Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, optimus prime είπε

Φιλε μου οσο και να την πουλησω χασουρα θα εχω απο την πραγματικη τιμη που την αγορασα,ετσι ειναι με ολα τα μεταχειρισμενα και την μεταπωλητικη τους τιμη.

Οτι κερδισω ομως ευπροσδεκτο ειναι αφου μου μειωνει το κοστος της 2080ti.

Είπες ότι πουλάς την 1080ti νωρίς. Το νωρίς οι περισσότεροι το καταλαβαίνουν ότι την έχεις ήδη δώσει. Από την στιγμή που την έχεις ακόμα, ενώ και εδώ μέσα πουλιούνται ήδη αρκετές 1080ti δεν βλέπω την έννοια του νωρίς. Για την χασούρα, παθαίνω γενικά αλλεργικό σοκ όταν σε θέματα τεχνολογίας βλέπω την φράση θέλω να επενδύσω σε κάρτα, κινητό κτλ.  Αλλά το τελευταίο τι το έγραψες ? και 100Ε να την δώσεις δηλ. την 1080ti πάλι σου μειώνει το κόστος της 2080ti :P Το θέμα είναι αν αξίζει να δώσεις την 1080ti για 600 και να βάλεις άλλα τόσα και παραπάνω για ένα 30-40% αύξηση επιδόσεων.

• Like 1
  • Απαντ. 1,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
12 ώρες πριν, optimus prime είπε

Αυτοι που ξερουν να κανουν καλη ερευνα αγορας δεν νμζ να πηγαν να αγορασαν Pascal,θα περιμεναν τα benchmark πρωτα.

Και να σου πω και την αληθεια το διασκεδαζω τωρα που βλεπω τους περισοτερους που εκραζαν να τρεχουν τωρα να βρουν μαγαζι για preorder..

Εγω παντως το αντιθετο βλεπω να γραφεις με το παραπανω.

Οτι οσοι αγορασαν Pascal κακως αγορασαν(μεταξυ αυτων και απο μας στο forum φυσικα)ακομα και αν πετυχαν προσφορα γιατι επρεπε πρωτα να περιμενουν τα benchmarks.

Επισης εξακολουθω να μην καταλαβαινω ποιοι ειναι οι περισσοτεροι που τρεχουν να κανουν pre order και που τα γυρισα αυτα που ελεγαν.

Εγω στα σχολια στα video για τις rtx καρτες βλεπω τους περισσοτερους να αναφερουν για αγορα καρτων κατω απο 1080ti(απο πλευρας τιμης) επειδη τις βρισκουν πολυ φθηνα μεταχειρισμενες.

Ποιοι ειναι οι περισσοτεροι που εκραζαν και τρεχουν για pre order μονο εσυ το ξερεις,και αν οντως ισχυε αυτο θα βλεπαμε Out of stock και την 2080,πραγμα που φυσικα ολως τυχαιως δεν εγινε.

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 λεπτά πριν, Vasilis 07 είπε

Είπες ότι πουλάς την 1080ti νωρίς. Το νωρίς οι περισσότεροι το καταλαβαίνουν ότι την έχεις ήδη δώσει. Από την στιγμή που την έχεις ακόμα, ενώ και εδώ μέσα πουλιούνται ήδη αρκετές 1080ti δεν βλέπω την έννοια του νωρίς. Για την χασούρα, παθαίνω γενικά αλλεργικό σοκ όταν σε θέματα τεχνολογίας βλέπω την φράση θέλω να επενδύσω σε κάρτα, κινητό κτλ.  Αλλά το τελευταίο τι το έγραψες ? και 100Ε να την δώσεις δηλ. την 1080ti πάλι σου μειώνει το κόστος της 2080ti :P Το θέμα είναι αν αξίζει να δώσεις την 1080ti για 600 και να βάλεις άλλα τόσα και παραπάνω για ένα 30-40% αύξηση επιδόσεων.

Το νωρις δεν σημαινει σκοτωνω την καρτα μηνες η εβδομαδες νωριτερα.

Καποιοι μπορει να το κανουν,εγω δεν παω να βγαλω απο την μυγα ξυγκι και να μεινω χωρις pc.

Δεν μου εγγυαται εμενα καποιος οτι το μαγαζι που προ παρηγγειλα θα μου την στειλει και αμεσως.

Εδω αλλοι παρηγγειλαν day1 και θα την παρουν το Νοεμβριο,ετσι?

Το θεμα με εμενα προσωπικα και θελω να το καταλαβεις αυτο,μην μιλαμε γενικα γιατι απευθυνεσαι σε εμενα ειναι οτι για ΕΜΕΝΑ αξιζει η αναβαθμιση.

