Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η νέα τεχνολογία στο sli το nvlink, που υποτίθεται διπλασιάζει το memory pool, αξίζει;

Γιατί αν είναι έτσι, αλλάζουν πολλά, αρκεί να έχει λεφτά κανείς βέβαια...

• Απαντ. 1,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Για το link μιλαω για το video στο youtube.......

Επισης την msi που ακριβως την ειδες?Υλοποιηση της Asus ειναι.........

Και προφανως δεν την ανεφερα οτι ειναι η top υλοποιηση αλλα περισσοτερο σαν φθηνοτερη αρχικη τιμη της 2080.

1080ti παντως απο Ελλαδα κατω απο 700ευρω δεν παιζει,και ακομα και οι υλοποιησεις που ειναι γυρω στα 700 δεν ειναι οτι το καλυτερο+τα μαγαζια που τις πουλανε που δεν τα λες και τα πιο εμπιστα στο κομματι του rma.

Και απο εξωτερικο οι κορυφαιες υλοποιησεις σε 1080ti ανεβαινουν(χωρις μεταφορικα παντα)πανω απο τα 800ευρω

https://geizhals.eu/asus-rog-strix-geforce-gtx-1080-ti-90yv0am1-m0nm00-a1593284.html

https://geizhals.eu/asus-rog-strix-geforce-gtx-1080-ti-oc-90yv0am0-m0nm00-a1587607.html

https://geizhals.eu/msi-geforce-gtx-1080-ti-gaming-x-11g-v360-001r-a1599330.html

https://eu.evga.com/products/product.aspx?pn=11G-P4-6696-KR

Τελος παντων ας αφησουμε επιτελους να βγουν πρωτα τα reviews γιατι ολοι τα reviews περιμενουν και ολο νεα σχολια γραφονται....

Φίλε μάλλον δεν πρόσεξες ότι σε μια εβδομάδα όλες αυτές που linkareis θα είναι περίπου 200 ευρώ κάτω.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Tsiviotis είπε

Φίλε μάλλον δεν πρόσεξες ότι σε μια εβδομάδα όλες αυτές που linkareis θα είναι περίπου 200 ευρώ κάτω.

Εχεις καποιο link για αυτο που αναφερεις?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, Tsiviotis είπε

Αρα δεν υπαρχει καποια επισημη πηγη/ανακοινωση.

Για την Asus(overclockers δεν στελνουν Ελλαδα) απο amazon αν προχωρησεις την παραγγελια θα δεις οτι η τιμη της για αποστολη στην Ελλαδα φτανει τα 738ευρω για απλη αποστολη και αλλα 10ευρω πανω(δηλαδη 748)για express.

Φανταζομαι το γνωριζεις οτι δεν εχουν ολες οι χωρες τον ιδιο ΦΠΑ και φυσικα οτι 1 λιρα δεν ειναι οσο 1 ευρω?

Και για τετοια υλοποιηση που ακριβως ειναι η προσφορα και σε τι διαφερει απο την τωρινη κατασταση?

Καλα για την αρχικη τιμη που λεει το Amazon στις 950λιρες,γελανε απο εδω μεχρι την Ιταλια που το παρουσιαζουν και σαν προσφορα.....

Εχουν αναφερθει αρκετες φορες οτι οι φθηνοτερες υλοποιησεις σε τοσο δυνατες καρτες οπως η 1080ti δεν ειναι οτι το καλυτερο.

Περαν τουτου βεβαια ο καθενας οτι θελει αγοραζει.

Επεξ/σία από Fulgore
Δημοσ.

Καλησπέρα!έχω αυτό το μόνιτορ  Asus rog γενικά το κυνηγάω με τις κάρτες και αυτήν την στιγμή έχω την 1080ti. Λαμβάνοντας υπόψην ότι μόνιτορ δεν θα αλλάξω αξίζει να μπω στο τρυπακι για άλλη μια φορά και να πάω για 2080 ti άμεσα ή δεν έχει νόημα με το μόνιτορ μου? Κατά τα άλλα νομίζω ότι μπορεί να μου δώσει για κάποιο διάστημα η 1080.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
24 λεπτά πριν, orpheas7 είπε

Καλησπέρα!έχω αυτό το μόνιτορ  Asus rog γενικά το κυνηγάω με τις κάρτες και αυτήν την στιγμή έχω την 1080ti. Λαμβάνοντας υπόψην ότι μόνιτορ δεν θα αλλάξω αξίζει να μπω στο τρυπακι για άλλη μια φορά και να πάω για 2080 ti άμεσα ή δεν έχει νόημα με το μόνιτορ μου? Κατά τα άλλα νομίζω ότι μπορεί να μου δώσει για κάποιο διάστημα η 1080.

δεν ξέρουμε πόσο καλύτερη θα είναι απο την 1080ti. Υπολογίζουμε περίπου 30-40%. Θα έχει 1200+ευρώ . Για το αν αξίζει είναι στην κρίση σου λαμβάνοντας υπόψιν της τιμής της.

(Προσωπικά θα έλεγα όχι)

EDIT! 

Για να μην παραπληροφούμε κιόλας όμως , θα έχεις επιπλέον RTX αν σε ενδιαφέρει

Επεξ/σία από Acmilangr2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, orpheas7 είπε

Αν εχεις 1080ti τοτε θα πρεπει να τα βαλεις κατω εσυ και να πεις αν θελεις να δωσεις τα διπλασια χρηματα αλλα για λιγοτερες επιδοσεις.Διπλασιες επιδοσεις παντως η 2080ti απο την 1080ti δεν εχει σε ολα τα παιχνιδια αυτο ειναι δεδομενο.

Αυτα ολα αν εχεις την 1080ti και οχι την 1080 που αναφερεις αργοτερα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, ROG-X είπε

Δεν μας ειπε ο 7700Κ, με την OLED παιζει σε full screen mode ? 😂😂😂  Photo απο Κωτσο στο the mall!

Η MSI 1080ΤΙ Gaming X στα 670 ευρω στο overclockers.co.uk 

Λιγο υπομονη ακομα για να δουμε τι θα ψωνισουμε.

20180907_130249.jpg.82eebd28941f83502af3c0e22239ad87.jpg

Πρωτον οι Oled ξεκινανε απο 890 

Δευτερον περιμενουμε να πεσουν οι τιμες

Τριτον και κυριοτερο στην  P42G10 εχω σκαλες ανωτερη εικονα απο το led μονιτρακι σου , οποτε λοιπον οτι καρτα και να παρεις το αποτελεσμα δεν αλλαζει 

LED ΜΟΝΙΤΟΡ = ΜΑΠΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ

Ο τριτος κανονας ισχυει για οσους πεταξουν τα λεφτα τους στις καρτες απατη 2080ΤΙ

Θελετε να το καταλαβετε εχει καλως , αλλιως οι κονσολακιδες με καλες τηλεορασεις θα σπανε πλακα μαζι σας

ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ 

Επεξ/σία από 7700K
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, 7700K είπε

Πρωτον οι Oled ξεκινανε απο 890 

Δευτερον περιμενουμε να πεσουν οι τιμες

Τριτον και κυριοτερο στην  P42G10 εχω σκαλες ανωτερη εικονα απο το led μονιτρακι σου , οποτε λοιπον οτι καρτα και να παρεις το αποτελεσμα δεν αλλαζει 

LED ΜΟΝΙΤΟΡ = ΜΑΠΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ

Ο τριτος κανονας ισχυει για οσους πεταξουν τα λεφτα τους στις καρτες απατη 2080ΤΙ

Θελετε να το καταλαβετε εχει καλως , αλλιως οι κονσολακιδες με καλες τηλεορασεις θα σπανε πλακα μαζι σας

ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ 

έχεις μια tv που έχει πολύ καλό μαύρο αλλά:

1) Καταναλώνει ρεύμα όσο ενα ψυγείο

2)Παράγει πολύ θερμότητα (καλό για τον χειμώνα βέβαια...)

2) Έχει μικρή διάρκεια ζωής και όσο περνάει ο καιρός πέφτει η φωτεινότητα της

2) Πάσχει απο  burn-in σε στατικές εικόνες

3)Έχει ανάλυση μόνο 1080p

4)Έχει πραγματικά 60hz (και όχι 600hz που είχες πεί)

5)Έχει καταργηθεί για πολλούς απο τους παραπάνω λόγους.

6)Αν την βάλεις δίπλα σε μια καλή οθόνη θα δεις ότι η οθόνη θα έχει καλύτερη εικόνα 

7) δεν έχει gsync/freesync 

Οι κονσόλακηδες με τι θα σπάνε πλάκα μαζί μας; με τα 30fps; τουλάχιστον να έχεις σοβαρά επιχειρήματα. Πες βρε άνθρωπε για τις αποκλειστικότητες των παιχνιδιών να μην πω κουβέντα. Να το βουλώσω. Πες για την τιμή της. Μην λες όμως ότι οσυ κατέβει. Εγώ θα στα μαθαίνω όλα πια; 

Επεξ/σία από Acmilangr2
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, ROG-X είπε

Δεν μας ειπε ο 7700Κ, με την OLED παιζει σε full screen mode ? 😂😂😂  Photo απο Κωτσο στο the mall!

Η MSI 1080ΤΙ Gaming X στα 670 ευρω στο overclockers.co.uk 

Λιγο υπομονη ακομα για να δουμε τι θα ψωνισουμε.

20180907_130249.jpg.82eebd28941f83502af3c0e22239ad87.jpg

Άσχετα με τη διαμάχη σας με τον "7700Κ" για το ποιά τεχνολογία οθονών είναι καλύτερη. Οι τεχνολογίες οθονών συγκρίνονται σωστά ΜΟΝΟ μετά από calibration. Μόνο τότε καταλαβαίνεις ποιά έχει καλύτερο contrast, διαβάθμιση αποχρώσεων και γωνίες θέασης, αφού τα χρώματα θα είναι σχεδόν τα ίδια.

Spoiler

Δες ας πούμε παρακάτω(post #10) πόσο παρόμοιες δείχνουν διαφορετικές τεχνολογίες και μοντέλα μετά από calibration. Έτσι την πατάνε μερικοί και νομίζουν ότι το IPS π.χ βγάζει ανώτερα χρώματα από το ΤΝ. Η διαφορά έχει να κάνει με το καλύτερο default χρώμα των IPS επειδή ήταν/είναι πιο premium προϊόν. Με ένα colorimeter των 120€ ή έστω έτοιμο προφίλ από το ίντερνετ και απλά καλή οθόνη μπορείς να πάρεις πολύ σωστά χρώματα. Μόνο αυτά που είπα παραπάνω δεν διορθώνονται.

https://hardforum.com/threads/why-all-the-obsession-with-ips-panels.1661545/

Επεξ/σία από pirmen56
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

🤔

Τα χρώματα έχουν να κάνουν και με τo εύρος. Τα TN δεν έχουν συνήθως μεγάλο ευρος. Ενώ τα IPS και VA  μπορούν να φτάσουν και πάνω από 100%ARGB. 

Επεξ/σία από Acmilangr2
Δημοσ.

Tι αλλο θα ακουσουμε , να συκρινουμε tn με Ips/va σε ποιοτητα εικονας ...Τα tn ο μονος λογος υπαρξης πλεον ειναι αν θελει καποιος ψηλο refresh rate με οσο το δυνατον λιγοτερα χρηματα . 

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Acmilangr2 είπε

🤔

Τα χρώματα έχουν να κάνουν και με τι εύρος. Τα TN δεν έχουν συνήθως μεγάλο ευρος. Ενώ τα IPS και VA  μπορούν να φτάσουν και πάνω από 100%ARGB. 

Φυσικά και έχουν να κάνουν με το εύρος. Τα ΤΝ τυχαία τα ανέφερα. Είναι ξεπερασμένα πια. Αν και στο prad.de είδα κάποτε σε review ένα TN panel με extended gamut. 

Κάλυψη του sRGB από ~96% και πάνω θεωρείται καλή για μη επαγγελματική χρήση. Για τα games και γενικά casual χρήση το sRGB σε ενδιαφέρει πάντα.  Ακόμα και τα TN προσφέρουν  τέτοια κάλυψη.

2 λεπτά πριν, noFEARgr είπε

Tι αλλο θα ακουσουμε , να συκρινουμε tn με Ips/va σε ποιοτητα εικονας ...Τα tn ο μονος λογος υπαρξης πλεον ειναι αν θελει καποιος ψηλο refresh rate με οσο το δυνατον λιγοτερα χρηματα . 

Δεν είπα ποτέ κάτι τέτοιο. Μίλησα καθαρά για το πόσο κοντινά δείχνουν τα χρώματα ΟΛΩΝ των τεχνολογιών οθονών μετά από calibration. Παρέπεμψα σε εικόνες.

Δημοσ.

Τι να το κάνεις το επίσημο όταν σου λέει πλέρωσε τότε και σε μια βδομάδα στην στέλνω; Φοβάσαι μην σου ζητάνε κι άλλα κατόπιν εορτής;

Δεν αμφιβάλλω για τα κόστη που λες, είναι διαχρονικό μανίκι αν κι εγώ δεν είμαι Ελλάδα. Φυσικά μπορεί να πάρει λίγες βδομάδες παραπάνω αλλά θα πέσουν κι εκεί αλλά εγώ δεν μιλάω για αυτό το δευτερόλεπτο.

Είπαμε, σε καμιά βδομάδα, 2, 3, 4, θα πέσουν σημαντικά πάντως. Αυτά τα price drops άρχισαν μόλις σήμερα το πρωί.

Κι εννοείται ότι για πολύ κόσμο που περιμένει να επενδύσει και παίζει σε 1080p, και είναι πολύς αυτός ο κόσμος προφανώς, αν πέσουν ανάλογα και οι 1070ti η/και η 1060 θα μιλάμε για πολύ decent value. Δεδομένων των bitcoin/monopoly/inflation συνθηκών πάντα που τα έχει φουσκώσει όσο τα έχει φουσκώσει.

Οπότε £600 σε μια βδομάδα για να πάω από 970 (που την είχα πάρει £250) σε 1080ti με διπλασιασμό στο framerate και ειδικότερα για Vive kai 4K που τα έχω ήδη, σίγουρα δεν είναι τσάμπα, αλλά δεν είναι και £1200 για πολύ basic RT και 30%-40% πάνω στα υπόλοιπα αλλά για τα διπλά λεφτά. Προφανώς όσοι φίλοι λένε συνεχώς να περιμένουμε τα benchmarks κτλ έχουν μεν δίκιο αλλά από την άλλη ρε παιδιά η ίδια η Nvidia βγαίνει και λέει μην περιμένετε τίποτα τρελές επιδόσεις, το main selling point είναι προφανές ότι είναι το RT και καλά κάνει, αλλά εγώ θα το ψωνίσω στο μέλλον.

Εν ολίγοις θα αισθανθώ ότι θα μου πιάσουν λίγο τον κώλο μεν, αλλά όχι πολύ. Εγώ προσωπικά κοντά δυο χρόνια περίμενα να δω τι θα πάρω και τώρα ξέρω.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...