d4ydr33m3r Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, Aten-Ra είπε Δεν ξέρω τι πούλησες εσύ, εγώ είδα συγκεκριμένη 1080τι μεταχειρισμένη σχεδόν ενός χρόνου στην ίδια τιμή που κοστίζει σε άλλες Ευρωπαϊκές χώρες το ίδιο μοντέλο . Τώρα ο καθένας όσο θέλει πουλάει, αλλά και ο αγοραστής αν μπορεί να πάρει την ίδια κάρτα καινούργια από αλλού στα ίδια λεφτά θα πάει εκεί. 😉 Σαφέστατα και υπάρχουν και τρελές απαιτήσεις στις αγγελίες αλλά καλο θα είναι να μην κρίνουμε για να μην κριθούμε. Και επίσης να θυμάστε τις υλοποιήσεις ότι παίζουν ρόλο και στις πωλήσεις ε; οχι μονο όταν τις θέλουμε και τις θαυμάζουμε στις νεες σειρες.. Δεν είδα πολλούς να θέλουν να πάρουν factory και όχι από AIB όταν αγοράζουν καινούρια Επεξ/σία 11 Σεπτεμβρίου 2018 από d4ydr33m3r
Psycho_Warhead Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 Διαβάστε προσεκτικά τι λέει ο ''7700Κ'' (που μέχρι πρότινος είχε single-channel RAM) να μάθετε τίποτα λέω εγώ.. Έχουμε και λέμε μέχρι στιγμής. ''PS4/Xbox One > High-end PCs OLED TVs > Gaming monitors με G-Sync/HDR/144Hz κλπ Το PS4 Pro φοράει την απαρχαιωμένη GTX 280 και ρίχνει ξύλο στα PCs.''
_Theo_ Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 Μόλις τώρα, d4ydr33m3r είπε Αστα να πάνε.. Και μετά 1000ποστ για να βγάλουν χολη.. Εγω ρε φίλε αν δεν έχω έχω μάθει να μην περνω ή να περνω ότι λέει η τσέπη μου Έτσι. Υπάρχει και όμως άλλο κόλπο να έχετε το νου σας. Μετά απο συνεννόηση για συναλλαγή χέρι με χέρι, έρχεται στο ραντεβού και ενώ έχετε συμφωνήσει πχ στα 200 € σου λέει "φίλε 180 € έχω πάνω μου". Την έχει πάθει φίλος. Πόσο τουρκόγυφτος πρέπει να είναι κάποιος...
d4ydr33m3r Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, phanispal είπε Η μαγκιά είναι να πουλάς πάνω-κάτω όσο θα ήθελες να αγοράσεις αν ήσουν στη θέση του αγοραστή. Αν θες να αγοράζεις σε τιμή χώμα αλλά αν το πουλούσες θα ήθελες να βγάλεις απ' τη μύγα ξύγκι, είσαι για μάπες. Βασικά οποίος έχει αγοράσει από εμένα ξέρει αν είμαι large ή όχι αλλά Φανη θα ξέρεις πολυ καλα γιατι αν θυμάμαι δεν εισαι μικρός ότι η τσιπια δεν έχει να κάνει κατά κύριο λόγο με την τσέπη.. Είναι θέμα χαρακτήρα.. Μακάρι να ήταν όλοι οι πωλητές σαν και εμένα ντομπροι και σωστοί αύτο θα ήθελα εγώ.. Και γενικά καλο θα είναι να μην κρίνουμε για τέτοια πράγματα γιατί ανοίγουν οι ασκοί του Αιόλου ε; Επεξ/σία 11 Σεπτεμβρίου 2018 από d4ydr33m3r 2
mcrae13 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 2 λεπτά πριν, _Theo_ είπε Έτσι. Υπάρχει και όμως άλλο κόλπο να έχετε το νου σας. Μετά απο συνεννόηση για συναλλαγή χέρι με χέρι, έρχεται στο ραντεβού και ενώ έχετε συμφωνήσει πχ στα 200 € σου λέει "φίλε 180 € έχω πάνω μου". Την έχει πάθει φίλος. Πόσο τουρκόγυφτος πρέπει να είναι κάποιος... Spoiler Καλά αυτό είναι κλασσική πατέντα "τουρκόγυφτου" ελληνάρα που τελευταία στιγμή πάει να σε φάει...Εμένα μου το έχει κάνει τύπος σε πωληση μοτοσυκλέτας.Και καλά του λείπανε 50 ευρώ στην συναλλαγή.Φυσικά δεν του την έδωσα μέχρι να "βρει" και τα υπόλοιπα... Άντε με το κάθε τσαμπατζή. Ο άλλος μου στέλνει όταν πουλαγα μια gpu 300 ευρώ,νομίζω μια gtx970 -"Φίλε στην αγοράζω ΤΩΡΑ 150 ευρώ" ,και του απαντάω "τι λε ρε μάγκα,μηπως να στην χαρίσω κιολας? " Και τσαντίστηκε απο πάνω και από όσο θυμάμαι έβριζε και κάτι τέτοια κουφά... 1
Aten-Ra Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 7 λεπτά πριν, d4ydr33m3r είπε Σαφέστατα και υπάρχουν και τρελές απαιτήσεις στις αγγελίες αλλά καλο θα είναι να μην κρίνουμε για να μην κριθούμε. Εγώ αναφέρθηκα μόνο και μόνο γιατί οι τιμές στις καινούργιες κάρτες έχουν πέσει τον τελευταίο μήνα αλλά κάποιοι βάζουν αγγελίες με τιμές που θα πούλαγαν 6 μήνες πριν.
Zaknafein Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 Απλά μην ξεχνάτε ότι στις μεγάλες κάρτες (σε κατανάλωση), η παράμετρος υλοποίηση έχει κ κάποια σημασία, τόσο για το θέμα του θορύβου όσο και της "μακροζωίας" της κάρτας, ενώ σε μεσαίες/μικρές κάρτες είναι όλες πάνω κάτω τα ίδια. Offtopic περί αγγελιών & μοτο: Spoiler @d4ydr33m3r Μην το ψάχνεις, έρχονται πολλά άκυρα μηνύματα... Εγώ πάντα απαντάω ευγενικά στα παζάρια (τύπου "όχι ευχαριστώ"), ακόμα και σε παράλογες προσφορές κ πάω παρακάτω, δεν δίνω σημασία. @_Theo_ Ευτυχώς δεν μου έχει τύχει, αλλά εννοείται σε τέτοια περίπτωση, απλά φεύγεις. Δεν νοείται να έχει συμφωνηθεί μια τιμή Χ και να έρχεται ο άλλος με λιγότερα. @mcrae13 Τι καβαλάς; 3
d4ydr33m3r Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, Zaknafein είπε Απλά μην ξεχνάτε ότι στις μεγάλες κάρτες (σε κατανάλωση), η παράμετρος υλοποίηση έχει κ κάποια σημασία, τόσο για το θέμα του θορύβου όσο και της "μακροζωίας" της κάρτας, ενώ σε μεσαίες/μικρές κάρτες είναι όλες πάνω κάτω τα ίδια. Offtopic περί αγγελιών & μοτο: Απόκρυψη περιεχομένων @d4ydr33m3r Μην το ψάχνεις, έρχονται πολλά άκυρα μηνύματα... Εγώ πάντα απαντάω ευγενικά στα παζάρια (τύπου "όχι ευχαριστώ"), ακόμα και σε παράλογες προσφορές κ πάω παρακάτω, δεν δίνω σημασία. @_Theo_ Ευτυχώς δεν μου έχει τύχει, αλλά εννοείται σε τέτοια περίπτωση, απλά φεύγεις. Δεν νοείται να έχει συμφωνηθεί μια τιμή Χ και να έρχεται ο άλλος με λιγότερα. @mcrae13 Τι καβαλάς; Πάντα ευγενικά και καλά κάνεις.. Αν δεν αντέχω κάτι είναι η κουτοπονηρια και η αγένεια.. Και φυσικά και παίζει ρόλο η υλοποίηση.. Απλα κάποιοι την θυμούνται μόνο όταν διαβάζουν reviews και τις θαυμάζουν ή αγοράζουν καινούριες.. Επεξ/σία 11 Σεπτεμβρίου 2018 από d4ydr33m3r 1
ROG-X Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Εγω για παραδειγμα πανω απο 550 ευρω για μεταχειρισμενη 1080Ti δεν δινω γιατι μπορω να φερω απο Αγγλια (oc.uk) ή απο Γερμανια σε κουτα στα 650 με 700 ευρω... απλα εδω που φτασαμε περιμενω τα review για να πιστολιασω. Οσο για 2080Ti ουτε καν εκει που πηγε...δεν τα δινω. Επεξ/σία 11 Σεπτεμβρίου 2018 από ROG-X
Psycho_Warhead Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 The new features of NVIDIA Turing architecture
koula25 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, FORIS78 είπε μια χαρά είναι αν είναι 45% επάνω, το θέμα είναι οτι πρέπει να δωσεις 700 ευρο παραπανω απο μια 1080ti για αυτην την διαφορα τι ακριβως ειναι το real time ray tracing ??? μπορεις να μου εξιγισεις με απλα ελληνικα ?? Σε ευχαριστω πολυ
Acmilangr2 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, koula25 είπε τι ακριβως ειναι το real time ray tracing ??? μπορεις να μου εξιγισεις με απλα ελληνικα ?? Σε ευχαριστω πολυ Γραφικά με Φωτορεαλιστικες αντανακλασεις και σκιές
Psycho_Warhead Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 New Shading Advancements Mesh Shading — new shader model for vertex, tesselation, geometry shading (more objects per scene) Variable Rate Shading (VRS) — developer control over shading rates (to limit shading where it does not provide visual benefit) Texture-Space Sharing — Storing shading results in memory (no need to duplicate sharing work for the processes) Multi-View Rendering (MVR) — Extends Pascal’s Single Pass Stereo to multi views in a single pass Turing Memory Compression Turing architecture brings new lossless compression techniques. NVIDIA claims that their further improvements to ‘state of the art’ Pascal algorithms have provided (in NVIDIA’s own words) ‘50% increase in effective bandwidth on Turing compared to Pascal’. Video and Display Engine New video engine supports DisplayPort 1.4a (8K at 60 Hz). The Turing graphics cards can drive two 8K displays at 60 Hz (either through DP or USB-C. The new engine features enhanced NVENC encoder (can encode H.265 stream at 8K/30 FPS) and new NVDEC decoder with HEV YUV444 10/12b HDR, H.264 8K and VP9 10/12 HDR support. NVLINK (only 2-way) The TU102 GPU features TWO x8 2nd Gen NVLINK, while TU104 is equipped with a single x8 link. The TU106 does not support NVLINK. Unfortunately, NVIDIA decided to end 3-way and 4-way SLI support with Turing. NVIDIA TU102 vs TU104 vs TU106 NVIDIA GeForce RTX 2070 is the only graphics card from the new series to utilize the full silicon. It is not, as previously speculated, based on cut-down TU104. NVIDIA confirmed that their new xx70 model will, in fact, feature TU106 GPU. Specs-wise, Turing TU102 essentially doubles the specs of TU106. The TU104 is the only Turing chip to feature four TPCs per cluster (unlike TU102 and TU106 which have 6 per GPC).
Bigi444444 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Εγώ πάντως θα τολμήσω να πω ότι περιμένω τις επιδόσεις σε μη rtx καταστάσεις να είναι καλές.Και όταν λέω καλές, εννοώ στα αναμενόμενα πλαίσια αύξησης από γενιά σε γενιά.Και αυτό το στηρίζω στην τιμολόγησή τους.Ναι μεν είναι αδικαιολόγητη, ναι μεν τους κράζω και αυτούς και όσους δέχονται ότι η αυτονόητη αύξηση επιδόσεων από γενιά σε γενιά πρέπει να συνοδεύεται από αντίστοιχη αύξηση τιμής γιατί έχουμε ... αύξηση επιδόσεων, αλλά δεν πιστεύω ότι είναι τόσο κλαρίνα ώστε να τιμολογήσουν τόσο προκλητικά με προϊόν που δεν τραβάει. Θέλω να πιστεύω έστω ότι δεν είναι. Κυριακή κοντή γιορτή βέβαια, αλλά έχω μια ελπίδα ότι θα στηρίζονται και οι ίδιοι σε απλή λογική στις κινήσεις τους. πάνω σε αυτό που είπατε πάντως για τις αγγελίες και τις συναντήσεις: εγώ πάντως έτσι και μου έκανε τέτοια γυφτιά ο άλλος θα του έλεγα πως για λόγους ηθικής τάξης επειδή είπαμε και συμφωνήσαμε στην χ τιμή δεν θα το δώσω στην χ-ψ τιμή.Οπότε ή περιμένω να βρεις και το ψ ποσό επί τόπου... ή τα λέμε. Σε περίπτωση που όλως τυχαίως τα έβρισκε, η επόμενη κίνηση θα ήταν να του πω να περιμένει λίγο και παρουσία του να πω στον πρώτο περαστικό: "φίλε έχεις ψ ευρώ; Όχι; Ε πάρ' τα από μένα." Έτσι για να καταλάβουν μερικοί πως δεν ασχολείσαι με το 20ρικο και το κάθε 20ρικο επειδή θα σε σώσει. Επεξ/σία 12 Σεπτεμβρίου 2018 από Bigi444444 1
ZELOMOTH Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 3 λεπτά πριν, Bigi444444 είπε Εγώ πάντως θα τολμήσω να πω ότι περιμένω τις επιδόσεις σε μη rtx καταστάσεις να είναι καλές.Και όταν λέω καλές, εννοώ στα αναμενόμενα πλαίσια αύξησης από γενιά σε γενιά.Και αυτό το στηρίζω στην τιμολόγησή τους.Ναι μεν είναι αδικαιολόγητη, ναι μεν τους κράζω και αυτούς και όσους δέχονται ότι η αυτονόητη αύξηση επιδόσεων από γενιά σε γενιά πρέπει να συνοδεύεται από αντίστοιχη αύξηση τιμής γιατί έχουμε ... αύξηση επιδόσεων, αλλά δεν πιστεύω ότι είναι τόσο κλαρίνα ώστε να τιμολογήσουν τόσο προκλητικά με προϊόν που δεν τραβάει. Θέλω να πιστεύω έστω ότι δεν είναι. Κυριακή κοντή γιορτή βέβαια, αλλά έχω μια ελπίδα ότι θα στηρίζονται και οι ίδιοι σε απλή λογική στις κινήσεις τους. Απόκρυψη περιεχομένων πάνω σε αυτό που είπατε πάντως για τις αγγελίες και τις συναντήσεις: εγώ πάντως έτσι και μου έκανε τέτοια γυφτιά ο άλλος θα του έλεγα πως για λόγους ηθικής τάξης επειδή είπαμε και συμφωνήσαμε στην χ τιμή δεν θα το δώσω στην χ-ψ τιμή.Οπότε ή περιμένω να βρεις και το ψ ποσό επί τόπου... ή τα λέμε. Σε περίπτωση που όλως τυχαίως τα έβρισκε, η επόμενη κίνηση θα ήταν να του πω να περιμένει λίγο και παρουσία του να πω στον πρώτο περαστικό: "φίλε έχεις ψ ευρώ; Όχι; Ε πάρ' τα από μένα." Έτσι για να καταλάβουν μερικοί πως δεν κάνεις ασχολείσαι με το 20ρικο και το κάθε 20ρικο επειδή θα σε σώσει. Θα δουμε τι ακριβως ρολο θα βαρεσει και το dlss.. Πιθανο εκει να παιχτει το παιχνιδι.. Σε αυτη την λεπτομερεια.. Ελπιζω οι reviewers να κανουν τις δοκιμες τους σε oled η΄ σε plasma γιατι αλλιως.... ποιός τον ακούει πάλι...😋
Προτεινόμενες αναρτήσεις