Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, keravnos21 είπε

Λογικο μιας και ειναι ισως η χειροτερη υλοποιηση

Μαλλον δεν προσεξες καλα ποια εκδοση ειναι.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

όντως χάλι μαύρο είναι η gaming x 

το βλέπει αλώστε κάποιος αν περάσει μια βόλτα από τα benchmarks τοπικ 

που μοιράζει πονο   ο spartan😉

Επεξ/σία από FORIS78
Δημοσ.

Εγώ πάντως έχω κάνει pre order τη ti και ένα iphone.Έχω στην άκρη 4 χιλιαρικάκια,ελπίζω να φτάσουν!

Πέρα από τη πλάκα και εγώ τη 1080ti έχω,και γενικά για αναβάθμιση περιμένω το μοντέλο που θα ρίχνει τουλάχιστον 50%.Αλλά τόσα χρήματα που ζητάνε δεν θα τα έδινα,και να τα είχα!Υπομονή,άλλωστε σίγουρα θα βγάλουν ανώτερη σε κανά 3μηνο για να βγάλουν ti από τώρα.Εκτός αν δεν τους έβγαιναν τα νούμερα με τη 2070,που παραδοσιακά ήταν στα επίπεδα των ti προηγούμενης γεννιάς

Δημοσ.

Και αφού ψάχνετε την χειρότερη, πιθανότατα είναι αυτή :Zotac 1080 Ti AMP Extreme

Παρόλο που μερικοί δεν το ξέρουν και νομίζουν ότι είναι από τις κορυφαίες

Δημοσ.

Οταν ειχα κανει την ερυνα μου για αγορα δεν ελεγαν και τα καλυτερα για msi, η zotac οντως ειναι η χειροτερη, παντως καλυτερη απο την evga ftw3 δεν ειναι.

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, keravnos21 είπε

Οταν ειχα κανει την ερυνα μου για αγορα δεν ελεγαν και τα καλυτερα για msi, η zotac οντως ειναι η χειροτερη, παντως καλυτερη απο την evga ftw3 δεν ειναι.

Το αν μια υλοποιηση δεν ειναι η καλυτερη της αγορας,δεν την κανει ομως αυτοματως την χειροτερη οπως εγραψες παραπανω.

Οι περισσοτεροι θυμαμαι να εβγαζαν σαν καλυτερη την Asus με 2ρι και 3η να ειναι μεταξυ evga και Msi.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εν αναμονή της 2080.......τα χρήματα τα είδαν οι Γερμανοί...οπότε αναμένω αποστολή............

Χωρίς τίτλο.png

Επεξ/σία από BabisTs
  • Like 11
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
50 λεπτά πριν, BabisTs είπε

Εν αναμονή της 2080.......τα χρήματα τα είδαν οι Γερμανοί...οπότε αναμένω αποστολή............

Χωρίς τίτλο.png

Φυσικά και τα είδαν Herr Babis.:P

Καλοδούλευτη.

Επεξ/σία από HALF EVIL
  • Thanks 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...