Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μόλις τώρα, DEADLAZARUS είπε

Η πρώτη παράγραφος είναι ενδεικτική των όσων έγραψα. Mid range καρτούλες, red boy... Πες μας και ποιος επιτρέπετε να ποστάρει (οι illuminati του hardware). Έπος....

Οκ, να πάω και 'γω σε ένα forum για lambo και να κράξω τις τιμές των lambo επειδή δεν μου φτάνουν εμένα να πάρω μία..Θα με πουν φτωχομπινέ και θα 'χουν δίκιο. Απλά τα πράγματα.

3 λεπτά πριν, d4ydr33m3r είπε

Ωραια και εσυ αγνοησε τους ασχετους που δεν ξερουν ή το κανουν επιτηδες απο κομπλεξ, γιατι απαντωντας στιγμιαια ετσι για να πικαρεις αυτους (ενω δεν εισαι ετσι και το ξερω) , πικαρεις και τους υπολοιπους χωρις λογο.

Γενικα αυτο προσπαθω να πω οτι δεν συντρεχει κανενας απολυτως λογος να το κανουμε αυτο.. Οσο πιο αντικειμενικα μιλαμε τοσο καλυτερα για το thread και για εμας τους ιδιους.

Καταλαβαινω οτι δεν μπορει να μην υπαρξει αυτο το φαινομενο, οπου και αν γυρισεις το βλεπεις για οτι και αν συζητιεται, αλλα επειδη εδω δεν μιλαμε και για κανα σοβαρο κοινωνικοπολιτικο γεγονος ας κρατησουμε τις προσωπικες κοντρες στο ελαχιστο αν μπορουμε.. 

Και νομιζω οτι σιγα σιγα πρεπει να χρησιμοποιω το ignore προσωπικα πιο συχνα..

Καμία κόντρα από εμένα προσωπικά, άγνωστοι μεταξύ αγνώστων είμαστε σε ένα νήμα. Άτομα πιάνονται από πλάκες όπως πλέμπα το Pascal, τα καναρίνια κλπ..Προφανώς και κάνουμε πλάκα, δεν φταίω εγώ αν θεωρούν κάποιοι ότι θίγεται η κάρτα τους με την πλέμπα, τα καναρίνια και τις πασχαλίτσες λες και την έχουν παντρευτεί.

• Like 2
  • Απαντ. 1,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Οκ, να πάω και 'γω σε ένα forum για lambo και να κράξω τις τιμές των lambo επειδή δεν μου φτάνουν εμένα να πάρω μία..Θα με πουν φτωχομπινέ και θα 'χουν δίκιο. Απλά τα πράγματα.

Μονο που το insomnia δεν ειναι forum για nvidia καρτες γραφικων για να το συγκρινεις με το παραπανω.

Γενικο τεχνολογικο forum ειναι.

Επεξ/σία από Fulgore
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Το ότι δεν σας αρέσει η τιμή των RTX το έχετε γράψει ένα εκατομμύριο φορές και δεν προσφέρει κάτι με το να ξαναπείτε

Πάντως και με το να κάνουμε σα μικρά παιδιά που τους δίνουν σοκολάτα, δε νομίζω ότι καταφέρνουμε κάτι καλύτερο.

Άμα υπάρξει μια γενικευμένη κατακραυγή, ίσως υπάρχουν περισσότερες πιθανότητες να ιδρώσει κανά αυτί. Στ' @@ τους, αλλά λέμε τώρα, το ποτάμι πίσω δε γυρνά.

Αν όντως κάνεις πλάκα με την προηγούμενη σειρά πάσο, γιατί γενικά βγαίνει προς τα έξω ότι φτύνεις εκεί που έγλειφες. Τώρα η μελλοντική 2080 Ti σου στέλνει τα πάντα για τσάι, σε 2-3 χρόνια θα γελάει ο κόσμος μαζί της. Δηλαδή θα γελάς με αυτό που εκθειάζεις τώρα.

Επεξ/σία από phanispal
  • Thanks 1
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, DEADLAZARUS είπε

Ελληνικά ξέρεις; Πριν αρχίσω να αμφιβάλλω, let me make it talirakia 4 you: ασκώ κριτική στην τιμολογιακή πολιτική της πράσινης. Plain and simple. Δεν τη δικαιολογώ, ακόμα κι αν έρχεται με τρομερές και φοβερές επιδόσεις. Μια χαρά κάρτες θα είναι οι Turing. Κανεις δεν υποστήριξε το αντίθετο. Η τιμή τους, όμως, είναι από άλλο ανέκδοτο. Διαχώρισέ τα μέσα στο κεφάλι σου και μην γράφεις ανακρίβειες.

Μαλλον δεν παρακολουθεις καλα το topic καθως εχουν αναφερθει πολλες φορες οτι απο επιδοσεις δεν θα ειναι κατι ιδιαιτερο, να περιμενουμε τα 7nm κλπ...

Τωρα για τις τιμες μην τα ξαναλεμε, ελευθερη αγορα εχουμε ο καθενας μεχρι εκει που τον παιρνει, plain and simple...

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, d4ydr33m3r είπε

Eυτυχως ελειπα διακοπες διαρκειας 😂

Μεχρι να βγουν τα reviews προλαβαινεις να ''απολαυσεις''τις αερολογιες που ειχαν γραφτει :)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, mtifosi είπε

Τωρα για τις τιμες μην τα ξαναλεμε, ελευθερη αγορα εχουμε ο καθενας μεχρι εκει που τον παιρνει, plain and simple...

Lidlίσιο επιχείρημα. Be proud son.

Επεξ/σία από phanispal
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Έθιξα την GPU σου και εμφανίστηκες. Το ότι δεν σας αρέσει η τιμή των RTX το έχετε γράψει ένα εκατομμύριο φορές και δεν προσφέρει κάτι με το να ξαναπείτε, δεν θα μας πείσετε να μην αγοράσουμε όσοι ενδιαφερόμαστε. Plain and simple όπως λες και 'συ.

Λάθος κάνεις και πάλι. Σιγά μην περιμένω από εσένα έγκριση ή αποδοχή. Ο σχολιασμός της τιμής, ελλείψει παρουσιάσεων, είναι σχετικός με το παρόν νήμα. Ο σχολιασμός της προηγούμενης γενιάς και η αστεία προσπάθειά σου να την απαξιώσεις, όχι. Plain and simple. Συνέχισε να εκτίθεσαι τώρα. 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, phanispal είπε

Στ' @@ τους, αλλά λέμε τώρα, το ποτάμι πίσω δε γυρνά.

Αν όντως κάνεις πλάκα με την προηγούμενη σειρά πάσο, γιατί γενικά βγαίνει προς τα έξω ότι φτύνεις εκεί που έγλειφες. Τώρα η μελλοντική 2080 Ti σου στέλνει τα πάντα για τσάι, σε 2-3 χρόνια θα γελάει ο κόσμος μαζί της. Δηλαδή θα γελάς με αυτό που εκθειάζεις τώρα.

Σωστό το πρώτο.

Όσο για το δεύτερο, προφανώς και κάνω πλάκα..Έχω αλλάξει κάμποσες κάρτες ως τώρα, δεν παντρεύομαι κάποια, ούτε θα κάτσω να πουλήσω μούρη στο insomnia επειδή θα πάρω 2080Ti. Θα ανεβάσω κάνα benchmark, θα πω τις εντυπώσεις μου από DLSS, RTX κλπ και ως εκεί. Από 'κει και πέρα υπάρχουν τα reviews.

1 λεπτό πριν, DEADLAZARUS είπε

Λάθος κάνεις και πάλι. Σιγά μην περιμένω από εσένα έγκριση ή αποδοχή. Ο σχολιασμός της τιμής, ελλείψει παρουσιάσεων, είναι σχετικός με το παρόν νήμα. Ο σχολιασμός της προηγούμενης γενιάς και η αστεία προσπάθειά σου να την απαξιώσεις, όχι. Plain and simple. Συνέχισε να εκτίθεσαι τώρα. 

Δεν θα κάτσω να συνεχίσω αυτό το πράγμα με σένα τώρα, το έκανα στο γυμνάσιο. Πέρασαν κάποια χρόνια από τότε. Άιντε ασχολήσου με τίποτα άλλο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, phanispal είπε

Άμα υπάρξει μια γενικευμένη κατακραυγή, ίσως υπάρχουν περισσότερες πιθανότητες να ιδρώσει κανά αυτί, στ' @@ τους, αλλά λέμε τώρα, το ποτάμι πίσω δε γυρνά.

Οι εταιρειες παιρνουν το μνμ αυτο μονο βλεποντας τις πωλησεις. Κοινως αυτο το vote with your wallet που γραφουμε 2-3 αλλα κανεις δεν δινει σημασια.

Δεν συμφωνεις με την τιμη ενος προιοντος,απλα δεν το αγοραζεις. Το τι γραφεται στα forum δεν αποτελει καποια πλειοψηφια της αγορας για να το παρει η εταιρεια στα σοβαρα,ειδικα οταν μπορει να σχολιαζουν ακομα και ατομα με διαφορετικα/ακυρα προιοντα.

Δηλαδη σιγα μην κατσει να παρει στα σοβαρα η εταιρεια αν καποιος κραξει την τιμη της 2080 και 2080ti και σαν καρτα εχει(επειδη τοσα μπορει να διαθεσει)μια 1050.

Βεβαια ξανα ανακυκλωνουμε τα ιδια και τα ιδια που εχουν ηδη γραφτει αντι να περιμενουμε τα benchmarks....

Επεξ/σία από Fulgore
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, mtifosi είπε

Μαλλον δεν παρακολουθεις καλα το topic καθως εχουν αναφερθει πολλες φορες οτι απο επιδοσεις δεν θα ειναι κατι ιδιαιτερο, να περιμενουμε τα 7nm κλπ...

Όχι από εμένα. Τα γράφω αναλυτικά κιόλας. Τώρα για τις τιμές, ναι, ελεύθερη αγορά έχουμε. Άλλοι μοιάζουν να είναι αλυσοδεμένοι στο άρμα της nvidia.

Δημοσ.

25 επιπλέον παιχνίδια θα έχουν DLSS. Απ' ότι φαίνεται είναι εύκολο να μπει σε ένα παιχνίδι. Μένει να δούμε τώρα την διαφορά απεικόνισης μεταξύ DLSS και native 4K.

Δημοσ.
On 12/09/2018 at 16:32, james rod said:

οχι θα τα δωσει τζαμπα επειδη γουσταρουν καποιοι γραφικα τζαμπε. το μεγαλο τσιπ σχεδον σαν την τιταν ειναι. ειπαμε να ξερουμε τι ζηταμε.

τα πιο πολλα σχολια γινονται για να δημιουργηθει αρνητικο κλιμα και να φυγουν οι καρτες στα μεταχειρησμενα, ή το στοκ στις παλιες. μετα θα αγορασουν ολοι αυτοι τις νεες και θα λενε.... τι καρταρες ειναι.:lol:

Σίγουρα ακούστηκε το κράξιμο για την τιμολόγηση γιατί βούηξε ο τόπος και δεν αναφέρομαι εδώ στα τοπικά, όπως πάτησα άκυρο στη amd για το Βέγκα που μας το πλασαρε χρυσό με μπαγιατικες επιδοσεις και ψώνισα ti άσχετα αν είχα δώσει ένα αξιόλογο νούμερο για freesync monitor. Σειρά της Nvidia φετος!

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Σωστό το πρώτο.

Όσο για το δεύτερο, προφανώς και κάνω πλάκα..Έχω αλλάξει κάμποσες κάρτες ως τώρα, δεν παντρεύομαι κάποια, ούτε θα κάτσω να πουλήσω μούρη στο insomnia επειδή θα πάρω 2080Ti. Θα ανεβάσω κάνα benchmark, θα πω τις εντυπώσεις μου από DLSS, RTX κλπ και ως εκεί. Από 'κει και πέρα υπάρχουν τα reviews.

Δεν θα κάτσω να συνεχίσω αυτό το πράγμα με σένα τώρα, το έκανα στο γυμνάσιο. Πέρασαν κάποια χρόνια από τότε. Άιντε ασχολήσου με τίποτα άλλο.

Στο οποίο μάλλον έχεις μείνει από τότε. Και τα ''άιντε'' στους οικείους σου, όχι σε μένα, ψευτομαγκάκο. Σταματώ εδώ γιατί κακώς ασχολήθηκα. 

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Σε άλλα νέα, κάποια ακόμα παιχνίδια που θα υποστηρίζουν το DLSS:

Y106gY9.jpg

Αυτα τα 2 τα γιαπωνεζικα στην 3η σειρα ποια ειναι?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...