Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 Το σημαντικοτερο ειναι να δουμε τις τιμες των 1160 1150...Αν θα ειναι τσιμπημενες τοσο σε σχεση με τις 1060 και 1050. Και αν ναι πως θα δικαιολογουνται αφου δεν θα υποστηριζουν Ray tracing?
FORIS78 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 7700k λάθος nickname διάλεξες έπρεπε να λέγεσαι ps4PRO και να γράφεις από το ds4 και τον ενσωματωμένο browser 😁
mindtrapper Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 Εγώ πιστεύω δεν θα παίξουν καν 1150/1160. Σε κανένα 14μηνο θα βγάλουν νέο full line up στα 7nm όλες RTX με την 1250 να είναι περίπου στα ίδια με την 2070. Εκτός αν παίξει rebrand 1150 = 1060, 1160 = 1070. Όλα τα bells and whistles της νέας γενιάς χάνονται κάτω από την 2070, αντε να κατάφερναν να δώσουν μόνο dlss και όσο λίγο perf increase δίνει η νέα αρχιτεκτονική (σε πιο μικρά dies θα πρέπει να ήταν περίπου 10% αν το κτηνοdie της 2080 Ti δίνει 35%). 1
HALF EVIL Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 56 λεπτά πριν, Fulgore είπε Μην περιμενεις καλως ή κακως μεγαλη(ή και καθολου)υποστηριξη σε καρτες κατω της 2070 των 600+ευρω. Μονο απο την επομενη γενια αν δουμε σε φθηνοτερες καρτες dlss και κυριως RT. Αυτό που με ενοχλεί περισσότερο απ όλα δεν είναι οι υψηλές τιμές. Στο κάτω κάτω δεν θα αφήσεις το παιδί σου χωρίς ψωμί για να πάρεις κάρτα. Αν έχεις και μπορείς τα δίνεις. Αυτό που με εξοργίζει είναι η πιεστική απαξίωση του προηγούμενου προϊόντος και από την επίσημη εταιρία, αλλά και από αρκετούς πρωτοκλασάτους εδώ που πιθανώς ούτε καν να πλησιάζουν το ετήσιο εισόδημα μου. Δηλαδή την 1080 πριν από δυο χρόνια την είχα πάρει 1.003,40 ευρώ ακριβώς. Όσο πιθανότατα θα έχει και η 2080 . Προσπαθούν κάποιοι να με πείσουν , άσχετα με το αν μπορώ να αναβαθμισω άνετα όπου θέλω, ότι στην ουσία το προϊόν είναι για τα καναρίνια πλέον. 3
Arkin Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 3 ώρες πριν, Psycho_Warhead είπε Σιγά, θα πάω τοίχο τοίχο..Πάρε φόρα μόνο. Έλα ντε, δεν ξέρω Γιαπωνέζικα Όλη η λίστα: Newly Announced DLSS Titles Darksiders III from Gunfire Games / THQ Nordic Deliver Us The Moon: Fortuna from KeokeN Interactive Fear the Wolves from Vostok Games / Focus Home Interactive Hellblade: Senua’s Sacrifice from Ninja Theory KINETIK from Hero Machine Studios Outpost Zero from Symmetric Games / tinyBuild Games Overkill’s The Walking Dead from Overkill Software / Starbreeze Studios SCUM from Gamepires / Devolver Digital Stormdivers from Housemarque Other Titles Implementing DLSS Ark: Survival Evolved from Studio Wildcard Atomic Heart from Mundfish Dauntless from Phoenix Labs Final Fantasy XV from Square Enix Fractured Lands from Unbroken Studios Hitman 2 from IO Interactive/Warner Bros. Islands of Nyne from Define Human Studios Justice from NetEase JX3 from Kingsoft Mechwarrior 5: Mercenaries from Piranha Games PlayerUnknown’s Battlegrounds from PUBG Corp. Remnant: From the Ashes from Arc Games Serious Sam 4: Planet Badass from Croteam/Devolver Digital Shadow of the Tomb Raider from Square Enix/Eidos-Montréal/Crystal Dynamics/Nixxes The Forge Arena from Freezing Raccoon Studios We Happy Few from Compulsion Games / Gearbox Μακαρι να κανει δουλεια το dlss θα μιλαμε για πραγματικη καινοτομια με τους tensors cores. Λιγες μερες εμειναν αυριο βγαινει shadow στις 2 Odyssey.
koula25 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 16 λεπτά πριν, narta είπε Εδω κανεις λαθος. Οι τιμες του high end συμπαρασυρουν και το low end. Συνεπως ναι κραζει ο εχων 1050 γιατι απο 150€ που πληρωνει τωρα θα πληρωσει 250€ για την 2050. Αυτο δεν μπορει να γινει κατανοητο: τα price segments δεν μπορουν ξαφνικα να ανοιξουν με τρελη ψαλιδα, 2080ti->1300€ και η 2050->150€. Ασε μας ρε koula... 🤣 (humor) 19/9 ειναι η επισημη ημερομηνια. 16 λεπτά πριν, narta είπε Εδω κανεις λαθος. Οι τιμες του high end συμπαρασυρουν και το low end. Συνεπως ναι κραζει ο εχων 1050 γιατι απο 150€ που πληρωνει τωρα θα πληρωσει 250€ για την 2050. Αυτο δεν μπορει να γινει κατανοητο: τα price segments δεν μπορουν ξαφνικα να ανοιξουν με τρελη ψαλιδα, 2080ti->1300€ και η 2050->150€. Ασε μας ρε koula... 🤣 (humor) 19/9 ειναι η επισημη ημερομηνια. Χαχα, που θα μπορουμε να δουμε το review??
FORIS78 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) θα γεμισει το youtube με βιντεακια απο benchmarks koula ααα και μην ξεχάσω πολύ κωλόπαιδο ο κυριάκος😀 Επεξ/σία 13 Σεπτεμβρίου 2018 από FORIS78
koula25 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 37 λεπτά πριν, narta είπε Εδω κανεις λαθος. Οι τιμες του high end συμπαρασυρουν και το low end. Συνεπως ναι κραζει ο εχων 1050 γιατι απο 150€ που πληρωνει τωρα θα πληρωσει 250€ για την 2050. Αυτο δεν μπορει να γινει κατανοητο: τα price segments δεν μπορουν ξαφνικα να ανοιξουν με τρελη ψαλιδα, 2080ti->1300€ και η 2050->150€. Ασε μας ρε koula... 🤣 (humor) 19/9 ειναι η επισημη ημερομηνια. που μπορουμε να δουμε το review ?? θα το δουμε live ??
Fulgore Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 53 λεπτά πριν, narta είπε Εδω κανεις λαθος. Οι τιμες του high end συμπαρασυρουν και το low end. Συνεπως ναι κραζει ο εχων 1050 γιατι απο 150€ που πληρωνει τωρα θα πληρωσει 250€ για την 2050. Αυτο δεν μπορει να γινει κατανοητο: τα price segments δεν μπορουν ξαφνικα να ανοιξουν με τρελη ψαλιδα, 2080ti->1300€ και η 2050->150€. Μιας και μου σχολιασες αυτο που εγραψα ας απαντησω. Οταν με το καλο κυκλοφορησει η 2050 και αν η τιμη της ειναι απαγορευτικη,τοτε ναι θα μπει σε καποια ειδηση που θα ανεβει στο forum(οπως εγινε και με τις rtx καρτες στις 2 ειδησεις που ανεβηκαν)και θα γραψει την αποψη του. Αν και το πιο πιθανο ειναι μεχρι τοτε να τσιμπησει καμια 1060(που στις αγγελιες πεφτουν αρκετα ειδικα απο εξωτερικο ή 580)και να ειναι αρχοντας. Γιατι προφανως και δεν εχει τεραστιες απαιτησεις απο τα παιχνιδια που παιζει.Ενα παραδειγμα που θα μπορουσε να εφαρμοστει στις νεες καρτες Spoiler απο πλευρας ψηφου ειναι αυτο για τα νεα iphone απο το διπλα forum,οπου στην τελευταια επιλογη θα ηταν οι κατοχοι vega http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=470891 42 λεπτά πριν, HALF EVIL είπε Αυτό που με ενοχλεί περισσότερο απ όλα δεν είναι οι υψηλές τιμές. Στο κάτω κάτω δεν θα αφήσεις το παιδί σου χωρίς ψωμί για να πάρεις κάρτα. Αν έχεις και μπορείς τα δίνεις. Αυτό που με εξοργίζει είναι η πιεστική απαξίωση του προηγούμενου προϊόντος και από την επίσημη εταιρία, αλλά και από αρκετούς πρωτοκλασάτους εδώ που πιθανώς ούτε καν να πλησιάζουν το ετήσιο εισόδημα μου. Δηλαδή την 1080 πριν από δυο χρόνια την είχα πάρει 1.003,40 ευρώ ακριβώς. Όσο πιθανότατα θα έχει και η 2080 . Προσπαθούν κάποιοι να με πείσουν , άσχετα με το αν μπορώ να αναβαθμισω άνετα όπου θέλω, ότι στην ουσία το προϊόν είναι για τα καναρίνια πλέον. Η εταιρεια δεν απαξιωνει με αυτο τον τροπο την προηγουμενη σειρα.Ειναι λογικο και αυτονοητο βεβαια να σου προωθει το νεο της προιον και οχι το παλιο. Περαν τουτου τα σχολια περι απαξιωσης και καναρινιων εννοειται οτι πρεπει να αποφευγονται γιατι στον γραπτο λογο δεν μπορει να καταλαβει ο αλλος ποτε κανει πλακα και ποτε το εννοει,και ουτε βοηθαει πουθενα. Επεξ/σία 13 Σεπτεμβρίου 2018 από Fulgore
FORIS78 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 μιας και έχει καιρό να ανεβεί κάποιο meme...
MoviemakerGr Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, HALF EVIL είπε Αυτό που με ενοχλεί περισσότερο απ όλα δεν είναι οι υψηλές τιμές. Στο κάτω κάτω δεν θα αφήσεις το παιδί σου χωρίς ψωμί για να πάρεις κάρτα. Αν έχεις και μπορείς τα δίνεις. Αυτό που με εξοργίζει είναι η πιεστική απαξίωση του προηγούμενου προϊόντος και από την επίσημη εταιρία, αλλά και από αρκετούς πρωτοκλασάτους εδώ που πιθανώς ούτε καν να πλησιάζουν το ετήσιο εισόδημα μου. Δηλαδή την 1080 πριν από δυο χρόνια την είχα πάρει 1.003,40 ευρώ ακριβώς. Όσο πιθανότατα θα έχει και η 2080 . Προσπαθούν κάποιοι να με πείσουν , άσχετα με το αν μπορώ να αναβαθμισω άνετα όπου θέλω, ότι στην ουσία το προϊόν είναι για τα καναρίνια πλέον. Αυτό συμβαίνει πάντα,.. Το εχω γράψει ισα με 100 φορές εδώ μέσα να μην τους κανουμε μάγκες και ότι την αναβάθμιση σε καθε προϊόν την οριζει η χρήση αλλιώς ειναι απλός καταναλωτισμός. 2 1
7700K Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, FORIS78 είπε 7700k λάθος nickname διάλεξες έπρεπε να λέγεσαι ps4PRO και να γράφεις από το ds4 και τον ενσωματωμένο browser 😁 ΤΟ Nickname σωστα επιλεχτηκε , το γεγονος οτι κατακρινουμε τις τιμες στις καρτες δεν πεταμε στα σκουπδια το σημαντικοτερο εργαλειο (PC) που χρησιμοποιειται και για αλλους σκοπους Οι κονσολες κερδισαν αυτη την γενια ειναι αδιαμφισβήτητο τοσο στις κριτικες των παιχνιδιων απο χρηστες , οσο και στις πωλησεις Δεν χρειαζεται να βγαζετε τετοια εμπαθεια προσπαθωντας να κανετε το ασπρο μαυρο , ουτε να κανετε τους δικηγορους της nvidia Απο εκει και περα αν σκας 1500 η 1000 ευρω για να παιζεις σε απαρχιωμενες μηχανες γραφικων τυπου METRO H BF5 με λιγο καλυτερες σκιασεις δεν ειναι σωστη αγορα Θελουμε οι εταιριες να σεβονται τα ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ αν δεν το κανουν υπαρχουν αλλου πορτοκαλιες ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ και τελος Μην ασχολειστε αλλο μαζι μου Επεξ/σία 13 Σεπτεμβρίου 2018 από 7700K 1
Psycho_Warhead Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 6 μέρες ακόμα για κρεπούλες 2 ώρες πριν, HALF EVIL είπε Προσπαθούν κάποιοι να με πείσουν , άσχετα με το αν μπορώ να αναβαθμισω άνετα όπου θέλω, ότι στην ουσία το προϊόν είναι για τα καναρίνια πλέον. Σίγουρα η 1080 σου δεν μπορεί να αξιοποιήσει το monitor που έχεις. Από 'κει και πέρα εξαρτάται από τις απαιτήσεις σου αν θα αναβαθμίσεις ή όχι.
FORIS78 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 Μην ανεβάζεις θερμοκρασία ρε i7 δεν είσαι και delid, πλακίτσα κάνω άλλωστε είχα και εγώ μέχρι πρόσφατα ps4 και θα συμφωνήσω ότι τις παιχνιδαρες που έχω παίξει εκεί δεν προκειτε να τις δω στο pc ποτέ το θέμα είναι ότι μόλις είδα τι μπορεί να κάνει το pc με ένα καλό μόνιτορ και μια καλή κάρτα γραφικών, το έφαγε η μαρμάγκα το ps4.
Spasarxidas Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 Ε φυσικό είναι στα multiplatform σε ultra και με υψηλό frame rate να νιώθουμε άρχοντες σε σχέση με τις κονσόλες.Το πρόβλημα είναι ότι μόλις βγει το last of us 2 κάποιοι από δω μέσα θα αναθεματίζουν τα 1300 ευρώ που έδωσαν και θα λένε γιατί εμείς οι pcαδες δε βλέπουμε τέτοια γραφικά.Σε κάποια στιγμή είχα βαρεθεί να βλέπω τον psycho να μπαίνει στα κονσολοtopics και να κλαιει για τα γραφικά του Uncharted 4.Δε τον κοροϊδεύω.Και εγώ το ίδιο έκανα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις