Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Βλέπω όμως το Notch το κρύψανε στο μαύρο :P ο σχεδιασμός με το χρυσό το χρώμα είναι ωραίος, το Notch να μην είχε και θα ήταν κουκλί. Πάντως που κάνει εντύπωση που διέρρευσαν επίσημες φωτογραφίες. Κάποιος θα χάσει την δουλειά του ;) 

19 λεπτά πριν, Fotis13 είπε

Εσεις που λετε για ιδιο σχεδιασμο, οι κλωνοι "τσιν τσαν τσον "που εχετε   ,αυτους λεω που αντεγραψαν μεχρι και το notch   που κραζατε  δεν  σας πειραζουν ?

Α ξεχασα  ειδατε την λεξη  Αpple  και σας χτυπησε στο κομπλεξ .

Καλά μην υπερβάλλεις, όλοι ακόμα και η Apple είδανε το Notch από το Essential Phone. Ότι έχει γίνει της επί χρήμασι με τα Notch στην αγορά ναι είναι άλλο θέμα, πιο πολύ το πίσω μέρος του iPhone θα έλεγα ότι αντιγράφουν οι Κινέζοι παρά το μπροστά. (Εκτός το Mi 8 που είναι η κόπια της χρονιάς)

22 λεπτά πριν, vbeka9733 είπε

Woooow ειναι ακριβως ιδια , δεν ξαναγινε ! πολυ πρωτοποριακη ιδεα 

Πες μου εσύ τι να κάνουν στον σχεδιασμό, να είμαστε αντικειμενικοί. Τα Smartphone έχουν φτάσει πλέον σε επίπεδο που δεν έχει πολλά που μπορείς να αλλάξεις στον σχεδιασμό. Η Apple εστιάζει στον μινιμαλισμό, δεν πρόκειται να κυκλοφορήσει iPhone με ντεγκραντέ χρώμα. Μια χαρά είναι ο σχεδιασμός, το Notch το χαλάει.

Επεξ/σία από Plapoutas
  • Like 4
  • Απαντ. 60
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
24 λεπτά πριν, Plapoutas είπε

Πες μου εσύ τι να κάνουν στον σχεδιασμό, να είμαστε αντικειμενικοί. Τα Smartphone έχουν φτάσει πλέον σε επίπεδο που δεν έχει πολλά που μπορείς να αλλάξεις στον σχεδιασμό. Η Apple εστιάζει στον μινιμαλισμό, δεν πρόκειται να κυκλοφορήσει iPhone με ντεγκραντέ χρώμα. Μια χαρά είναι ο σχεδιασμός, το Notch το χαλάει.

Ναι ξερω την κασετα της apple " Δεν καναμε τιποτα γιατι ειναι cool γιατι ειναι cool να μην κανεις τιποτα" 

Δημοσ.

Σαν Apple fan που είμαι έχω να πω οτι κουράστηκα απο το ίδιο design! Εχω πάρει όλα μα όλα τα iphone, και απο το 6 και μετά είναι σαν να μήν εχει πλέον νόημα να αλλάζεις κινητό (σε θέμα στιλ).

Με βλέπω να μένω με το 7Plus μέχρι να σταματήσει να δουλεύει και τότε να κάνω κάποιο upgrade. Το Watch απο την άλλη ωραία αλλαγή αυτή με τα bezels και έπρεπε να το κάνουν!

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

καλά μιλάμε το ρόλοι τεραστία διαρροή χαχαχαχα εν τω μεταξύ ίδιο ακριβός έτσι χαχχαχαχαχ

1 ώρα πριν, Fotis13 είπε

Εσεις που λετε για ιδιο σχεδιασμο, οι κλωνοι "τσιν τσαν τσον "που εχετε   ,αυτους λεω που αντεγραψαν μεχρι και το notch   που κραζατε  δεν  σας πειραζουν ?

Α ξεχασα  ειδατε την λεξη  Αpple  και σας χτυπησε στο κομπλεξ .

ενω εσας που βαλατε κινεζικη οθονη oled?   απο την samsung... ? πως σου φαίνεται ??? οτι ολο σου το τηλέφωνο ειναι κινα και μόνο το λογισμικό αγοράζεις?

Επεξ/σία από Dellapple
  • Like 1
  • Confused 1
  • Sad 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, tzampatzis είπε

Το interface στο ρολόι είναι τόσο φορτωμένο που σε ζαλίζεσαι για να διαβάσεις τα data που σου δείχνει.

Προσωπικα δεν βρισκω λογο να εχει καποιος smartwatch, δεν φτανει που εχουμε το κινητο στο δεξι χερι να μας τα πριζει ολη μερα τωρα θα εχουμε και το αριστερο.. 

Οσον αφορα το design των iphone, ειναι πολυ ομορφα οπως παντα, εκτος του notch... Το εχω ξαναπει και σε αλλο αρθρο, δεν παιρνω ξανα τηλεφωνο με notch! Dεν υπαρχει λογος υπαρξεις του, το ξεκινησε η apple για να ξεχωρισει και μετα τα προβατα εταιριες ακολουθησαν.. 

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 ώρες πριν, leonidas_fs είπε

Σαν Apple fan που είμαι έχω να πω οτι κουράστηκα απο το ίδιο design! Εχω πάρει όλα μα όλα τα iphone, και απο το 6 και μετά είναι σαν να μήν εχει πλέον νόημα να αλλάζεις κινητό (σε θέμα στιλ).

πέρυσι ο σχεδιασμός άλλαξε παααρα πολυ με το x. φέτος ολοι (σχεδόν) οι άλλοι προσπαθούν να αντιγράψουν αυτό το σχεδιασμό (και μάλιστα χωρίς επιτυχία αφου κανεις δεν μπόρεσε να αφαιρέσει το κάτω bezel). Tι άλλο θα έπρεπε να αλλάξει σε ένα χρόνο? πρακτικά προσπαθώ να καταλάβω, τι αλλαγή θα μπορούσε να κάνει??

Επεξ/σία από kaklas13
  • Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, kaklas13 είπε

πέρισυ ο σχεδιασμός άλλαξε παααρα πολυ με το x. φέτος ολοι (σχεδόν) οι άλλοι προσπαθούν να αντιγράψουν αυτό το σχεδιασμό (και μάλιστα χωρίς επιτυχία αφου κανεις δεν μπόρεσε να αφαιρέσει το κάτω bezel). Tι άλλο θα έπρεπε να αλλάξει σε ένα χρόνο? πρακτικά προσπαθώ να καταλάβω, τι αλλαγή θα μπορούσε να κάνει??

Οχι δεν μπορεσαν, δεν το κανανε λογου κοστους, δεν μπουρουν ολοι να ζητανε 1000 δολλαρια για ενα κινητο.. Εννοειτε ηταν μεγαλη αλλαγη απο τα προηγουμενα iphone, αυτο ομως δεν σημαινει οτι ηταν και καλη η αλλαγη, σε γενικες γραμμες μια χαρα το αντιγραψανε δυστυχως, παλι καλα υπαρχουν ομως και εταιριες οπως η Samsung και εχουμε και κανενα κινητο χωρις notch.  

• Like 1
Δημοσ.

Βλέποντας αυτή τη συσκευή καταλαβαίνει κανείς ότι το design των smartphones έχει φτάσει στο apex του . Από το 2007-2009 που κυκλοφόρησαν τα πρώτα μοντέλα , είδαμε αλλαγές από την πορδη με τις 3 ίντσες σε παντόφλα με 6.5 ίντσες μέχρι το 2015-2016 . Μετά βρέθηκε το sweet spot με μεγάλη οθόνη χωρίς bezels, τελειοποιήμενη κάμερα και μεγάλη αυτονομία στη μπαταρία . Δεν νομίζω να υπάρχουν και μεγάλα περιθώρια για αλλαγές . Όποτε θα τρώμε στη μάπα τα ίδια τηλέφωνα απο διαφορετικό κατασκευαστή για τα προσεχή χρόνια.

• Like 1
Δημοσ.

32 λεπτά πριν, Dellapple είπε

καλά μιλάμε το ρόλοι τεραστία διαρροή χαχαχαχα εν τω μεταξύ ίδιο ακριβός έτσι χαχχαχαχαχ

ενω εσας που βαλατε κινεζικη οθονη oled?   απο την samsung... ? πως σου φαίνεται ??? οτι ολο σου το τηλέφωνο ειναι κινα και μόνο το λογισμικό αγοράζεις? 

31 λεπτά πριν, ff7lucas είπε

και πως καταλαβες οτι η οθονη ειναι oled απο την φωτογραφια ;

Εδω ο παραπανω εμπειρος χρηστης καταλαβε οτι η Samsung ειναι κινεζικη... ! ! !

Υ.Γ. Περιμενω την απαντηση του ωπου "βιαζοταν" ή "και τι ρολο παιζει που δεν ειναι κινεζικη η σαμσουν"

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οι φήμες επιβεβαιώθηκαν οπότε δεν υπάρχουν εκπλήξεις. Η Apple συνεχίζει την παράδοση των «S» εκδόσεων που είναι βελτιωμένες στα σημεία. Επιπλέον φέρνει τον αντικαταστάτη του plus που θα είναι μία bezelless συσκευή στις ίδιες διαστάσεις με σαφώς μεγαλύτερη οθόνη στις 6,5'. Πάμε προς κατάργηση των 8/8+ με αντικαταστάτη το «φθηνότερο» σε τιμή και specs των 6,1' και παραμένει άγνωστη η τύχη του SE. Σε ότι αφορά το ρολόι, περίμενα κάτι σε στρογγυλό σχήμα παρόλα αυτά ένα πολύ καλό γκάτζετ φρόντισε να το βελτιώσει αλλά με ερωτηματικό την τιμή του. Στα διάφορα φόρα που διαβάζω υπάρχει έντονη η τάση για αντικατάσταση των 6/6s που ο κύκλος τους φθάνει στα 3-4 έτη πλέον και αν επιβεβαιωθεί η πτώση στις τιμές κατά $100, μάλλον θα κεντήσει πάλι στις πωλήσεις η μηλιά. 

Επεξ/σία από gianniskks
  • Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...