Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μάγκες..Το πόσο θα 'πρεπε να 'χει είναι μεγάλο θέμα..Εγώ θα έλεγα 700 το πολύ, είναι κομμένο τσιπ και όχι φουλ..Η GTX 480 που ήταν full GF100 τσιπ το 2011 κόστιζε ~500 ευρώ..Οπότε αυτή 700 και αυτό γιατί έχει tensor cores και RT core..

• Απαντ. 1,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Μάγκες..Το πόσο θα 'πρεπε να 'χει είναι μεγάλο θέμα..Εγώ θα έλεγα 700 το πολύ, είναι κομμένο τσιπ και όχι φουλ..Η GTX 480 που ήταν full GF100 τσιπ το 2011 κόστιζε ~500 ευρώ..Οπότε αυτή 700 και αυτό γιατί έχει tensor cores και RT core..

Ας ειχαμε τις τιμες που εχει το Mediamarkt Γερμανιας για την φθηνοτερες καρτες οπως η 2080 πχ ξεκιναει απο τα 789ευρω(αν και θα ειναι ψιλο σαπια υλοποιηση)τοτε λες κατι γινεται οπως και 1199ευρω για την 2080ti gainward με 3 φανακια να πεις οτι κατι γινεται(δεδομενου οτι μιλαμε για pre order κιολας).

ΑΛλα απο Ελλαδα και του χρονου οι τιμες.Απο την αλλη απευθυνονται στο 1-5% του κοσμου ο οποιος ανοικει στο 2% που παιζει σε 4κ συμφωνα με το steam :P

Δημοσ.

μεχρι στιγμης η φθηνοτερη τιμη ειναι αγγλια για 2080, 800 γιουρο για προπαραγγελια. γερμανια ενα 60αρι πανω αλλα ακομα δεν εχει φορτωσει το mindfactory που ειχε αγορασει και το ο/c παλιοτερα. δεν ακομα υπαρχουν καρτες εκει ουτε για προπαραγγελια.

https://www.overclockers.co.uk/asus-geforce-rtx-2080-dual-oc-8192mb-gddr6-pci-express-graphics-card-gx-425-as.html

Δημοσ.

Πραγματικα τωρα, μπορει να μην με αφορα αμεσα(για αγορα δηλαδη) αλλα μας εχουν σπασει τα νευρα και που εισαι ακομα τοσες ημερες που εχουμε μπροστα μας!

Να δουμε τι πραγματικα μπορουν να κανουν τα τουμπανα..

Το οτι ειναι ξεφτιλες του κερατά με τις κλεψιμοτιμες τους, δεν αναιρει το οτι θα ειναι τουμπανακια...

Αλλα για να υπαρχει δικαιολογια στα φραγκα που ζητανε, θα επρεπε να ειναι τουλαχιστον 100% πανω!

Κι αυτο γιατι θα επρεπε κανονικα να ειναι στα ιδια χρηματα με τους προκατοχους τους οταν κυκλοφορησαν  και να ειναι ηδη 20-40% πανω!Γιατι ετσι πρεπει να εξελισσεται η τεχνολογια!

Στα ιδια λεφτα που εδωσα πριν 2 χρονια,(βασει πληθωρισμου κτλ) να παιρνω τωρα πιο νεα τεχνολογια με παρα πανω επιδοσεις!

Γιατι οπως παει η δουλεια, την 4080ti  θα την εχει ο Ροναλντο, ο Μεσι(για να βλεπουν την σκια τους στο pes2022 me RTX ON  4K 60 τοτε), ο Μπιλ Γκέιτς και η βασιλισσα Ελισαβετ!😋😂

• Sad 1
Δημοσ.
55 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

μη συγκρινουμε ανομοια πραγματα. αλλα παιχνιδια επαιζες εκεινη την εποχη 4, 5 δυσκολα υπηρχαν, η 480 εκαιγε τον πατο της και ειχε αποδοση -500% σε σχεση με το σημερα και τα παιχνιδια που υπαρχουν, ασε που ηταν και πανακριβη με δεδομενο το τι επαιρνες σε αποδοση. δε λεω οτι ειναι φθηνες οι σημερινες καρτες αλλα εχουν γινει τεραστια αλματα στην αποδοση και στα παιχνιδια παραλληλα. μεσα σε ολα αυτα μπηκαν οι μαινερς κ.α. πραγματα(μνημες) και βρηκαν ευκαιρια οι εταιρειες να τα αρπαξουν χοντρα.

