Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όχι δεν θα την παντρευτώ, θέλω να πιστευω ότι θα με καλύψει μέχρι του χρόνου το καλοκαίρι, θα δω τις τότε τιμές των rtx και θα την χτυπήσω τότε η θα πάω για αλλαγή στην επόμενη γενιά. 

• Απαντ. 1,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Όπως και να αποδίδουν αυτές οι κάρτες, ελάχιστοι θα τα δώσουν.

Σου λεω εγω τι θα κανω συγκεκριμενα.Τωρα για τους υπολοιπους τι θα κανουν αυτο ειναι δικο τους προβλημα οπως και οι σχετικες δηλωσεις που κανουν για περιπτωσεις οπως αυτην που περιγραφεις.

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Όπως και να αποδίδουν αυτές οι κάρτες, ελάχιστοι θα τα δώσουν. Τέτοιες κάρτες έχει το 1%(Και αν) παγκοσμίως..Μου θέλατε Τσίπρα..Καθίστε τώρα με 500 ευρώ και κράξτε την NV για τις τιμές :D

Αυτές οι κάρτες κάνουν κακό στον τσίπρα για κάποιους... (ο νοων νοήτο)

Δημοσ.
Μόλις τώρα, FORIS78 είπε

Όχι δεν θα την παντρευτώ, θέλω να πιστευω ότι θα με καλύψει μέχρι του χρόνου το καλοκαίρι, θα δω τις τότε τιμές των rtx και θα την χτυπήσω τότε η θα πάω για αλλαγή στην επόμενη γενιά. 

Αρα ειδες δεν ειναι και τοσο τραγικα τα πραγματα.

Επισης ως τωρα για του χρονου πιο πολλα exclusives για κονσολες εχουν ανακοινωθει παρα multiplatform για pc για να πεις οτι πρεπει να βιαστεις με τις rtx.

Μεχρι τον Απριλιο τα μονα παιχνιδια που μου ερχονται στο μυαλο ειναι το Metro(αν δεν φαει delay),το Resident evil και το devil may cry(δεν θυμαμαι το σαπιο Anthem ποτε βγαινει).Δεν νομιζω να τρεξεις να αγορασεις 2080ti για αυτα :P

• Like 1
Δημοσ.

έτσι είναι φίλος, εμενα βασικά μόνο το bfv με απασχολεί αν η ti μου μπορεί να μου προσφέρει 70-90 Fps είμαι ευχαριστημένος για την ώρα, τα λεφτά στην ιντελα για φέτος από το 2019 στο πέτσινο 😁

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, FORIS78 είπε

έτσι είναι φίλος, εμενα βασικά μόνο το bfv με απασχολεί αν η ti μου μπορεί να μου προσφέρει 70-90 Fps είμαι ευχαριστημένος για την ώρα, τα λεφτά στην ιντελα για φέτος από το 2019 στο πέτσινο 😁

Δεν παίζει να μην βγάζει τόσα fps

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Psycho_Warhead είπε

Στα 60 minimum για 1440P είναι η 1080Ti..Σαπάκι..Η 4Κ/60 κάρτα θα γίνει 1440P/60 σε πολλά νέα !

Όσο και να θές να την θάψεις δεν μπορείς

:P

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αρκει βεβαια η καρτουλα να δικαιολογει το ''next gen''του τιτλου γιατι ως τωρα μονο η 2080ti μπορει να θεωρηθει πραγματικα next gen και απο το πως αποδιδει σε RT και φυσικα απο overall επιδοσεις(ασχετως βεβαια του ποσα χρηματα θα ζηταει).

Να το πω πιο απλα και η 2070 RT θα εχει αλλα δεν νομιζω να θεωρειται και πολυ next gen καρτα....

Επεξ/σία από Fulgore
  • Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Ρε παιδιά 40% πάνω είναι μεν καλό νούμερο, αλλά η τιμή είναι παραπάνω από 40% πάνω... Πρέπει να υπάρξει leap πραγματικά για να δικαιολογούν τα λεφτά τους...

Εκτός και αν σε κάνα δίμηνο ή όταν τελοσπάντων τελειώσει το pascal stock πέσουν αρκετά οι τιμές, πράγμα που ιστορικά για nvidia δύσκολο το κόβω.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, GeorgeMan είπε

Ρε παιδιά 40% πάνω είναι μεν καλό νούμερο, αλλά η τιμή είναι παραπάνω από 40% πάνω... Πρέπει να υπάρξει leap πραγματικά για να δικαιολογούν τα λεφτά τους...

Εκτός και αν σε κάνα δίμηνο ή όταν τελοσπάντων τελειώσει το pascal stock πέσουν αρκετά οι τιμές, πράγμα που ιστορικά για nvidia δύσκολο το κόβω.

Έτσι είναι.  Κανονικά θα πρέπει η τιμή να είναι σταθερή σε κάθε νέα γενιά . η 3080ti  που θα φτάσει; 2000ευρώ; 

Αλλά τι να κάνεις που δεν υπάρχει ανταγωνισμός

Επεξ/σία από Acmilangr2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οταν καλεισαι να δωσεις χρηματα απο την τσεπη σου ομως,τα ''μπορει'' και ''αν'' δεν βοηθανε καπου.

Το τωρα κυριως σε ενδιαφερει γιατι τωρα θα κανεις την αγορα, και οταν μιλαμε για launch καρτας τωρα θα δωσεις και τα περισσοτερα χρηματα. 

Επισης για να καταργηθει ο pascal πρεπει να βγουν και οι φθηνοτερες καρτες 2060-2050 πρωτα.

Επεξ/σία από Fulgore
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...