Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, optimus prime είπε

Βαλε και το overclocking στην εξισωση και εδεσε το γλυκο.

Βλεπω κατι ποστ σε κατι ξενα φορουμ σημερα που γραφουν 

''οχι ρε γαμωτο μου και πηρα την 1080ti πριν λιγες ημερες''.

Ναι βλεπουν τις δυνατοτητες λες και ειναι 500% πανω απο την 1080ti και λες και δεν αγορασαν την 1080ti πριν λιγες μερες(μετα την παρουσιαση)λογω της καλυτερης τιμης,αυτο τους πειραξε........

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η 1080 Ti μια χαρά τιμή είχε πριν το mining craze. Χωρίς τα καραγκιοζιλίκια με το καπέλο της FE, κάτι που γύρισε με την 2xxx σειρά.

Επεξ/σία από Spartan117
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Ναι βλεπουν τις δυνατοτητες λες και ειναι 500% πανω απο την 1080ti και λες και δεν αγορασαν την 1080ti πριν λιγες μερες(μετα την παρουσιαση)λογω της καλυτερης τιμης,αυτο τους πειραξε........

Οχι ρε συ οι πιο πολλοι εφαγαν το δολωμα της αβεβαιοτητας που η NVidia εριξε κρατοντας μυστικα τα νουμερα.

Νομιζαν οτι ειναι φολα,ειδικα οταν ειδαν RTX ΟΝ με 40-60fps στα 1080p πηγαν στις Pascal για να γλυτωσουν κανα φραγκο.

Και βεβαια τους πειραξε γιατι τα φραγκα τα ειχαν,οικονομια ηθελαν να κανουν!

Επεξ/σία από optimus prime
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, GeorgeMan είπε

Πιασοκωλέ, αλλά στην (με άσπρο background που φαίνεται χάλια στο dark theme) υπογραφή σου, θα τους τα σκάσεις... Άρα γιατί να μη συνεχίσουν στο ίδιο τροπάρι και με την επόμενη γενιά μετά?

Ειπαμε το vote with your waller ειναι ουτοπικο.

Ειναι ιδια περιπτωση με το κραξιμο για τα pre orders για τις μεγαλες εταιρειες τυπου ea,activision και μολις βγει το νεο παιχνιδι να πεσει pre order και αγορα day one. Ειδικα με BF,CoD το βλεπουμε αυτο καθε χρονο.

Δηλαδη η nvidia θα παρει το μαθημα οτι η 2080ti ειναι υπερ κοστολογημενη....με το να βγει out of stock η 2080ti :D

Ειναι σαν να κραζουμε σε μια χωρα την ταδε κυβερνηση για τα παντα και στις εκλογες να την ξανα ψηφισουμε...γιατι δεν υπαρχει καλη αντιπολιτευση 😄

13 λεπτά πριν, optimus prime είπε

Οχι ρε συ οι πιο πολλοι εφαγαν το δολωμα της αβεβαιοτητας που η NVidia εριξε κρατοντας μυστικα τα νουμερα.

Νομιζαν οτι ειναι φολα,ειδικα οταν ειδαν RTX ΟΝ με 40-60fps στα 1080p πηγαν στις Pascal για να γλυτωσουν κανα φραγκο.

Και βεβαια τους πειραξε γιατι τα φραγκα τα ειχαν,οικονομια ηθελαν να κανουν!

Μα στην παρουσιαση η nvidia δεν εταξε πουθενα οτι το RT σε πρωτο σταδιο δεν θα εχει επιπτωσεις στην αποδοση.

Εδω το 2013 ειχαμε σοβαρες διαφορες μονο και μονο με τα μαλλια της lara στο tomb raider ή φυσικα αργοτερα με το Hairworks,στο RT και σε πρωτο σταδιο δεν θα χαμε.

Ποιοι ειναι αυτοι οι πιο πολλοι που τσιμπησαν?Ουτως ή αλλως αυτες οι καρτες σε μονοψηφιο νουμερο απευθυνονται αν υπολογισουμε και σε τι συστηματα(με αναλογες οθονες)θα μπουν.

Για τον περισσοτερο κοσμο η 1080ti(που πλεον θεωρειται κουτση,αδυναμη,θα παει για τσαγια σε λιγες μερες κλπ)ειναι απλησιαστη.

Δηλαδη συγνωμη κιολας αλλα την Ερευνα αγορας δεν την εχει ο κοσμος ακουστα,ειδικα εν ετη 2018-2019?Σε τι δολωματα και αβεβαιοτητες αναφερεσαι?

Το ξαναλεω οτι δικαιωμα του καθενος ειναι αν(και ποτε)θα αγορασει τις νεες καρτες,καποιοι ας αγορασουν και 2 2080ti,δικα τους χρηματα ειναι οτι θελουν κανουν φυσικα.Προφανως και οποιος θελει να παιζει για τα επομενα 2 χρονια 4κ ultra η 2080ti ειναι μονοδρομος.

Οι σχετικες δηλωσεις ειναι που δεν βοηθανε σε κατι.

Επεξ/σία από Fulgore
  • Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγω σου λεω τι διαβαζω απο τον κοσμο ολο αυτο τον καιρο και πως πολλοι επεσαν στην παγιδα της Nvidia.

Αυτοι που ξερουν να κανουν καλη ερευνα αγορας δεν νμζ να πηγαν να αγορασαν Pascal,θα περιμεναν τα benchmark πρωτα.

Απλησιαστη  η 1080ti ειναι για εμας εδω στην Ελλαδα,αυτο δεν σημαινει οτι ειναι και για τους υπολοιπους.

Και να σου πω και την αληθεια το διασκεδαζω τωρα που βλεπω τους περισοτερους που εκραζαν να τρεχουν τωρα να βρουν μαγαζι για preorder..

Δημοσ.
Μόλις τώρα, optimus prime είπε

Αυτοι που ξερουν να κανουν καλη ερευνα αγορας δεν νμζ να πηγαν να αγορασαν Pascal,θα περιμεναν τα benchmark πρωτα.

Δηλαδη αν καποιος βρει την 1080ti σε προσφορα δεν θα την παρει για ποιο λογο?Για να μην χασει τις'' ανταγωνιστικες''' τιμες της 2080 day one?

Και εγω σου ειπα τι διαβαζω απο τον κοσμο.Να αγοραζουν φθηνες(το τονιζω αυτο)Pascal(αλλος πχ αγορασε msi trio 1080ti used 480δολλαρια,τα μισα απο την 2080!) γιατι πολυ απλα δεν βλεπουν νοημα στο να δωσουν μια περιουσια σε RT στην παρουσα χρονικη στιγμη.

Ουτε πολλα παιχνιδια ειναι που βγαινουν φετος που να τις αξιοποιουν και του χρονου θα εχουν price drop(μικρο ή μεγαλο θα δουμε μολις φυγουν οι περισσοτερες ακριβες Pascal).

Επισης να σου θυμισω(ετσι οπως το γραφεις γενικα) οτι η φθηνοτερη RTX 2070 θα κοστιζει πανω απο 600ευρω(αναλογα υλοποιηση)?Ποσοι ειναι αυτοι που διαθετουν γενικα τοσα χρηματα για καρτα γραφικων?Αυτοι που διαθετουν λιγοτερα χρηματα τι θα αγορασουν?Αερα μεχρι να βγουν(και αν βγουν)2060 και 2050 με αγνωστη ημερομηνια,αποδοση και τιμη?

Σε ποια μεριδα του κοινου νομιζεις οτι απευθυνονται οι 2080 και 2080ti με αυτες τις τιμες?Κατω απο 3%(για να μην πω παραπανω και ακουστω σαν κακος).

Οκ το καταλαβαινω οτι εισαι ενθουσιασμενος για την αγορα σου(εξου γιατι ολα τα μνματα που εχεις με αυτο το account ειναι στις rtx καρτες)αλλα ειπαμε μην τα ισοπεδωσουμε ολα.

Και εγω κοιταζα για 2080 αλλα μολις επεσε η προσφορα απο evga(που αν πηγαινα με την λογικη σου τωρα θα την ειχα χασει)εννοειται οτι δεν ειπα οχι.

50% χαμηλοτερη τιμη απο την αντιστοιχη 2080 της ιδιας εταιρειας....

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγω παντως βλεπω οτι ξεκινησαν να ειναι ON ORDER (δλδ ξεμειναν) οι καρτες στα περισσοτερα μαγαζια εδω και 2 εβδομαδες,το επισημο site της NVIDIA ξεπουλησε μεσα σε λιγες ωρες και οτι καθυστερει για αλλη μια εβδομαδα το launch των 2080ti λογω διαθεσιμοτητας.

Μαλλον απο οτι βλεπεις δεν ειναι και λιγοι αυτοι που διαθετουν αυτα τα χρηματα..

Οπως δεν ηταν και λιγοι αυτοι που οπως σου ειπα επεσαν στην παγιδα του καλοστημενου μαρκετινγκ,φοβηθηκαν και αγορασαν Pascal.

https://www.pcworld.com/article/3305787/components-graphics/nvidia-delays-geforce-rtx-2080-ti-launch.html

https://www.caseking.de/en/pc-components/graphics-cards/nvidia-graphics-cards/geforce-rtx-2080-ti

https://www.caseking.de/en/pc-components/graphics-cards/nvidia-graphics-cards/geforce-rtx-2080

Ενθουσιασμενος ημουν οταν πηραν το πρωτο playstation μου,τωρα στα 38 μου δεν ενθουσιαζομαι τοσο ευκολα..😉

• Like 2
  • Moderators
Δημοσ.
37 minutes ago, optimus prime said:

.

Και να σου πω και την αληθεια το διασκεδαζω τωρα που βλεπω τους περισοτερους που εκραζαν να τρεχουν τωρα να βρουν μαγαζι για preorder..

Εγώ πάλι έπαθα το αντίθετο. Ήμουν τόσο hyped που μόλις βγήκε το preorder ήθελα αγωνιωδώς να τους σπρωξω τα λεφτακια μου. Όσο περνάει ο καιρός χάρηκα που δεν το έκανα... Αν και πάντα υπάρχει η πισινή του step up αν δούμε εντυπωσιακά πράγματα. Απ ο,τι φαίνεται μέχρι τώρα, με αρνητικό fps gain/$ δεν ισχύει κάτι τέτοιο...

• Sad 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, GeorgeMan είπε

Εγώ πάλι έπαθα το αντίθετο. Ήμουν τόσο hyped που μόλις βγήκε το preorder ήθελα αγωνιωδώς να τους σπρωξω τα λεφτακια μου. Όσο περνάει ο καιρός χάρηκα που δεν το έκανα... Αν και πάντα υπάρχει η πισινή του step up αν δούμε εντυπωσιακά πράγματα. Απ ο,τι φαίνεται μέχρι τώρα, με αρνητικό fps gain/$ δεν ισχύει κάτι τέτοιο...

Και πολυ καλα κανεις..

Εγω απο την αλλη δεν το μετανοιωσα καθολου που εκανα τοσο πολυ research (οτι μπορουσα να βρω τοτε δλδ) και την παρηγγειλα αμεσως γιατι τωρα ετσι οπως εξελισσονται τα πραγματα μπορει να καταληξεις να παρεις την καρτα ακομα και τελη Oκτωμβρη με την ελλειψη που εχει πεσει.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, GeorgeMan είπε

Δε το λες κι αρνητικό μισή φορά παραπάνω fps η 2080 από την 1080τι... Η 2080τι κρατάει 75 καρέ σε 4κ.ποια άλλη κάρτα μπορεί να πάει πάνω από 60 από τις Pascal? Για πολλούς αυτό είναι κατόρθωμα. 

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ πριν ένα μήνα περίπου πήγα σε 1080ti γιατί αλαξα μόνιτορ και η 1070 που είχα δεν τράβαγε σε 1440p , δεν έχω μετανιώσει καθόλου που την πήρα και δεν περίμενα τις καινούργιες, γενικά αγοράζω κάτι την δεδομένη στιγμή που το χρειάζομαι, μόλις δω ότι δεν τραβάει και αυτή θα αλλαχτεί με ότι δυνατότερο θα  υπάρχει στην αγορά εκείνη την στιγμή.    

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, MoviemakerGr είπε

1080Ti SLI μέχρι να σβήσει ο ήλιος..  😋

Με RTX ON θα γινει πιο φωτεινος απο ποτε...😜

Spoiler

Πλακα κανω ετσι..

και αλλα benchmarks..

https://twitter.com/TUM_APISAK/status/1040810013416087552

• Like 1
Δημοσ.
8 ώρες πριν, Fulgore είπε

Ειπαμε το vote with your waller ειναι ουτοπικο.

Ειναι ιδια περιπτωση με το κραξιμο για τα pre orders για τις μεγαλες εταιρειες τυπου ea,activision και μολις βγει το νεο παιχνιδι να πεσει pre order και αγορα day one. Ειδικα με BF,CoD το βλεπουμε αυτο καθε χρονο.

Για πέρνα λιγάκι από το νήμα του BF, να δεις την ανακοίνωση της ΕΑ/DICE για αλλαγές στο BF επειδή οι προπαραγγελίες πήγαν στα τάρταρα.

Αυτό, γνωρίζοντας εκ των προτέρων πως σε κάποια δεδομένη στιγμή θα πάει να μας την ξαναφορέσει η ΕΑ στο ίδιο παιγνίδι, αλλάζοντας πάλι το περιεχόμενο σε αυτό που ήθελε αρχικά, αφού θα τα έχει "πάρει" (όπως δλδ έκανε και στο Battlefront).

Σε h/w, φυσικά, το σενάριο είναι διαφορετικό και πολύ πιο δύσκολο, αφού εκ των υστέρων να σου πάρει χρήματα για κάτι που έχεις ήδη αγοράσει, δεν γίνεται (αν και με τον Πέτσινο, όλα είναι πιθανά).

Μην πηγαίνουμε όμως από το ένα άκρο (η κάθε εταιρεία κάνει ότι θέλει, όπως το θέλει και εμείς τα σκάμε αγόγγυστα επειδή "τί να κάνουμε"), στο άλλο (θα κρατήσω τη μύτη μου μέχρι να σκάσω).

Υπάρχουν και τα ενδιάμεσα (λίγη υπομονή, τουλάχιστον να μην τους δείχνουμε ότι ότι και να κάνουν θα περάσει). Αλλιώς, μοιρολατρεία (ε, τί να κάνουμε...αυτό είναι).

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...