι ολη την ημερα γραφειο και μετα μπορει ειτε να εξω (μπαρ, καφετεριες κτλπ) ειτε αραγμα σπιτι. Εχω το κινητο διπλα και οτι χρειαστω το χρησιμοποιω, επισης τυχαινει παντα να ειμαι μπροστα στο PC και ετσι βολευομαι αφανταστα και απο εκει.

Τελος, ειμαι της αποψης στο να μην δημιουργω αναγκες απο εκει που δεν υπαρχουν. ;)

• Like 1
Δημοσ.
6 hours ago, liberostelios said:

άλλα το θέμα είναι ότι κάθε χαζομάρα που κάνει η Apple την ακολουθούν οι άλλοι σαν τυφλοί...

Ακριβώς επειδή δεν είναι τυφλοί και βλέπουν τα κέρδη τής Apple, προσπαθούν κι αυτοί να ακολουθήσουν τις πρακτικές της. Εσύ τι θα ‘κανες;

Δημοσ.
48 λεπτά πριν, CheOnWeb είπε

Ακριβώς επειδή δεν είναι τυφλοί και βλέπουν τα κέρδη τής Apple, προσπαθούν κι αυτοί να ακολουθήσουν τις πρακτικές της. Εσύ τι θα ‘κανες;

Αναφέρομαι γενικά σε οτιδήποτε κάνει η Apple (πχ., notch).

Το ότι η Apple έχει κέρδη δε σημαίνει ότι μπορούν να έχουν κι άλλοι κάνοντας τα ίδια. Αν η Xiaomi κυκλοφορήσει αύριο τις συσκευές της στα 1000€ δε θα έχει κέρδη, ούτε πουλάει καλύτερα ένα κινητό επειδή έχει ίδιο design και επιλογές με το iPhone. Το πρόβλημα είναι ότι οι άλλοι κατασκευαστές δεν προσπαθούν να ακολουθήσουν τη στρατηγική της στο πως προσφέρει τις υπηρεσίες της, αλλά στο πως εκμεταλεύεται το αγοραστικό κοινό!

Δημοσ.
3 minutes ago, liberostelios said:

Αναφέρομαι γενικά σε οτιδήποτε κάνει η Apple (πχ., notch).

Το ότι η Apple έχει κέρδη δε σημαίνει ότι μπορούν να έχουν κι άλλοι κάνοντας τα ίδια. 

Όχι, αλλά προσπαθούν.

7 minutes ago, liberostelios said:

Αν η Xiaomi κυκλοφορήσει αύριο τις συσκευές της στα 1000€ δε θα έχει κέρδη, ούτε πουλάει καλύτερα ένα κινητό επειδή έχει ίδιο design και επιλογές με το iPhone.

Αυτό πες το σ' αυτούς που λένε ότι η Apple πουλάει φύκια. Αν ήταν έτσι θα το έκαναν όλοι αλλά δεν μπορούν. Θέλει μαγκιά για να πουλήσεις "φύκια". 

9 minutes ago, liberostelios said:

Το πρόβλημα είναι ότι οι άλλοι κατασκευαστές δεν προσπαθούν να ακολουθήσουν τη στρατηγική της στο πως προσφέρει τις υπηρεσίες της, αλλά στο πως εκμεταλεύεται το αγοραστικό κοινό!

Είναι πιο εύκολο. Το άλλο θέλει κόπο και ρίσκο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ευτυχως που διατηρει ίδιο συνδυασμό και το notch που δε μου αρέσει κι έτσι θα κλάψω λιγο λιγότερο που δεν μπορω να το παρω.

Τωρα που το σκέφτομαι δεν μπορω να παρω ουτε καν s8, ξέμεινα με το α5, ας κλάψω 😛

(Apple Watch με τη μείωση των bezels μετράει πολυ. Όπως και το iPad αλλάζει)

Επεξ/σία από margaritagr
Δημοσ.

iphone xs. Τρελή πρωτοτυπία. Γιατί όχι Iphone , ξέρω γω "Orion" ρε παιδιά ? Ή iphone Andromeda ? ή iPhone Saphire ? ή IPhone Mirage ? Δηλαδή μηδέν δημιουργικότητα να πάρει η ευχή? Γιατι τόσος συντηρητισμός και οπισθοδρόμηση στην ΟΝΟΜΑΤΟΛΟΓΙΑ μοντέλων, αντιστρόφως ανάλογα με την εξέλιξη των κινητών ????????
(και οι άλλες μάρκες, δε μιλαω μονο για την apple)....

Δημοσ.

Επιτέλους έτσι θα μπορέσω να βαλω χέρι στο iPhone X που λιγουρεύομαι από πέρυσι αλλά χιλιάρικο δεν πρόκειται να δώσω για κάτι που μπορεί να πέσει ανά πάσα στιγμή κάτω και να γίνει 1000 κομμάτια εκεί εκεί να μείνει σταθερή στο σχεδιασμό είναι πάρα πολύ ωραίο σχέδιο αναβάθμισης είμαι σίγουρος ότι θα πάρει και καμιά τριετία σίγουρα. Αν πετύχω και κανένα σε κανένα εξακοσάρι ευρώπουλα σωθήκαμε για τρία χρόνια 

Δημοσ.
On 31/08/2018 at 10:49, billdanos said:

Για πες μας σε ποια παρουσίαση είπε η Apple πως τα «επόμενα θα είναι τα καλά»;

Γιατι έχω την εντύπωση πως συνήθως σε ενοχλούσε κάθε φορά που έλεγε σε κάθε παρουσίαση νέου μοντέλου: «αυτό είναι το καλύτερο IPHONE”! 

Ετσι, καθαρά για ιστορικούς λόγους... 

:) 

Γιατί ασχολείσαι με ανίδεους?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...