Εχω ενα 4k setup πανακριβο και για να το χαρω θελω την 2080ti.

Ειναι τοσο απλο..

15 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Εγω παντως το αντιθετο βλεπω να γραφεις με το παραπανω.

Οτι οσοι αγορασαν Pascal κακως αγορασαν(μεταξυ αυτων και απο μας στο forum φυσικα)ακομα και αν πετυχαν προσφορα γιατι επρεπε πρωτα να περιμενουν τα benchmarks.

Επισης εξακολουθω να μην καταλαβαινω ποιοι ειναι οι περισσοτεροι που τρεχουν να κανουν pre order και που τα γυρισα αυτα που ελεγαν.

Εγω στα σχολια στα video για τις rtx καρτες βλεπω τους περισσοτερους να αναφερουν για αγορα καρτων κατω απο 1080ti(απο πλευρας τιμης) επειδη τις βρισκουν πολυ φθηνα μεταχειρισμενες.

Ποιοι ειναι οι περισσοτεροι που εκραζαν και τρεχουν για pre order μονο εσυ το ξερεις,και αν οντως ισχυε αυτο θα βλεπαμε Out of stock και την 2080,πραγμα που φυσικα ολως τυχαιως δεν εγινε.

Εγω εγραψα οτι οσοι ειχαν τα λεφτα για RTX  και αγορασαν Pascal γιατι φοβηθηκαν οτι οι νεες καρτες θα ειναι φολα κακως επραξαν..

Τι δεν καταλαβαινεις με τα preorders?

Δεν βλεπεις οτι σχεδον τα πιο πολλα μαγαζια τις εχουν σε back order εδω και καιρο η μηπως δεν εχεις δει στο site της NVIDIA το ξεπουλημα απο τις πρωτες κιολας ωρες που εγινε το keynote?

Και καλα ολα αυτα πες οτι δεν τα παρακολουθησες και πολυ καλα κανεις.

Δεν βλεπεις οτι σου αναβαλλει το launch για μετα απο μια εβδομαδα?

Ε τι κανει νιαου νιαου στα κεραμιδια?

Επεξ/σία από optimus prime
  • Like 2
Δημοσ.

Ρε παιδιά. Τι λέτε; είναι δυνατόν το DLSS να είναι απλά antialing και να αποδίδει περισσότερο από ότι AA off; είναι προφανές ότι θα είναι ένα είδος upscale.

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, optimus prime είπε

Εγω εγραψα οτι οσοι ειχαν τα λεφτα για RTX  και αγορασαν Pascal γιατι φοβηθηκαν οτι οι νεες καρτες θα ειναι φολα κακως επραξαν..

Τι δεν καταλαβαινεις με τα preorders?

Δεν βλεπεις οτι σχεδον τα πιο πολλα μαγαζια τις εχουν σε back order εδω και καιρο η μηπως δεν εχεις δει στο site της NVIDIA το ξεπουλημα απο τις πρωτες κιολας ωρες που εγινε το keynote?

Και καλα ολα αυτα πες οτι δεν τα παρακολουθησες και πολυ καλα κανεις.

Δεν βλεπεις οτι σου αναβαλλει το launch για μετα απο μια εβδομαδα?

Ε τι κανει νιαου νιαου στα κεραμιδια?

Ξέρεις δηλαδή φίλε πόσο στοκ υπήρξε στην αρχή το οποίο έγινε sold out?

Πες μας νούμερο να μας ξεστραβωσεις και εμας που δεν ξέρουμε τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια..

Αν ξέρεις νούμερο οκ ,αλλιώς θα σε ρωτήσω αν είναι νόστιμο το σανό.. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, optimus prime είπε

Το αφαιρεσα για να μην πιασει κριση τον Spartan..

καλα στο pubg μονο 45% ριχνει η 2080 στην 1080τι σε καποια φαση σε 4κ. :lol: σιγα τη διαφορα.....:P

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, mcrae13 είπε

Ξέρεις δηλαδή φίλε πόσο στοκ υπήρξε στην αρχή το οποίο έγινε sold out?

Πες μας νούμερο να μας ξεστραβωσεις και εμας που δεν ξέρουμε τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια..

Αν ξέρεις νούμερο οκ ,αλλιώς θα σε ρωτήσω αν είναι νόστιμο το σανό.. 

Είναι όπως κάτι διαφημίσεις που έχουν βγει τύπου τηλεβόα, σου λέει οι πρώτοι 100 που θα παραγγείλουν κερδίζουν έκπτωση ή ότι είναι τελευταία κομμάτια και προλάβετε και τελικά η ίδια διαφήμιση μπορεί να παίζει και μήνες :P. Όλα κόλπα του marketing είναι.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 λεπτά πριν, optimus prime είπε

Ε αρα τι γραφεις πιο πισω οτι δεν σχολιαζεις τι κανουν/αγοραζουν οι αλλοι γιατι δεν σου πεφτει λογος?

Εγω αυτο που βλεπω στα τελευταια σχολια ειναι μια προσπαθεια να επιβεβαιωσεις την ''latest and greatest''αγορα σου με αυτα που γραφεις.

Απο την μια με τον κοσμο που κακως αγορασε pascal(pascal ξερεις ειναι και οι καρτες κατω απο 1080ti που εκει κατι απο RTX δεν υπαρχει...)λες και γνωριζεις τι αγορασαν και σε τι τιμη.

Σου ανεφερα και πιο πισω οτι ο αλλος που βρηκε την 1080ti στα 500δολλαρια γιαυτο την αγορασε απο φοβο,οχι γιατι την βρηκε στο 1/2 της τιμης που πωλειται η 2080 και στο 1/3 της τιμης που πωλειται η 2080ti.Οτι να ναι πραγματικα.

Απο την αλλη οι περισσοτεροι που εκραζαν τρεχουν να κανουν λεει pre order.Αλλο απο εκει ακυρο συμπερασμα που το καταλαβες με 10 σχολια που διαβασες δεξια και αριστερα χωρις καν να ξερεις αν το εννοουσαν. Εγω γιατι δεν βλεπω την 2080 out of stock και θα κυκλοφορησει κανονικα 20 του μηνα?

Επεξ/σία από Fulgore
  • Like 2
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Vasilis 07 είπε

Είναι όπως κάτι διαφημίσεις που έχουν βγει τύπου τηλεβόα, σου λέει οι πρώτοι 100 που θα παραγγείλουν κερδίζουν έκπτωση ή ότι είναι τελευταία κομμάτια και προλάβετε και τελικά η ίδια διαφήμιση μπορεί να παίζει και μήνες :P. Όλα κόλπα του marketing είναι.

Έλα ρε ...και εγώ νόμιζα ότι αυτές επειδή τρώνε γιαούρτι 0% είναι φιτ...θα το ρίξω στα πιτόγυρα μου φαίνεται   :P

Δημοσ.

Το γέλιο εδώ μέσα το έχουν τα  παιδάκια  που έχουν 1060-1070 στην  καλύτερη των περιπτώσεων και κράζουν την 1080ti επειδή όπως είναι και λογικό είναι πίσω από 2080.

Δημοσ.

Πολυ συνομωσιολογια υιοθετειται και δεν κανει..

Απλα εαν περιμενετε να ριξει τις τιμες στις RTX θα περιμενετε για πολυ ακομα,να μου το θυμηθειτε..

Λοιπον παω να τελειωσω το spiderman τωρα γιατι δεν βγαζω ακρη μαζι σας..😀

Δημοσ.
1 ώρα πριν, optimus prime είπε

Ρε φιλε δεν καθομαι να δω οτι βιντεο βγαινει.Ειδα το καναλι ετρεξα ενα βιντεο και ειπα να το βαλω εδω.

Και να βγει καποιο fake δεν χαθηκε ο κοσμος μην τρελαινεσαι..

Νομιζεις εχω αναγκη να δικαιολογησω εγω την αγορα μου σε εσενα?

Εαν ειναι δυνατον,μην με βγαζεις εξω απο τα ρουχα μου..

Δλδ προσπαθησε να σκεφτεσαι και λιγο πριν γραψεις κατι..

Ακους εκει ουαου,με πεθανες οταν το διαβασα αυτο!!

Ναι φιλε μου την εχω ακομα..

Πιο μοντέλο 1080ti έχεις και αν την πουλάς? 

1 ώρα πριν, jmirko15 είπε

Το ερώτημα είναι άλλο (θα με κράξει ο Ful). Καμία καλή UW χωρίς σοβαρά θέματα θα βγει;

Χωρίς αυτό δεν υπάρχει point να upgrade.. FML

Τι θέματα έχουν οι UW? 

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, optimus prime είπε

MSI 1080TI GAMING X και ναι εννοειται οτι θα την πουλησω..

Όταν είναι να την πουλήσεις στείλε μου ενα πμ να μου πεις μια τιμή αν το θυμηθείς. 

• Moderators
Δημοσ.
1 hour ago, jmirko15 said:

Το ερώτημα είναι άλλο (θα με κράξει ο Ful). Καμία καλή UW χωρίς σοβαρά θέματα θα βγει;

Χωρίς αυτό δεν υπάρχει point να upgrade.. FML

Θα σου πω για το alienware 34" 3440 σε κάνα 10-20 ήμερο :)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...