Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
51 λεπτά πριν, birel-motosport είπε

Εγώ το βλέπω λίγο διαφορετικά το όλο θέμα εφόσον έχουνε τη διπλάσια τιμή για να με πείσουν να την αγοράσω θέλω ακριβώς και τις διπλάσιες επιδόσεις

Αν δε βοηθήσουν λίγο οι κόκκινοι θα δούμε και 3πλάσιες τιμές.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Matrix7 είπε

Αν δε βοηθήσουν λίγο οι κόκκινοι θα δούμε και 3πλάσιες τιμές.

Από κομουνιστές περιμένεις την ελπίδα; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, Acmilangr2 είπε

Από κομουνιστές περιμένεις την ελπίδα; 

Χαχα,ωραίος,like!Λες να βγάλει η xiaomi και rtx πακέτο;

Επεξ/σία από Matrix7
  • Moderators
Δημοσ.
2 hours ago, jmirko15 said:

Για τόσα λεφτά έχουν αρκετό ρίσκο.

GL αν και άμα αγόραζα τώρα θα διάλεγα την DELL.

Η dell είναι βασικά αυτή 😂

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Razor333 είπε

Ξεπουλησαν και τις 1000; Τρεχτε οσο προλαβαινετε στο round two. yolo.

Ποιες χιλιες ρε αδερφε..

Καταλαβαινεις τι παει να πει οχι διαθεσιμοτητα στα ραφια των μαγαζιων για μια εβδομαδα?

Αυτοι πρεπει να ξεπουλησαν καραβια ολοκληρα με καρτες..

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, optimus prime είπε

Ποιες χιλιες ρε αδερφε..

Καταλαβαινεις τι παει να πει οχι διαθεσιμοτητα στα ραφια των μαγαζιων για μια εβδομαδα?

Αυτοι πρεπει να ξεπουλησαν καραβια ολοκληρα με καρτες..

Ναι βεβαια, ειμαι σιγουρος. Μαλλον δεν εχετε ιδεα για ποσο niche αγορα μιλαμε, φανταζεστε εκατονταδες χιλιαδες ανθρωπους να τρεχουν για preorder καρτες γραφικων των 1000€+ λες και ειναι iphone.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, Razor333 είπε

Ναι βεβαια, ειμαι σιγουρος. Μαλλον δεν εχετε ιδεα για ποσο niche αγορα μιλαμε, φανταζεστε εκατονταδες χιλιαδες ανθρωπους να τρεχουν για preorder καρτες γραφικων των 1000€+ λες και ειναι iphone.

Εσυ μαλλον δεν εχεις ιδεα τι σημαινει αυτο..

Μονο την Αμερικη να παρεις σαν χωρα που η αγορα της ειναι αχανης με τα τοσα καταστηματα,απο best buy οπου ειναι αλυσιδα καταστηματων μεχρι το τοπικο μαγαζι ηλεκτρονικων στο Mπρονξ της Νεας Υορκης(λεω εγω τωρα) ξερεις για ποσα τεμαχια μιλαμε?

Ενταξει δεν σου βαζω καν τις υπολοιπες χωρες μεσα στο παιχνιδι..

Ουτε εγω δεν μπορω να φανταστω ενα νουμερο να πω.αστο!!

https://www.bestbuy.com/site/computer-cards-components/video-graphics-cards/abcat0507002.c?id=abcat0507002&qp=gpusv_facet%3DGraphics Processing Unit (GPU)~NVIDIA GeForce RTX 2080 Ti

Επεξ/σία από optimus prime
Δημοσ.
3 ώρες πριν, Spartan117 είπε

Αναμένουμε benchmarks :P

Εννοείται χαλαρά.... Θα μπει από την αρχή στα δύσκολα το strixoni και για να δω τι διαφορές θα έχει με την Ftw3 1080ti που πήρε δρόμο.... 

3 ώρες πριν, Fulgore είπε

Αυτο ειναι απο caseking ή mindfactory?

Μεταφορικα ποσα χρεωνουν παραπανω(να συγκρινω με την evga)?

Γύρω στα 18 ευρώ.... 

• Like 6
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
21 λεπτά πριν, optimus prime είπε

Εσυ μαλλον δεν εχεις ιδεα τι σημαινει αυτο..

Μονο την Αμερικη να παρεις σαν χωρα που η αγορα της ειναι αχανης με τα τοσα καταστηματα,απο best buy οπου ειναι αλυσιδα καταστηματων μεχρι το τοπικο μαγαζι ηλεκτρονικων στο Mπρονξ της Νεας Υορκης(λεω εγω τωρα) ξερεις για ποσα τεμαχια μιλαμε?

Ενταξει δεν σου βαζω καν τις υπολοιπες χωρες μεσα στο παιχνιδι..

Ουτε εγω δεν μπορω να φανταστω.αστο!!

Τα περισσοτερα δεν θα στοκαρουν καν τετοιες καρτες. Οι περισσοτεροι θα αγορασουν online. Οι καρτες των 600€ ειναι αδιαφορες για την συντριπτικη πλειοψηφια των pc gamer (ποσο μαλλον οι των 1000€+), επειδη την θελεις εσυ και αλλοι 2-3 σε αυτο το forum ΑΜΕΣΑ, δεν σημαινει οτι γινετε χαμος και αν γινετε ειναι καθαρα τεχνητα παιχνιδια μαρκετινγκ. Δες τι γινετε εδω μεσα, 90 σελιδες, μονιμα ψηλα το thread στην αρχικη σελιδα. Θελεις να μετρησω ποσα account γραφουν; Ποσοι ειπαν θα την παρω preorder και ποσοι actual την πηραν και την αναμενουν; Να λεγαμε για 2050ti/2060 στις ιδιες τιμες, το πολυ πολυ για 2070 @400€ και επιδοσεις 2x να μιλαγαμε για καραβια, τωρα ειναι μερικα containers σε φορτηγα πλοια που κουβαλανε 1000δες. Ο καθενας στον μικροκοσμο του.

Επεξ/σία από Razor333
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Mπαμπη ups επελεξες αποστολη?

2 λεπτά πριν, Razor333 είπε

Τα περισσοτερα δεν θα στοκαρουν καν τετοιες καρτες. Οι περισσοτεροι θα αγορασουν online. Οι καρτες των 600€ ειναι αδιαφορες για την συντριπτικη πλειοψηφια των pc gamer (ποσο μαλλον οι των 1000€+), επειδη την θελεις εσυ και αλλοι 2-3 σε αυτο το forum ΑΜΕΣΑ, δεν σημαινει οτι γινετε χαμος και αν γινετε ειναι καθαρα τεχνικα παιχνιδια μαρκετινγκ. Δες τι γινετε εδω μεσα, 90 σελιδες, μονιμα ψηλα το thread στην αρχικη σελιδα. Θελεις να μετρησω ποσα account γραφουν; Ποσοι ειπαν θα την παρω preorder και ποσοι actual την πηραν και την αναμενουν; Να λεγαμε για 2050ti/2060 στις ιδιες τιμες, το πολυ πολυ για 2070 @400€ και επιδοσεις 2x να μιλαγαμε για καραβια, τωρα ειναι μερικα containers σε φορτηγα πλοια που κουβαλανε 1000δες. Ο καθενας στον μικροκοσμο του.

Ασε να πουμε κατι αλλο καλυτερα αδερφε,δεν εχει νοημα..

Σεβαστη και η δικη σου αποψη..

Επεξ/σία από optimus prime
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...