Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, DEADLAZARUS είπε

Η evga μετακινείται ολοένα και πιο πολύ προς το Alien hive. Να ξεκινήσουμε και ένα νήμα για το αισθητικόν του πράγματος. Άνετα θα μας βγάλει μέχρι τις πρώτες παρουσιάσεις.

Προσωπικά από αισθητικής πλευράς η asus strix συνεχίζει να είναι  η πιο ωραία

• Απαντ. 1,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Acmilangr2 είπε

Προσωπικά από αισθητικής πλευράς η asus strix συνεχίζει να είναι  η πιο ωραία

Υποκείμενο είναι το γούστο. Η πιο τεράστια πάντως είναι κοντά 3 slot μου τρώει. 

Δημοσ.
23 λεπτά πριν, belkin είπε

αλλο ειναι το θεμα, drivers η nvidia για mac os θα βγαλει ? :)

αν η Apple αποφασίσει να βάλει τις RTX στα επόμενα MAC.. μπορεί να είσαι τυχερός 😛

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Arkin είπε

Υποκείμενο είναι το γούστο. Η πιο τεράστια πάντως είναι κοντά 3 slot μου τρώει. 

εγραψα "Προσωπικά "

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Arkin είπε

H τεχνολογια όμως δεν πρέπει να ακριβαίνει αλλά το αντίθετο. Σκέψου σήμερα το 4k. Σε 5 χρόνια θα παίζουν 4k 60p και οι κάρτες των 200 ευρώ άνετα. Οι εποχές δηλαδή αλλάζουν ανεβαίνουμε αναλύσεις fps κτλ. Το 4k για τα monitors μέχρι 35" είναι υπεραρκετά μετά τι θα κάνουν δεν ξέρω μιας και το 8k είναι άχρηστο σε τέτοιες διαγωνίους.

αυτο ειναι ρευτο παντα και στους ημιαγωγους φαινεται να ισχυει εν μερει. αν αυτη τη στιγμη στα 12νμ τυπωνουν 2εκ. τσιπακια το μηνα και μεθαυριο στα 7νμ με την euv 1εκ. ισως και λιγοτερο, πες μου εσυ ποσο πρεπει να εχουν οι καρτες. ειναι ενα πανακριβο σπορ γι αυτο ειναι και λιγοι παιχτες.

τωρα οι 4κ, 5k, 8k οθονες δε βγηκαν για τους gamers αλλα για επαγγελματιες και οι γκειμερς ψαρωσαν νομιζοντας οτι θα εχουν γραφικα τοπ και τζαμπε. εξαλου εδω τα εγραφαν καποιοι πριν λιγο καιρο οτι θα εχουμε 4κ 60fps σιγουρα και τα ιδια λενε για τα 7νμ οτι θα ειναι τζαμπα αλλα προφανως λογαριαζουν χωρις τους ξενοδοχους - οι οποιοι ειναι αρκετοι - gaming devs ας πουμε.  δηλαδη θελω να καταλειξω οτι παντα θα εχουμε καλυτερες επιδοσεις αλλα τα παιχνιδια θα γινονται και πιο δυσκολα στα γραφικα. τα μεγαλυτερα κοροιδα ειναι οι γκειμερς, πληρωνουμε αρκετα και δεν βγαζουμε μια, απλα κανουμε το χομπι μας, οκαθενας στην κατηγορια του και στο μπατζετ του.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, james rod είπε

αυτο ειναι ρευτο παντα και στους ημιαγωγους φαινεται να ισχυει εν μερει. αν αυτη τη στιγμη στα 12νμ τυπωνουν 2εκ. τσιπακια το μηνα και μεθαυριο στα 7νμ με την euv 1εκ. ισως και λιγοτερο, πες μου εσυ ποσο πρεπει να εχουν οι καρτες. ειναι ενα πανακριβο σπορ γι αυτο ειναι και λιγοι παιχτες.

τωρα οι 4κ, 5k, 8k οθονες δε βγηκαν για τους gamers αλλα για επαγγελματιες και οι γκειμερς ψαρωσαν νομιζοντας οτι θα εχουν γραφικα τοπ και τζαμπε. εξαλου εδω τα εγραφαν καποιοι πριν λιγο καιρο οτι θα εχουμε 4κ 60fps σιγουρα και τα ιδια λενε για τα 7νμ οτι θα ειναι τζαμπα αλλα προφανως λογαριαζουν χωρις τους ξενοδοχους - οι οποιοι ειναι αρκετοι - gaming devs ας πουμε.  δηλαδη θελω να καταλειξω οτι παντα θα εχουμε καλυτερες επιδοσεις αλλα τα παιχνιδια θα γινονται και πιο δυσκολα στα γραφικα. τα μεγαλυτερα κοροιδα ειναι οι γκειμερς, πληρωνουμε αρκετα και δεν βγαζουμε μια, απλα κανουμε το χομπι μας, οκαθενας στην κατηγορια του και στο μπατζετ του.

Για την παραγωγή που γράφεις δεν γνωρίζω. Ακριβό σπορ δεν το λες αν πιάσουμε αμάξια ηχεία. Για τις οθόνες θα συμφωνήσω ειδικά οι 4k θέλουν πολύ δύναμη και αυτοί θα πληρώνουν συνέχεια πολλά. Για κάποιον gamer πάντως υπάρχει και το ps4 που παίζει τα πάντα και σε πολύ φθηνή τιμη.

Δημοσ.

το  θεμα εινε οτι ακουγετε οτι μεσα στο 2019  η nvidia  θα  βγαλει νεες καρτες στα  7 νμ

το θεμα εινε οτι  κανενας δεν πρεπει να κανει βιαστικες  κινησεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 7/9/2018 στις 10:53 ΠΜ, Arkin είπε

10 σελίδες κραξιματος. Που είναι ο fulgore να σας βάλει χέρι για το κράξιμο όπως έκραζε μερικούς από εμάς όταν την κράζαμε από την παρουσίαση?

Ο Fulgore οτι ειχε να γραψει το εγραψε.Και για το ποσο νοημα εχει να κραζεις πριν καν δεις τα αποτελεσματα/επιδοσεις για να γινει η σωστη εκτιμηση/συγκριση και για το οτι δεν ειναι υποχρεωμενοι ολοι να πανε με το ζορι στην νεα σειρα(vote with your wallet).

Υποτιθεται οτι το προηγουμενο θεμα κλειδωθηκε επειδη γραφονταν ακριβως τα ιδια,και στο θεμα αυτο ουτως ή αλλως γραφονται ακριβως τα ιδια πραγματα που ειχαν γραφτει πριν 15 περιπου μερες και παρα πολλα Off topic σχολια..

Ουτως ή αλλως εγω αυτο που ηταν να κανω σαν καταναλωτης το εκανα( Α)ερευνα αγορας, Β)vote with your wallet )και εδω και σχεδον μια εβδομαδα ειμαι με 1080ti ftw3 και παιζω τα παιχνιδια που εχουν κυκλοφορησει(warcraft,dragon quest 11)και αναμενω και τα υπολοιπα αυτου του μηνα(life is strange,tomb raider).

Θα ξαναγραψω στο παρον θεμα μονο οταν βγουν τα benchmarks απλα και μονο επειδη η evga εχει την δυνατοτητα αν αλλαξεις γνωμη μεχρι 90μερες να αναβαθμισεις στην επομενη σειρα απο την αγορα,μηπως και τα τελικα αποτελεσματα ειναι καλα(που δεν  το νομιζω)και μηπως γινει κανενα price drop που να με συμφερει αργοτερα(που παλι δεν το βλεπω).

Καλη συνεχεια απο μενα στην υπολοιπη κουβεντα :)

Επεξ/σία από Fulgore
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Ο Fulgore οτι ειχε να γραψει το εγραψε.Και για το ποσο νοημα εχει να κραζεις πριν καν δεις τα αποτελεσματα/επιδοσεις για να γινει η σωστη εκτιμηση/συγκριση και για το οτι δεν ειναι υποχρεωμενοι ολοι να πανε με το ζορι στην νεα σειρα(vote with your wallet).

Υποτιθεται οτι το προηγουμενο θεμα κλειδωθηκε επειδη γραφονταν ακριβως τα ιδια,και στο θεμα αυτο ουτως ή αλλως γραφονται ακριβως τα ιδια πραγματα που ειχαν γραφτει πριν 15 περιπου μερες και παρα πολλα Off topic σχολια..

Ουτως ή αλλως εγω αυτο που ηταν να κανω σαν καταναλωτης το εκανα( Α)ερευνα αγορας, Β)vote with your wallet )και εδω και σχεδον μια εβδομαδα ειμαι με 1080ti ftw3 και παιζω τα παιχνιδια που εχουν κυκλοφορησει(warcraft,dragon quest 11)και αναμενω και τα υπολοιπα αυτου του μηνα(life is strange,tomb raider).

Θα ξαναγραψω στο παρον θεμα μονο οταν βγουν τα benchmarks απλα και μονο επειδη η evga εχει την δυνατοτητα αν αλλαξεις γνωμη μεχρι 90μερες να αναβαθμισεις στην επομενη σειρα απο την αγορα,μηπως και τα τελικα αποτελεσματα ειναι καλα(που δεν  το νομιζω)και μηπως γινει κανενα price drop που να με συμφερει αργοτερα(που παλι δεν το βλεπω).

Καλη συνεχεια απο μενα στην υπολοιπη κουβεντα :)

Το άλλο θέμα κλειδώθηκε γιατί ο 7700 μίλαγε για τηλεοράσεις και είχε γίνει αχταρμάς. Το να δείχνεις τη δυσαρέσκεια σου και να το συζητάς δεν είναι κακό ούτε off topic. Και benchmark να βγουν τα νούμερα δεν λένε ψεμμ ούτε θα πέσουν έξω. Απλά τότε την έλεγες σε μένα επειδή είχα καταλάβει το δούλεμα του πέτσινου από την αρχή ενώ τώρα κράζουν όλοι και μόλις βγουν τα benchmarks εκτός απροόπτου θα κράζουν ακόμα περισσότεροι και εσύ μαζί. 

2 λεπτά πριν, orokousaki είπε

τα   benchmarks ποτε  θα  βγουνε  για 2080 και 2080 ΤΙ??

15/9 λένε. 14 βγαίνει το shadow. 

Επεξ/σία από Arkin
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...