Δημοσ.
Just now, _Theo_ said:

Για 1080p/60 θα κάνει η RTX 2060 ;;

Αυτή θα είναι GTX κατά πάσα πιθανότητα και δεν θα υποστηρίζει RTX. Επιδόσεις δεν ξέρουμε, αν μιλάμε για τα αναμενόμενα θα θες RTX 2070 για 1080P/60(Max settings).

8 minutes ago, james rod said:

μη συγκρινουμε ανομοια πραγματα. αλλα παιχνιδια επαιζες εκεινη την εποχη 4, 5 δυσκολα υπηρχαν, η 480 εκαιγε τον πατο της και ειχε αποδοση -500% σε σχεση με το σημερα και τα παιχνιδια που υπαρχουν, ασε που ηταν και πανακριβη με δεδομενο το τι επαιρνες σε αποδοση. δε λεω οτι ειναι φθηνες οι σημερινες καρτες αλλα εχουν γινει τεραστια αλματα στην αποδοση και στα παιχνιδια παραλληλα. μεσα σε ολα αυτα μπηκαν οι μαινερς κ.α. πραγματα(μνημες) και βρηκαν ευκαιρια οι εταιρειες να τα αρπαξουν χοντρα.

Ναι οκ μεσολάβησαν καταστάσεις, αλλά παίρνεις mid-range τσιπ 900+ ευρώ πια(RTX 2080 - TU104).

• Thanks 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Psycho_Warhead είπε

Αυτή θα είναι GTX κατά πάσα πιθανότητα και δεν θα υποστηρίζει RTX. Επιδόσεις δεν ξέρουμε, αν μιλάμε για τα αναμενόμενα θα θες RTX 2070 για 1080P/60(Max settings).

Αν ισχύει, θα πρέπει να σκάσω καμιά 500 € για RTX 2070 που δεν παίζει οπότε θα μείνω με αυτή που έχω τώρα. Πάντως λογικά όλα τα μοντέλα θα υποστηρίζουν RTX, δεν νομίζω να ισχύει αυτό που λές, φαίνεται παράλογο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το είπε ο πέτσινος στην παρουσίαση,  Ray tracing από 2070 και πάνω 

Επεξ/σία από FORIS78
Δημοσ.

Δεν θα 'χει την απαραίτητη ισχύ για RTX η 2060, συνεπώς δεν θα το υποστηρίζει. Ήδη η 2070 και RTX για να τρέξει θα πρέπει να συνδυαστεί οπωσδήποτε με DLSS.

Δημοσ.

Ναι αλλα κι εσυ αυτους που κραζουν και σου χαλανε την μεγαλη σου χάρα και ανυπομονησια τους λες φτωχομπινεδες...

Αρα να τα λεμε ολα ε....😉

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Psycho_Warhead είπε

Τουλάχιστον εσύ το λες με κόσμιο τρόπο χωρίς να λες τους υπόλοιπους που θέλουν να πάρουν θύματα !

Από τη στιγμή που ο καθένας έχει τα απαραίτητα χρήματα και κάνει τις επιλογές του συνειδητά, παύει να είναι θύμα. Θύμα είναι αυτός που δεν είναι σωστά ενημερωμένος και δεν το ψάχνει. Αλλά γι αυτό υπάρχει το insomnia. ;)

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 minutes ago, ZELOMOTH said:

Ναι αλλα κι εσυ αυτους που κραζουν και σου χαλανε την μεγαλη σου χάρα και ανυπομονησια τους λες φτωχομπινεδες...

Αρα να τα λεμε ολα ε....😉

Λέω φτωχομπινέδες άτομα με με μεσαίες κάρτες που τρώνε τυρόπιτες για μεσημεριανό και μια φορά το μήνα κρέας και έρχονται να κράξουν τις RTX..Σαν να πάω εγώ που έχω Mercedes C200 σε ένα forum για Lambo και να τους λέω θύματα επειδή θα χρυσοπληρώσουν την Lambo..Θα μου πουν που πας ρε φτωχομπινέ και θα 'χουν και δίκιο !

Επεξ/σία από Psycho_Warhead
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...