Psycho_Warhead Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 Τα 'χεις ; Τα σκας και απολαμβάνεις ultra-smooth gaming. Απλά τα πράγματα.
KilliK Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 νομιζω υπαρχει μια παρανοηση πιο πανω. νομιζω δεν χρειαζεται η καρτα μας να ειναι μονιμα συνδεμενη στο νετ για να δουλεψει το DLSS. η "εκπαιδευση" της ΑΙ γινεται εκ των προτερων στο supercomputer της Nvidia απο τους μηχανικους της και τους προγραμματιστες του παιχνιδιου. αφου ολοκληρωθει, αποθηκευουν το ΑΙ μαλλον ως προφιλ του nvidia gpu driver. και εμεις απλως το κατεβαζουμε μια φορα και απο κει και υστερα τρεχει το προφιλ ο tensor της καρτας μας οποτε παιζουμε το παιχνιδι. τουλαχιστον ετσι καταλαβα πως δουλευει απο αυτα που διαβασα. 2 1
Πέτρος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 Ακούγεται πιο λογικό. ΠΑραμένει το ζήτημα των πόσων "Σεναρίων".
Psycho_Warhead Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 Τα ίδια ακριβώς θα παρουσιάσει και η AMD πάντως στις επόμενες..Κάτι σαν το DLSS και RT σίγουρα.
james rod Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, narta είπε Βεβαια αυτο το αν βαλουμε τους tensor cores μιλαμε για ενα 30% χαλαρα, απο ατομο που ισως να μην καταλαβαινει χωρις μεταφραση τι λενε οι youtubers και τα ξενογλωσσα forum ειναι απλα για γελια. 😂 🤣 ε αμα βλεπεις τους youtubers εισαι ενημερωμενος. ολοι στο mit εχουν σπουδασει και καταλαβαινουν τι λενε οι μηχανικοι της nvidia.
narta Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, james rod είπε ε αμα βλεπεις τους youtubers εισαι ενημερωμενος. ολοι στο mit εχουν σπουδασει και καταλαβαινουν τι λενε οι μηχανικοι της nvidia. Ευτυχως υπαρχουν αντικειμενικα benches που δειχνουν το αποτελεσμα. Αν απο την αλλη εσυ περνεις ως ευαγγελιο και μοναδικη αληθεια αυτο που λεει αυτος που θελει να σου πουλησει ενα προϊον, εχω κατι οικοπεδα στο φεγγαρι με καταπληκτικη θεα την πλατη του Πέτσινου 🤣 1
james rod Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, Psycho_Warhead είπε Είχαμε μετάβαση στα nm όμως τότε (28nm -> 16nm). Τώρα τα 12nm είναι τα 16 ουσιαστικά και για λόγους marketing λένε 12. πρεπει να ειναι η 3εκ/στη φορα που το γραφουμε αυτο αλλα...... 1 λεπτό πριν, narta είπε Ευτυχως υπαρχουν αντικειμενικα benches που δειχνουν το αποτελεσμα. Αν απο την αλλη εσυ περνεις ως ευαγγελιο και μοναδικη αληθεια αυτο που λεει αυτος που θελει να σου πουλησει ενα προϊον, εχω κατι οικοπεδα στο φεγγαρι με καταπληκτικη θεα την πλατη του Πέτσινου 🤣 δειχνουν το αποτελεσμα το οποιο εσυ πας να το αλλοιωσης.
7700K Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, optimus prime είπε Επειδη δεν εχεις παρακολουθησει τα προηγουμενα μου post και με το δικιο σου γιατι ειναι μεγαλο νημα θα σου απαντησω για να το τελειωσουμε εδω και να σου λυσω την απορια. Ειμαι gamer της τηλεορασης και επειδη δυστυχως με την τωρινη τεχνολογια στις tv να μην υποστηριζει GSync ειμαι αναγκασμενος για να εχω σταθερα 60fps να αγοραζω οτι πιο τουμπανο σε GPU κυκλοφορει για να μην πονανε τα ματια μου οταν παιζω..😉 Δεν σου χαλανε τα ματια στα 30 η τα 60 fps της κονσολας ουτε καν στου πισιου στα 60 fps vsync Για παραδειγμα στην g10 πλασμα που εχω τα παιχνιδια οπως το rise of tomb raider , fifa , pro και λοιπα σπερνουν και στελνουν τα μονιτορακια του gsync για καφε Τωρα αν το gaming ειναι αθλιο λογω κακου προγραμματισμου που εχει τεραστιες μεταπτωσεις frame rate , δεν σου φταιει καμμια τηλεοραση η hardware αλλα οι εταιρειες Ολα τα εργα που βλεπεις δεκαετιες τωρα σε σινεμα και οπτικα μεσα (VHS-CD-DVD-BLURAY) δεν ειναι 60 , ΟΠΟΤΕ ΟΛΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΕΙΝΑΙ Τα ελαττωμματα της led τεχνολογιας (MOTION BLUR) κοινως κινηση ΓΤΠ δεν διορθωνεται απο κανενα GSYNC , εχει εφαρμογη σε ΣΥΓΚΡΙΜΕΝΑ MONITOR Αυτο και μονο δειχνει οτι προκειται για καραμπινατη απατη που επινοηθηκε για να προωθησει ορισμενα μοντελα Το ιδιο ισχυει και για το DLSS Οταν βλεπεις σε hardware του 2014 (κονσολες) να τρεχει AA περα απο καθε φαντασια , σε πιανει γελιο να σου μιλανε για dlss που θα φτασει το επιπεδο των κονσολων σε hardware του 2018 Η απατη συνεχιζεται και με το ray tracing που θα εχει εφαρμογη στο πιο ΑΚΡΙΒΟ ΜΟΝΤΕΛΟ καρτας γραφικων Oσο παει η κατασταση χειροτερευει , με αυτα τα μυαλα που στραβα αρμενιζουν θα μεινουν 3 χωρις τον κουκο στο τελος διωχνωντας τους περισσοτερους gamers απο τα πισι Επεξ/σία 15 Σεπτεμβρίου 2018 από 7700K
Acmilangr2 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, 7700K είπε Δεν σου χαλανε τα ματια στα 30 η τα 60 fps της κονσολας ουτε καν στου πισιου στα 60 fps vsync Για παραδειγμα στην g10 πλασμα που εχω τα παιχνιδια οπως το rise of tomb raider , fifa , pro και λοιπα σπερνουν και στελνουν τα μονιτορακια του gsync για καφε Τωρα αν το gaming ειναι αθλιο λογω κακου προγραμματισμου που εχει τεραστιες μεταπτωσεις frame rate , δεν σου φταιει καμμια τηλεοραση η hardware αλλα οι εταιρειες Ολα τα εργα που βλεπεις δεκαετιες τωρα σε σινεμα και οπτικα μεσα (VHS-CD-DVD-BLURAY) δεν ειναι 60 , ΟΠΟΤΕ ΟΛΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΕΙΝΑΙ Τα ελαττωμματα της led τεχνολογιας (MOTION BLUR) κοινως κινηση ΓΤΠ δεν διορθωνεται απο κανενα GSYNC , εχει εφαρμογη σε ΣΥΓΚΡΙΜΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ και MONITOR Αυτο και μονο δειχνει οτι προκειται για καραμπινατη απατη που επινοηθηκε για να προωθησει ορισμενα μοντελα Το ιδιο ισχυει και για το DLSS Οταν βλεπεις σε hardware του 2014 (κονσολες) να τρεχει AA περα απο καθε φαντασια , σε πιανει γελιο να σου μιλανε για dlss που θα φτασει το επιπεδο των κονσολων σε hardware του 2018 Η απατη συνεχιζεται και με το ray tracing που θα εχει εφαρμογη στο πιο ΑΚΡΙΒΟ ΜΟΝΤΕΛΟ καρτας γραφικων Oσο παει η κατασταση χειροτερευει , με αυτα τα μυαλα που στραβα αρμενιζουν θα μεινουν 3 χωρις τον κουκο στο τελος διωχνωντας τους περισσοτερους gamers απο τα πισι όχι άλλο κάρβουνο. Ban λόγω μπούρδας υπάρχει; Επεξ/σία 15 Σεπτεμβρίου 2018 από Acmilangr2 3
optimus prime Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Καλως τον 7700K. Συναδελφε tv gamer οι παρεμβασεις σου νμζ ειναι μοναδικες,βλεπεις τα παιδια ποσο πολυ το διασκεδαζουν.. Α και δεν φοβαμαι μην παθουν τιποτα τα ματια μου απλα δεν αντεχουν αυτα τα τιτανομεγιστα 30fps. Στην κονσολα βαζω interpolation για να αντεξω.. Το DLSS πιστευω οτι θα ειναι πιο ωριμο απο οσο περιμενουμε ακομα και εας αργησαν να μας το δωσουν.. Γι'αυτο μην βιαζεσαι να το κατακρινεις,ασε να το δουμε πρωτα.. Επεξ/σία 15 Σεπτεμβρίου 2018 από optimus prime
Fulgore Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 45 λεπτά πριν, Acmilangr2 είπε όχι άλλο κάρβουνο. Ban λόγω μπούρδας υπάρχει; ban(σαν παρατηρηση)κανονικα υπαρχει αν καποιος χαλαει ενα θεμα ή αν παραπληροφορει,τουλαχιστον σε αρκετα forum Στις 13/9/2018 στις 8:18 ΜΜ, 7700K είπε Τι μας λενε οι εκπροσωποι της Nvidia εδω μεσα , Κατα τα αλλα να μην ασχολουμαστε μαζι του,αλλα αυτος μεχρι και εκπροσωπους της Nvidia μας εβγαλε Στις 13/9/2018 στις 11:04 ΜΜ, 7700K είπε ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ και τελος Μην ασχολειστε αλλο μαζι μου Επεξ/σία 15 Σεπτεμβρίου 2018 από Fulgore
KilliK Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, Πέτρος είπε Ακούγεται πιο λογικό. ΠΑραμένει το ζήτημα των πόσων "Σεναρίων". σε τι σεναρια αναφερεσαι;
Acmilangr2 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 Όχι εντάξει πλάκα έκανα. Καλός είναι. Έχει πλάκα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις