Super Moderators billdanos Δημοσ. 31 Αυγούστου 2018 Super Moderators Δημοσ. 31 Αυγούστου 2018 4 minutes ago, slk200gr said: ειμαι σιγουρος οτι στην παρουσιαση θα ξανα-πει ,του χρονου θα ερθουν τα καλα Για πες μας σε ποια παρουσίαση είπε η Apple πως τα «επόμενα θα είναι τα καλά»; Γιατι έχω την εντύπωση πως συνήθως σε ενοχλούσε κάθε φορά που έλεγε σε κάθε παρουσίαση νέου μοντέλου: «αυτό είναι το καλύτερο IPHONE”! Ετσι, καθαρά για ιστορικούς λόγους... 1
Plapoutas Δημοσ. 31 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2018 1 λεπτό πριν, billdanos είπε Για πες μας σε ποια παρουσίαση είπε η Apple πως τα «επόμενα θα είναι τα καλά»; Γιατι έχω την εντύπωση πως συνήθως σε ενοχλούσε κάθε φορά που έλεγε σε κάθε παρουσίαση νέου μοντέλου: «αυτό είναι το καλύτερο IPHONE”! Ετσι, καθαρά για ιστορικούς λόγους... Υπάρχει βιντεάκι με όλες τις Keynote με μαζεμένες όλες τις στιγμές "This is the best ____ " Θυμάμαι όταν παρουσίασε ο Schiller το Macbook Pro το καινούργιο που ήθελε να πάει στα Specs και ξέχασε το Slide ανάμεσα και το πήδηξε γρήγορα "This is the best Macbook μπλά μπλα" και μετά πήγε στα Specs. Ο Cook τρολλάρει τους Engineer, θέλουν να μιλήσουν για τα Spec και πρέπει πρώτα να πουν την πρόταση σε κάθε παρουσίαση
Super Moderators billdanos Δημοσ. 31 Αυγούστου 2018 Super Moderators Δημοσ. 31 Αυγούστου 2018 7 minutes ago, Plapoutas said: Υπάρχει βιντεάκι με όλες τις Keynote με μαζεμένες όλες τις στιγμές "This is the best ____ " Θυμάμαι όταν παρουσίασε ο Schiller το Macbook Pro το καινούργιο που ήθελε να πάει στα Specs και ξέχασε το Slide ανάμεσα και το πήδηξε γρήγορα "This is the best Macbook μπλά μπλα" και μετά πήγε στα Specs. Ο Cook τρολλάρει τους Engineer, θέλουν να μιλήσουν για τα Spec και πρέπει πρώτα να πουν την πρόταση σε κάθε παρουσίαση Τι θα έπρεπε να πει σε μια παρουσίαση ενός νέου μοντέλου; Πως δεν είναι το καλύτερο αλλά θα ακολουθήσει κάποια στιγμή αργοτερα??? Αυτό που ρώτησα πριν είναι να μας πει πότε είπε η Apple σε παρουσίαση, πως τα «επόμενα θα είναι τα καλά»... Γιατι νομίζω πως κάποιοι ...managers χαραμίζονται εδώ μέσα! 😛 1
Plapoutas Δημοσ. 31 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2018 Μόλις τώρα, billdanos είπε Τι θα έπρεπε βαν πει σε μια παρουσίαση ενός νέου μοντέλου; Πως δεν είναι το καλύτερο αλλά θα ακολουθήσει κάποια στιγμή αργοτερα??? Αυτό που ρώτησα πριν είναι να μας πει ποτέ είπε η Apple σε παρουσίαση, πως τα «επόμενα θα είναι τα καλά»... Γιατι νομίζω πως κάποιοι ...managers χαραμίζονται εδώ μέσα! 😛 Ποτέ δεν το είπε το παραπάνω, δεν ξέρω που το άκουσε και το έγραψε ο συμφορουμιτής. Μα δεν είπα να πει ότι δεν είναι καλό το προϊόν απλά είναι η Standard φράση σε κάθε παρουσίαση
pW Δημοσ. 31 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2018 1 ώρα πριν, ff7lucas είπε και πως καταλαβες οτι η οθονη ειναι oled απο την φωτογραφια ; xaxaxaxaxa
Questioner Δημοσ. 31 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2018 1 ώρα πριν, boulevar είπε Προσωπικα δεν βρισκω λογο να εχει καποιος smartwatch, δεν φτανει που εχουμε το κινητο στο δεξι χερι να μας τα πριζει ολη μερα τωρα θα εχουμε και το αριστερο.. Διαφωνώ. Από τότε που πήρα smartwatch (αρχίζοντας από όλα τα smartbands της Xiaomi, πηγαίνοντας στο bip και τώρα στο stratos), χρησιμοποιώ πολύ λιγότερο πλέον το κινητό μου. Ο βασικός λόγος: οι ειδοποιήσεις. Το 90% των φορών, δεν χρειάζεται να βγάλω το κινητό από την τσέπη. 3
liberostelios Δημοσ. 31 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2018 Με ενοχλεί αφάνταστα το πώς κατάφερε η Apple να περάσει τα 1000€ ως τιμή του κύριου μοντέλου. Στην αρχή πλασαρίστηκε ως η special έκδοση που κοστίζει κάτι παραπάνω και, τώρα, μαθαίνουμε ότι το "φθηνό" θα κάνει 800€ και το κανονικό μοντέλο θα κάνει 1000, με το plus στα 1000+! Τι να πω, αυτή η εταιρεία δεν πιάνεται στο manipulation της αγοράς! Κι αν όλοι οι άλλοι κατασκευαστές δεν ακολουθούσαν σαν πρόβατα δε θα ήταν πρόβλημα, άλλα το θέμα είναι ότι κάθε χαζομάρα που κάνει η Apple την ακολουθούν οι άλλοι σαν τυφλοί... 1 1
whoever81 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, Questioner είπε Διαφωνώ. Από τότε που πήρα smartwatch (αρχίζοντας από όλα τα smartbands της Xiaomi, πηγαίνοντας στο bip και τώρα στο stratos), χρησιμοποιώ πολύ λιγότερο πλέον το κινητό μου. Ο βασικός λόγος: οι ειδοποιήσεις. Το 90% των φορών, δεν χρειάζεται να βγάλω το κινητό από την τσέπη. Είναι ένα βαρύ τουβλάκι στον καρπό. Ένα ακόμα gadget για φόρτιση σχεδόν καθημερινή. Ομολογώ πώς είχα πάρει και 'γω ένα LG Watch αλλά το πούλησα γρήγορα καθώς δεν προσέθετε κάποια ιδιαίτερη αξία στην καθημερινότητά μου. Τώρα Xiaomi Mi Band 3. Τουλάχιστον είναι φτηνό, ελαφρύ και δεν θέλει συχνή φόρτιση. Επεξ/σία 31 Αυγούστου 2018 από whoever81 1
Plapoutas Δημοσ. 31 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2018 6 λεπτά πριν, liberostelios είπε Με ενοχλεί αφάνταστα το πώς κατάφερε η Apple να περάσει τα 1000€ ως τιμή του κύριου μοντέλου. Στην αρχή πλασαρίστηκε ως η special έκδοση που κοστίζει κάτι παραπάνω και, τώρα, μαθαίνουμε ότι το "φθηνό" θα κάνει 800€ και το κανονικό μοντέλο θα κάνει 1000, με το plus στα 1000+! Τι να πω, αυτή η εταιρεία δεν πιάνεται στο manipulation της αγοράς! Κι αν όλοι οι άλλοι κατασκευαστές δεν ακολουθούσαν σαν πρόβατα δε θα ήταν πρόβλημα, άλλα το θέμα είναι ότι κάθε χαζομάρα που κάνει η Apple την ακολουθούν οι άλλοι σαν τυφλοί... Όσο υπάρχει κόσμος που πληρώνει αυτά τα ποσά, άλλο τόσο θα ανεβάζουν οι εταιρίες τις τιμές.
omrtlegol Δημοσ. 31 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2018 49 λεπτά πριν, Questioner είπε Διαφωνώ. Από τότε που πήρα smartwatch (αρχίζοντας από όλα τα smartbands της Xiaomi, πηγαίνοντας στο bip και τώρα στο stratos), χρησιμοποιώ πολύ λιγότερο πλέον το κινητό μου. Ο βασικός λόγος: οι ειδοποιήσεις. Το 90% των φορών, δεν χρειάζεται να βγάλω το κινητό από την τσέπη. Αυτο ακριβως. Με τοσο spamm που πεφτει απο mail και sms, ειναι οτι καλυτερο για να μην εισαι συνεχεια με το κινητο στο χερι, αλλα ουτε να χανεις σημαντικες ειδοποιησεις. 1
boulevar Δημοσ. 31 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2018 1 ώρα πριν, Questioner είπε Διαφωνώ. Από τότε που πήρα smartwatch (αρχίζοντας από όλα τα smartbands της Xiaomi, πηγαίνοντας στο bip και τώρα στο stratos), χρησιμοποιώ πολύ λιγότερο πλέον το κινητό μου. Ο βασικός λόγος: οι ειδοποιήσεις. Το 90% των φορών, δεν χρειάζεται να βγάλω το κινητό από την τσέπη. Πρεπει δηλαδη να κοιτας το κινητο σου για να δεις ειδοποιησεις? Δεν εχεις notification sound? και στα andoird αναβει λαμπακι οταν εχεις κατι.. Γενικα ο καθενας λειτουργει το κινητο του οπως νομιζει.. Εμενα βασικα, ουτε αισθητικα μου αρεσουν τα smartwatches οποτε
Panos_Tz Δημοσ. 31 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2018 4 ώρες πριν, Haldol είπε Πανέμορφο! Βρε, μήπως να περιμένω την παρουσίαση πριν πάρω το Mi A2 που 'λεγα; Ή μπορείς να πάρεις και τέσσερα Α2 !
Questioner Δημοσ. 31 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) 17 λεπτά πριν, boulevar είπε Πρεπει δηλαδη να κοιτας το κινητο σου για να δεις ειδοποιησεις? Δεν εχεις notification sound? και στα andoird αναβει λαμπακι οταν εχεις κατι.. Γενικα ο καθενας λειτουργει το κινητο του οπως νομιζει.. Εμενα βασικα, ουτε αισθητικα μου αρεσουν τα smartwatches οποτε Εδώ και καμία 2ετία (τουλάχιστον) το κινητό μου είναι μόνιμα σε δόνηση. Δεν έχω ιδέα ποιοι είναι οι ήχοι του κινητού (εκτός από το ξυπνητήρι που το βάζω σαν backup γιατί πλέον το βασικό δονείται στον καρπό). Επεξ/σία 31 Αυγούστου 2018 από Questioner 2
Plapoutas Δημοσ. 31 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2018 2 λεπτά πριν, Questioner είπε Εδώ και καμία 2ετία (τουλάχιστον) το κινητό μου είναι μόνιμα σε δόνηση. Δεν έχω ιδέα ποιοι είναι οι ήχοι του κινητού (εκτός από το ξυπνητήρι που το βάζω σαν backup γιατί πλέον το βασικό δονείται στον καρπό). και εγώ το κινητό μου εδώ και χρόνια, σε δόνηση το έχω. Δεν μπορώ να κουδουνάει, ειδικά όταν βλέπω κόσμο στο λεωφορείο να γράφουν στο κινητό και κάθε 2 δεύτερα, Ding! Ding! Ding! σπαστικό. 3
boulevar Δημοσ. 31 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2018 35 λεπτά πριν, Questioner είπε Εδώ και καμία 2ετία (τουλάχιστον) το κινητό μου είναι μόνιμα σε δόνηση. Δεν έχω ιδέα ποιοι είναι οι ήχοι του κινητού (εκτός από το ξυπνητήρι που το βάζω σαν backup γιατί πλέον το βασικό δονείται στον καρπό). 31 λεπτά πριν, Plapoutas είπε και εγώ το κινητό μου εδώ και χρόνια, σε δόνηση το έχω. Δεν μπορώ να κουδουνάει, ειδικά όταν βλέπω κόσμο στο λεωφορείο να γράφουν στο κινητό και κάθε 2 δεύτερα, Ding! Ding! Ding! σπαστικό. Πολυ καλα κανετε παιδια, εγω τον θελω τον ηχο μου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα