malakudi Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 Κοιτούσα τις τιμές στο idealo.de Φθηνότερη GTX 1080 Ti: Inno3D GeForce GTX 1080 Ti Twin X2 11 GB στα 689 ευρώ Φθηνότερη RTX 2080: ASUS GeForce RTX 2080 O8G Dual στα 789 ευρώ
Arkin Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 12 ώρες πριν, HALF EVIL είπε Και ίσως σε ένα χρόνο παρουσιάσουν 7nm και στείλουν την 2080ti για τσαγακι. Όσοι είμαστε με 1070 και πάνω και δεν έχουμε 4k monitors καθόμαστε στα αυγά μας μέχρι τα 7nm η βρίσκουμε κάποια 1080ti στα 600 max. Τα 7nm θα στείλουν τις Turing για τσαγακι που λέει και ο psycho και θα αξίζει η μετάβαση. Όσοι είστε με 4k προφανώς τα σκάτε σε 2080ti αυτό το ξέρατε από πριν και δεν λέτε και κουβέντα. Καλές οι αναλύσεις αλλά η κάθε ανάλυση θέλει και την ανάλογη κάρτα που σημαίνει πολλαπλάσια χρήματα κάθε χρόνο αλλιώς δεν βγαίνει. 12 ώρες πριν, Psycho_Warhead είπε Λογικά θα πρέπει να είσαι online γιατί στα requirements των RTX στα κουτιά έγραφε ότι θες internet connection.. Το dlss τραβάει δεδομένα από super computers οποτε ναι μονο με online θα γίνεται. 12 ώρες πριν, HALF EVIL είπε Η μαλακια από πλευράς μου έγινε πριν δυο χρόνια ακριβώς , όταν πήρα την 1080 , ενώ αν έκανα λίγο υπομονή θα είχα τώρα την ti και δεν θα ασχολούμουν. Και να σκεφτείς ότι πήρα σε 1080 από 980ti. Τωρα για μένα δείχνει μονόδρομος η 2080 ti αφού την 1080 την χρειάζομαι για το δεύτερο πισι με οθόνη 24αρα όπου λογικά θα αντέξει τουλάχιστον δυο χρόνια ακόμα. 1080 για 2k 144 monitor? Ή έχεις 4k?
jmirko15 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 13 λεπτά πριν, Arkin είπε Το dlss τραβάει δεδομένα από super computers οποτε ναι μονο με online θα γίνεται. Άρα είναι useless feature. Μάλιστα.
james rod Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 2 ώρες πριν, malakudi είπε Πιο όνειρο ρε φίλε; Έχω δύο 1070 ti για gpgpu workloads που είναι καλύτερο από μία 1080 ti σχεδόν 40%. Περιμένω κι εγώ τη νέα γενιά, αλλά βλέπω πως το κέρδος σε σκέτη υπολογιστική ισχύ δε θα είναι πάνω από 5-10%, ενώ ενδέχεται να μην είναι ούτε τόσο. Για τι όνειρο μιλάς; Όταν έχουν τα παιχνίδια 9% βελτίωση σε 4Κ, το πιθανότερο είναι σε χαμηλότερες αναλύσεις όπου το bandwidth της DDR6 δε παίζει ρόλο, να είναι ακόμα μικρότερες οι διαφορές. Epyc fail είναι η 2080 - σε συνδυασμό πάντα με την τιμή της. Αν είχε 600 ευρώ θα άλλαζε το θέμα. Αλλά αν είχε 600 ευρώ, δε θα πουλιόταν το pascal stock. Είναι ξεκάθαρο πλέον τι έχει συμβεί. εγω λεω 300 να σας την δωσει και να σας την φερει και ο ιδιος σπιτι. εισαστε 5-6 ατομα απο την αρχη που μας λετε για τις rtx. οτι δεν ειναι καλη αρχιτεκτονικη, το ενα, το αλλο. βγαινουν τα πρωτα λικς, πεφτει η φαπα συννεφο και ακομα μυαλο δε βαλατε. 2
Arkin Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 Δεν μίλησε κανείς για useless απλά είπαμε ότι θέλει Internet για να αξιοποιηθεί.
HALF EVIL Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 20 λεπτά πριν, Arkin είπε Όσοι είμαστε με 1070 και πάνω και δεν έχουμε 4k monitors καθόμαστε στα αυγά μας μέχρι τα 7nm η βρίσκουμε κάποια 1080ti στα 600 max. Τα 7nm θα στείλουν τις Turing για τσαγακι που λέει και ο psycho και θα αξίζει η μετάβαση. Όσοι είστε με 4k προφανώς τα σκάτε σε 2080ti αυτό το ξέρατε από πριν και δεν λέτε και κουβέντα. Καλές οι αναλύσεις αλλά η κάθε ανάλυση θέλει και την ανάλογη κάρτα που σημαίνει πολλαπλάσια χρήματα κάθε χρόνο αλλιώς δεν βγαίνει. Το dlss τραβάει δεδομένα από super computers οποτε ναι μονο με online θα γίνεται. 1080 για 2k 144 monitor? Ή έχεις 4k? 2Κ. 100ΗΖ Επεξ/σία 15 Σεπτεμβρίου 2018 από HALF EVIL
malakudi Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 3 λεπτά πριν, james rod είπε εγω λεω 300 να σας την δωσει και να σας την φερει και ο ιδιος σπιτι. εισαστε 5-6 ατομα απο την αρχη που μας λετε για τις rtx. οτι δεν ειναι καλη αρχιτεκτονικη, το ενα, το αλλο. βγαινουν τα πρωτα λικς, πεφτει η φαπα συννεφο και ακομα μυαλο δε βαλατε. ΦΑΠΑ το 10-15%; Ότι να ΄ναι. Το ότι βγήκε η Ti μαζί με την 80αρα δείχνει ότι αυτή η γενιά βγήκε απλώς για να βγει. Έπρεπε να βγάλει κάτι ακριβό για να προωθήσει τις πωλήσεις pascal. Όσο δεν έβγαινε τίποτα ο κόσμος περίμενε. Τις έβγαλε ακριβά οπότε θα μπορέσει ο πέτσινος να πουλήσει το στοκ του. 1
Acmilangr2 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 Εγώ μπορω να αγοράσω την ti. αλλά δεν θα τους κάνω την χάρη. μουχαχαχα 1
Arkin Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 15 λεπτά πριν, HALF EVIL είπε 2Κ. 100ΗΖ 1080ti θες σίγουρα.
HALF EVIL Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 4 λεπτά πριν, Arkin είπε 1080ti θες σίγουρα. Μια καλή υλοποίηση; Το bundle της evga με το τροφοδοτικό έρχεται στα 875 ευρώ.
Arkin Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 3 λεπτά πριν, HALF EVIL είπε Μια καλή υλοποίηση; Το bundle της evga με το τροφοδοτικό έρχεται στα 875 ευρώ. Msi Gaming x Asus strix gigabyte aorus evga sc ftw. Όλες κορυφαίες. Μετά πας σε απλή υλοποίηση και κουμπώνεις EK πάνω με ακόμα καλύτερες θερμοκρασίες. Το EK θα το πάρεις μια φορά και σε κάθε κάρτα θα το κουμπώνεις και θα έχεις υδροψυξη με εξαιρετικές θερμοκρασίες. Ο mind και ο spartan μπορούν να σε κατατοπισουν καλύτερα.
pirmen56 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 58 λεπτά πριν, Arkin είπε Το dlss τραβάει δεδομένα από super computers οποτε ναι μονο με online θα γίνεται. Το supercomputer εκαπιδεύεται πάνω στα γραφικά του game και δίνει το τελικό αποτέλεσμα στο νευρωνικό δίκτυο της κάρτας σου. Δεν θα τραβάς συνέχεια δεδομένα από εκεί. Άλλο το αν θέλει η nvidia να σε κρατάει συνέχεια online όπως και με το shadowplay. Πάντως δεν ξέρω τι νόημα έχει να βγάζουν άχρηστες τις 2080 χωρίς να λογαριάζουν το DLSS, που είναι ίσως η πραγματική επανάσταση. Αν η θεωρία του ξεστοκαρίσματος είναι σωστή τότε σε κάνα εξάμηνο οι τιμές των 20ΧΧ θα πέσουν ένα 10-20%. Οπότε τι σκάτε;
optimus prime Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 25 λεπτά πριν, HALF EVIL είπε Μια καλή υλοποίηση; Το bundle της evga με το τροφοδοτικό έρχεται στα 875 ευρώ. Σου δινω εγω την δικη μου εαν θες να παρεις καρτα.
Acmilangr2 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 Αυτό με το ιντερνετ μου θυμίζει την Microsoft με το xbox με την δήθεν ιντερνετική δύναμη (δεν θυμάμαι πως λέγεται τώρα)
Πέτρος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 15 λεπτά πριν, pirmen56 είπε Το supercomputer εκαπιδεύεται πάνω στα γραφικά του game και δίνει το τελικό αποτέλεσμα στο νευρωνικό δίκτυο της κάρτας σου. Δεν θα τραβάς συνέχεια δεδομένα από εκεί. Άλλο το αν θέλει η nvidia να σε κρατάει συνέχεια online όπως και με το shadowplay. Πάντως δεν ξέρω τι νόημα έχει να βγάζουν άχρηστες τις 2080 χωρίς να λογαριάζουν το DLSS, που είναι ίσως η πραγματική επανάσταση. Αν η θεωρία του ξεστοκαρίσματος είναι σωστή τότε σε κάνα εξάμηνο οι τιμές των 20ΧΧ θα πέσουν ένα 10-20%. Οπότε τι σκάτε; Έστω, λοιπόν. Θα έχει πάντα προ-υπολογισμένη κάθε πιθανή κίνηση του χρήστη και πολύ περισσότερο των αντιπάλων σε ένα Online FPS ώστε να μην πετάγονται τέρατα από πίσω? Κι αυτό, σε έναν ατελείωτο συνδυασμό h/w με διαφορετικό frame-rate ανά πάσα στιγμή? Doubt...
Προτεινόμενες αναρτήσεις