d4ydr33m3r Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε Κάνω πρόβλεψη από τώρα.. 2080Ti = 1080Ti + 35%(Μέσο όρο) Titan RTX = 1080Ti + 50% Boυλωμενο γραμμα διαβαζεις μεσο ορο συν πλην 5% εκει κινουμαστε και οσοι ασχολουνται το ηξεραν αυτο.. Αν ειναι παραπανω με βαση τουλαχιστον την λογικη και την αρχιτεκτονικη και τα specs που εχουμε στα χερια μας θα εκπλαγω..Για αυτο εχει μαλλιασει η γλωσσα μας με το τιμολογιακο το οποιο ειναι τραγικο με βαση αυτα που περιμενουμε.. Kανεις που ασχολειται εστω και ερασιτεχνικα με την τεχνολογια δεν θελει να βλεπει καθυστερησεις στην εξελιξη της τεχνολογιας, αλλα ok δεν ειναι δυνατον να βλεπουμε τετοια price ranges..Κατανταει τραγελαφος.. Και σορρυ αν σας φαινεται γραφικος και γλαφυρος ο τροπος που το περιγραφω αλλα αυτο νιωθω οταν βλεπω αυτη την κατασταση.. Επεξ/σία 12 Σεπτεμβρίου 2018 από d4ydr33m3r
Psycho_Warhead Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 Πάντως αν το DLSS είναι καλό σε ποιότητα, ακόμα και το RTX 2070 θα ρίχνει αισθητό ξύλο στην 1080Ti(Στα παιχνίδια που θα το υποστηρίζουν προφανώς). 2
gpapad20 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Παιδιά ακούστε τώρα κ μια ενημέρωση απευθείας από California {κεντρικά nvidia} οπού ζει και εργάζεται κολλητός μου σε άλλη εταιρία πληροφορικής {Crossbar} κοντά στα κεντρικά της πράσινης όποτε και σας δικαιολογώ την πηγή της πληροφορίας....Η 2080ti θα είναι 35% day1 από την 1080ti και θα καταλήξει με τους νέους drivers και dlss να παει 45% 50% μου τόνισε ότι το dlss θα κάνει παπάδες Επεξ/σία 12 Σεπτεμβρίου 2018 από gpapad20
optimus prime Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 2 λεπτά πριν, gpapad20 είπε μου τόνισε ότι το dlss θα κάνει παπάδες Ελεησον ημας τεκνον μου..
gpapad20 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 6 λεπτά πριν, optimus prime είπε Ελεησον ημας τεκνον μου.. κοντος ψαλμος αλληλουια FATHER 1
james rod Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, d4ydr33m3r είπε 1300 παντως για Ti μοντελο ποτε στην ιστορια δεν πληρωσε κανεις να ξερουμε τι λεμε.. Να εισαι σιγουρος οτι θα βγαλει ΚΑΙ μια λιγοτερο κομμενη titan σε λιγο καιρο, αποκλειεται να εδωσε φουλ επιδοσεις στην Ti παραειναι κομμενη (κατι στα πλαισια της ψιλοκομμενης V) που ειχαμε εξ αρχης με κανα 1500αρακι ακατεβατο και στους AIBs κανα 1700αρακι.. Τζαμπε δηλαδη.. Να μαθετε να διαβαζετε πισω απο τις γραμμες και οντως να ξερετε τι ζητατε.. Αν δικαιολογειτε την nvidia για αυτο το χαλι τοτε δεν ξερω πραγματικα τι σκεφτεστε.. Αλλο ενα μοντελο super high end και αλλο "καταστρεφω" και το Ti μοντελο ουσιαστικα σταδιακα εξαφανιζοντας οτιδηποτε σχετικα φθηνο στο high end με καλες επιδοσεις.. δε πληρωσες γιατι τετοια καρτα δεν υπηρχε και δεν αναφερομαι προφανως στην ονομασια. αφου ενσωματωθηκαν και αλλοι πυρηνες - που δεν υπηρχαν προηγουμενος - και εγινε τεραστιο το τσιπ λογικο ειναι να ανεβει και η τιμη της, τουλαχιστον αρχικα. αν εβγαζε φουλ τιταν θα εκανε 3000 ευρω και το ξερεις πολυ καλα.
akoinonitos Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 Και εγω κατι τετοιο ειχα διαβασει στο βιβλιο του Παισιου!
d4ydr33m3r Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 16 λεπτά πριν, james rod είπε δε πληρωσες γιατι τετοια καρτα δεν υπηρχε και δεν αναφερομαι προφανως στην ονομασια. αφου ενσωματωθηκαν και αλλοι πυρηνες - που δεν υπηρχαν προηγουμενος - και εγινε τεραστιο το τσιπ λογικο ειναι να ανεβει και η τιμη της, τουλαχιστον αρχικα. αν εβγαζε φουλ τιταν θα εκανε 3000 ευρω και το ξερεις πολυ καλα. Δεν θα κατσω να αναλύσω ποσες αρχιτεκτονικες, νεες τεχνολογιες, τεραστια die sizes είχαμε κατα καιρους στη ιστορία του 3D.. Και αλλοι πυρηνες είναι πολυ μεγάλοι και με ακριβές μνήμες και δεν στοιχίζουν μια περιουσία (cough Vega cough) ουτε φυσικα στοίχιζαν αναλογικά τοσο παλιότερα όταν παρουσιαζαν καινοτομιες οι εκάστοτε εταιρείες .. Είναι ένα πράγμα να λέμε ότι μια αύξηση θα ήταν δικαιολογημενη και αλλο να πηγαίνουμε στο άλλο άκρο και να δικαιολογουμε αυτά τα εξωφρενικά msrp.. I give up οτι καταλαβαίνει ο καθένας και η υπογραφή μου άλλωστε δεν έχει μπει τυχαία.. Δεν είναι και του θέματος σχετικό αρκετά από εμένα με τα off topic Επεξ/σία 12 Σεπτεμβρίου 2018 από d4ydr33m3r 1
james rod Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 23 λεπτά πριν, d4ydr33m3r είπε Δεν θα κατσω να αναλύσω ποσες αρχιτεκτονικες, νεες τεχνολογιες, τεραστια die sizes είχαμε κατα καιρους στη ιστορία του 3D.. Και αλλοι πυρηνες είναι πολυ μεγάλοι και με ακριβές μνήμες και δεν στοιχίζουν μια περιουσία (cough Vega cough) ουτε φυσικα στοίχιζαν αναλογικά τοσο παλιότερα όταν παρουσιαζαν καινοτομιες οι εκάστοτε εταιρείες .. Είναι ένα πράγμα να λέμε ότι μια αύξηση θα ήταν δικαιολογημενη και αλλο να πηγαίνουμε στο άλλο άκρο και να δικαιολογουμε αυτά τα εξωφρενικά msrp.. I give up οτι καταλαβαίνει ο καθένας και η υπογραφή μου άλλωστε δεν έχει μπει τυχαία.. Δεν είναι και του θέματος σχετικό αρκετά από εμένα με τα off topic o βεγγος ειναι σχεδον μισος πυρηνας απο την 2080τι, ασε που θα επρεπε να λεγεται vegan.
d4ydr33m3r Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Εντωμεταξυ κατι αλλο που σκεφτηκα.. Γιατι HDMI 2.0b και οχι 2.1? Το certification και τα tests εχουν γινει θα μπορουσαν να το ειχαν βαλει για τις επερχομενες high end TVs το 2019 νομιζω.. 😕 edit Τωρα που το σκεφτομαι σιγα μην δωσει βημα στο VRR αντι για gsync η nvidia και λυσεις πολυ φθηνοτερες απο τα BFGD.. #what_was_i_thinking Επεξ/σία 12 Σεπτεμβρίου 2018 από d4ydr33m3r
ROG-X Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Δηλαδη το Titan V με τα 22 bil trans τι να πει... Κραταω οτι η cache ειναι 6mb (δηλαδη full) στην 2080Τι ενω στην Titan V ηταν 4,5mb (απο 6mb) γιατι κοψανε το 1/4 απο διαυλο, cache και μνημη. Αν βγαλουν full το Titan V με τους 5300+ shaders και με full cache, ram, διαυλο θα γινει πανικος. Θα τσαλαπαταει καρδερινες, θα ξεμπαζωνει την ασφαλτο. 3 χιλιαρικακια, για περνατε! Επεξ/σία 12 Σεπτεμβρίου 2018 από ROG-X
Psycho_Warhead Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 Τα RTX με DLSS θα στέλνουν για κρέπες τα πάντα..Μακάρι η διαφορά DLSS με native 4K να 'ναι όπως με το checkerboard της κονσόλας. Δηλαδή αμελητέες διαφορές που φαίνονται μόνο σε στατικές εικόνες.
Spasarxidas Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 3 ώρες πριν, Psycho_Warhead είπε Κάνω πρόβλεψη από τώρα.. 2080Ti = 1080Ti + 35%(Μέσο όρο) Titan RTX = 1080Ti + 50% Αν είναι έτσι θα έπρεπε να την δίνει 2500 ευρώ την 2080ti.Για 35% επιδόσεις, μόνο 100% πάνω η τιμή, είναι σα να κλέβεις εκκλησία.
Acmilangr2 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) No native, no party Καλά οκ, πλάκα κάνω Επεξ/σία 12 Σεπτεμβρίου 2018 από Acmilangr2
optimus prime Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 34 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε Τα RTX με DLSS θα στέλνουν για κρέπες τα πάντα..Μακάρι η διαφορά DLSS με native 4K να 'ναι όπως με το checkerboard της κονσόλας. Δηλαδή αμελητέες διαφορές που φαίνονται μόνο σε στατικές εικόνες. Νμζ οτι το dlss θα ειναι σαφως ανωτερο απο το αποτελεσμα στις κονσολες αλλιως θα γελαει μαζι τους ολος ο κοσμος.. Αρκει βεβαια οι devs να τους εχουν στειλει των κωδικα και να μην προσπαθησουν να κανουν οι ιδιοι in home την επεξεργασια!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις