Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, d4ydr33m3r είπε

Και για το υστερόγραφο σαφως και θιγεις οταν προσπαθεις να πεις σε κοσμο οτι εχει σιωπησει με τα νουμερα και τρεχει να παραγγείλει μην χάσει και δεν παραλάβει νωρις μην χάσει το λαυρακι της nvidia παγκοσμίως .. Και οκ εσύ τα πιστεύεις και καλα κανεις αλλα αν χρειάζεται να κατσω να σου εξηγήσω και αυτό νομίζω οτι οντως δεν εχουμε και πολλα να πουμε περαιτερω. 

Ειπαμε φαινόμενα αυθυποβολης καλο ειναι να αποφεύγονται. Ολοι θεωρούν οτι η αποψη τους ειναι τεκμηριωμενη μην εχεις αμφιβολια για αυτό.. Κοιτα να χαρεις την καρτουλα σου μόλις την παρεις και ολα καλα.. ;)

Εγω πιστευω οτι διαβαζω για την τεχνολογια απο εγκυρες πηγες που προσπαθουν να την αναλυσουν.

Δεν χρειαζομαι νουμερα να μου δειξει καποιος για να με πεισει,εμπιστευομαι την δικη μου κριση επι του θεματος.

Τα νουμερα απλα επιβεβαιωνουν την υποψια μου.

Να'σαι σιγουρος οτι θα την χαρω χωρις ποπ κορν αλλα με μια κρυα μπυρα γιατι για αυτους που εχουν 4k setup ειναι οντως λαυρακι.

Υπερκοστολογημενη μεν αλλα με καινοτομιες και πανισχυρη..

Να ειμαστε καλα λοιπον και Game On..

• Like 1
  • Απαντ. 1,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, optimus prime είπε

Εχω βρει αυτο το καναλι παιδια αλλα δεν μπορω να εγγυηθω εαν οντως ειναι αληθινα..

Τα συμπερασματα δικα σας..

https://www.youtube.com/channel/UCIdTXcXLwVUwcEer7rRSv3A/videos

ΟΥΑΟΥ

Αγορασα 4

Κυριολεκτικά πρώτα μερικά δευτερόλεπτα:

123m4i9s.png

• CPU bound και στις δυο με διαφορετικό framerate
  • 13GB Vram usage σε 11GB GPU
  • + 30% πάνω από την Titan V

Καταλαβαίνω ότι προσπαθείς να δικαιολογήσεις την αγορά που έκανες/θα κανεις αλλα δεν θέλει και πολύ μυαλό να δεις ότι αυτά τα bench είναι fake.

Επεξ/σία από Spartan117
Δημοσ.
1 ώρα πριν, optimus prime είπε

Αγοραζω λοιπον νωρις,πουλαω την 1080ti νωρις,μειωνω ετσι την χασουρα χρηματικα και χαιρομαι τις νεες παιχνιδαρες που βγαινουν αλλα και καποιες στις οποιες μασαγε η 1080ti χωρις κοψιματα και εγχειρησεις.

Αυτο ειναι μεγαλε,δεν θελει και πολυ μυαλο.

34 λεπτά πριν, optimus prime είπε

Ποιος σου ειπε οτι αυτοι που θελουν να αλλαξουν καρτα την πουλανε μηνες πριν και μενουν χωρις pc?

Aυτο ειναι δικη σου θεωρια και σεναριο και δεν αντικατοπτριζει την πραγματικοτητα..

Έχεις προπαραγγείλλει 2080Ti. Την 1080Ti την έχεις ακόμα δηλ ?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, Spartan117 είπε

ΟΥΑΟΥ

Αγορασα 4

Κυριολεκτικά πρώτα μερικά δευτερόλεπτα:

123m4i9s.png

• CPU bound και στις δυο με διαφορετικό framerate
  • 13GB Vram usage σε 11GB GPU
  • + 30% πάνω από την Titan V

Καταλαβαίνω ότι προσπαθείς να δικαιολογήσεις την αγορά που έκανες/θα κανεις αλλα δεν θέλει και πολύ μυαλό να δεις ότι αυτά τα bench είναι fake.

Ρε φιλε δεν καθομαι να δω οτι βιντεο βγαινει.Ειδα το καναλι ετρεξα ενα βιντεο και ειπα να το βαλω εδω.

Και να βγει καποιο fake δεν χαθηκε ο κοσμος μην τρελαινεσαι..

Νομιζεις εχω αναγκη να δικαιολογησω εγω την αγορα μου σε εσενα?

Εαν ειναι δυνατον,μην με βγαζεις εξω απο τα ρουχα μου..

Δλδ προσπαθησε να σκεφτεσαι και λιγο πριν γραψεις κατι..

Ακους εκει ουαου,με πεθανες οταν το διαβασα αυτο!!

8 λεπτά πριν, Vasilis 07 είπε

Έχεις προπαραγγείλλει 2080Ti. Την 1080Ti την έχεις ακόμα δηλ ?

Ναι φιλε μου την εχω ακομα..

Επεξ/σία από optimus prime
  • Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, optimus prime είπε

Δλδ προσπαθησε να σκεφτεσαι και λιγο πριν γραψεις κατι..

Ποστάρεις fake benchmarks σε ένα thread που όλοι περιμένουν official benchmarks. Δεν θα το έλεγα ούτε καν ερευνα να πατήσεις να δεις ένα από τα βίντεο του τύπου :P

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το ερώτημα είναι άλλο (θα με κράξει ο Ful). Καμία καλή UW χωρίς σοβαρά θέματα θα βγει;

Χωρίς αυτό δεν υπάρχει point να upgrade.. FML

Επεξ/σία από jmirko15
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Spartan117 είπε

Ποστάρεις fake benchmarks σε ένα thread που όλοι περιμένουν official benchmarks. Δεν θα το έλεγα ούτε καν ερευνα να πατήσεις να δεις ένα από τα βίντεο του τύπου :P

Ωραια θα το βγαλω για να μην παθεις υστερια γιατι με το ουαου ανησυχησα λιγο..

Δημοσ.
Μόλις τώρα, optimus prime είπε

Ωραια θα το βγαλω για να μην παθεις υστερια γιατι με το ουαου ανησυχησα λιγο..

:D

Μην το πάρεις προσωπικά, απλά τα παίρνω με κάτι τέτοια channel που ανεβάζουν σαβούρα με το κιλό απλά για views :P

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Spartan117 είπε

:D

Μην το πάρεις προσωπικά, απλά τα παίρνω με κάτι τέτοια channel που ανεβάζουν σαβούρα με το κιλό απλά για views :P

Νo problem..

Δημοσ.
14 ώρες πριν, mindtrapper είπε

Αποθηκευμένα είναι όλα, δεν μπορείς να ονειρευτείς κάτι που δεν έχεις δει ποτέ. 

Ο εγκέφαλος όπως και τα νευρωνικά δίκτυα έχουν περιορισμένη μνήμη. Στην προσπάθειά τους να συγκρατήσουν όσο περισσότερα δεδομένα γίνεται εφαρμόζουν συμπίεση δεδομένων, μέσα από την οποία αναγνωρίζουν μοτίβα. Δηλαδή πράγματα που επαναλαμβάνονται. Με απλά λόγια, στο μυαλό σου υπάρχει μια σφαιρική περιγραφή του έξω κόσμου και όχι λεπτομέρειες. Γιατί ο όγκος των δεδομένων που στέλνουν οι αισθήσεις ακόμα και μέσα σε μια ώρα είναι ασύλληπτος.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, optimus prime είπε

Και εαν περιμενα να πεσει οπως λες το οποιο θα γινει,οχι συντομα βεβαια αλλα θα γινει και για 100-150 ευρω οχι παραπανω 

Εχεις ατομο μεσα στην nvidia και το γραφεις το παραπανω?

Ανετα θα δουμε 2080ti στο 1000ρικο(οι φθηνοτερες υλοποιησεις) και αρκετα πιθανο και κατω απο αυτο.

Τωρα το οτι υπαρχουν ατομα που εχουν λεφτα να παρουν οτι θελουν,αυτονοητο πραγμα ειναι.

Τα 4κ 144hz monitor των 2500-3000 δεν βγηκαν για να μεινουν στα ραφια,ολο και καποιος θα τα αγορασει.

Περαν τουτου εγω δεν προσπαθω να πεισω κανεναν,αν θελει να παρει day one 2080 ή 2080ti αυτο ειναι δικη του αποφαση. Αλλοι ξαφνικα εχουν βγαλει την 1080ti ως weak :)

Εγω απλα αναφερω οτι απο πλευρας αποδοσης/χρηματων δεν αξιζει αυτη την στιγμη η αγορα τους με βαση αυτα που εχω δει απο προσωπικη αποψη,ασχετως του τι γραφει ο καθενας δεξια και αριστερα.

Πιο συγκεκριμενα για να κανω πχ εγω(ο Georgeman και οσοι αγορασαμε απο evga)την μεταβαση απο 1080ti ftw σε 2080 ftw,η χρηματικη διαφορα ειναι 300ευρω που μιλαμε για κοντα 45% πανω για 15% επιδοσεις με βαση το τελευταιο benchmark.

Κοινως τα νουμερα λενε οτι μπαινεις μεσα,ποσο μαλλον αν παμε στην 2080ti που εκει η διαφορα μεταξυ 1080ti ftw και 2080ti ftw ειναι πανω απο 100%(δηλαδη πανω απο διπλασια τιμη).

Και οι καρτες γραφικων δεν ειναι οπως τους επεξεργαστες που μπορει καποιος να τα σκασε πριν χρονια για τον 3930κ πχ και μεχρι και σημερα να ειναι πολυβολο.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, optimus prime είπε

Ναι φιλε μου την εχω ακομα..

Άρα όταν με το καλό παραλάβεις,  μπορεί η τιμή της  1080ti να έχει πέσει ακόμα περισσότερο συνεπώς η χασούρα να είναι μεγαλύτερη. Η 1080ti μου κόστισε από EVGA γύρω 660Ε. Άρα μια μεταχειρισμένη (και αρκετά ταλαιπωρημένη κάρτα) πόσο να δοθεί ?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Εχεις ατομο μεσα στην nvidia και το γραφεις το παραπανω?

Ανετα θα δουμε 2080ti στο 1000ρικο(οι φθηνοτερες υλοποιησεις) και αρκετα πιθανο και κατω απο αυτο.

Τωρα το οτι υπαρχουν ατομα που εχουν λεφτα να παρουν οτι θελουν,αυτονοητο πραγμα ειναι.

Τα 4κ 144hz monitor των 2500-3000 δεν βγηκαν για να μεινουν στα ραφια,ολο και καποιος θα τα αγορασει.

Περαν τουτου εγω δεν προσπαθω να πεισω κανεναν,αν θελει να παρει day one 2080 ή 2080ti αυτο ειναι δικη του αποφαση. Αλλοι ξαφνικα εχουν βγαλει την 1080ti ως weak :)

Εγω απλα αναφερω οτι απο πλευρας αποδοσης/χρηματων δεν αξιζει αυτη την στιγμη η αγορα τους με βαση αυτα που εχω δει απο προσωπικη αποψη,ασχετως του τι γραφει ο καθενας δεξια και αριστερα.

Πιο συγκεκριμενα για να κανω πχ εγω(ο Georgeman και οσοι αγορασαμε απο evga)την μεταβαση απο 1080ti ftw σε 2080 ftw,η χρηματικη διαφορα ειναι 300ευρω που μιλαμε για κοντα 45% πανω για 15% επιδοσεις με βαση το τελευταιο benchmark.

Κοινως τα νουμερα λενε οτι μπαινεις μεσα,ποσο μαλλον αν παμε στην 2080ti που εκει η διαφορα μεταξυ 1080ti ftw και 2080ti ftw ειναι πανω απο 100%(δηλαδη πανω απο διπλασια τιμη).

Και οι καρτες γραφικων δεν ειναι οπως τους επεξεργαστες που μπορει καποιος να τα σκασε πριν χρονια για τον 3930κ πχ και μεχρι και σημερα να ειναι πολυβολο.

Οχι δεν εχω καποιον insider,αυτο ειναι προσωπικη εκτιμηση βαση τιμης MSRP και ζητησης που απο οτι φαινεται υπαρχει..

Και βεβαια δεν αξιζει για σενα οπως και για πολλους αλλους,αυτο ειναι αναλογο με τις αναγκες του καθενα και το setup του.

Μην μπερδευεσαι εγω δεν προσπαθω να σε πεισω να αναβαθμισεις..

Δεν εχω μετοχες στην NVIDIA ουτε με σπονσοραρει..

9 λεπτά πριν, Vasilis 07 είπε

Άρα όταν με το καλό παραλάβεις,  μπορεί η τιμή της  1080ti να έχει πέσει ακόμα περισσότερο συνεπώς η χασούρα να είναι μεγαλύτερη. Η 1080ti μου κόστισε από EVGA γύρω 660Ε. Άρα μια μεταχειρισμένη (και αρκετά ταλαιπωρημένη κάρτα) πόσο να δοθεί ?

Φιλε μου οσο και να την πουλησω χασουρα θα εχω απο την πραγματικη τιμη που την αγορασα,ετσι ειναι με ολα τα μεταχειρισμενα και την μεταπωλητικη τους αξια.

Οτι κερδισω ομως ευπροσδεκτο ειναι αφου μου μειωνει το κοστος της 2080ti.

Επεξ/σία από optimus prime
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...