Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, BabisTs είπε

Εν αναμονή της 2080.......τα χρήματα τα είδαν οι Γερμανοί...οπότε αναμένω αποστολή............

Αντε με το καλο να ερθει Μπαμπη, μεγειες..

• Thanks 1
  • Απαντ. 1,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Arkin είπε

Πιο μοντέλο 1080ti έχεις και αν την πουλάς? 

Τι θέματα έχουν οι UW? 

Για τόσα λεφτά έχουν αρκετό ρίσκο.

2 ώρες πριν, GeorgeMan είπε

Θα σου πω για το alienware 34" 3440 σε κάνα 10-20 ήμερο :)

GL αν και άμα αγόραζα τώρα θα διάλεγα την DELL.

Δημοσ.

Εγώ το βλέπω λίγο διαφορετικά το όλο θέμα εφόσον έχουνε τη διπλάσια τιμή για να με πείσουν να την αγοράσω θέλω ακριβώς και τις διπλάσιες επιδόσεις

Δημοσ.
5 ώρες πριν, Spasarxidas είπε

Η 3080ti φίλε μου θα έχει περίπου 25000 ευρώ γιατί υπολογίζεται ότι θα είναι 30% πάνω από την 2080ti.Αν δεν είσαι φτωχομπινες θα τα σκάσεις αλλιώς θα βολευτεις με την φτηνή πρόταση της Nvidia,την 3060 "ΠΛΕΜΠΑ EDITION" που θα έχει περίπου 10000 ευρώ και θα απευθύνεται σε άτομα με μηδενική δήλωση.

Το nick σου σε αδικεί είσαι θεός... :D

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, birel-motosport είπε

Εγώ το βλέπω λίγο διαφορετικά το όλο θέμα εφόσον έχουνε τη διπλάσια τιμή για να με πείσουν να την αγοράσω θέλω ακριβώς και τις διπλάσιες επιδόσεις

δεν θυμαμαι καν την τελευταια φορα που προιον τεχνολογιας διατεθηκε στο κοινο με αυτη τη λογικη...

Δημοσ.
1 ώρα πριν, jmirko15 είπε

Για τόσα λεφτά έχουν αρκετό ρίσκο.

GL αν και άμα αγόραζα τώρα θα διάλεγα την DELL.

Αν μιλας για τα UW του 1000αρικου δεν ξερω. Καποια εχουν light bleed και αν ειχα σε τετοιο monitor σιγουρα θα σπαζομουν πολυ. Τα VA νομιζω ειναι πιο καλα σε αυτο το θεμα χωρις σοβαρα προβληματα η θεματα τυχης που εχουν τα ips. Clouding εχω λιγο και εγω στην 29αρα αλλα σε παιχνιδια δεν φαινεται καθολου μονο σε ταινιες αλλα την πηρα 274 αν εδινα πανω απο 500 και ειχα τετοια θεματα θα σπαζομουν πολυ.

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Arkin είπε

Αν μιλας για τα UW του 1000αρικου δεν ξερω. Καποια εχουν light bleed και αν ειχα σε τετοιο monitor σιγουρα θα σπαζομουν πολυ. Τα VA νομιζω ειναι πιο καλα σε αυτο το θεμα χωρις σοβαρα προβληματα η θεματα τυχης που εχουν τα ips. Clouding εχω λιγο και εγω στην 29αρα αλλα σε παιχνιδια δεν φαινεται καθολου μονο σε ταινιες αλλα την πηρα 274 αν εδινα πανω απο 500 και ειχα τετοια θεματα θα σπαζομουν πολυ.

Για τα παρακάτω monitor μιλάω:

https://www.skroutz.gr/s/14239423/Acer-Predator-X34P.html

https://www.skroutz.gr/s/15075754/Dell-Alienware-AW3418DW.html

κτλ

Τόσα λεφτά για VA δεν θα τα έδινα..

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε

δεν θυμαμαι καν την τελευταια φορα που προιον τεχνολογιας διατεθηκε στο κοινο με αυτη τη λογικη...

Κοίτα εν μέρη θα μπορούσα να συμφωνήσω

Όταν όμως  η GTX 1080 είχε πχ 600 και η GTX 1080 Ti είχε 850 και υπήρχε μία διαφορά της τάξεως του 35% έως 40% σε επιδόσεις.τι διαφορά πληρώσαμε 250 ευρώ παραπάνω

Οπότε με τη σημερινή διαφορά τιμής θέλω ακριβώς τις διπλάσιες επιδόσεις για να αγοράσω

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, jmirko15 είπε

Για τα παρακάτω monitor μιλάω:

https://www.skroutz.gr/s/14239423/Acer-Predator-X34P.html

https://www.skroutz.gr/s/15075754/Dell-Alienware-AW3418DW.html

κτλ

Τόσα λεφτά για VA δεν θα τα έδινα..

Το alienware νομιζω ειναι το κορυφαιο UW αυτη τη στιγμη και με πολυ καλη ποιοτητα ελεγχου ενω τα Asus εχουν αρκετα θεματα και ειναι σε τι κομματι θα πεσεις. Light bleed πολυ σπανια θα βρεις σε ips που να μην εχει καθολου ειναι ετσι η τεχνολογια. 1100 παντως για UW οσο καλο και να ειναι δεν θα εδινα. Μεχρι 500-600 οταν πεσουν τα 1440p UW 120hz θα τσιμπησω παραπανω ειναι πολλα χρηματα.

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, Arkin είπε

Το alienware νομιζω ειναι το κορυφαιο UW αυτη τη στιγμη και με πολυ καλη ποιοτητα ελεγχου ενω τα Asus εχουν αρκετα θεματα και ειναι σε τι κομματι θα πεσεις. Light bleed πολυ σπανια θα βρεις σε ips που να μην εχει καθολου ειναι ετσι η τεχνολογια. 1100 παντως για UW οσο καλο και να ειναι δεν θα εδινα. Μεχρι 500-600 οταν πεσουν τα 1440p UW 120hz θα τσιμπησω παραπανω ειναι πολλα χρηματα.

Ναι θεωρείται αν και ουσιαστικά είναι το ίδιο panel. Γι'αυτό περιμένω μπας και βγάλουν τίποτα καλύτερο.. Άμα βγει βέβαια σε καμία προσφορά στα ~700 σε κανα amazon ίσως να το τσιμπήσω.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...