Psycho_Warhead Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2018 Final Fantasy XV Official Site shows 2080 and 2080Ti Benchmark Results
d4ydr33m3r Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Μην αγχωνεστε ρε οποιος εχει χρημα το σπρωχνει ανα πασα ωρα και στιγμη και περνει οτι θελει χωρις να περιμενει να πεσει στην αναλογη τιμη αν θελει.. Αυτους δεν τους πειθετε, ουτε φυσικα τους αλλους που εφαρμοζουν κοινη λογικη στην σκεψη τους.. Οποτε ποιον προσπαθειτε να πεισετε; Γιατι να αγχωθω π.χ αν αποφασιζα αυριο να παρω 2080Ti (λεμε τωρα); Παιζω με την 1080Τi μου κανω pre order την αλλη και οταν ερθει.. Eχω την εντυπωση οτι καποιοι προσπαθουν να πεισουν τους εαυτους τους οτι κανουν τις σωστες επιλογες.. Αυθυποβολή ενα πραγμα.. Χαλαρωστε, εξοπλισμος ειναι για μπλιμπλικια ειπαμε δεν αγοραζετε σπιτι. Αντε να βγουν τα κανονικα benchmarks να δουμε κατι επι της ουσιας ολοκληρωμενο σαν σκεψη και σαν λογικη, βαρεθηκα τα bits & pieces.. Παρεμπιπτοντως παιζω SOTR με την 1080Ti μου μεχρι να παρω ποπ κορν και να αραξω να δω τα benches και κυριως τα σχολια μετα Επεξ/σία 16 Σεπτεμβρίου 2018 από d4ydr33m3r 4
james rod Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 13 ώρες πριν, Balantakos είπε Παντελως αδιαφορο.. https://wccftech.com/nvidia-dlss-explained-nvidia-ngx/ οντως μονο 2χ παραπανω αποδοση. τζανετακος η 1080τι στο ff απο την 2080. http://benchmark.finalfantasyxv.com/result/ Επεξ/σία 16 Σεπτεμβρίου 2018 από james rod
Psycho_Warhead Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2018 Τα νούμερα των νέων δεν μ' αρέσουν στο FF XV πάντως..
james rod Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2018 10 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε Τα νούμερα των νέων δεν μ' αρέσουν στο FF XV πάντως.. παντως η διαφορα στην δευτερη εικονα ειναι περισσοτερο απο εμφανης, εκει στα γραμματα λεω. https://wccftech.com/nvidia-dlss-explained-nvidia-ngx/
Psycho_Warhead Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Το TAA έχει θολούρα γι' αυτό και πρέπει να συνδυάζεται με sharpening..Πάντως το DLSS 2x το συγκρίνουν με 64xSSAA..Αν είναι τόσο καλό οπτικά θα απολαμβάνεις επιτέλους jaggie-free εικόνα. Επεξ/σία 16 Σεπτεμβρίου 2018 από Psycho_Warhead 1
d4ydr33m3r Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Συναρπαζουν πάντως οι τεχνολογικες καινοτομίες αυτό δεν μπορεί κανείς να μην το αναγνωρίσει στην πράσινη.. Αντε ρε με τα reviews Επεξ/σία 16 Σεπτεμβρίου 2018 από d4ydr33m3r 3
optimus prime Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 36 λεπτά πριν, d4ydr33m3r είπε Μην αγχωνεστε ρε οποιος εχει χρημα το σπρωχνει ανα πασα ωρα και στιγμη και περνει οτι θελει χωρις να περιμενει να πεσει στην αναλογη τιμη αν θελει.. Αυτους δεν τους πειθετε, ουτε φυσικα τους αλλους που εφαρμοζουν κοινη λογικη στην σκεψη τους.. Οποτε ποιον προσπαθειτε να πεισετε; Γιατι να αγχωθω π.χ αν αποφασιζα αυριο να παρω 2080Ti (λεμε τωρα); Παιζω με την 1080Τi μου κανω pre order την αλλη και οταν ερθει.. Eχω την εντυπωση οτι καποιοι προσπαθουν να πεισουν τους εαυτους τους οτι κανουν τις σωστες επιλογες.. Αυθυποβολή ενα πραγμα.. Επειδη αυτο παει για μενα θα σου πω οτι δεν χρειαζεται να πεισω τον εαυτο μου οτι η νεα σειρα θα κανει την δουλεια που θελω,ειμαι σιγουρος. Και εαν περιμενα να πεσει οπως λες το οποιο θα γινει,οχι συντομα βεβαια αλλα θα γινει και για 100-150 ευρω οχι παραπανω θα εχω παιξει ηδη εως τοτε οτι θα εχει βγει με πετσοκομενα settings για να φερω την αποδοση στα μετρα μου. Αγοραζω λοιπον νωρις,πουλαω την 1080ti νωρις,μειωνω ετσι την χασουρα χρηματικα και χαιρομαι τις νεες παιχνιδαρες που βγαινουν αλλα και καποιες στις οποιες μασαγε η 1080ti χωρις κοψιματα και εγχειρησεις. Αυτο ειναι μεγαλε,δεν θελει και πολυ μυαλο. 13 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε Το TAA έχει θολούρα γι' αυτό και πρέπει να συνδυάζεται με sharpening..Πάντως το DLSS 2x το συγκρίνουν με 64xSSAA..Αν είναι τόσο καλό οπτικά θα απολαμβάνεις επιτέλους jaggie-free εικόνα. Εχε υποψην σου οτι η NVIDIA μπορει να μην σου δωσει το DLSS 2x για αρκετο καιρο ακομα.. Ειναι για το πιο μακρινο μελλον απο οτι καταλαβα.. Επεξ/σία 16 Σεπτεμβρίου 2018 από optimus prime
d4ydr33m3r Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, optimus prime είπε Επειδη αυτο παει για μενα θα σου πω οτι δεν χρειαζεται να πεισω τον εαυτο μου οτι η νεα σειρα θα κανει την δουλεια που θελω,ειμαι σιγουρος. Και εαν περιμενα να πεσει οπως λες το οποιο θα γινει,οχι συντομα βεβαια αλλα θα γινει και για 100-150 ευρω οχι παραπανω θα εχω παιξει ηδη εως τοτε οτι θα εχει βγει με πετσοκομενα settings για να φερω την αποδοση στα μετρα μου. Αγοραζω λοιπον νωρις,πουλαω την 1080ti νωρις,μειωνω ετσι την χασουρα σε κερδος και χαιρομαι τις νεες παιχνιδαρες που βγαινουν αλλα και καποιες στις οποιες μασαγε η 1080ti χωρις κοψιματα και εγχειρησεις. Αυτο ειναι μεγαλε,δεν θελει και πολυ μυαλο. Βασικα οποιος εχει την μυγα να την φερει πισω λεω εγω αλλα οκ Παμε παρακατω.. Αν διαβαζες προσεκτικα θα παρατηρουσες οτι λεω οποιος εχει χρημα δεν τον νοιαζει και περνει οτι θελει οποτε θελει,χωρις ειδικα να προσπαθησει να πεισει τους αλλους για αυτο..Αλλο πραγμα αυτο ομως και αλλο η εφαρμογη της κοινης λογικης σχετικα με το αν μια αγορα ειναι εντος των λογικων πλαισιων ή οχι. Νομιζω οτι τωρα εγινα πιο κατανοητος.. Προσωπικα το ειπα λεφτα εχω να παρω αλλα εχει ξεπερασει το ψυχολογικο οριο για το οποιο θεωρω οτι μπορω να πατησω το κουμπι και να δικαιολογησω την αγορα της. Δεν ειναι θεμα χρονου ειναι θεμα του ποσο σεβομαι τα χρηματα που βγαζω και τον ιδιο μου τον εαυτο σαν καταναλωτη.. Αλλα αυτο ειναι προσωπικη εκτιμηση. Ουτε θα κατσω να πουλησω κανα τριμηνο πριν την καρτα μου για 100-150 ευρω και να στερηθω το pc μου και τα παιχνιδια του μεχρι να παραλαβω το αγιο δισκοποτηρο στα χερια μου.. Οποτε "μεγαλε" μαλλον θελει λιγο περισσοτερο μυαλο απο οσο θεωρεις οτι χρειαζεται.. Η απλα να αποδεχθεις οτι υπαρχει και διαφορετικη αποψη απο την δικη σου Optimus! Επεξ/σία 16 Σεπτεμβρίου 2018 από d4ydr33m3r 3 1
HALF EVIL Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2018 Προσωπικά για μένα η απόφαση ελήφθη και δεν θα την αλλάξω. Κρατάω τη 1080 για το δεύτερο πισι και κοιτάζω άμεσα για 1080ti. Για την οθόνη μου , τα παιχνίδια που σκοπεύω να παίξω, τον χρόνο που σκοπεύω να αναλώσω και τις απαιτήσεις μου ως προς το οπτικό αποτέλεσμα που με ικανοποιεί πιστεύω ότι η ti με καλύπτει έως ότου να αλλάξω οθόνη (4Κ) και έως ότου να βγει η 3080 ti , ελπίζω στα 7nm. Και τότε θα σας δείξω εγώ 2
Spasarxidas Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Η 3080ti φίλε μου θα έχει περίπου 25000 ευρώ γιατί υπολογίζεται ότι θα είναι 30% πάνω από την 2080ti.Αν δεν είσαι φτωχομπινες θα τα σκάσεις αλλιώς θα βολευτεις με την φτηνή πρόταση της Nvidia,την 3060 "ΠΛΕΜΠΑ EDITION" που θα έχει περίπου 10000 ευρώ και θα απευθύνεται σε άτομα με μηδενική δήλωση. Επεξ/σία 16 Σεπτεμβρίου 2018 από Spasarxidas 1
optimus prime Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2018 43 λεπτά πριν, d4ydr33m3r είπε Βασικα οποιος εχει την μυγα να την φερει πισω λεω εγω αλλα οκ Παμε παρακατω.. Αν διαβαζες προσεκτικα θα παρατηρουσες οτι λεω οποιος εχει χρημα δεν τον νοιαζει και περνει οτι θελει οποτε θελει,χωρις ειδικα να προσπαθησει να πεισει τους αλλους για αυτο..Αλλο πραγμα αυτο ομως και αλλο η εφαρμογη της κοινης λογικης σχετικα με το αν μια αγορα ειναι εντος των λογικων πλαισιων ή οχι. Νομιζω οτι τωρα εγινα πιο κατανοητος.. Προσωπικα το ειπα λεφτα εχω να παρω αλλα εχει ξεπερασει το ψυχολογικο οριο για το οποιο θεωρω οτι μπορω να πατησω το κουμπι και να δικαιολογησω την αγορα της. Δεν ειναι θεμα χρονου ειναι θεμα του ποσο σεβομαι τα χρηματα που βγαζω και τον ιδιο μου τον εαυτο σαν καταναλωτη.. Αλλα αυτο ειναι προσωπικη εκτιμηση. Ουτε θα κατσω να πουλησω κανα τριμηνο πριν την καρτα μου για 100-150 ευρω και να στερηθω το pc μου και τα παιχνιδια του μεχρι να παραλαβω το αγιο δισκοποτηρο στα χερια μου.. Οποτε "μεγαλε" μαλλον θελει λιγο περισσοτερο μυαλο απο οσο θεωρεις οτι χρειαζεται.. Η απλα να αποδεχθεις οτι υπαρχει και διαφορετικη αποψη απο την δικη σου Optimus! Ποιος σου ειπε οτι αυτοι που θελουν να αλλαξουν καρτα την πουλανε μηνες πριν και μενουν χωρις pc? Aυτο ειναι δικη σου θεωρια και σεναριο και δεν αντικατοπτριζει την πραγματικοτητα.. Αρα το επιχειρημα σου ειναι ακυρο και εδω θα σταματησω γιατι φαινεται οτι δεν προκειται να εχω μια υγιης κουβεντα μαζι σου. Σεβαστη παντως η αποψη σου οπως και καθε αλλου.. Υ.Γ.Εγω δεν εθιξα κανεναν για τις επιλογες του εδω στο φορουμ,αναφερθηκα για τυπους που βλεπω στο εξωτερικο οι οποιοι κανουν κωλοτουμπα τωρα και τρεχουν να αγορασουν RTX απο εκει που μεχρι προχθες της χλευαζαν!!
HALF EVIL Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2018 4 λεπτά πριν, Spasarxidas είπε Η 3080ti φίλε μου θα έχει περίπου 25000 ευρώ γιατί υπολογίζεται ότι θα είναι 30% πάνω από την 2080ti.Αν δεν είσαι φτωχομπινες θα τα σκάσεις αλλιώς θα βολευτεις με την φτηνή πρόταση της Nvidia,την 3060 "ΠΛΕΜΠΑ EDITION" που θα έχει περίπου 10000 ευρώ και θα απευθύνεται σε άτομα με μηδενική δήλωση. Θα μεταθέσω αυτόν τον προβληματισμό για το μέλλον . 1
malakudi Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, james rod είπε οντως μονο 2χ παραπανω αποδοση. τζανετακος η 1080τι στο ff απο την 2080. http://benchmark.finalfantasyxv.com/result/ To 2X παραπάνω απόδοση δε δικαιολογείται από την απενεργοποίηση του TAA, όπως έχει ήδη αναφερθεί. Άρα το DLSS δεν είναι μόνο AA. Μόνο με lower resolution rendering, ή με κάποια άλλη νέα τεχνική λιγότερης ακρίβειας rendering μπορεί να επιτευχθεί - όπου την ακρίβεια θα συμπληρώνει το AI. Τζανετάκος το 5% διαφορά στο FF, ΦΑΠΑ το 15% στα benchmarks της nvidia, δεν έχουμε τα ίδια μέτρα και τα ίδια σταθμά. Αν τα 10 γραμμάρια για σένα είναι 1 κιλό, δε μπορείς να συνεννοηθείς με τον υπόλοιπο κόσμο όπου τα 10 γραμμάρια είναι 10 γραμμάρια. 1 1
d4ydr33m3r Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 22 λεπτά πριν, optimus prime είπε Ποιος σου ειπε οτι αυτοι που θελουν να αλλαξουν καρτα την πουλανε μηνες πριν και μενουν χωρις pc? Aυτο ειναι δικη σου θεωρια και σεναριο και δεν αντικατοπτριζει την πραγματικοτητα.. Αρα το επιχειρημα σου ειναι ακυρο και εδω θα σταματησω γιατι φαινεται οτι δεν προκειται να εχω μια υγιης κουβεντα μαζι σου. Σεβαστη παντως η αποψη σου οπως και καθε αλλου.. Υ.Γ.Εγω δεν εθιξα κανεναν για τις επιλογες του εδω στο φορουμ,αναφερθηκα για τυπους που βλεπω στο εξωτερικο οι οποιοι κανουν κωλοτουμπα τωρα και τρεχουν να αγορασουν RTX απο εκει που μεχρι προχθες της χλευαζαν!! Νομιζω οτι θα πρέπει να διαβάζεις καλυτερα. Σου αντιπαράθεσα επιχειρημα για το δικο σου επιχείρημα για τα πετσοκομμενα σετινγκς και τα 150 ευρω. Στο γραφω κιόλας αναλυτικά οτι ειναι θεμα οπτικής γωνιας.. Δεν τιθεται λοιπόν θέμα ακυρων επιχειρηματων αλλα διευρυνσης της σκεψης μας.. Αντιθέτως με τον τροπο που μου απαντησες απο το προηγουμενο μυνημα και εγινε σαφες τωρα με αυτο, περνεις προσωπικα τα επιχειρήματα των αλλων χωρις να σε φωτογραφιζουν. Θυμιζει καποια συμπεριφορά αυτο; Και για το υστερόγραφο σαφως και θιγεις οταν υποθετεις και προσπαθεις να πεις σε κοσμο οτι εχει σιωπησει με τα νουμερα και τρεχει να παραγγείλει μην χάσει και δεν παραλάβει νωρις το λαυρακι της nvidia παγκοσμίως στην εκπληκτικη τιμη .. Και οκ εσύ τα πιστεύεις και καλα κανεις (λες και δεν θα έφευγε το μικρό στοκ παγκοσμιως ή πολυ απλα δεν ειναι τεχνητη ελλειψη με μαρκετινιστικο κολπο) αλλα αν χρειάζεται να κατσω να σου εξηγήσω και το φαινόμενο του hype και του να εχω πρωτος κατι που ειναι σε ελλειψη, νομίζω οτι οντως δεν εχουμε και πολλα να πουμε περαιτερω. Ειπαμε φαινόμενα αυθυποβολης καλο ειναι να αποφεύγονται. Ολοι θεωρούν οτι η αποψη τους ειναι τεκμηριωμενη μην εχεις αμφιβολια για αυτό.. Κοιτα να χαρεις την καρτουλα σου μόλις την παρεις να την χαρεις και ολα καλα.. Επεξ/σία 16 Σεπτεμβρίου 2018 από d4ydr33m3r 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις