Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 ώρες πριν, optimus prime είπε

Γινεται ενα live stream αυτη την στιγμη και ρωτησα τον editor του pc world εαν το DLSS θα εχει καλυτερα αποτελεσματα απο το checkerboarding στις κονσολες και θα μου απαντησει σε λιγο ειπε..

Οταν του εκαναν παντως την ερωτηση μου γελασε αρχικα και ειπε σιγουρα ναι.. 😉

Θα σας γραψω σε λιγο τι θα μας πει..

Ρε ο πανουσης τι δουλεια εχει με 2080ti στα χερια ???  μαλλον πουλησε την ψυχη του για να την παρει 🤣

• Sad 1
  • Απαντ. 1,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Μόλις τώρα, akoinonitos είπε

Ρε ο πανουσης τι δουλεια εχει με 2080ti στα χερια ???  μαλλον πουλησε την ψυχη του για να την παρει 🤣

Την βουτηξε,το εσκασε και ζητησε ασυλο στο Αμερικα..

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Psycho_Warhead είπε

Πάντως 35% περίμενα προσωπικά για την 2080Ti και τελικά είναι στο 45%.

Βασικά είναι 42% αν αφαιρέσεις από τη λίστα τα 2 synthetic tests, ειδικά το VMMark Cyan Room.

Επίσης η διαφορά είναι κατά πάσα πιθανότητα με την Founders 1080 ti η οποία δεν είναι και η καλύτερη 1080 ti που υπάρχει. Άρα με μία από τις καλές 1080 ti η διαφορά θα είναι κάτω από το 40%.

Ο μέσος όρος τώρα από 2080 με 1080 ti στα 12 παιχνίδια είναι 13,5%. Κι αυτό σε 4Κ.

Κι αυτά είναι τα νούμερα της nVidia ,ας περιμένουμε και τις ανεξάρτητες μετρήσεις.

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, malakudi είπε

Βασικά είναι 42% αν αφαιρέσεις από τη λίστα τα 2 synthetic tests, ειδικά το VMMark Cyan Room.

Επίσης η διαφορά είναι κατά πάσα πιθανότητα με την Founders 1080 ti η οποία δεν είναι και η καλύτερη 1080 ti που υπάρχει. Άρα με μία από τις καλές 1080 ti η διαφορά θα είναι κάτω από το 40%.

Ο μέσος όρος τώρα από 2080 με 1080 ti στα 12 παιχνίδια είναι 13,5%. Κι αυτό σε 4Κ.

Κι αυτά είναι τα νούμερα της nVidia ,ας περιμένουμε και τις ανεξάρτητες μετρήσεις.

H Founders edition σε αντιθεση με αλλες χρονιες ειναι η κλοκαρισμενη εκδοση των καρτων γραφικων,δεν ειναι αδιαφορη σαν υλοποιηση.

Δημοσ.
35 λεπτά πριν, Fulgore είπε

H Founders edition σε αντιθεση με αλλες χρονιες ειναι η κλοκαρισμενη εκδοση των καρτων γραφικων,δεν ειναι αδιαφορη σαν υλοποιηση.

Αυτό εννοώ κι εγώ, αν τα γραφήματα αφορούν 1080 Ti FE, δεν αποτελούν και την καλύτερη έκδοση 1080 Ti. Αντίθετα η 2080 FE είναι ήδη OCed.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, d4ydr33m3r είπε

Τι αλλαξε δηλαδη οτι λεγαμε πανω κατω εκει ειμαστε.. 2080Ti αν και εφοσον πεσουν οι τιμες κοντα στο χιλιαρικο.. Εγω 1300 στην nvidia δεν δινω.. Ειναι σκανδαλωδες ποσο και δεν καιγομαι κιολας με την 1080Ti.. Ι have all the time in the world :)

Επιβεβαίωση :)

33 λεπτά πριν, malakudi είπε

Αυτό εννοώ κι εγώ, αν τα γραφήματα αφορούν 1080 Ti FE, δεν αποτελούν και την καλύτερη έκδοση 1080 Ti. Αντίθετα η 2080 FE είναι ήδη OCed.

Απο το τίποτα καλό είναι :P 

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, forgotten είπε

Ένα από τα πράματα που μπορούμε να συγκρίνουμε τουλάχιστον:

geforce-rtx-2080-ti-r77c5l.png

^ GPU score?

12349pfyl.png

Αυτά σε μια 1080 Ti που είναι maxed OC για 24/7. Τώρα αυτό που θέλω να δω ποσο κοντά είναι στο όριο η 2080 και η 2080 Ti FE αφού έχουν overclock πάνω από τα default clocks και οι δυο.

Δημοσ.

Μεγάλο fail τελικά η RTX2080, μετά από OC και στις δυο θα είναι περίπου στα ίδια με την GTX1080Ti αλλά με την 2080 να κοστίζει +200.  😂

Όποιος πήρε 1080Ti με το τροφοδοτικό απο EVGA είναι ο απόλυτα κερδισμένος στην υπόθεση.    👍

• Like 4
  • Thanks 1
Δημοσ.
10 ώρες πριν, malakudi είπε

Witcher 3 και Tomb Raider, η 2080 9% καλύτερη από 1080 Ti. Και αυτό σε 4Κ που την ευνοεί η GDDR6. Σε 1440p παίζει να είναι ίσες ή και χειρότερη.

μεινε με το ονειρο....

• Like 1
Δημοσ.
26 λεπτά πριν, james rod είπε

μεινε με το ονειρο....

Πιο όνειρο ρε φίλε; Έχω δύο 1070 ti για gpgpu workloads που είναι καλύτερο από μία 1080 ti σχεδόν 40%. Περιμένω κι εγώ τη νέα γενιά, αλλά βλέπω πως το κέρδος σε σκέτη υπολογιστική ισχύ δε θα είναι πάνω από 5-10%, ενώ ενδέχεται να μην είναι ούτε τόσο. Για τι όνειρο μιλάς; Όταν έχουν τα παιχνίδια 9% βελτίωση σε 4Κ, το πιθανότερο είναι σε χαμηλότερες αναλύσεις όπου το bandwidth της DDR6 δε παίζει ρόλο, να είναι ακόμα μικρότερες οι διαφορές.

Epyc fail είναι η 2080 - σε συνδυασμό πάντα με την τιμή της. Αν είχε 600 ευρώ θα άλλαζε το θέμα. Αλλά αν είχε 600 ευρώ, δε θα πουλιόταν το pascal stock. Είναι ξεκάθαρο πλέον τι έχει συμβεί.

• Like 2
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, malakudi είπε

Epyc fail είναι η 2080 - σε συνδυασμό πάντα με την τιμή της. Αν είχε 600 ευρώ θα άλλαζε το θέμα. Αλλά αν είχε 600 ευρώ, δε θα πουλιόταν το pascal stock. Είναι ξεκάθαρο πλέον τι έχει συμβεί.

Αυτό ακριβώς.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...