Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Occultist είπε

Δηλαδή, θα προτιμήσει κάποιος να πάρει 1080 αντί για 2070; Αυτό ρωτάω...

Η 1080 παιζει γυρω στα 500ευρω.Η 2070 θα παιζει γυρω στα 700-800ευρω(αν κρινουμε την διαφορα απο την 2080).

Αρα με βαση το παραπανω ναι θα προτιμησουν πολλοι την 1080,μην πω και 1080ti αντι της 2070.

• Απαντ. 1,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
20 minutes ago, Vasilis 07 said:

Από όσα έχουμε δει μέχρι τώρα δεν νομίζω το Battlefield V να πατώσει.

Έχει πατώσει ήδη στα pre-orders..

19 minutes ago, optimus prime said:

Και αυτο παιζει ρολο ναι αλλα ηθελα να δωσω εμφαση στο οτι εαν μπορεις να τρεχεις  RTX το παιχνιδι σε 1440/60fps και 4k/30fps απο τωρα με τοσο λιγο χρονο που ειχαν οι devs αυτο οδηγει σε αλλα συμπερασματα..

Δεν παίζει ρόλο, αυτό είναι..Το RTX μπορούν να το βάλουν όποτε θέλουν με ένα patch.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Έχει πατώσει ήδη στα pre-orders..

Δεν παίζει ρόλο, αυτό είναι..Το RTX μπορούν να το βάλουν όποτε θέλουν με ένα patch.

Εδω σκεφτεσαι πιο απλα απο οτι δειχνουν τα πραγματα.

Απο την στιγμη που στην παρουσιαση της NVIDIA το demo σου ειναι το Νο1 selling point (σε gamers μιλαμε παντα) και ολος ο ντορος γινεται γυρω απο το παιχνιδι σου γιατι απο αυτο εντυπωσιαστηκαν ολοι και οχι απο το Tomb Raider πρεπει να το εχεις στο launch και πρεπει να το αποδωσεις καλα..

Επεξ/σία από optimus prime
Δημοσ.

Οι πωλήσεις που κάνει το PC σε σχέση με τις κονσόλες είναι πολύ κάτω, οπότε χέστηκαν για το αν θα είναι το RTX όπως πρέπει στο launch. Απλά βλέπουν ότι τα pre-orders είναι στον πάτο και σου λέει αν το βγάλουμε Οκτώβριο που βγαίνουν τα Black Ops 4 και Red Dead Redemption 2, θα έχουμε ιστορικό πάτο..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, optimus prime είπε

Εδω σκεφτεσαι πιο απλα απο οτι δειχνουν τα πραγματα.

Απο την στιγμη που στην παρουσιαση της NVIDIA το demo σου ειναι το Νο1 (selling point σε gamers μιλαμε παντα) και ολος ο ντορος γινεται γυρω απο το παιχνιδι σου γιατι απο αυτο εντυπωσιαστηκαν ολοι και οχι απο το Tomb Raider πρεπει να το εχεις στο launch και πρεπει να το αποδωσεις καλα..

Ολος ο ντορος γινεται γιατι οι τιμες ειναι υψηλες και ο κοσμος προσπαθει να μαθει αν αξιζουν την τοσο μεγαλη αυξηση ή οχι.

Το RT που πιανει συγκεκριμενα παιχνιδια μονο ορισμενα απο τα οποια μπορει να μην ενδιαφερουν καν τους περισσοτερους εν μερη σιγα τα αυγα.

Επεξ/σία από Fulgore
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εαν σκεφτοντουσαν ετσι οι εταιριες θα εχαναν αρκετα εκατομμυρια σε πωλησεις.

Ασχετα εαν το μεγαλυτερο μεριδιο ειναι απο κονσολες.

Τελος παντων την αποψη μου εκφραζω,δεν χρειαζεται να τραβηξουμε ολο το θεμα γυρω απο αυτο.

Επεξ/σία από optimus prime
Δημοσ.
1 ώρα πριν, mcrae13 είπε
  Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

Ελα ρε ... πάς για το μεγάλο πάλι ή θα συμβιβαστείς με την απλή?

Δίλημμα bro... Δεν γνωρίζω ακόμα.... Εφόσον έφυγε σε καλή τιμή το Ti που είχα..... Περιμένω τα επίσημα για την 2080 και την 2080ti και μετά βλέπω... Στην υλοποίηση έχω κατασταλάξει γενικά από θέμα οπτικής..... Strix ή Gaming X Trio θα είναι  μάλλον.... 

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 λεπτό πριν, BabisTs είπε

Δίλημμα bro... Δεν γνωρίζω ακόμα.... Εφόσον έφυγε σε καλή τιμή το Ti που είχα..... Περιμένω τα επίσημα για την 2080 και την 2080ti και μετά βλέπω... Στην υλοποίηση έχω κατασταλάξει γενικά από θέμα οπτικής..... Strix ή Gaming X Trio θα είναι  μάλλον.... 

Εγώ βάζω και στοίχημα πως θα πάς στην ti.....

(Η strix ειναι καλή σε όλα)

Επεξ/σία από Acmilangr2
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, BabisTs είπε

Εφόσον έφυγε σε καλή τιμή το Ti που είχα..... Περιμένω τα επίσημα για την 2080 και την 2080ti και μετά βλέπω...

Παντως απο την στιγμη που μπηκες μεσα καποια χρηματα  απο την προσφατη 1080ti +τα παραπανω που θα δωσεις για επομενη καρτα,μονο για 2080ti ''αξιζει(και καλα)να πας.

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Fulgore είπε

Που την ειδες την 2080 απο Ελλαδα στα 850ευρω?

Εγω βλεπω τις νεες τιμες Πλαισιου.

1550ευρω η 2080ti

https://www.plaisio.gr/search.aspx?query=2080ti&catalogue=all&mode=searchlist

1099 η 2080

https://www.plaisio.gr/anavathmisi-diktia/anavathmisi/vga-kartes-grafikwn/MSI-Vga-Msi-Geforce-Rtx-2080-Gaming-X-Trio-GEFORCE-RTX-2080-GAMING-X-TRIO.htm

Rofl κλασικό Πλαίσιο, διαβάζουν το forum και ανήλικοι πανάθεμά σε😍. Αυτή η τιμή που έχει το Πλαίσιο δεν είναι για τρίο αλλά τουλάχιστον για gangbang με αράπηδες.😍

Δημοσ.

5 λεπτά πριν, Acmilangr2 είπε

Εγώ βάζω και στοίχημα πως θα πάς στην ti.....

(Η strix ειναι καλή σε όλα)

Γενικά σκέφτομαι αρκετά πράγματα μιας και υπάρχει και το ενδεχόμενο μέχρι τέλους του 2019 να σκάσουν και τα 7nm rtx αν δώσει κάποια απάντηση και η AMD... Οπότε μέσα σε ένα έτος κάπως μου φαίνονται τα 1300€ να γίνουν απόδοση gpu 7nm των 400 ευρώ...... Βασικά περιμένω τα επίσημα και μετά βλέπω..... 

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Παντως απο την στιγμη που μπηκες μεσα καποια χρηματα  απο την προσφατη 1080ti +τα παραπανω που θα δωσεις για επομενη καρτα,μονο για 2080ti ''αξιζει(και καλα)να πας.

Το θέμα  είναι να αξίζει και σε διαφορά απόδοσης το καινούργιο Τi. Αυτό ανάφερα και παραπάνω..... Αφήνω τους πράσινους στο κρυφτούλι και μετά βλέπω με τα επίσημα reviews που θα σκάσουν σε θέμα απόδοσης τα new 2080/2080ti σε σχέση με την 1080ti που είχα..... 

Επεξ/σία από BabisTs
Δημοσ.
Μόλις τώρα, BabisTs είπε

Το θέμα  είναι να αξίζει και σε διαφορά απόδοσης το καινούργιο Τi. Αυτό ανάφερα και παραπάνω..... Αφήνω τους πράσινους στο κρυφτούλι και μετά βλέπω με τα επίσημα που θα σκάσουν σε θέμα απόδοσης τα new 2080/2080ti σε σχέση με την 1080ti που είχα..... 

Προσωπικά , με αυτές τις τιμές δεν δικαιολογώ ούτε 50% επιπλέον απο την 1080ti

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...