Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα στην παρεα, παραθετω τις φωτο με specs απο το pc μου, Ψυκτρα hyper X Evo, ssd + sata 3,  psu 450watt. 

Οι αποριες μου ειναι οι εξης: 

1) Τι συχνοτητα ειναι οι ram μου? 1333Mhz?

2) Με συμφερει να βαλω 2x8gb?

3) Η gpu δεν επαρκει για τα games που παιζω πχ : For honor,  εχω 50-60fps στα low ολα..  Pro 2018  παιζει αλλα εχω shuttering καποιες φορες και ειδικα στα replay μετα απο φαση ειναι εμετικο :P . Οταν συνδεσα το pc μεσω hdmi στην 4k 50" tv επρεπε να κατεβασω την αναλυση απο 3000+ κατι που ειναι  το recommended στα 1920x1080 για να παιξω σαν ανθρωπος..

4) Στην ουσια θελω μερικα tips ωστε να κερδισω σε fps και γραφικα φυσικα χωρις να τα σκασω και να μου βγει να παρω κανα xbox ... Αυτα παιδες... Ευπροσδεκτα ολα τα σχολια και οι παρατηρησεις.!! 

specs mou.jpg

Δημοσ.

Μην περιμενεις να παιξει 4κ κτλ κτλ...
Αυτο φυσιολογικο ειναι που πρεπει να πας απο 1080p και κατω..

Οι μνημες σου ειναι 1866 mhz 2x4gb dual channel.

Γενικα επρεπε να παιζει καλυτερα..Κοιτα αμα εχεις καιρο να καθαρισεις το pc με κανα malwarebytes και για ιους γενικα, κοιτα να το καθαρισεις, και με ccleaner  και εσωτερικα για να δεις και θερμοκρασιες που πιανει κτλ... Αν εχεις πανω απο 2 χρονια να κανεις format, ισως εφτασε η ωρα..

Πρεπει να μπεις και στο bios και να κλεισεις το τουρμπο και να βαλεις χειροκινητα το ρευμα..Ειναι πολυ το 1.4+ που σου δινει και ανεβαζει και θερμοκρασια πολυ παρα πανω με αυτο.. Ξεκινα με 1.3  και βαλε τον πολλαπλασιαστη να βγαζει περιπου 3.8ghz και μετα αναλογως ανεβασε λιγο μεχρι τα 4 ghz.. Απο κει και πανω θελει προσοχη για temps  αναλογα την μητρικη, τα vrm κτλ.. Τελος, πες και ποιο ακριβως ειναι το τροφοδοτικο σου γιατι θα μπορουσες να την ανεβασεις και λιγο την καρτα γραφικων..

Αν ειναι 450 της πλακας, ήδη δυσκολευεται το μηχανημα γιατι ουτε 300watt δεν θα βγαζει..

• Like 1
Δημοσ.

Σορρυ για την καθυστερηση!! Λοιπον εχουμε και λεμε :

Το pc εγινε format πριν 1 βδομαδα ακριβως..  Το καθαριζω 1 φορα το 2μηνο απο θερμοκρασιες ειναι  αυτες στην φωτο:

Το turbo εννοεις απο την cpu σωστα? Γενικα δεν τα παω καλα με τετοιες ρυθμισεις οποτε αν μπορεις να βοηθησεις μεσω skype η fb- viber ευχαριστως! Turbo x 450 watt ειναι :P  Επισης διαβασα οτι αν κανω update το bios θα εχω καινουργιες ρυθμισεις και θα πηγαινε καπως καλυτερα γενικα...   Ερωτηση σχετικα με τις ram...  Λες οτι η συχνοτητα ειναι 1866...  Στα specs της mobo βλεπω οτι ειναι  1600 το max με oc φυσικα... ΤΙ φαση???!!  Αν βαλω 2x8gb με την μεγιστη συχνοτητα θα δω καποια frames παραπανω?? Tο πιο βαρυ παιχνιδι που "σηκωσε" ειναι το WWII σε ικανοποιητικα frames απλα ετρωγε πολυ ram...  

hw.jpg

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

καλησπέρα σε όλους. Θα ήθελα να ρωτήσω κάτι που αφορά και τα 2 μαζί,πριν 2 μέρες αγόρασα την RX580 8G nitro SE και μόλις έβαλα τους driver η οικονικη μνήμη από 2G που ήταν σε χρήση εκτινάχθηκε στα 4,5G χωρίς να λειτουργώ τίποτα και μόλις ανοίγω τον NOX ανεβαινει στα 9,5G και 10+ κάποιες φορές,μόλις κάνω απεγκατάσταση τους driver πάει στα 2g.Ξέρει κάνεις γιατί γίνεται αυτό? ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...