Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, BabisTs είπε

Το θέμα  είναι να αξίζει και σε διαφορά απόδοσης το καινούργιο Τi. Αυτό ανάφερα και παραπάνω..... Αφήνω τους πράσινους στο κρυφτούλι και μετά βλέπω με τα επίσημα που θα σκάσουν σε θέμα απόδοσης τα new 2080/2080ti σε σχέση με την 1080ti που είχα..... 

Τι σε κανει να πιστευεις οτι η 2080 θα δικαιολογει την χρηματικη διαφορα(+την οποια χασουρα της 1080ti)περισσοτερο απο την 2080ti?

Ακομα και για οσους αγορασαν το προσφατο bundle απο Evga και αρα μπορουν αν θελουν να κανουν μεταβαση κατευθειαν σε 2080,δεν βλεπω ουτε για αστειο να δικαιολογει τα 200παραπανω ευρω.

Προφανως και η 2080ti ξεφευγει χρηματικα,αλλα ειναι δεδομενο οτι θα ξεφυγει και σε επιδοσεις απο την 2080. Και εν μερη εκει παει ενα μερος της παραπανω τιμης απο αυτην.Στην δυνατοτερη(και αρα ακριβοτερη)καρτα της αγορας.

Επεξ/σία από Fulgore
  • Απαντ. 1,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Τι σε κανει να πιστευεις οτι η 2080 θα δικαιολογει την χρηματικη διαφορα(+την οποια χασουρα της 1080ti)περισσοτερο απο την 2080ti?

Προφανως και η 2080ti ξεφευγει χρηματικα,αλλα ειναι δεδομενο οτι θα ξεφυγει και σε επιδοσεις απο την 2080. Και εν μερη εκει παει ενα μερος της παραπανω τιμης απο αυτην.

Στην δυνατοτερη(και αρα ακριβοτερη)καρτα της αγορας.

Προσωπικά δεν τους έχω τόσο λαλάκες εκεί στην nvidia να μην δώσουν ένα boost minimum +15% στην 2080 (συν τα καινούργια features που θα έχει υποστήριξη) πάνω από την 1080ti και να την έχουν ακριβότερα στην αγορά από την 1080ti.....Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση τότε θα μιλάμε για μονοκούκι rtx 2080ti ότι θα αξίζει.....Περιμένω τα επίσημα non rtx reviews εννείται.......

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, ilos είπε

Rofl κλασικό Πλαίσιο, διαβάζουν το forum και ανήλικοι πανάθεμά σε😍. Αυτή η τιμή που έχει το Πλαίσιο δεν είναι για τρίο αλλά τουλάχιστον για gangbang με αράπηδες.😍

ΤΟ ανεφερα για να υπαρχει ενα αρχικο μετρο συγκρισης με τις τιμες απεξω.

Μην περιμενουν ορισμενοι day one τιποτα χαμηλες τιμες απο σκρουτζομαγαζα και βρεθουν προ εκπληξεως.Οκ οι τιμες του Πλαισιου πιθανως θα ειναι οι ακριβοτερες για οποιον θελει να αγορασει απο Ελλαδα,αλλα μικρες διαφορες θα εχουν και τα αλλα μαγαζια τον πρωτο καιρο λογω χαμηλης διαθεσιμοτητας.Α και επισης μην περιμενετε μεγαλο stock,τα περισσοτερα καταστηματα θα ειναι ''κατοπιν παραγγελιας''.

Περιμενω τιμες και απο Msystem,mg manager και egate που κατι μου λεει οτι πανω κατω στα ιδια επιπεδα θα ειναι.

• Thanks 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, BabisTs είπε

Προσωπικά δεν τους έχω τόσο λαλάκες εκεί στην nvidia να μην δώσουν ένα boost minimum +15% στην 2080 (συν τα καινούργια features που θα έχει υποστήριξη) πάνω από την 1080ti και να την έχουν ακριβότερα στην αγορά από την 1080ti.....Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση τότε θα μιλάμε για μονοκούκι rtx 2080ti ότι θα αξίζει.....Περιμένω τα επίσημα non rtx reviews εννείται.......

Και 10% πανω να ειναι,πιστευεις οτι αξιζει τα κοντα 250ευρω παραπανω απο τις 1080ti?Να το θεσω αλλιως,οταν ζητανε 33% παραπανω χρηματα για 10-15% παραπανω(στην καλυτερη)θεωρεις οτι αξιζει?

Να θυμισω οτι μιλαμε για καρτα του 1000ρικο πλεον(2080)και οχι για καρτα 750 και 800ευρω.

Μονο η συγκεκριμενη απο πλευρας χρηματων αξιζει κυριολεκτικα στα χρηματα της(ασχετως υλοποιησης)για νεα καρτα day one.

https://www.mediamarkt.de/de/product/_asus-geforce-rtx-2080-o8g-dual-2467199.html

Δημοσ.
Μόλις τώρα, BabisTs είπε

1300ρα χαλαρά το 2080ti θα έχει αν αναλογιστω και τις τιμές από caseking (δεν κάνω διαφήμιση) που βλέπω......

1300 με 900(πές) που έχει η 1080ti τώρα θα δικαιολογούσε μόνο αν είχε 100% παραπάνω επιδόσεις ...

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Και 10% πανω να ειναι,πιστευεις οτι αξιζει τα κοντα 250ευρω παραπανω απο τις 1080ti?Να το θεσω αλλιως,οταν ζητανε 33% παραπανω χρηματα για 10-15% παραπανω(στην καλυτερη)θεωρεις οτι αξιζει?

Να θυμισω οτι μιλαμε για καρτα του 1000ρικο πλεον(2080)και οχι για καρτα 750 και 800ευρω.

Μονο η συγκεκριμενη απο πλευρας χρηματων αξιζει κυριολεκτικα στα χρηματα της(ασχετως υλοποιησης)για νεα καρτα day one.

https://www.mediamarkt.de/de/product/_asus-geforce-rtx-2080-o8g-dual-2467199.html

Όπως είπα αναμένω να δω real non rtx διαφορές 2080ti vs 2080 vs 1080ti καθώς και overclockability των νέων αν έχει αλλάξει κάτι με τις pascal........

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 λεπτό πριν, Psycho_Warhead είπε

Με DLSS τόσο θα φτάνει. 

Σκοπός ειναι χωρίς DLSS

Το DLSS αξίζει ώστε να συνδιαστεί με το RTX ώστε να έχεις RTX αλλά και καλή upscaled 4K ανάλυση 

Επεξ/σία από Acmilangr2
Δημοσ.

Μην ξεχνάμε και το γεγονός ότι μιλάμε και για 8gb memory η 2080 vs 11 για την 1080ti εγώ μόνο στην 2080ti θα πήγαινα αν έδινα την δικιά μου αλλά δυστυχώς τα ποσό που ζητάνε δεν θέλω να το δώσω για καμία κάρτα γραφικών όσο τούμπανο και να είναι 

• Like 1
Δημοσ.
2 minutes ago, Acmilangr2 said:

Σκοπός ειναι χωρίς DLSS

Το DLSS αξίζει ώστε να συνδιαστεί με το RTX ώστε να έχεις RTX αλλά και καλή upscaled 4K ανάλυση 

Μην σας δω 14/9 να λέτε ''Shut up and take my money'' μόνο. Οι reviewers λένε ότι οι κάρτες είναι τέρατα, ειδικά το μεγάλο θα στείλει τον Πασχάλη στα άδυτα της κόλασης προσφέροντας 4K/100FPS σε πολλά γκέιμς.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Μην σας δω 14/9 να λέτε ''Shut up and take my money'' μόνο. Οι reviewers λένε ότι οι κάρτες είναι τέρατα, ειδικά το μεγάλο θα στείλει τον Πασχάλη στα άδυτα της κόλασης προσφέροντας 4K/100FPS σε πολλά γκέιμς.

Μακάρι να ισχύει και εδώ είμαι να κάνω την υπέρβαση.

(Δεν καπνίζω οπότε τα έχω τα λεφτά :P )

Επεξ/σία από Acmilangr2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, FORIS78 είπε

Μην ξεχνάμε και το γεγονός ότι μιλάμε και για 8gb memory η 2080 vs 11 για την 1080ti εγώ μόνο στην 2080ti θα πήγαινα αν έδινα την δικιά μου αλλά δυστυχώς τα ποσό που ζητάνε δεν θέλω να το δώσω για καμία κάρτα γραφικών όσο τούμπανο και να είναι 

Γιατι δυστηχως θα την παντρευτεις την 1080ti?Αν αργοτερα φυγουν οι Pascal και πεσει κανενα price drop στα 950-1000ευρω στην 2080ti ή αν κυκλοφορησει καποια στιγμη η επομενη γενια δεν μπορεις να αναβαθμισεις?

Ηδη απο Γερμανια ξεκινανε απο τα 1200 οι 2080ti οι φθηνοτερες υλοποιησεις και σε pre order φαση.

https://www.mediamarkt.de/de/search.html?searchParams=%2FSearch.ff%3Fquery%3Drtx%2B2080%2Bti%26filterTabbedCategory%3Donlineshop%26filteravailability%3D1%26channel%3Dmmdede%26productsPerPage%3D20%26followSearch%3D9816%26filtercurrentprice%3D1169%2B-%2B1200&searchProfile=onlineshop&query=rtx+2080+ti&sort=&page=&sourceRef=INVALID

3 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Θελω να δω απο περιεργεια ακομα και να ισχυουν αυτα,ποσοι απο το forum θα πουν shut up and take my money για την 2080ti συγκεκριμενα.....

Τωρα αν δω τουλαχιστον 25%+πανω στην 2080 απο την 1080ti,ναι το γραφω απο τωρα(χωρις DLSS)αυτο που λες...

Επεξ/σία από Fulgore
Δημοσ.

Όπως και να αποδίδουν αυτές οι κάρτες, ελάχιστοι θα τα δώσουν. Τέτοιες κάρτες έχει το 1%(Και αν) παγκοσμίως..Μου θέλατε Τσίπρα..Καθίστε τώρα με 500 ευρώ και κράξτε την NV για τις τιμές :D

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...